vud
|
Ojla punce! Pri nas na koroškem je nehalo snežiti. Jaz sem že ful naveličana vsega, brez energije sem...ne vem, ne vem... Najraje bi ostala doma, pa bom očitno še kar morala delat in hodit v službo.....kupovala še nisem nič, v materinsko šolo se še nisem vpisala. Skratka nič. Komaj pospravljam in pedenem svpjima dvema moškima. Sem zadnjič povedala svojemu, da bom hodila februarja v šolo, pa je vprašal, zakaj pa le...... in sem mu razložila, da zdaj bom znala vsaj kaj vprašati, če me bo zanimalo. Mislim, res mam konjske živce....Čeprav ima pri nas to šolo za starše ena ornk močna in nemogoča ženska. In pol nam je takrat (pred 2 letoma) svetovala kaj jesti in kaj ne....mal je blo čudno. Voziček, posteljica, posteljnina, to je doma, samo ne vem kje. Potrebno je vse privleči ven in oprati. Tudi nekaj cotk bo za prvo silo, ostalo bomo dokupili. Nameravam pa vzeti paket z denarjem (kot prvič). In seveda bom kupila nekaj bodijev št. 56, nekaj majčk, ostalo pa po potrebi. In kupila bom še en kompletek za domov. Sposojevala si ne bom nič ampak bom skušala priti s tem kar imam skoz. Če bo fantek, mislim da ne bo problema, če bo punčka, bomo pa dokupili, nekaj ti pa itak prinesejo. Čeprav vsi nosijo kar večje št. Ker imam nekaj sestričen, ki me bodo vprašale kaj naj mi prinesejo (kot sem jaz njih) bom pa povedala kaj rabim. Npr. imam dve ful sprani brisači s kapuco dediščino nekaj generacij in bom vesela, če mi katera prinese kakšno takšno brisačko s kapuco... Kozmetiko bom šla nabavit kar v lekarno in obvezno 1 adaptirano mleko Novolac. Drugače, kar se tiče slikc, vsak ima svoj okus. Pri nas jih je zelo zelo malo, obešam gor pa tiste, ki mi res veliko pomenijo. Če bi oboževala svoj kalup, bi ga napopala gor ne glede kaj rečejo drugi.
|