Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce, ki vstajate na 5 minut do zjutri, da popravljate dudo, morm rečt, da sm js rešla situacijo. Ko se začne maraton, ga vzamem k seb . Sej vem, kaj boste rekle, da se bo razvadil in tko naprej in tko nazaj... ampak to bomo pol reševali. Trenutno mi je lažje popravljat dudo, ko se malo predrami, kot pa vstajat in rešvat situacijo, ko je že čist buden in to 160x na noč. Ej, saj naš je tudi vsako noč od prvega resnega bujenja (nekje od polnoči naprej pri nama v postelji!!! Pa ga vseeno tam serje Ker gospodu duda nič ne pomaga, ko bi on zijal naokrog... darmar komot pridete še vidve ... Vprašanje za tiste, ki ste že ble pri men... moja dnevna je velika (zdej sm še neki stvari prestavla zarad tamauga, tko da je še mal bolj prostorno), a mislite, da je kul da smo pri men al da gremo rajš kam drugam? Glede placa mislm, da bi šlo pri men pa še lažje je, ker lahko otroke damo tud na tla, ne pa sam v naročju, kot bi bli, če smo v gostilni. Kaj pravte? Nisem še bila pri tebi in ne vem Boljše pri tebi, jaz bi tud prišla....samo kam bomo vse parkirale? A je kaj prostora v bližini? aha ja to sm pa razmišljala, da zna bit problem. Bi blo lažje, da bi nekje parkirale pa bi vas prišlo po neki skupi. Al sm zahtevna ane ... Za parking bom razmislila, kje je najbližji. Res si preveč zahtevna Sporoči koordinate pa bo Lahko pred mojim blokom pustite avte, in potem pešaka do Naty Ja tud to je varianta, sam teh avtov bo kr neki veš .. a prideta z AT?