Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty ti si naredi tako kot je vam nabolje in najlažje. Tudi Žanu ni prijetno, če se prebudi, ker mora na silo nazaj zaspat. Prej ali slej se odvadijo spanja pri tebi. Važno je, da vztrajaš, da zaspi v svoji postelji, če pa kasneje pride pa ni nič narobe. Pri nas je tole sprehajanje trajalo dokler ni bila Maja stara kak mesec ali dva, potem pa je nehal hodit k nama. Zaspal pa je vedno v svoji postelji, kar je najbolj pomembno, ker se lahko hitro zgodi, da bi mogla ti začet z njim hodit spat, kar pa ti oteži partnerski odnos. Ja sej tko tud js razmišljam. Pri nas je trenutno problem očitno zaradi zobkov. Če ma čist normalno noč, mu grem tiste parkrat dudo popravit, enkrat ali dvakrat je, okrog petih, šestih ga vzamem pa k seb, da se do zjutri še mal tiškava . Zdej, ko se pa zbuja nonstop, je pa res lažje, če je pri meni in ga pomirim, še preden se čist zave. Estrella ja sej tud, ko smo ble štiri smo se po tleh nametale, tko da mislm, da nam tko celo kr paše ... Čmrlika madonca si me nadrla ...hecam se... tud pri nas ni kazga problema. Ko je mel krče, sem ga jemala k seb, pa se je lepo nazaj navadu, ko jih ni mel več. Zdej pa spet, ko ga te zobki serjejo. Sicer sm pa js mnenja, da si vsak res porihta tko, kokr ve in zna. In za vsako ceno vztrajat, da otroka ne boš razvadu, s tem pa matrat sebe in njega ... brez veze... Pa itak vsak enkrat popusti .