|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
14.1.2009 13:55:55   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz imam user posted image  tudi redno in sem jo tudi dobila že nekje po 2 mesecih.

Mah men pa neki zaostaja... Noseča nisem, edino če me heca tale shujševalna....user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
14.1.2009 13:59:15   
Sunny Morning
Na našem koncu je tudi prava vremenska zmešnjava. Sva zjutraj nekako priracali do ZD. Neja ima 9500g in 78cm, čeprav se je vsa skupaj potegnila, ko sem jo dala v "trugo". user posted image  Vse je ok, cepljeni nisva bili, ker je pač malo nahodna in sva dobili nov datum.

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Menda obstajata 2 vrsdti bolniške (nega in ****).Ali katera ve kaj več o tem, a je tudi različno plačana (80% ali manj???).

Za otroka imaš lahko nego ali pa spremstvo, samo mi v tvojem primeru spremstvo nekako ne potegne. Je pa oboje 80%.
user posted image user posted image user posted image  da bi bilo vse ok z Vivi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
14.1.2009 14:01:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Jaz imam user posted image  tudi redno in sem jo tudi dobila že nekje po 2 mesecih.

Mah men pa neki zaostaja... Noseča nisem, edino če me heca tale shujševalna....user posted image

Moja je tudi kar redna.
Po moje te shujševalna ne more tako hecat, da bi ti zamujala. Bi morala pa ful hudo shujšat, da je zaradi tega ne bi imela.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
14.1.2009 14:01:31   
mala pikica
Naš Gašper je začel kar grdo kašljati user posted image  Drugih težav še zaenkrat ni, pa me zanima kaj bi mu lahko dala, da se ne bi vse skupaj razvilo v kaj hujšega user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
14.1.2009 14:02:22   
Sunny Morning
nussy
user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
14.1.2009 14:03:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Naš Gašper je začel kar grdo kašljati user posted image  Drugih težav še zaenkrat ni, pa me zanima kaj bi mu lahko dala, da se ne bi vse skupaj razvilo v kaj hujšega user posted image

Na taka user posted image sem vedno brez odgovora, zato ponavadi raje nič ne odgovarjam. Upam, da se ne razvije v kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
14.1.2009 14:06:38   
Sunny Morning
JONAS
user posted image

LUKA
user posted image

VIVIEN
user posted image

ANA KAROLINA
user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
14.1.2009 14:08:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Moja je tudi kar redna.
Po moje te shujševalna ne more tako hecat, da bi ti zamujala. Bi morala pa ful hudo shujšat, da je zaradi tega ne bi imela.

Ja, saj zato sem pa dala user posted image , ker sem tudi jaz takega mnenja. Sem pa ravno kar brala Pušenjaka in pravi, da je ob dojenju možno prav vse,....od nerednih, do popolnoma brez, pa čeprav je že bila, tako da.....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
14.1.2009 14:13:12   
Alfabeta

Jaz sem našima že kar nekajkrat, čeprav mi vedno ne rata, rešila tako da sem na radiator dala mokre plenice na njih, pa veliko kapljic 31 od Justa, da sta lažje dihala in je nekako šlo naprej. Pa namažem po prsih z materino dušico. Za izkašljevanje pa po P predlogu nikoli ne dajem ničesar, ker mi je rekel,  da naj tega ne počnem niti pod razno, ker lahko izzovem otroško astmo. Ker pa jaz našega P sveto ubogam, tako delam

Drugače pa je en kup domačih pripravkov, od prežganega sladkorja + mleka za popit, pa od prežganih kamilic na olju, pa daš to na pljučka,......

veliko user posted image user posted image  za Gašperja in zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3584
14.1.2009 14:18:03   
Anonimen
Ojla!

Evo sem prišla iz službe na kosilo, potem pa letim nazaj na sestanek, ki ga mamo do 5 pop. Lea je boljša, ponoči in danes nima vročine, Jan pa pridno obiskuje vrtec...Hvala za dobre misli za mojo princesko.

Katarinas ja meni je takoj bolj fajn, ko vidim, da jim je lepo v vrtcu. Prvi tedni so bolj uvajalni, potem pa tako kot si sama napisala uživajo. Pa glede pikic po telesu, tudi naš pobič jih ima. Pa ritko je imel včeraj tako močno vneto, pa sem mazala z Bepanhenom in fajn pogosto previjala pa je šlo. Za pikice po hrbtu pa ne vem zakaj so se pojavile? Oh vedno je nekaj pri teh naših škratkih k nam dajo za mislit.

Nana kako je vaš dedi priden pri varstvu Klemna. Je malo dedkov, ki pazijo tako fajn na svoje vnuke. user posted image Ponavadi so za to bolj zadolžene babice.

Nalin dej prilimaj kakšno novo slikico tvojega korenjaka, pa tudi ostalih januarčki dejte se mal pokazatuser posted image Jaz obljubim zvečer slikce.

Triš tudi jaz bom ziher full mela gripo na nogah, ko bom šla po 3 letih smučat. Se odpravljava z dragim, mogoče nam drugi teden uspe. A to ste šli na Gače ali kam drugam? Kje ste pa Žana pustili? Pa upam, da on ne zboli...je pa tebi sedaj res dolgčas, ko si sama doma dopoldan, ha? zihr si ga zapolniš s pekouser posted image

Nussy naprej iskrene čestitke za user posted image . Se podpišem pod nanine besede, bo se že vse porihtalo, dokler bo dojenček prišel na svet..in bosta zagotovo dve plači. Glede dojenja sem jaz po nasvetu G morala prenehati, posledično sem potem lahko jemala Tifol.

Urssy tvoji Vivien pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image da bodo dobri rezlutati danes v  bolnici.

Današnji slavlenčki -
JONAS, LUKA,
VIVIEN, ANA KAROLINA VSE NAJ NAJ ZA 1.R.D.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
14.1.2009 14:40:22   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, Žan Luka spi, da imaš čas za RR? meni Patrik spi pa sem malo tu gor. saj ne bo več dolgo.user posted image

Spi mi že eno uro in pol, s tem, da sem ga več kot eno uro uspavala. Sem ravno zadnjič razmišljala, koliko časa zapravim s tem njegovim uspavanjemuser posted image . Ampak vse za naše otročke, a ne?

Mah men pa neki zaostaja... Noseča nisem, edino če me heca tale shujševalna....

Drastična sprememba kilaže v minus tudi vpliva na izgubo menstruacije. Ampak to je res drastična izguba kilogramov. Npr: anoreksične punce izgubijo menstruacijo, dokler ITM ne pride spet do normalnega nivoja.

Pri tebi je lahko tudi zaradi stresa (tvoja vrnitev v službo, Ajda v vrtcu,...). Jaz se ne bi sekirala.

Naš Gašper je začel kar grdo kašljati  Drugih težav še zaenkrat ni, pa me zanima kaj bi mu lahko dala, da se ne bi vse skupaj razvilo v kaj hujšega

Suzana daje Aljažu sirup iz smrekovih vršičkov in pravi, da malemu zelo pomaga. Tudi ona je to jedla, ko je bila bolna.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.1.2009 14:48:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Pri tebi je lahko tudi zaradi stresa (tvoja vrnitev v službo, Ajda v vrtcu,...). Jaz se ne bi sekirala.

Ma ne, saj se zaenkrat še ne sekiram....saj zaradi teže vem...sem pa 100% da ni zaradi vrnitve v službo, ker ful uživam....

Hvala vseeno...aja, verjetno je zaradi dojenja

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.1.2009 14:54:08   
Lunca1
Luka se vsem zahvaljuje za čestitke.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.1.2009 15:34:45   
mala pikica
Punce, urssyy sporoča, da sta z Vivien spet ostali v bolnici user posted image Je Vivien spet vsa zatekla in polna izpuščajev.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
14.1.2009 15:53:50   
martinca
alfabeta, hvala za nalepkice.user posted image

urssyy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Vivien.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
14.1.2009 15:57:50   
mml
nussy čestitam, bodi vesela in srečna nosečka srečka user posted image . S službami se bo pa že uredilo

mala pikica jaz dajem Maticu sirup iz smrekovih vršičkov, škodi ne, mogoče pa celo pomaga user posted image

Jaz imam danes doma oba čmrlja, pa še mama je na obisku, tako da ni časa za RR. Sem bila pa pri firizerju, tako da imam novo frizuro, ker sem prej imela že pol avtoceste po sredi glave, pa lepo sem si dala skrajšat lase...prav paše user posted image

alfabeta dokler dojiš, ne pričakuj reda pri M....

Jakob, Jonas, Luka, Vivien, Ana Karolina vse lepo ob rojstne dnevu in še naprej pridno nagajajte svojm staršem in bodite njihovi najljubši sončki
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3591
14.1.2009 16:26:22   
Anchikaa
Dober dan.

Pri nas tako lepo sneži.Fajn  bi samo bilo da bi kaj splužili ceste.Smo se danes na pregled peljali in sem namesto 15min,vozila 30min do Lenarta.Pa še eno rundo me je skoraj okrog zavrtelo,eh,HB da mi ni nikamor za it.

Na pregledu smo ugotovili da naša baba raste ko konoplja,saj je v 2mes zrasla za 7cm,ima zdaj 78cm in 12kg,ampak je malo preveč,ker ni odštela plenice in bodija.Bila pohvaljena,ne rabimo več jemat ad3 kapljic (kot da smo jih,ker je mami vedno pozabilauser posted image ).Ko pa je pikeca dobila pa je tako zajokala,ampak se je hitro potolažila pri atiju.Mala pikica ti pošljem ZS.

Urssy in Vivien hitro se pozdravitauser posted image user posted image user posted image .

Vsi današnji slavljenčki in slavljenčki za nazaj vse najboljše in veliko otroške razigranosti.

Ste me nasmejale s to ribjo porodnišnico,HB da nimam več rib,ker bi se še s tem sekirala.

Klepetka jaz sem že prvič prebrala tisti link ko si ga prilepila,ampak sem bila na laptopu,kjer nisem prijavljena,pa nisem mogla komentirat.

Nana fajn da lahko izbiraš službo,meni pa je nikakor ne uspe dobit.Ju3 se grem na zavod prijavit,ker mi danes poteče porodniška.

Jaz sem M dobila kar takoj,mislim ko mi je čišča minila,je bilo kakih 5 dni mir pol pa user posted image in od takrat jo imam redno na 28 ali pa 30 dni.

Vsi bolančki pozdravite se čimprej.

Vsi novi avatarji so čudoviti.

Zdaj pa grem pogledat če je kaka nova slika od Daše na računalniku da vam pokažem to mojo malo kodravko.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
14.1.2009 16:27:53   
ljubljana
sem user posted image  nase sem mislila da že ta mesec pride dodatek za veliko družino pa pride šele marca. In imam 350 eur manj do 5.2. kot sem mislila. V glavnem user posted image  improvizacija, žganci in polenta pa bo.

Mene teta s Krvavca še vedno ni obiskalauser posted image

Novo je pa to, da imamo 8 namesto 6 zob. In jakob je začel dajat hrano v usta. user posted image user posted image user posted image  Ma je trajaluser posted image . vse bolj se mi tudi dozdeva da bo naš Jakob levičar, če mu dam kaj v desno roko si prestavi v levo , če mu dam piškot v desno ga da v levo in je. Bomo videli kako se bo razvilo.

Nussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi živimo z eno plačo in verjemi bo že šlo.
Poznam ženske, ki dojijo oba hkrati. Več o tem piše v knjigi DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA, Ksenija Šoster Olmer, 1999. Toplo priporočam v branje. Lshko se pa obrneš tudi na LLL Mednarodna liga za dojenje.

Mala pikica
oprosti za danes umrl mi je telefonuser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 14.1.2009 16:33:31 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
14.1.2009 17:16:43   
koala
mala pikica, upam da Gašper ne zboli, pa kaj suho kašlja ali izkašljuje? Ker če izkašljuje se kašlja ne sme ustvljati. Jaz Alexa v takem primeru po prsih namažem z mazilom z eteričnimi olji od bebivala.

Alfabeta jaz sem menstro dobila natančno po 4 mesecih, pa me nikoli ne pozabi, je pa res da še ni čisto tako kot pred porodom, ker cuiklus bolj niha.

Vivi, pa kaj jaz spet berem? Pozdravi se hiiiiiitro, urrssy mislim na vaju.

Ancika daj mi pošlji nasllov na ZS da ti pošljem šparove nalčepkice, me gmail nekaj zeza. Pa user posted image user posted image user posted image  za nove mere.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
14.1.2009 17:24:33   
Lunca1
Ljubljana, da ti nimaš slučajno kakšne Mirene vstavljene.???

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
14.1.2009 17:25:30   
Lunca1
Vivien. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
14.1.2009 17:42:54   
Lunca1
Pikica če je suh kašelj Slezov sirup, drugače Prospan. Lhko mu tudi narediš sirup iz črne redkve. Črno redkev održeš in izdolbiš, noter do polovice naliješ med. Ko spusti vodo jemlješ trikrat na dan eno žlico tega sirupa. Ne vem če je tole primerno za otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
14.1.2009 18:11:11   
SuzanaKK
Punce I'M BACK!!!!

Pred dobro uro so mi popravili računalnik, tako da bom spet z vami. Bom pa za začetek malo manj pisala, da pridem v debato, potem pa saj veste, me ne ustavite večuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
14.1.2009 18:19:07   
Lunca1
Suzana welcom back. user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.1.2009 18:55:39   
ljubljana
Lunca1 ne nimam. Pri starejših dveh sem jo vedno dobila po 6 mesecih sedaj pa nič.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?