špelin@
|
V mojem postu bo nekaj smajlijev manjkalo, ker mi je vmes zmrznil računalnik in sem samo tako uspela shraniti, kar sem napisala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako sem sedaj srečna!!! Sem skuhala kosilo za Aljo in je pojedla vse, brez borb in to kar 300g Ko bi le vsakm dan bila vsaj mal podoben današnjem Vau, veliiiiiiko!!! Alja. IZVIRNO SPOROČILO: tally naša je tudi pojedla ornk porcijo špagetov z omako a la mama , in zraven delala mmmmmmmmmmmm Kar tako naprej, Emilija IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo konc spanja , 35 minut Če te kaj tolaži, Gregi je prej spal cele 4 minute To je zaenkrat vse, upam, da ima namen popoldne kaj več spati. Mulc!!! Dopolnjujem post: ravnokar je odspal 10 minut IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čao čveke dolgo me ni blo na spregled ne? Eh smo meli za novo leto en obisk iz Hrvaške in so bili z najstniškim sinom, ki je 24 ur na dan čepel na mojem računalniku (pa ok dolgčas mu je bilo), ampak mi je napimpal miljon virusov gor pa nekaj je "davnloudau" in mi je zbrisal-zgubil en album slikic moje pikice , kljub temu da je bil računalnik par dni na rehabilitaciji, se slikice niso našle. Tak sem jezna, saj so to neponovljivi trenutki. Bom probala še enemu maheru nest računalnik, če se bo kaj dalo naredit. Kaj je možno da bi se našle ali so izgubljene za vedno? Drugače smo ok, spimo od novega leta za en k.. , glavni osumljenec so spet zobki, jemo pridno... No alarm se je vklopo Porkaduš IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce me smo se pa zdle tko lepo crklale,ene 10 minut smo ležale na kavču in se božale,mala je bila tko lepo umirjena in ful ljubezniva,kar verjet ne morem.Ponavad se vedno sam igramo in norimo tko da mi je tole ful pasal. Sem ji hotla dat za jest pa se je neki zmrdvala pol pa kr jokat začela tko da sem ji dala benko za spit ki ga je spila okol 100 ml in jo dala v postelco,mi je bla tko dobra k se je obrnla sama na bok in zaspala.Kolk sem jst vesela da ni več dretja po eno uro da zaspi ampak se po 2 minutkah božanja lepo umiri in zaspi v miru IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no mi imamo snega le za vzorec, ampak sem Nejca vseeno peljala ven.. Kako lepa fotka Kakšne sanke pa so to? Meni so zelo manjkale, ko sem po snegu rinila voziček do vrtca... IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ojla se na hitrco javim, ker je danes ena norišnica . Najprej vse v ledu, da sem se namatrala zjutraj avto spucat..pa ravno pridem v PO, me kličejo iz vrtca, da ima Petja vročino, tako, da sem jo šla takoj iskat. Na poti iz PO pa je bruhala, cunje se perejo, avto, stolček pa grem zdaj malo spucat. Na srečo imam tako fejst taščo, da ima to popoldne Varjo, ki je zaenkrat še ok. Tako,da Estrella jutri tudi ne bo Gašperja na plavanje. Upam, da bo v ponedeljek zdrav ko riba, da bo lahko plaval O bogi revčki Za Varjino spanje pa nina7, a Gaja tudi papat noče? Naty*, za pridnega jedca Žana, fino porcijo je zmazal. hijenca, naj tvoj res previdno vozi!!! Anitka, glede odstranjevanja vinjet: slo. vinjete so najtežje odstranljive od vseh vinjet v EU So eni modeli celo naredili poskus
|