|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 12:41:40   
ella79
februarka Zoja bo že čez 3 tedne imela prvo svečko user posted image pa je treba mal prej vabila poslat, da ne bo kdo slučajno zaseden takrat user posted image user posted image

dolenjka al pa stipe, dejta mi vaš B naslov, da pošljem vabilo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.1.2009 12:43:30   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jst sem dala pa riž kuhat...bom naredila rižev narestek..mi je tko zadišal..user posted image

pa še ena juhica bo padla..pa se še odločam..

kje je pa blaža danes?

evo Neža je zaspala..sam naša punči sploh ne zna več drugač zaspat..kot z mlekom..user posted image me prov skrbi kako jo bomo odvadli tega..pa flaše nasplohuser posted image

to se tud jest včasih prašamuser posted image user posted image user posted image user posted image
do kdaj naj bi user posted image sploh imeli flašo? no, saj so še mali, majo še časuser posted image s tem se tolažimuser posted image

Zoja ima šlašo sam še za mleko (zjutraj in zvečer), drugače pa čaj že pije iz aventovega lončka user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Ft ebruarski sončki - 9. del
14.1.2009 12:44:24   
mlavla
ja jst sem se tud odločla, da ji ne bom kupovala čeveljčkov.pred ne shodi...sem pa mal ogledovala pedipedove(http://www.malamasa.si/)..so mi tko luštni..pa še mehki so..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 628
14.1.2009 12:45:35   
mlavla

jst sem dala pa riž kuhat...bom naredila rižev narestek..mi je tko zadišal..user posted image

kje je pa blaža danes?

evo Neža je zaspala..sam naša punči sploh ne zna več drugač zaspat..kot z mlekom..user posted image me prov skrbi kako jo bomo odvadli tega..pa flaše nasplohuser posted image

to se tud jest včasih prašamuser posted image user posted image user posted image user posted image
do kdaj naj bi user posted image sploh imeli flašo? no, saj so še mali, majo še časuser posted image s tem se tolažimuser posted image

to se tud jst sprašujem?

Neposredna povezava do sporočila: 629
14.1.2009 12:46:21   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

kje je pa blaža danes?

Zoja ima šlašo sam še za mleko (zjutraj in zvečer), drugače pa čaj že pije iz aventovega lončka user posted image user posted image user posted image

ella kako vam je to uspelo..naša se sploh ne da..tud iz kozarca noče...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.1.2009 12:48:07   
dolenjka

dolenjka al pa stipe, dejta mi vaš B naslov, da pošljem vabilo user posted image user posted image

dobiš na ZS, a letalske karte pridejo z vabilom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.1.2009 12:49:09   
Februarka08

kje je pa blaža danes?

no sej, naša ma tud 2x na dan mleko (ob 12h in zvečer ko gre spat), drugače jo navajam na aventov lonček (pa noče pituser posted image ) iz kozarčka ji že kar greuser posted image samo se kmal naveličauser posted image če ji dam pa v flašo čaj, pa vsaj kaj popijeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.1.2009 12:49:58   
Februarka08

februarka Zoja bo že čez 3 tedne imela prvo svečko user posted image pa je treba mal prej vabila poslat, da ne bo kdo slučajno zaseden takrat user posted image user posted image

saj res............ kako gre hitro časuser posted image no, mi smo čisto zadnji v februarju, mamo še cajtuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.1.2009 12:50:14   
mlavla
dolenjka..jst bi te pa sam spomnila na une slikce ko smo se dobile decembersko soboto v SN?a jih je že možno dobit?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.1.2009 12:50:44   
mlavla

saj res............ kako gre hitro časuser posted image no, mi smo čisto zadnji v februarju, mamo še cajtuser posted image user posted image

mi tud...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
14.1.2009 12:52:38   
mlavla
da se še mal pohvalim..sem večeraj spet po dolegem času sedla za šivalni stroj..in naši pupi zašila nekaj bombažnih pleničk..bom poslikala ob priliki (sam zdej so v pranju)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.1.2009 12:53:32   
katka37
Pri Tinu moramo mi tudi pošteno paziti, ker hodi po prstih, nam je v razvojni pokazala, da ga držimo bolj za boke, ko hodi, ga naj ne bi držali za roke, pa ekstra ga nasploh moramo bolj paziti in ga prijeti za gležnje in potiskati nogo dol, da stoji na celem podplatu. Se pa stanje izboljšuje.

Čeveljčke pa imamo res samo za ven, čeprav imamo doma tudi cicibanove copatke.

Glede flaške pa še nisem razmišljala, bomo že. Še dobro, da samo spije vedno in da takoj stran.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.1.2009 12:53:49   
putina
dan ...

kolk so vaši že pridni ko takole hodijo .. tamara pa sploh noče .. niti se noče postavljati na noge .. čim ji hočem malo pomagati ob opori, da bi se postavila na noge, se kar nazaj na rito vrže .. packa mejhna .. po vseh štirih je pa hitra kot hudič .. ji moram pač malo časa še dat .. .. samo kaj ko gre ćez 3 tedne že v vrtec .. jo bodo še pohodili tam..

suzi .. jaz bi tudi ravnala po nasvetu nevrofiziterapevte, oz. razvojne pediatrinje .. se spomnim pri Juliji, da mi je zdravnica v RA govorila, da mora imeti otroček vedno celo stopalo na tleh, platfus imajo pa itak vsi, še kar nekaj časa .. Julija ga ima še sedaj  ...

jaz grem pa v petek delat user posted image user posted image  ne morem verjeti, da je eno leto (še malo več, ker sem doma od novembra 2007) tako ekspresno minilo ..

tiste, ki ste še doma nekaj časa, .. izkoristite to na polno .. pa blagor vsem tistim, ki imate v igri še kakšnega otročka .. mi smo se odločili za 2 .. tolk so luštni ti mali cukri .. ahh .. ne bom jokala preveč

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.1.2009 12:54:37   
Suzi*

kje je pa blaža danes?

no sej, naša ma tud 2x na dan mleko (ob 12h in zvečer ko gre spat), drugače jo navajam na aventov lonček (pa noče pituser posted image ) iz kozarčka ji že kar greuser posted image samo se kmal naveličauser posted image če ji dam pa v flašo čaj, pa vsaj kaj popijeuser posted image user posted image

naša pa sploh ni imela nikol flaše z dudo in čajčke že od začetka (6m) pije po magičnem lončku. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 639
14.1.2009 12:54:50   
dolenjka

dolenjka..jst bi te pa sam spomnila na une slikce ko smo se dobile decembersko soboto v SN?a jih je že možno dobit?

dobiš ju3 obljubim!!! Si jih bom v službo prinesla in obdelala, pa potem poslala, pa še ostalim prisotnim, prisebne pa itak niste bile user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.1.2009 12:57:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: putina

dan ...

kolk so vaši že pridni ko takole hodijo .. tamara pa sploh noče .. niti se noče postavljati na noge .. čim ji hočem malo pomagati ob opori, da bi se postavila na noge, se kar nazaj na rito vrže .. packa mejhna .. po vseh štirih je pa hitra kot hudič .. ji moram pač malo časa še dat .. .. samo kaj ko gre ćez 3 tedne že v vrtec .. jo bodo še pohodili tam..

Naša se tudi še ne postavlja na noge, eno že postavi na stopalo in nekaj poskuša, samo ji še ne rata...pa se zato nič ne sekiram, nekateri prej, nekateri pri 14h, 15h mesecih, ko so pač pripravljeni. Glede na to, da se je kasneje začela plaziti in je šele 1 mesec na vseh 4ih itak še ni za pričakovat da bo kar shodila...pomojem ne smeš biti obremenjena s tem, še ni nič paničnega.... user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.1.2009 12:58:57   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dobiš ju3 obljubim!!! Si jih bom v službo prinesla in obdelala, pa potem poslala, pa še ostalim prisotnim, prisebne pa itak niste bile user posted image

prosim...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.1.2009 13:00:24   
Februarka08
Sem šla tamalo gledat kako spi in je mela glavo gor na zajcuuser posted image sem ji ga stran dala, če ne bi še vrat revca ˝poležala˝user posted image

Kok je fino k ni treba kuhat, k me skor nič več ne boli, k mi je fletno k mam mir....user posted image sicer bi lahko kej pametnega nardila, pa se mi res ne dauser posted image mi je možek reku da če bo vse ok z mano popoldne, se gremo sankat kle na naš hribčekuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, ker se sploh še nismo šliuser posted image je bla takrat Larisa bolana, upam da se gremo res parkrat spustit, da vidim če bo uživalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.1.2009 13:01:29   
Suzi*

dan ...

Naša se tudi še ne postavlja na noge, eno že postavi na stopalo in nekaj poskuša, samo ji še ne rata...pa se zato nič ne sekiram, nekateri prej, nekateri pri 14h, 15h mesecih, ko so pač pripravljeni. Glede na to, da se je kasneje začela plaziti in je šele 1 mesec na vseh 4ih itak še ni za pričakovat da bo kar shodila...pomojem ne smeš biti obremenjena s tem, še ni nič paničnega.... user posted image

to res ni nobene panike, če se še ne postavljajo na noge. bodo pol še bolj stabilni in ziher vase. naša je bla pa zgleda v vsem malo hitra in je zato razvila malo posebne načine kobacanja, ker ji je blo tako takrat lažje, ni pa čist pravilno, pa preveč gibljive sklepe ima, komot nardi "špago"....je ko en čigumi user posted image ....oni rečejo da je malo mehka. user posted image  nam je priporočila naj jo čez par let damo v gimnastiko ali pa kakšen ples....da se utrdi in mogoče ohrani to gibljivost.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.1.2009 13:03:06   
mlavla

dan ...

suzi .. jaz bi tudi ravnala po nasvetu nevrofiziterapevte, oz. razvojne pediatrinje .. se spomnim pri Juliji, da mi je zdravnica v RA govorila, da mora imeti otroček vedno celo stopalo na tleh, platfus imajo pa itak vsi, še kar nekaj časa .. Julija ga ima še sedaj  ...

jaz grem pa v petek delat user posted image user posted image  ne morem verjeti, da je eno leto (še malo več, ker sem doma od novembra 2007) tako ekspresno minilo ..

tiste, ki ste še doma nekaj časa, .. izkoristite to na polno .. pa blagor vsem tistim, ki imate v igri še kakšnega otročka .. mi smo se odločili za 2 .. tolk so luštni ti mali cukri .. ahh .. ne bom jokala preveč

jst lahko le svetujem..nič silit...ker pride vse samo od sebe..tako kot vse do sedaj...

naša NEža..pa sploh noče hodit tako, da jo kdo drži..ona se samo sama poprijema...pa mi je v bistvu prov fajn..ma zato že akr dober ravnotežje...čeprav to še nič ne pove kdaj bo shodila...jst mislim, da takrat ko bo pripravljena..

dolenjka..veš naša je pa skoraj istočasno začela puzat po vseh štirih in pa vstajat..sem bila prov presenečena..pač vsak otrok različno...

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.1.2009 13:05:04   
Suzi*
jaz sem pa danes skuhala testenine in omako iz bučk, domače paradižnikove omakce in česenčka. mmmm, je dobro.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 646
14.1.2009 13:05:06   
putina

dan ...

hvala dolenjka za tolažbo glede hoje .. saj veš .. nehote jih primerjaš .. julija je pa pri tej starosti to, tamara pa ne .. ampak sej v končni fazi itak vem, da sta si ful različni in ena je nekaj prej osvojila, druga pa kaj drugega .. samo se mi tamara vseeno zdi hecna -- v bistvu se sploh noče postaviti ... mah saj bo že .. glavno da je drugače ful cuker .. bi nalimala gor kake slikic, pa jih ima moj na svojem računalniku, potem pa zvečer vedno pozabim ... a je kaka varianta, da jih iz facebooka prekopiram sem gor?? .. tam jih imam ene par??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.1.2009 13:08:05   
mlavla
evo Neža se je že zbudila in to s takšnim strašnim jokom, da mi sploh ni nič jasno..

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.1.2009 13:09:14   
lillchy123
dolenjka, maš čist prav. naša fizio se tolk jezi, k povsod v člankih na splošno piše, kdaj začnejo hodit... in to povsod spodnjo mejo!

suzi, po moje so takšni članki pisani za normalen razvoj nogic, če pa je kaj drugače, pa veljajo druga pravila. Po moje je vseeno boljše poslušati za takšne stvari fizi, kot pediatra. je fizio le specialist na tem področju.

jaz mam že doma en kup čeveljčkov, ki sem jih dobbila od bivše sodelavke, ki je rodila eno leto pred mano (14.02) user posted image  in so res skoraj kot novi, pa bm uporabla, kar mi bo všeč in kar bo Lukcu prav. So pa vse cicibanke razen enih zelo mehke in se upogibajo tako naprej, nazaj, kot levo desno. sem pa slišala, da majo tud v deichmanu dobre otroške čeveljčke.
ker drugač se men zdijo user posted image  dragi!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.1.2009 13:10:04   
larisa
Ella a ti me pa mal ignoriraš user posted image

Punce eno pomoč. Prosim za idejo, kaj naj mojemu dragemu za rojstni dan podari Nejc? Rada bi eno tako drobno pozornost, pa sem brez idej.user posted image

Glede hoje, stanja, plazenja in ostalih veščin, pa vse ob svojem času za vsakega user posted image

Meni so rekli pri zobarju za user posted image , da je isto al pije iz flaške na dudo al iz raznih lončkov z nastavkom (kar se tiče čeljusti in zobk), tako da bomo mi prešaltali, (ko bomo) kar iz flaše na kozarec, pa je najmanj dela user posted image  

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.