|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
14.1.2009 11:57:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, ki vstajate na 5 minut do zjutri, da popravljate dudo, morm rečt, da sm js rešla situacijo. Ko se začne maraton, ga vzamem k seb user posted image . Sej vem, kaj boste rekle, da se bo razvadil in tko naprej in tko nazaj... ampak to bomo pol reševali. Trenutno mi je lažje popravljat dudo, ko se malo predrami, kot pa vstajat in rešvat situacijo, ko je že čist buden in to 160x na noč.
Ej, saj naš je tudi vsako noč od prvega resnega bujenja (nekje od polnoči naprej pri nama v postelji!!! Pa ga vseeno tam serje user posted image user posted image  Ker gospodu duda nič ne pomaga, ko bi on zijal naokrog...

darmar komot pridete še vidve user posted image ... Vprašanje za tiste, ki ste že ble pri men... moja dnevna je velika (zdej sm še neki stvari prestavla zarad tamauga, tko da je še mal bolj prostorno), a mislite, da je kul da smo pri men al da gremo rajš kam drugam? Glede placa mislm, da bi šlo pri men pa še lažje je, ker lahko otroke damo tud na tla, ne pa sam v naročju, kot bi bli, če smo v gostilni. Kaj pravte?
Nisem še bila pri tebi in ne vem user posted image

Boljše pri tebi, jaz bi tud prišla....samo kam bomo vse parkirale? A je kaj prostora v bližini?

aha ja to sm pa razmišljala, da zna bit problem. Bi blo lažje, da bi nekje parkirale pa bi vas prišlo po neki skupi. Al sm zahtevna ane user posted image ... Za parking bom razmislila, kje je najbližji.

Res si preveč zahtevna user posted image

Sporoči koordinate pa bo user posted image

Lahko pred mojim blokom pustite avte, in potem pešaka do Natyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.1.2009 11:58:48   
darmar

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Zdi se, da bo nehalo snežitiuser posted image .

O pa res user posted image user posted image user posted image .

Zakaj pa user posted image ? Sej ga je napadalo vsaj ene 20 cm.

Zato ker obožujem sneg. Pa otroci bi radi naredili kakšen bunker. IN tako vedno kidamo snega na en kup, pa ga že 2 leti ni bilo zadosti. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.1.2009 11:58:56   
Anonimen
Jest berem, komentirat pa ne morm k mam Gajo v naročju pa bi šlo pol to full počas.Komentiram lahko sam ko
Gaja spiuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.1.2009 12:00:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Brez veze se trudim da preberem vse za nazaj, berem berem pa še kar beremuser posted image user posted image

Drugač pa vidim, da Lara in Gregec še kar nagajata ponočuser posted image user posted image , pa vidim, da se je v ta klub tudi Gaja vpisalauser posted image , pa tudi nekaj bolančkom imamouser posted image .

Pri nas smo OK, samo mami čaka, da pride tetkica me tako matrajo jajčniki in ledviceuser posted image , da če se kmalu ne prikaže me bo res razneslo.

O, lej jo user posted image  Kako kaj Anja-Tia? Zate pa user posted image user posted image user posted image , da te neha matrat.

oj oj evo mene, AT je pridna, lepo pančka in papa.

Samo, saj veš pridejo dnevi, ko je malo manj lepo, zguraš in gremo naprej. Ja komaj čakam, da dobimuser posted image da mi bo malo lažjeuser posted image .

Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.1.2009 12:01:19   
darmar
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaaaaa imaš prav, upam, da pridejo še splužit, čene mi nič ne pomaga tud če ne snežiuser posted image

Kako pa pride tvoj do službe, če še nimate spluženo?

Edinaos user posted image user posted image user posted image . Tudi če ne dobiš user posted image  tečke, saj rabi AT še bratca ali sestrico, ali pa oboje. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.1.2009 12:01:36   
barbaw
Jaz sem začela spet MTV Hits gledat. user posted image  No bolj poslušat in imajo tako dobre ene komade, da me je nostalgija začela fejst mučit.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.1.2009 12:02:07   
Anonimen

Jaaaaa imaš prav, upam, da pridejo še splužit, čene mi nič ne pomaga tud če ne snežiuser posted image

Enakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.1.2009 12:02:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Eno vprašanje: Goveje zrezke delam. A ji lahko zraven pireja dam tud mal meska?

Jaz bi ga dala malo, če ga boš fajn razkuhala.

Skrbi me še to, da sem zraven uporabila tudi sladko papriko. Baje je ful alergena??? Dons bom probali. SEj ne more biti samo na perutnini, ane?

Jest sm ji že dala pa je blo okuser posted image

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.1.2009 12:02:48   
Anonimen
Edina mogoče si pa user posted image .
No upam, da dobiš kmal user posted image  in da te neha bolet

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.1.2009 12:02:57   
barbaw

Punce, ki vstajate na 5 minut do zjutri, da popravljate dudo, morm rečt, da sm js rešla situacijo. Ko se začne maraton, ga vzamem k seb user posted image . Sej vem, kaj boste rekle, da se bo razvadil in tko naprej in tko nazaj... ampak to bomo pol reševali. Trenutno mi je lažje popravljat dudo, ko se malo predrami, kot pa vstajat in rešvat situacijo, ko je že čist buden in to 160x na noč.
Ej, saj naš je tudi vsako noč od prvega resnega bujenja (nekje od polnoči naprej pri nama v postelji!!! Pa ga vseeno tam serje user posted image user posted image  Ker gospodu duda nič ne pomaga, ko bi on zijal naokrog...

darmar komot pridete še vidve user posted image ... Vprašanje za tiste, ki ste že ble pri men... moja dnevna je velika (zdej sm še neki stvari prestavla zarad tamauga, tko da je še mal bolj prostorno), a mislite, da je kul da smo pri men al da gremo rajš kam drugam? Glede placa mislm, da bi šlo pri men pa še lažje je, ker lahko otroke damo tud na tla, ne pa sam v naročju, kot bi bli, če smo v gostilni. Kaj pravte?

Boljše pri tebi, jaz bi tud prišla....samo kam bomo vse parkirale? A je kaj prostora v bližini?

aha ja to sm pa razmišljala, da zna bit problem. Bi blo lažje, da bi nekje parkirale pa bi vas prišlo po neki skupi. Al sm zahtevna ane user posted image ... Za parking bom razmislila, kje je najbližji.

Lahko pred mojim blokom pustite avte, in potem pešaka do Natyuser posted image user posted image user posted image

A ti greš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.1.2009 12:05:23   
darmar
Oh, jest se grem pa v papirje vršt, računčke, položnice, mal pospravim in uredim. Saj se mi ne da, ampak je fino imeti malo pregleda, pa če se ti sprot ne da pa potem malo dlje traja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.1.2009 12:08:56   
Čmrlika
Osvežujem.......user posted image   user posted image  user posted image
Mam pospravljanje Tajine sobice na programu...Izgovor...za RR ...pa kaj če mi paše po dolgem času malo bolj aktivna bit z vami........user posted image

Taja še kr spi....že dve uri user posted image   user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.1.2009 12:10:02   
katy82

Jaz sem začela spet MTV Hits gledat. user posted image  No bolj poslušat in imajo tako dobre ene komade, da me je nostalgija začela fejst mučit.

Jst jih mam skoz nažgane ker itak obožujem muzko pa me na momente isto muči,kaj bi dala da zvečer ne bi bla zmatrana ko cota in bi se z mojim spedenala in šla mal zažurat.
Sam kje to še neki časa ne bouser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.1.2009 12:10:59   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Osvežujem.......user posted image   user posted image  user posted image
Mam pospravljanje Tajine sobice na programu...Izgovor...za RR ...pa kaj če mi paše po dolgem času malo bolj aktivna bit z vami........user posted image

Taja še kr spi....že dve uri user posted image   user posted image  user posted image

Ne imej slabe vesti,itak že dolg nisi bla aktivna moraš mal not prnestuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.1.2009 12:11:02   
Naty*

Ja tud to je varianta, sam teh avtov bo kr neki vešuser posted image .. a prideta z AT?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.1.2009 12:11:40   
Srčekgirll
Uuu mam super babico, k mi je Vidka uspavala in spi že 1h pa še malo. Sam bo hitro alarm k se hvalm.
No, da se še mal bl pohvlim: ravnokar sm dobila pošto, k sm dobila nagrado k je biu Vid v reviji Mama&Dojenček (ujeti na kamero) Januar 2009user posted image user posted image user posted image . To je že drugič v tej reviji.
Evo vam slikce:

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.1.2009 12:14:26   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Uuu mam super babico, k mi je Vidka uspavala in spi že 1h pa še malo. Sam bo hitro alarm k se hvalm.
No, da se še mal bl pohvlim: ravnokar sm dobila pošto, k sm dobila nagrado k je biu Vid v reviji Mama&Dojenček (ujeti na kamero) Januar 2009user posted image user posted image user posted image . To je že drugič v tej reviji.
Evo vam slikce:

user posted image

O hudo kolk sta posrečenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.1.2009 12:15:42   
Anonimen

Ja tud to je varianta, sam teh avtov bo kr neki vešuser posted image .. a prideta z AT?

niti slučajno ne bove gor hodileuser posted image , ti pa sama dobro veš zakaj!!!

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.1.2009 12:16:10   
špelin@
Ve ki ste že čofale po bazenih, kakšne obročke ste kaj nabavle za pikece...mate Fredove,al kj druga je tud dobro? pomagajte mi malo...so kr cena, pa če bi dobla kakega vredu , ne bi mela nič proti za manj dnarja...kaj vem, če bo hotla bit not...ker poleti smo meli na morju sposojenega pa ji ni blo fajn user posted image    

Poleti je bila itak še premajhna za te hece user posted image
Meni je prijateljica posodila Fredov obroč in je Gregi po penzionistovsko užival noter user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.1.2009 12:16:50   
Naty*
niti slučajno ne bove gor hodileuser posted image , ti pa sama dobro veš zakaj!!!

Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.1.2009 12:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jst jih mam skoz nažgane ker itak obožujem muzko pa me na momente isto muči,kaj bi dala da zvečer ne bi bla zmatrana ko cota in bi se z mojim spedenala in šla mal zažurat.
Sam kje to še neki časa ne bouser posted image

no pri nama je malo drugače, ker itak nikoli nisva hodila skupaj žuratuser posted image , tako da en vedno lahko merka AT. Sam mojemu se itak, več nikamor ne da, mamici pa še kar dogajauser posted image . Saj bodo kmalu zrasli in bo lažje.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.1.2009 12:18:31   
Anonimen
Dober dan:

naty: navadit se mora, moj je rabil 1 dan in spet siba ko metek.

Anitka:pri vas je tud hudo z nespanjemuser posted image user posted image

Špelin@ in vse ostale, ki imate doma "kruhomat": na kaj moraš biti pozoren pri nakupu, je kakšna stavr, ki jo mora imeti in podobno??????

Dve metlici in moc. Jaz sem zelo zadovoljna. Kruhomat je zakon!!!!!

Intiju za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.1.2009 12:18:32   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo vam slikce:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.1.2009 12:19:08   
katy82

Ve ki ste že čofale po bazenih, kakšne obročke ste kaj nabavle za pikece...mate Fredove,al kj druga je tud dobro? pomagajte mi malo...so kr cena, pa če bi dobla kakega vredu , ne bi mela nič proti za manj dnarja...kaj vem, če bo hotla bit not...ker poleti smo meli na morju sposojenega pa ji ni blo fajn user posted image    

Poleti je bila itak še premajhna za te hece user posted image
Meni je prijateljica posodila Fredov obroč in je Gregi po penzionistovsko užival noter user posted image

Mačkica poglej na bolhi imajo včasih tud rabljene za prodajo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.1.2009 12:19:19   
Anonimen

Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana.

no no, tukaj si pa itak vsa pogumnauser posted image , drevo in jok pa kar tebi prepustimuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

dopust
Michonne RR

Kam greste letos za glavni dopust?

Na morje (69%)

V planine (3%)

Sorodnikom (0%)

Na potovanje (6%)

Nikamor (22%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!