|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
12.1.2009 13:45:32   
stanči
pozdravljene
lunca,klepetka vaney,klaja in alfabeta hvala vam punce da ste se spomnile tudi na mojega Lanauser posted image ne sfolgam več vsega dela doma,služba Lan mi dirka po celi bajti da ga komaj lovim in krotim je pravi rugec ratal.Dobil je dva zobeka spet,drgač pa nič kej novega pri nas.v soboto bomo praznovali roj.dan tak da še cel kup priprav.
lep pozdrav in še enkrat hvala v Lanovem imenuuser posted image

DA VAM POKAŽEM MOJGA SONČEKA

user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.1.2009 14:12:11   
ursalara
Vsi slavljenčki ki ste praznovali,praznujete in še boste praznovali vse najboljše!

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu stanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.1.2009 14:28:52   
TRIŠ

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 12.1.2009 14:34:20 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.1.2009 14:37:29   
ursalara
Jaz enostavno ne najdem več časa za forume res se vam iskreno opravičujem samo imam toliko natrpane urnike da so dnevi zame enostavno prekratki!
No naj vam malo povem kaj se dogaja zadnje dni pri meni,služba je pa ni enkrat delam drugič sem spet prosta sploh ne vem več kaj naj,enostavno ni več toliko dela,pa še ta mraz nam nagaja in me za to posledično pušča doma,živimo naj pa od zraka user posted image ,tako da sploh ne vem več kaj naj naredim,verjetno se bom šla prijaviti na zavod in iskala ob enem še kakšno boljšo službo ker da bom doma do marca tako pa ne gre! user posted image

Drugače sem na polno zaposlena trenutno se ubadam z Larino trmo,se vidi da je vsaj nekaj po meni pobrala user posted image (čeprav to ni nič smešnega),ne da se ji nič dopovedati,v glavnem je razvajena da ne moreš verjeti če tega ne vidiš n to po zaslugi moje taščice user posted image ,če pa kaj rečem je pa prec narobe tako da še malo pa ne bom imela nobene veljave,kot da nisem od nje mati! user posted image

Z mojim user posted image je tud vse v kur,....da raje ne nadaljujem zelo sem razočarana nad njim,ker mi je ponovno dokazal da je mamin sinček in tako kot mami reče tako mora biti,grrrrr :icon_twisted:v meni pa vre taka jeza da rabim še čisto malo da spokam in grem stran od teh ljudi,takoj po praznikih sva imela tako grd prepir da me je dobesedno vse minilo,zdaj pa misli da bo kar vse ok,ma ja seveda sem tak človek ki ne more tega pozabiti,prečikati,sem človek ki se nikoli ni pustila jeb,..a tukaj je vse drugače,ja pa si pomagaj če si lahko!In vse bi bilo kul če se ne bi v vsako stvar vmešavala njegova mati,joj to je pa to če živiš po isto streho z  user posted image ,pa moj ima hiško še dokončati jo je potrebno pa bi šla lahko tja a kaj ko ga niti malo ne mika ne more iti stran od mamice,ne vem več kaj da naredim.
Mah saj sploh ne vem zakaj vam tukaj težim z svojimi problemi a kaj ko je hudič ko se nimam komu drugemu zaupati,v meni pa vre,zaradi njega bom kmalu propadla,čustveno sem čisto na tleh,v enem tednu izgubila 5kg ma sploh ne vem zakaj se obremenjujem z takimi ljudmi!

In na koncu še včeraj izvem da je mojo babico kap sploh se ne odziva več ima bolj malo možnosti tako mi je težko pa ravno sedaj ko jo tako potrebujem se je to zgodilo,vsako sekundo upam da bo kaj bolje ker ji imam še toliko stvari za povedati,pokazati,pa ravno sedaj ko toliko delam na sebi,...........ma zakaj se vse to dogaja!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.1.2009 16:14:59   
lutiropan
Monja , Aljaž in Lan vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.1.2009 16:17:15   
lutiropan
ursalara  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pošiljam ti veliko pozitivne energije.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   Sončki januarčic 08 - 5. del
12.1.2009 16:32:11   
karatina
VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJI IN ZAMUJENI SLAVLJENČKI

Se na hitro javim iz službe. Mi čas tako hitro beži. Domov pridem okoli pol šestih in enostavno ne uspem poleg vseh obveznosti še na RR. Vas tu in tam med službo skočim pokukat, da vsaj vidim kako ste. Nas je kar nekaj s časovno stisko user posted image

Vsem, ki so vas polovile viroze, slaba volja zaradi tašč ali user posted image  želim, da čim prej minejo slabi dnevi.

user posted image  vsem vrtičkarjem za uvajanje in pridno obiskovanje vrtca.

Slikice vseh so super. Vidim, da ne raste samo moja ko konoplja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.1.2009 16:37:56   
koala
MOnia, Aljaž in Lan vse naj naj ob prvi svečki!

ursalara, pa saj zato pa smo tukaj da si olajšamo dušo. Res se mi smiliš, ker nimaš podpore tam kjer bi jo rabila. Močno, močno mislim na vaju z Laro!! Pa veliiiiiko pozitivne energije tebi in tvoji babici. Javi se nam še kaj če le utrgneš,

Suzana pozdravljena, upam da e bomo res kmalu lahko brali dnevno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.1.2009 17:17:41   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana sem vesela, da si opazila avatar. Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega! Bo pa ta teden vse veliko lažje user posted image  Si se že odločla za službo? Sem videla, da ne greš v staro. Kako dolgo pa si še doma?

Mala pikica,jaz vse opazim,tako da vešuser posted image .Nisem vedela,da si bila tako žalostna prejšnji teden... važno da imaš dragega,res.Doma? Nič več,včeraj sem bila v službi,tako da...konec uživanja.Jutri grem spet,pa bom hodila kakor se bova sproti dogovorili do konca januarja in če se bova ujeli,sem s 1.2.redno zaposlena pri njej,je pa velikoooo lepše tukaj kot v prejšnji "službi",kamor sem mislila iti sprva.Danes pa so me klicali še za eno službo in ko bom vmes prosta kak dan,grem pogledat tja,da vidim in se odločim...Službic kolikor češ,pa še muzika mi eno ponuja,ampak sem poslala 3 prošnje in vsi so mi pozitivno odgovorili,tako da sem res presenečena sploh v tem kriznem času.

No,Klemen je že zdrav,zunaj nismo bili,ker je mrrrzloo,kot sam user posted image .In ne gremo dokler bo tako,ker nočem da spet zboli.Je res priden.Zdaj spančka,jaz pa dobim obisk.

klepetka,pozdravi se,upam,da ne zboliš še bolj.user posted image user posted image user posted image
Kako praviš da ne beremo tvojih postov?Jaz jih vedno berem...saj veš. res je da vedno vsega ne berem,tebe pa vedno.Če pa si moja frendicauser posted image . Pa upam,da se kaj dobiva na gmailu spet.

Monia,Aljaž in Lan vse naj...naj...

Alfabeta,ko si vprašala kdaj se dobimo za srečanje...se spomnim,ampak nimam pojma,pa ti to veš,da ne vem,ker sva se o tem pogovarjali,tako da jaz te nisem ignorirala,ampak nimam pojma o tem...Pa saj itak veš,da ne vem ne?user posted image

Triš,mi smo Lino koledar dobili,celo oba,ker sem 2x poslala.

stanči,krasnega sinkota imaš....

suzana,pozdravljena!

ursalara,upam,da se poštima tale tvoja služba,kmalu!!Pa da z dragim uredita zadeve in da bi bilo z babico bolje...user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.1.2009 17:29:16   
mml
Monia, Aljaž in Lan vse najboljše in vse dobro

user posted image
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.1.2009 17:59:35   
klepetka
Oj,

joj punce, kakšna debata se je razvila iz napol heca.user posted image
SAj sploh ni bilo tako mišljeno, no, kot si ve očitno razlagate moje besede.
Jaz sploh nisem tip človeka, ki bi bil zamerljiv. BI moglo bit že fejst hudo, da bi kaj zamerila ali bila užaljena.

katarinas, saj nisem jaz prav nikjer napisala, da sem užaljena, mislm da sem prav jasno napisala, da se ne obremenjujem.Le kam bi pa prišli, da bi se res takimi malenkostmi obremenjevale, kajne.

In sploh ni bilo govora o tem, da bi vsaka vsako omenjala oz. o prezrtosti, jaz sem imela v mislih oz. sem napisala  le in samo vpr. in odgovore. Zarad tega se pa res ne bomo kregale, no. Kaj ni škoda da bi se zaradi malenkosti tukaj cukale?!
Mislim da vsaka od nas ve, da je  skoraj nemogoče, da bi sproti vsak dan vsaka vsako omenjala, ekr nam  praktično časovno  ne znese, sploh zdaj ko so naši malčki palčki večji. Sicer pa da vas potolažim, da je tole obdobje najhuje, ker kolikor bodo večji, tem bolj se bodo zaigrali sami. ME pa hitro na RRuser posted image . Hecam se, čeprav je pa res da je zdajle najbolj napeto.

No, jaz pa  sem slabše in sem danes ob pol sedmin zvečer naročena pri zdravniku. Dodatno me še oči  tako pečejo in solzijo, da sploh težko gledam. Tud špegle ne pomagajo.Pa ušesa me še vedno bolijo, kašljam, smrkam,... ni da ni. Saj zarad njih pa tud grem  k zdravniku. Čeparv mislim, da me tako bolijo zarad grla.
Pa tud Lana je imela ponoči mal vročine, kašlja, smrkelj zaliva,temu primern oje bilo tud nočno spanje .... pestro v glavnem. Bo minilo.

triš, na nas so oćitno tud pozabili na Linotu. Sem pa čist pozabila na koledar  vse do zdaj, ko sem tebe prebralauser posted image

suzana, o pozdravlejna. Si še vedla kam priti?user posted image

ursallara, ja šit no, tole s službo. Želim ti da se poštima tako kot se mora.Pa user posted image user posted image  zate, da se pobotata zuser posted image . Babici pa pošiljam pozitivne misli, da se njeno zdr. stanje popravi.

nana, super da  si zadovoljna s službo. user posted image . na gmailu pa sme bila zdaj 2 večera, pa najprej sem nekaj delala, pol si mi pa že ušlauser posted image

katee, jaz mislim , da ne bom mogla priti v sredo v Lj, čeprav bi bilo skorajda nujnouser posted image . Pa še sneg je nekaj napovedan. Tako da ob priliki kofe, ok?

alfabeta, o praznovanju pa naj ne bi bilo še nič točno dorečenega, kot je meni znano. Domnu pa ne dajem nobenih vitaminov, ekr je naša P mnenja, da je nepotrebnouser posted image . SEm pa  vseeno že danes kupila   hm, kaj je že.. kindrevital al nekaj takega
Pa hvala za info o bronhomunalu. Da tole omenim naši P.. ..jao , se mi ne bi dobro godilouser posted image

golobček, jaz sem pa v okoliških knjigarnah vprašala danes za tisto knjigo, katero iščeš, pa je trenutno nimajo. Naj bi jo pa dobili prihodnji teden, je rekla prodajalka.Tako da če jo še nisi oz. ne boš dobila ti jo lahko jaz kupim in pošljem. Povejuser posted image

...šibam se zrihtat za k zdravniku

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.1.2009 18:43:56   
TRIŠ
ursalarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kmalu tudi pri tebi zasije sonček sreče in ljubezni

nanauser posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivne prošnjice.Mogoče pa si ti nekaj posebnega,si kdaj na to pomislilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.1.2009 19:06:53   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

golobček, jaz sem pa v okoliških knjigarnah vprašala danes za tisto knjigo, katero iščeš, pa je trenutno nimajo. Naj bi jo pa dobili prihodnji teden, je rekla prodajalka.Tako da če jo še nisi oz. ne boš dobila ti jo lahko jaz kupim in pošljem. Povejuser posted image

...

Ne je še nimam, ker je tukaj v Celju in okolici nimajo, tako da bi bila zelo vesela če mi jo lahko kupiš in pošlješ, si jo zelo želim imeti.

No sedaj pa moram še zaželeti vsem slavljenčkom za nazaj in tudi za danes vse najboljše za 1.upihnjeno svečko.
user posted image
Tudi jaz ne morem in ne folgam brat vsega, opazim pa če imate nove avatarje in slikice ampak tudi komentirat včasih pozabim ali pa nimam časa.Trije otročički pa še ostalo delo... včasih se samo zgrudim v postlo in ko je treba ponoči vtstat ko kateri od otrok kaj potrebuje mi komaj rata, včasih pa energije toliko da že nevem več kaj bi počela.

Sem pa zelo vesela da je Vivi in Urssyy doma. Sedaj se pa čimprej pozdravita.

Ursalara tudi jaz upam da z dragim uredita zadeve in da se vse poštima kot se mora.

Včeraj pa je naša pupa dobla še četrti zobek.

Toliko zaenkrat bom poskušala še kasneje kaj napisat če bodo otroci kmalu zaspali.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.1.2009 19:41:35   
Alfabeta
Čer, v  večerni izdaji!user posted image

ursalara, "čvekica stara", user posted image sočustvujem s tabo in verjemi....vem kako ti je. Čeprav nisem nikoli dajala vtisa da naj bi vedela kako je, verjemi vem in ni lahko, tudi to vem. Najraje bi spokala pa šla. Ampak najprej 2x ali 3x globoko vdihni, se vsedi in sama s sabo najprej razčisti ali lahko tako naprej živiš. Ko si boš iskreno odgovorila, boš vedela kako naprej. Jaz sem se odločila, da moramo nekaj korenito spremeniti. In smo. Najprej sem sama sebe spravila v red, da sem bila trdna, samozavestna, saj sem odrasla ženska, potem pa sem spravila v red svojo družino. Pa ne, nisem svojega moža postavila pred dejstvo, ker to ponavadi doseže kontra učinek, ampak sem obrnila ploščo. Doma mu je postalo prijetno, nihče ga ni sikiral, kako je tašča taka in tast tak, pa kak je on, pa kaj mi ne paše,.... Imel je zavetje v domu in verjela ali ne...Prav sem se odločila....smo že nekaj let srečni, se razumemo z njegovimi bolje kot kdajkoli prej (pa živimo skupaj!), so ugotovili, da sem jim sicer vzela sina, ampak da pa nisem njihova sovražnica,......Lahko bi še pisala,.....ne smem preveč....če te še kaj zanima, kako in kaj imaš moj zs imaš moj mail.....Komot vprašaš, potožiš. Verjemi, vse sem dala čez.

saškica moja, saj vem da sva se pogovarjali in vem, da ti me ne bi ignorirala user posted image Pa bravo, da si tako iskana v svojem poklicu! (Oprosti ampak sem se sedajle tako nasmejala, ko sem svoj stavek še enkrat napisala,....sem tako dvoumno napisala, kot da delaš kje drugje.....nisi jezna?user posted image user posted image user posted image , sem kar pustila tako napisano)

glede srečanja že vem.....in sem enako misleča, da se zmenimo regijsko, če že, v lastnih režijah, ker se bomo težko zmenile vse skupaj, pa vse kar potegne za sabo,....

klepetka, jaz nisem nič slabega mislila, ampak rada pa razložim kaj si mislim, ker drugače ne moreš vedeti kaj in kako. In predvsem nikoli take stvari ne zamerim. Prav je da poveste svoje mnenje. Jaz raje vidim tako.....In to ni kreg, samo drugače si ne moremo povedati, kapiš?user posted image  Pa upam, da hitro prideš k sebi. Tudi ti, naženi bacile TAKOJ stran user posted image

sani HVALA!!!!!!! Saj veš zakaj!! Čak še neki sem ti hotla povedat....hmmm.....madona sem sklerozna.....se bom spomnila...user posted image . Bom potem napisala,...menda se mi bo prižgala "žarulja"user posted image

Aja, triš, dobiš zs, samo da ga napišemuser posted image

No,toliko za enkrat. Nič bat, pridem še....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.1.2009 19:44:50   
katarinas
Ursalara vse se enkrat tako poštima, da je za vse prav, upam da se pri tebi čimprej user posted image

katarinas, saj nisem jaz prav nikjer napisala, da sem užaljena, mislm da sem prav jasno napisala, da se ne obremenjujem.Le kam bi pa prišli, da bi se res takimi malenkostmi obremenjevale, kajne.

To je res, res nisi napisala, da si užaljena...jaz sem tako mislila nasplošno, da ne bi bila katera zaradi tega užaljena...mah al je res brezveze to sploh debatirat. Jaz sem hotla napisat, da se ne bi katera zaradi tega res sekirala, samo mi ni najbolj ratalo in evo zdaj pa pišemo klobaseuser posted image user posted image

Jaz sem pa tudi čedalje bolj prehlajena, baje v NM razsajajo virusi, so ambulante čist polne, da je veliko otročkov na inhalacijah in tudi so polni oddelki.... kaj ne crknejo ti virusi, če je zunaj hud mraz?! user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.1.2009 19:50:24   
Alfabeta
katarinas, hitro vzemi kak Lekadol+C ali pa Cold3....meni kar pomaga če vzamem Lekadol takoj ko kaj začutim...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.1.2009 19:53:24   
Alfabeta
klepetka, upam da hitro mine vnetje ušes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.1.2009 19:59:13   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

klepetka, jaz nisem nič slabega mislila, ampak rada pa razložim kaj si mislim, ker drugače ne moreš vedeti kaj in kako. In predvsem nikoli take stvari ne zamerim. Prav je da poveste svoje mnenje. Jaz raje vidim tako.....In to ni kreg, samo drugače si ne moremo povedati, kapiš?user posted image  Pa upam, da hitro prideš k sebi. Tudi ti, naženi bacile TAKOJ stran user posted image

pa saj vem, da nisi mislila nič slabegauser posted image user posted image .Pa kapim, jauser posted image

drugače sem pa od dohtarja, bogatejša za en AB. IMam namreč poleg vseh nepomembnih kozlarij  precej vnet ušes in če sem prav razumela, zelo gnojno grlo.user posted image
Jaz sem pa vse do danes mislila da je vnetje ušes nadloga, ki pesti predvsem otročke.Ampak so res bogi, ko imajo bolečine v ušesih. JIh od danes naprej maksimalno zastopim, revčki maliuser posted image .Imano vso pravico, da jokajo.

alfabeta, ob tvojem postu ursalari so se mi pa kar oči orosile....Vsaka čast puncauser posted image

katarinas, ma bacilom ta mraz očitno precej bolj ugaja.. vsaj glede na stanje v naši familjiuser posted image .Uapm da pri vas ne bodo tako trdovratni, packi.

golobček, ok, ko jo bodo dobili, ti bom povedala, pa se bova takrat dalje in točno zmeniliuser posted image

stanči, Lan je pa pravi srček na slikiuser posted image

Lana spi, pričakujem pa kmalu bujenje za pucanje nosauser posted image

Zdaj greem pa še ostali 2/3 otrok sterat v posteljo... pol pa nazaj semuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.1.2009 20:01:36 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
12.1.2009 20:07:22   
Intruder24
Punce moje vidim, da debatirate user posted image

ursalara bom se kr podpisala pod nasvetom alfabete in veliko poguma ti želim, saj vem kako je če si v stiski...nisi sama, to pa menda veš user posted image

nana super za službe user posted image  jaz še bom kr malo doma, vsaj načrt je tak user posted image

alfabeta škoda, da se jih ne da dobit tukaj, no če ti bo mi samo povej firmo pa bom jih kupila kdaj ko bomo ven iz Mb. No lahko mi še napišeš kje jih še prodajajo user posted image ....žal nimam časa, da bi se dogovrjala s tvojimi, saj imam fizioterapije, pa laufarija sama s temi papirji...najlepša hvala za ponudbo in upam, da bo operacija zob uspela brez nekih večjih bolečin user posted image
klepetka čimprej se pozdravi user posted image

Tako na hitro sem preletela in nikakor nisem vseh brala, ker nikoli vsega ne berem user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.1.2009 20:17:09   
Alfabeta
sani, sem se spomnila....sem ugotovila da še nisem tako stara user posted image  Hotla sem te vprašat kako tvoje postkarambolne tegobe? Kaj bolje?

intruder....boš morala potem pa kar v NM prit, pa v LJ je nekaj manjših trgovin...Pa ne vem točno katere, ker to je drug TOZDuser posted image . Jaz se ne vrtim po tem.user posted image  Bom moža točno vprašala pa ko zvem ti na ZS pošljem. Firma je pa enaka mojemu priimku! Poglej seznamuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
12.1.2009 20:20:33   
katee
Ursalara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se ti vse čim prej poštima, kot mora biti.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.1.2009 20:24:02   
mala pikica
Še moj pozdravček user posted image

joj punce, kakšna debata se je razvila iz napol heca.user posted image
SAj sploh ni bilo tako mišljeno, no, kot si ve očitno razlagate moje besede.
Jaz sploh nisem tip človeka, ki bi bil zamerljiv. BI moglo bit že fejst hudo, da bi kaj zamerila ali bila užaljena.

Jaz tudi nisem nič užaljena! Vem, da skoraj vsaka preleti vse odgovore, pa tudi vem, da nas ima v zadnjem času večina zelo malo časa. Je pa res, da sem bila cel teden zelo žalostna, ker sem bila vsak večer po pol ure z Gašperjem, potem pa je že šel spat. In ta žalost se potem tukaj odraža user posted image Je pa ta teden že bistveno boljše user posted image

Aja, glede članka, klepetka... Mislim, da punce niso ugotovile, kaj se skriva pod tistim 'kuku' user posted image Sicer bi verjetno marsikatera prebrala napisano.

nana ja fajn, da imaš toliko različnih ponudb na razpolago. Boš lahko kar izbirala user posted image Sicer pa samo da je v tem času!

koala user posted image user posted image user posted image

suzana lepo, da si se oglasila! Smo te res že pogrešali!

user posted image
user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.1.2009 20:27:05   
Anonimen
Čer!

Najprej iskrene čestitke vsem januarčkom, ki so v zadnjih dneh in vključno z današnjim dnem praznovali svoj 1.rojstni dan!!! Za vse vas ene okusna torta.
user posted image

Tudi meni kr ne sfolga se več toliko javljat, pa sej veste, služba... V glavnem Jan se kr dobro navaja na vrtec, Lea pa je zbolela v soboto in imela 3 dni vročino, sedaj pa se je nekako pozdravila (no, vsaj vročine že od 12 ure nima) in upam, da tako tudi čimdlje ostane.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko in mirno nočko želim vsem, pa fajn uvajanje v vrtcu in v službah ter veliko zdravja!!!!!

(odgovor članu stanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.1.2009 20:27:24   
dašabina
Monia, Aljaž in Lan vse naj, naj
user posted image
user posted image
user posted image

Preživela prvi dan službe, skoraj brez računalnika, dobila nov mobič, tako da je ok, sodelavka nova tud ok, sva že mize obračaleuser posted image
tako da smo v polnem zagonuuser posted image  Miha je sicer spal v vrtcu le pol ure, potem pa se gre igrat in je pridkan moj sineuser posted image  se je danes tako fino smejkal ko sem ga prišla iskat, kot bi mi hotel rečt: mami zdaj greva pa domov.......user posted image

Bodite zdrave ve in vaši sončki in imejte se rade!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 12.1.2009 20:28:01 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
12.1.2009 20:31:36   
lutiropan
Preživela prvi dan službe, skoraj brez računalnika, dobila nov mobič, tako da je ok, sodelavka nova tud ok, sva že mize obračale
tako da smo v polnem zagonu Miha je sicer spal v vrtcu le pol ure, potem pa se gre igrat in je pridkan moj sine se je danes tako fino smejkal ko sem ga prišla iskat, kot bi mi hotel rečt: mami zdaj greva pa domov.......

Super za službico ...No, potem sta se s sodelavko ujeli...user posted image
Fajn, da je Miha tako priden v vrtcu....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?