|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.1.2009 22:04:00   
klepetka
 Sem prišla še rač. ugasnit in spotoma zaželet lahko noč.Grem prej spat, da se zjutraj zbudim zdrava ko ribauser posted image

anitav, Lana je bila rojena prva v Ljubljani, druagče pa druga v Slo.  MAlo so moje besede priredili oz. izpustili.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.1.2009 22:04:38   
nana35
limma,tudi jaz nisem zasledila klepetkine zgodbice prvič,pa sem res dosledna,zate pa sigurno vem,da si tudi,tako da nimam pojma kaj je to bilouser posted image .

stanči,seveda poznamo Pohorsko kavarno,kako da ne,mi smo imeli za krst tortico od tam in je biola specialna,res dobra.

katarinas,lepa Lara,lepe slikice...

ursulina,tudi slike Lenarta so lepe,sem jih prej pozabila omeniti,ker ni bilo več časa in nisem mogla prebrat vsega.

vaney,priden Anže,lepo za prve zaresne korake.

ursalara,lepo si sestavila te dve misli...vidim,da veliko razmišljaš...Upam,da je doma stanje boljše in da se spet razumete,kakor prej.

majra,upam,da Katja čimprej premaga tale virus.Pa super,da niste dobili rota virusa..mene je tega kar groza,ko se spomnim,kaj se je dogajalo z Gašperjem od male pikice...

mala pikica,saj se nič ne pritožujem,dedi in babica pa tudi ne,kadar Klemen jezi oba.Ampak dedi pa samo govori,da je Klemen res priden.Bo že res,ker danes je bil samo njegov od pol osmih zjutraj do 15.15 popoldan.

Ja tudi mi smo imeli akvarij in v njem vsake toliko časa porodnišnico.Smo imeli gupijev  in molijev na tone (no to ravno ne,ampak res veliko).
Ne vem kako se reče pri ribah,pa mislim,da se reče da se ribe drstijo,ne kotijo...user posted image kotijo malo večje živali.

sani,lenuh si postala,prav zares...nič se ti ne da...user posted image

klepetka,če ste tako dolgo čakali na porod...zakaj niste ribe malo stisnili za boke...user posted image user posted image ,bi tamali prej ugledali luč sveta...user posted image

anita,naj se tvoja Lea čimprej pozdravi!!

Zdaj pa grem,ker res grem likat,mi včeraj ni uspelo,nekatere iz RR-ja že vedo zakaj...user posted image

Lahko noč.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.1.2009 22:15:03   
Sunny Morning
Čer.

Samo toliko, da javim, da sem še vedno med vami. Zmanjkuje mi časa, vsaj dokler se ne privadim na nov ritem. V službi je ok, Neja je pa super pridna v varstvu. Zdravje je že malo bolje, Neja še vedno samo šmrka. Jutri imava sistematski in imam dopust, tako da bom kaj več napisala jutri.

MONIA, ALJAŽ, LAN, KATJA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.1.2009 22:30:27   
muzika
Čevelčki - mogoče bi se tudi jaz odločila za čeveljčke. Ima katera izkušnje z njimi? So kar precej dragi, zato jih ne bi rada kupovala kar na slepo.

Pa še en user posted image za vse slavljenčke!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 23:29:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
14.1.2009 5:13:08   
TRIŠ
Lusa ja ste bile prav pridne z mamicouser posted image user posted image user posted image .A tako nizke so cene drsalk.Vidiš mogoče jih pa tudi jaz kupim za naše škorce.Mi boš dala še navdihauser posted image .Moram pa ti na uho povedat da sem mislila da me bo gripa ko me je tako vse bolelo ,pa me je zvečer moj spomnil da me je gripa na smučeh(muskelfiber sem imela za pop....user posted image user posted image user posted image user posted image )Tako da naslednji dan je bilo dobrouser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za Dašo da se je tako lepo navadila v vrtcuuser posted image

Katarinas kako lepe slikice.Pri zadnji pa sem se tako nasmejala ob komentarjuuser posted image user posted image user posted image

Vaney user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta

Ursalarauser posted image user posted image user posted image user posted image kao lepa misel

majra o moj bog,ubogi Vid.Lepo jih pozdravi.Saj v tej skupini imajo vsi driske in bruhajouser posted image ,upam da nas kaj takega ne doletiuser posted image .Glede flekcov pa je lahko šesta bolezen ali pa alergija,upam da hitro izgine.Z ničemer pa tega ne smeš mazat,preden ne pogleda zdravnica.Tako je meni rekla zdravnica ker lahko prekrijemo znakeuser posted image

Mala pikica sem se nasmejala tvoji porodnišnici v akvarijuuser posted image user posted image user posted image

Nalin lep pozdravček in user posted image user posted image user posted image user posted image za velikega Jonasa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.1.2009 7:51:53   
nussy
Jutro punce!

Najprej bi se rada zahvalila za vse čestitke Monii.user posted image  SMo kar kul, še vedno joka, ko jo pustim v vrtcu in ko pridem ponjo, ampak saj bo bolje.

Jaz sem totalno bolana, komaj govorim. Mislila sem, da ko bom v službi, bom lahko več z vami, ampak je po novem pri nas nadzor nad uporabo interneta, tko da se ne upam hecat. Sicer me je pa pričakalo drugo del. mesto, sodelavka, s katero sva bile najbolj blizu prej in je zdaj na por., se je zgleda fajn potrudla, da me je mal zrinila. Nimam besed, tako je. Ko prideš po 1 letu nazaj je očitno lahko vse na glavo obrnjeno.user posted image

Punce, upam da vam lahko nekaj zaupam, kar še ne ve niti moj user posted image , ampak imam ful mešane občutke. Včeraj sem delala test in sem user posted image . Seveda sem vesela, ker obožujem otroke in bo razlika ravno pravšnja, ampak.... Mož bo zgleda zgubil službo, ker nimajo dela in plače ni dobil še za november ne v celoti. Zdej mam pa ful slabo vest, ali nisva mogoče neodgovorna, da sva se podala v to. Sej moja služba je 100% in mi nič ne grozi, ampak z eno plačo bo pa res težko.

Še nekaj me zanima, če morda katera ve, kako je z dojenjem. Midve se zvečer pa ponoči še dojiva, pa ne vem, ali je treba zaradi nosečnosti takoj nehat ali ne? Pa tifol, ali ga lahko jem?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.1.2009 8:16:05   
nana35
Dobro jutro!

Enkrat po dolgem času sem bolj zgodnja,čeprav je ura že čez 8.

Najprej nussy,vse čestitke za user posted image ,kakorkoli že,upam,da vseeno mož ne izgubi službe,sicer pa,kdo pa pravi da boste živeli z eno plačo?Bo že kmalu našel drugo službo,saj moški pa res lažje dobijo službe kakor ženske...No,upam in želim vam vse dobro,pa lepo nosečnost.Kar se tiče Tifola in dojenja-nimam pojma,po moje lahko in dojiš in jemlješ Tifol.

Drugače pa slavljenčki vse najboljše!!

Jonas,
user posted image

Luka,
user posted image

Vivien,
user posted image

Ana Karolina - vse najboljše.

user posted image

:))

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.1.2009 8:32:08   
urssyy
Jutro, najprej voščila za nazaj
dragi NEJA, ALJAŽ, KAJA,AJDA, DAŠA, MATIJA, LENART, ANŽE, JAKOB,MONIA, ALJAŽ, LANIN KATJA in vaše mamice.............................................................
naj vam bo ob pihanju 1. svečke v velik užitek, vašim mamicam pa v velik ponos.........................vse naj naj....................predvsem zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

JONAS, LUKA, ANAKAROLINA IN MOJA PRINCESKA VIVIEN ..............vse naj naj za današnji prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica in klepetka čestitam za pridobitev novih družinskih članov.Mala pikica zate upam, da boš kmalu imela več časa za Gašperja, oziroma, da ne bo že pančkal, ko boš prišla iz službe.Klepetka lep članek.
Golobček resnično sem vesela zate in za Nino, da se lahko končno plazi prosto po želji in voljiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ursalara zelo dobro te razumem kako se počutiš, saj sva v isti oziroma podobni godlji. Pošlji kakšen ZS ali pokliči, bova imeli kaj za klepetat. Mislim, da bova morali za novo strategijo poslati tudi kakšen ZS Alfabeti, da naju poduči.

Mml najlepša hvala še enkrat.......saj veš zakaj user posted image  in upam, da ste sedaj resnično vsi zdravi.
Nana vesela sem zate, da imaš toliko ponudb služb, da lahko izbereš tisto, ki bo tebi najbolj odgovarjala.Ja danes imamo redkokdaj možnost izbirati..res si nekaj posebnega
Nussy bravo za tako novico in ne skrbi, do takrat ko pride drugi sonček na svet, se bo že vse uredilo, bo že tvoj dragi najdel drugo službouser posted image .
Sunny super, da je vse ok v službi in kot lahko opaziš nam vsem zmanjkuje časa za RR
Jaz ponavadi preberem vse , ampak časa pa nimam veliko za odpisati...user posted image

Vivien je bila v bolnici ker je dobila EBV virus in se počuti že bolje, sicer pa greva zdajle na kontrolo v  bolnico. Držite pesti prosim...Ironija je, da bi jaz  bila morala pričeti s službo že pretekli teden, pa sva pristali v bolnici, tako, da sem za pretekli teden oddala svoj dopust, za ta teden pa bolniško. Menda obstajata 2 vrsdti bolniške (nega in ****).Ali katera ve kaj več o tem, a je tudi različno plačana (80% ali manj???).

Napisla sem na hitro kolikor sem imela v mislih, ostale brez zamere, ampak vedite da vas redno berem in vas imam prav tako user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.1.2009 8:36:30   
mala pikica
Jaz vas samo pozdravim. Sem se zjutraj podala na pot, pa sem se po 15 km obrnila in šla domov. Je takšna poledica, da sem se 30 km/h vozila. Mislim, da se danes na naših koncih ni preveč dobro izpostavljat. Sem se v službi dogovorila, da bom danes delala bolj računalniške stvari.

Kaj več pa napišem popoldan.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.1.2009 8:50:05   
klaja
Nussy iskrene čestitke za nosečnost!!! Glede dojenja pa koliko sem jaz seznanjena lahko normalno dalje dojiš. Za Tifol pa mi je zadnjič v lekarni rekla, da ga je v času nosečnosti boljše zamenjat z Elevitom, ker ima več različnih snovi v sebi in da je boljši.

Jonas, Luka, Ana Karolina in Vivien čestitke za vašo 1. svečko!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
14.1.2009 9:46:15   
katee
sem nas dobila skoraj na 2. strani!

Nussy, čestitke za user posted image

Mi Žan Luka ne da miru, pa moram nehat. Se potem še kaj oglasim

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
14.1.2009 10:00:16   
klepetka
Hej,

en user posted image za vas

JONAS, LUKA, ANA KAROLINA IN VIVIEN VSE NAJ NAJ OB PIHANJU PRVE SVEČKE

user posted image

NUSy, čestitke za user posted image .

Naša noč.. katastrofa. PA tako je že dobro zgledalo.Jaz ve čne vem kaj naj, res.Skoraj 2 uri je pesmice pela in deabtirala na polno, skratka zabavala, 1 uro se je drla, 1 uro nekaj jokacala in jamrala,...No, je pa tud res, da je bila samo (do zdaj)današnja noč ekstremno  slaba. Upam da ji ne pride to v navado, ker drugače pa ne bo prav nič več zabavnouser posted image .Toliko o našem spanju .
Naj ji bo tokrat  opravičeno, ekr ima zamašen nos pa še kašlja še vedno.

Jaz sem pa tud skoraj tam, kjer sem bila . Glede kašlja in smrklja, ostalo je pa že skorajda vredu.

Vivien, močno močno držimo pesti za super izvide. user posted image  Dobro opravita

naj bo dovolj  za zdaj

lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.1.2009 10:01:58 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
14.1.2009 10:53:45   
vaney
JONAS, LUKA, VSE NABOLJŠE OB 1 SVEČKIuser posted image user posted image user posted image

ANAKAROLINA, VIVIEN, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
14.1.2009 11:01:47   
Lunca1
Ursalara user posted image user posted image user posted image

Nussy čestitke za user posted image . Saj se bo vse uredilo, boš videla.

No jaz sem do konca tedna doma na bolniški zaradi otrok. Luka je imel včeraj še kar drisko, tako da smo šli do zdravnice in je glede na Pinine vnete učke rekla, da lahko da ima adeno virus. Samo zvečer je bil pa kakec že normalen.user posted image  Bomo videli, upam da je bil še vpliv zdravil ali pa samo kratka virozica. Drugače je pa čisto dobro razpoložen, tako da ne vem če ga sploh lahko proglasim za bolančka.user posted image

Moj Lukec vse naj naj za prvo svečko. Bodi še naprej tako priden.
user posted image
Katja vse naj naj.
user posted image
Jonas
user posted image
Vivien
user posted image
Ana Karolina
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
14.1.2009 11:06:43   
klepetka
Luka, upam da se čimprej pocajtaš.
Lunca, a če so gnojne oz. vnete učke pomeni, da je lahko  adenoviroza? KEr Lana jih je imela v nedljo, naslednji dan pa smo zaštartali s kašljem , smrkljem in nočno minimalno vročino. In s sitnostjo user posted image

jokkkkk

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
14.1.2009 11:38:07   
Lunca1

Lukova torta
user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 14.1.2009 11:41:22 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
14.1.2009 11:43:53   
Lunca1
Klepetka zdravnica je rekla, da je pri večjih pri tej virozi pogosto tudi vnetje oči.

tole pa sporoča mali slavljenec.
-bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbmmj h f c r bvn  xcv xc                     

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
14.1.2009 12:58:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Lunca, a če so gnojne oz. vnete učke pomeni, da je lahko  adenoviroza? KEr Lana jih je imela v nedljo, naslednji dan pa smo zaštartali s kašljem , smrkljem in nočno minimalno vročino. In s sitnostjo user posted image

Meni je bilo rečeno da so učke stalno vlažne. Ne ravno gnojne, ampak da v curkih teče iz njih. Sicer pa je za adeno značilna tudi kaka driska, bruhanje,....poleg vseh ostalih prehladnih znakov. Traja pa lahko do 6 tednovuser posted image . Naša tamala ga je prebolevala. In je tudi res trajalo toliko časa....pa je šlo že na bolje, pa spet na slabše,...cca res 6 tednov. Tako da upam, da nimate tega

nussy, user posted image user posted image user posted image  za novo nosečnost

še nekaj mene zanima....user posted image  Kdaj se vam je po porodu ustalila na stare tire menstruacija? Mislim kdaj ste jo spet dobile redno po prvi, prec naslednjo al kako....? Sem pozabila od prvič user posted image  Sedaj pa sem imela prvo, pa me zanima če bi bilo možno da ne bi bila druga takoj na 30 dni.

user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 14.1.2009 13:00:31 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
14.1.2009 12:58:17   
koala
Jonas, Luka, Ana Karolina, Vivien vse naj naj ob prvi svečki

Nussy iskrene čestitke za user posted image , naj bo zdrava in čudovita, glede službe sem prepričana da s ebo uredilo, glede dojenja pa so mnenja deljena, jaz bi se na tvojem mestu obrnila na kakšno svetovalko za dojenje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
14.1.2009 13:12:18   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

še nekaj mene zanima....user posted image  Kdaj se vam je po porodu ustalila na stare tire menstruacija? Mislim kdaj ste jo spet dobile redno po prvi, prec naslednjo al kako....? Sem pozabila od prvič user posted image  Sedaj pa sem imela prvo, pa me zanima če bi bilo možno da ne bi bila druga takoj na 30 dni.

Jaz sem prvo menstruacijo dobila po šestih mesecih in moram reči, da je vedno točna 28/30 dni. Še nikoli me ni pustila na cedilu user posted image user posted image user posted image user posted image

Lukaa, Jonas, Vivien, Ana Karolina vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
14.1.2009 13:40:51   
martinca
dober dan!

lusa, vi pa imate pravo babiko. user posted image za mere. lepo se imejte v  Čatežu.

katarinas, lepe slike.

vaney, user posted image user posted image Anžetu za hojo.

klepetka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majra, user posted image user posted image za Katjo, da pikice čimprej izginejo.

stanči, mi tudi poznamo Pohorsko kavarno. smo imeli za krst in poroko torto od njih.

anita, user posted image   za Leo.

nussy, user posted image user posted image za user posted image

Jonas, Luka, Viven in Ana Karolina vse najboljše za prvi rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alfabeta, jaz sem prvo user posted image dobila po dveh mesecih,imam pa jo skozi na 27/28 dni.

katee, Žan Luka spi, da imaš čas za RR? meni Patrik spi pa sem malo tu gor. saj ne bo več dolgo.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
14.1.2009 13:42:08   
lutiropan
Luka, Jonas , Vivien, Ana Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
14.1.2009 13:42:57   
martinca
sani, hvala za nalepkice.user posted image

karatina, tudi tebi hvala. user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
14.1.2009 13:48:47   
Lunca1
Jaz imam user posted image  tudi redno in sem jo tudi dobila že nekje po 2 mesecih.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?