|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 12:18:24   
lidija***

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pigama - daj si tikerje naredi...da vidimo starost in "količino" tvojih otrokuser posted image

ja!
http://www.glitterfy.com/flipbook.php
http://www.glitterfy.com/upload.php

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
14.1.2009 12:18:53   
pigama
mirjam ja imam tri, dost zaenkrat

nanka starejša bo naslednji teden stara 7, sin ima 4 leta. Pa obema že rogi rastejo. Sam, da še Maja zraste pa so komplet!!!user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:19:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.1.2009 12:20:10   
nanka
Aha vidim, da sem vaju z Lidijo zamenjala, Lidija ima tri punce

Mirjam, po moje takrat ko jejo vso hrano, takšno kot mi ( gluten, meso....)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
14.1.2009 12:20:39   
Netta
bravo lidijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.1.2009 12:22:08   
Netta
uf sm se zmotila...ej a vam tudi net šteka...???

moj sanjski avto...hmmm ga grem iskatuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:23:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.1.2009 12:24:04   
nanka
Meni ful nagaja RR, mi črke kar nekam v levo potegne...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.1.2009 12:26:12   
nanka
Levinja, jaz ji ne dajem več tri dni isto, zdaj ponavadi kar kurjo juhico skuham in namečem notri različno zelenjavo, pretlačim z vilico in je kosilo. Riž ji lahko skuhaš, samo meni so bolj všeč kosmiči, ker je riž težko zmečkat.Meso pa jaz narežem na zelo majhne delčke, skoraj zmiksane, samo ostanejo takšni da se jih da okusit.

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.1.2009 12:29:58 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
14.1.2009 12:28:23   
Netta
levinja - meni je ravno včeraj rekla pediatrinja da je najbolje delati po občutku...ker je res grozna zmeda glede te GH...pomoje ti bo tudi vsaka tu gor malo drugače povedala...veš česa otrok ne sme in če nima težav, potem itak ni panike.

bom odgovorila kot se meni zdi, da je prav, čeprav je lahko tudi narobe:

če se je že toliko stvari uvedlo, potem pomoje ni treba več vsako posebej...če bo reakcija boš itak vedela od česa je;

riž lahko že daješ...nekateri kar takega navadnega naredijo namesto tistih riževih kosmičev, je pa baje problem ker se ne spasira dobro;

meni je glede mesa rekla, da ji ga lahko že čez kakšen mesec dam (torej pri 6,5m);

evo...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.1.2009 12:28:49   
pigama
auroraa pa men ni nekaj posebnega ta avto. Prtljažnik je res velik. Zadaj pa komaj da spraviva vse tri sedeže, 1 jahač, 1 jahač z naslonjalom in jajčkouser posted image .Tulk, da se vrate zaprejo. Poraba tud n huda, glede na to, da je kar velik. Za peljat je super, nazaj ful pregleden, sam spredaj za parkirat mi je smotan, ker ne vidim začetka avtauser posted image
Če grem kam sama z otroki je clio še vedno zakon! napokam tavečja zadaj, Maja je moj kopilot in gremo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.1.2009 12:31:46   
3jeMi
oj, pupike... ČVEKEEEEEEEEEEEEE!

plavanje je bilo fajn! naš je kar užival, mene sploh opazil ni, z račko v ustih je okol gledal in čofal. po plavanju pa popil svojo dozico in zaspal... vsi otročki so bili full zmatrani, pa to samo od 15-20 minut plavanja. user posted image

sem vam hotela še kaj lepega napisat, pa me je moj stari zdele full razpi**** (sorry, sam je res pritisnil na ta pravo tipko), da nimam nobene taprave volje za pisat... HB se je spokal nazaj v službo, pa da ga ne vidim... že ko je prišel sem videla, da nekaj ne štima (vem sicer kaj, samo ne bom o tem - privatna čustvena stvar povezana s službo), potem je pa samo čakal, da nekaj narobe naredim in je začel kar zjat... butl neumn...
da ne govorim o eni cvetki od včeraj zvečer... že odkar ne dojim, mi naprej meče uporabo Novalaca... kao, da je nezdrav, da tamalga filam s steroidi user posted image  (nikol, ama nikol me ni vprašal za razlog zakaj sem nehala dojit, ko sem pa jokala, ko so me joški in bradavice bolele, mi je pa rekel, da je to zato, ker si jih preveč mažem user posted image  in da sem preveč občutljiva user posted image )... no, in pazite tole: Jaz rečem, da bom danes skuhala kurjo juhico (prvič v življenju, priznam) za tamalega. In kaj reče bumbar: Zakaj že? Saj imaš une juhe iz vrečke! .... WTF user posted image  ... res, sem ostala kar brez besed...

se opravičujem, ker sem zatežila...

grem pogledat župco, se mi zdi, da je že kuhana, pa, če ne bom hitro naredila za jest, po Lovro vse igrače pojedel... user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:33:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.1.2009 12:34:44   
nanka
3JeMi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naša je tudi na Novalacu, povej mu da sva že dve, ki jih filama s steroidi. Spihaj se ti bo lažje

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.1.2009 12:34:55   
Netta
3jeMI -  user posted image

V takih primerih bi se prilegla boksarska vreča kajne, da bi šla vsa jeza ven...

drži se...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.1.2009 12:36:56   
Netta
user posted image

evo...a ni cute??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1592
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:37:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
14.1.2009 12:39:20   
pigama
3jeMI user posted image

auroraa naš turan je star 3 leta, ga je sam z Nemčije dol pripeljal. Drgač so pa ful dragi tu. No, sam zdaj cene padajo. Se splača mal počakat pa po netu poiskat. Pa te škatle,... sam ko jih pa rabimouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
14.1.2009 12:42:47   
Netta
mojcek - ojejej, tale tvoja živa pa ti da vetra. user posted image
kaj pa mleko, si ji že probala dati po žlički? morda bo skapirala, da se po njej dobi hrana?
jaz sem ano že od 4m navajala na žličko, tak da je dobila malo čaja po njej ali vode, in sedaj ko smo začele z GH ni bilo nobenega problema...je lepo usta odprla...ampak moja je jedec za tri...jo moram še nazaj držatuser posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 12:42:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1596
14.1.2009 12:43:05   
pigama
mirjam za crknt dober avto, ej sem se nasmejala.user posted image  

Zdaj se grem pa odlepit od RR, to je hujš ko neostikuser posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
14.1.2009 12:44:25   
nosečka maja
čao
Danes ima naša Lara 6 mesecev......kako hitro gre čas, še malo pa bo treba it v službouser posted image .
MOJCI, PATRICIJI, čestitam za mini rojstni danuser posted image user posted image user posted image .

Vse ki ste  se odpravile na srečanje, pa srečno vožnjo nazaj domov.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
14.1.2009 12:44:28   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

mi imamo pa danes uz kolkov

mi tudi! Kdaj imate uro?? Aha že vidim. Mi imamo pa 17.45 sam bomo šli prej ker sem nazadnje čakala eno uro!!! user posted image   Še sreča da bo moj doma da bo šou z nama k je takšno vreme. user posted image

populis je njami pečen fižolček a? Meni je tut dober!

mirjam mi nimam pojma zakaj imamo še vedno UZ kolkov. Že v porodnišnici so bili 1A in tut na prvem pregledu... Pa nas še vedno pošiljajo. user posted image

aurora recept za pečen fižol ti poiščem tekom dneva in ti ga pripopam... To sicer ni prebranac je pa neka podobna zadeva...  aha, vidim da je že populis uredila namesto mene. user posted image   Rjav fižol jaz kupim v piksni ja...

lidija ne moja mama niti tašča ne prebirajo interneta. So računalniško obe nepismene. user posted image user posted image

levinja hvala za vprašanje. Jan je ok. Vročine ni, pikic tudi skoraj ne več. user posted image user posted image

flower pusti neumne sestre!! user posted image user posted image   In 150 ni dosti če poje. Čeprav Jan redkokdaj poje toliko, v večini še vedno 120.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
14.1.2009 12:44:32   
pigama
sam to še:
mojcek saj bo papala  user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?