klepetka
|
Oj, joj punce, kakšna debata se je razvila iz napol heca. SAj sploh ni bilo tako mišljeno, no, kot si ve očitno razlagate moje besede. Jaz sploh nisem tip človeka, ki bi bil zamerljiv. BI moglo bit že fejst hudo, da bi kaj zamerila ali bila užaljena. katarinas, saj nisem jaz prav nikjer napisala, da sem užaljena, mislm da sem prav jasno napisala, da se ne obremenjujem.Le kam bi pa prišli, da bi se res takimi malenkostmi obremenjevale, kajne. In sploh ni bilo govora o tem, da bi vsaka vsako omenjala oz. o prezrtosti, jaz sem imela v mislih oz. sem napisala le in samo vpr. in odgovore. Zarad tega se pa res ne bomo kregale, no. Kaj ni škoda da bi se zaradi malenkosti tukaj cukale?! Mislim da vsaka od nas ve, da je skoraj nemogoče, da bi sproti vsak dan vsaka vsako omenjala, ekr nam praktično časovno ne znese, sploh zdaj ko so naši malčki palčki večji. Sicer pa da vas potolažim, da je tole obdobje najhuje, ker kolikor bodo večji, tem bolj se bodo zaigrali sami. ME pa hitro na RR . Hecam se, čeprav je pa res da je zdajle najbolj napeto. No, jaz pa sem slabše in sem danes ob pol sedmin zvečer naročena pri zdravniku. Dodatno me še oči tako pečejo in solzijo, da sploh težko gledam. Tud špegle ne pomagajo.Pa ušesa me še vedno bolijo, kašljam, smrkam,... ni da ni. Saj zarad njih pa tud grem k zdravniku. Čeparv mislim, da me tako bolijo zarad grla. Pa tud Lana je imela ponoči mal vročine, kašlja, smrkelj zaliva,temu primern oje bilo tud nočno spanje .... pestro v glavnem. Bo minilo. triš, na nas so oćitno tud pozabili na Linotu. Sem pa čist pozabila na koledar vse do zdaj, ko sem tebe prebrala suzana, o pozdravlejna. Si še vedla kam priti? ursallara, ja šit no, tole s službo. Želim ti da se poštima tako kot se mora.Pa zate, da se pobotata z . Babici pa pošiljam pozitivne misli, da se njeno zdr. stanje popravi. nana, super da si zadovoljna s službo. . na gmailu pa sme bila zdaj 2 večera, pa najprej sem nekaj delala, pol si mi pa že ušla katee, jaz mislim , da ne bom mogla priti v sredo v Lj, čeprav bi bilo skorajda nujno . Pa še sneg je nekaj napovedan. Tako da ob priliki kofe, ok? alfabeta, o praznovanju pa naj ne bi bilo še nič točno dorečenega, kot je meni znano. Domnu pa ne dajem nobenih vitaminov, ekr je naša P mnenja, da je nepotrebno . SEm pa vseeno že danes kupila hm, kaj je že.. kindrevital al nekaj takega Pa hvala za info o bronhomunalu. Da tole omenim naši P.. ..jao , se mi ne bi dobro godilo golobček, jaz sem pa v okoliških knjigarnah vprašala danes za tisto knjigo, katero iščeš, pa je trenutno nimajo. Naj bi jo pa dobili prihodnji teden, je rekla prodajalka.Tako da če jo še nisi oz. ne boš dobila ti jo lahko jaz kupim in pošljem. Povej ...šibam se zrihtat za k zdravniku