|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
13.1.2009 14:32:36   
petra a
pri nas bo danes jota, jutri pa rižota

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
13.1.2009 14:41:18   
avokado
pri nas bo pa danes juhica, umešan jajček in hrenovka + solatka (rdeča pesa) - neki na hitro, ker imam danes še ogromno opravkov in nimam časa po službi še ne vem kaj čarat.

Jutri se bom pa malo bolj potrudila: verjetno bo kanelon in krompirv zelenjavi (kakšno zelje verjetno).

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
13.1.2009 15:08:59   
lananai
Hmmm, zdej sem pa jst dobila lušte za njoke z gorgonzolo... Ma, bomo vidli, kaj bo tašča pripravila. Je tko pridna, da imava z mojim skoraj vedno že skuhano, ko prideva domov. user posted image

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
13.1.2009 15:11:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: avokado

Zanima me, če ste že začele urejat vso potrebno dokumentacijo (vse dokumente, ki jih je potrebno oddat predno gremo na porodniško)? Če še ne, kdaj imate v planu?

to urejaš najhitreje 60 dni pred PDP user posted image  

kdaj greste pa v materinsko? jaz načrtujem marca, če bo še katera hodla v LJ, se lahko spoznamo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
13.1.2009 15:13:21   
lananai
Moram it pa dans v Müllerja pogledat, če imajo barve za na blago risat. Sem se hotla neki spravit čez vikend, pa potem nisem upala, ker je bilo rdeče sumljivo malo še v lončku, črna in bela pa že malo preveč gosti za normalno risanje... Je treba v nabavo, da bom ustvarjala! user posted image  Hm, mogoče bodo imeli tud barve za barvanje tekstila v stroju...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
13.1.2009 15:14:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kdaj greste pa v materinsko? jaz načrtujem marca, če bo še katera hodla v LJ, se lahko spoznamo

Jst bi tudi tam nekje, mogoče že februarja. Ampak se moram malo pozanimat, kdaj jo imajo. Hodila bom pa nekje na celjskem koncu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
13.1.2009 15:25:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jst bi tudi tam nekje, mogoče že februarja. Ampak se moram malo pozanimat, kdaj jo imajo. Hodila bom pa nekje na celjskem koncu.

v LJ se začne 2. marca user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
13.1.2009 15:27:39   
avokado
jaz grem tudi marca. se mi zdi, da kasneje bo zame že prepozno (PDP 2.5.2009). Marec pa je kar ok. Sem se pa že prijavla - hodila bom pa na primorskem koncu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
13.1.2009 15:28:08   
avokado
v materinsko šolo - če je nerazumljivo

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
13.1.2009 15:36:24   
U_SURDI
Ojla1
Midva imava namen iti v LJ in sicer v februarju....Moram pa se iti še prijavit.

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
13.1.2009 16:09:31   
AKP
Kot vidim ste zopet pridne v čvekanju. Super, se vsaj nekaj dogaja.
Jupol barve so super. Z trendom imamo že pol bajte pobarvane in so se dobro obnesle. Meni so boljše že skupaj zmešane barve, ker si lažje predstavljam kako bi zgledala barva na steni. Sem v trgovini škatle na robe obračala in kombinirala skupaj barve. Za barvanje sobe bom uporabila barvo junior. Še posebej pa mi je všeč da lahko  na njihovi spletni strani barvaš sobo in vidiš kako zgledajo te barve kombinacije pa tudi nekaj predlogov imaš kako je lahko soba pobarvana. Sem pa postavila ultimat do kdaj naj bo soba pobarvana, saj bi rada imela že pred koncem aprila vse oprano, zlikano in pospravljeno v omari, če me slučajno kaj prehiti.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
13.1.2009 16:12:04   
Anonimen
živjo čveke

no od kar jaz hodim v službo in je ta teden moj možek zadolžen da kuha južno, nimam nobenega pametnega kosila, včeraj je skuhal klobasouser posted image danes pa pomfri in madeljončkeuser posted image juho mi je pa vso snedeluser posted image mislim halo, če sem pa jaz naredila kaj na hitro je bil pa cel rompompom, halo, tej deciuser posted image

morje: jaz tud ne vem kam naj grem na morje, letos bomo šli v apartma, pa sploh ne vem kam bi šla a imate kakšno idejo, ampak ne predeleč, ker ne bi rada reskirala z tako majhnim user posted image

l.p.

(odgovor članu U_SURDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
13.1.2009 16:13:44   
Anonimen
matarinska šola: jaz pa ne bom šla, ker nimam nobene želje hodit vsakič zvečer na MŠ pa še v prvo nisem bila, zakaj bi pa šla zdajuser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.1.2009 19:59:48   
Leela
Lušne otročke imate user posted image

flaska soba je prima. Jaz sem jo prebarvala z zmešanim jupolom. Je pa prišlo precej bolj močno kot na vzorcih. Je oranžna in rumena in je kar vredu ker je severna stran. Zato mora biti pohištvo bolj nevtralno. tale komoda zgleda zelo fajn.

Jaz bom v materinsko hodila v PO in sicer v februarju (ko bo razpisana).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
13.1.2009 20:47:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Lušne otročke imate user posted image

flaska soba je prima. Jaz sem jo prebarvala z zmešanim jupolom. Je pa prišlo precej bolj močno kot na vzorcih. Je oranžna in rumena in je kar vredu ker je severna stran. Zato mora biti pohištvo bolj nevtralno. tale komoda zgleda zelo fajn.

hvalauser posted image user posted image

Sej je že tako in tako fajn, da je pohištvo bolj nevtralno, ker je soba vedno šarasta- že od igrač če ne od stenuser posted image

Nič, jaz grem pod tuš pa v horizontalo, me neki postrani vlečeuser posted image Sem pa jaz danes potem spekla piščančkov file pa paradižnik zraven. Pa svež kruh, je blo čist ok za večerjico, ko je moj tako pozno prišel domov... Jaka je pa pire zraven jedel opoldan. Je mlaskal ko noruser posted image

Lepe sanje vsemuser posted image , pobožajte bušije pa se tipkamouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
13.1.2009 20:52:19   
2mak
Oj, nosečke, se vam še jaz na hitro javim. Spet sem na bolniški, ker je tamala neko virozico fasala, samo ni hudega in mogoče bova šle v čet že v vrtec in službo. Bomo videli. Ker čez dan ni šla spat, zdaj že dobre pol ure spi in to je pri nas ful zgodaj!!! Juhuhu! In, ker je dragi še kar v službi, imam malo časa še za rr. Jaz sem danes kar lazanjo naredila in mi jo je še za jutri ostalo, tko da sem prav vesela. Mislim, da bom zdaj še en majhen košček pojedla...
Midva bova v kratkem celo otroško sobo preuredila, samo moram malo počakat, da bo imel dragi čas zrisat. Si želim, da bi imela nad eno posteljo tudi "igralnico" - pograd, kjer ne spiš, ampak se igraš. Ima katera s tem izkušnje? Se pa že ful veselim te prenove!
Glede dopusta pa... Na morju imam taščo in tasta in bomo poleti sigurno dosti pri njih (to je en pravi "hotel nona"!), septembra ali oktobra pa bomo šli mogoče "preko Mure, preko Drave" še z enimi prijaelji, ki bodo tudi imeli dojenčka takrat. Jaz si sicer želim na Mljet, samo bo treba še malo počakati, ker tam ni zdravnika, je samo v Dubrovniku, pa mi z malimi otročki to ne odgovarja.
Moja morfologija bo pa šele v 24. tednu, pa se mi zdi ful pozno in mi je kar malo čudno, da me je Pušenjak tako naročil. Ampak, on že ve. Ima še katera tako pozno?
Zdaj grem pa lazanjo pogret in gledat Dr. Housea! Oh, glede imen za otročka pa - pojma nimam!!! Mogoče mi bo kaj lažje, če bom izvedela za spol, ampak zdaj nimam niti ene ideje za ime!
Pozdravčki vsem!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
13.1.2009 21:11:56   
Dudica1
No jaz sm pa veselo nakupovala cel popoldan,najprej sva šla v interšpar za kuhinjo kupovat pol sva pa šla na rudnik v kanza pa h&m in baby centeruser posted image pa sva kupla tri bodije pa ene bombažne hlačke ful cort,pa dve kapice in ene žabice pa še en kompletek od kanza hlačke majčka pa jopicauser posted image user posted image user posted image ta bo najbrž za iz porodnišnice...al pa tud ne...
Pa v h&m sm vidla iste žabice kot so bodiji pa jih na rudniku niso več mel tko da moram it še v btc pogledat da bom mela isto...
Vglavnem čist sm nora zdaj k sm vidla tolk cortkanih stvari,da bom šla kar spat...

lepo spite in se pišemo jutri user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
13.1.2009 21:34:02   
Blueeyes
materinska šola... sem poslala mail v ZD Domžale, pa v roku 1 tedna nisem dobila še nobenega odgovora... na spletni strani žal nisem zasledila kdaj pri njih poteka ta MŠ... tko da sem mislila, da bojo tko kej hitrj odgovoril... figo... tko da bom jutri dopoldne poklicala v ZD in se pozanimala...  se mi zdi da se vsi gužvajo v LJ, da pa je v Domžalah bolj mirno.. bom poskusila tm... če pa ne, pa še vedno ostane LJ... pride pa upoštev februar, najkasneje začetek marca..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
13.1.2009 22:26:59   
Blueeyes
zdej si mal album urejam... bom dodala kakšne nove slikce za pogledat :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
13.1.2009 22:57:16   
Blueeyes
vidim da ste šle moje majčice že ajat... pa glih dons k mam jz čas... ja upam da se boste lepo spočile pa se jutri spet kaj beremo... nočko

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.1.2009 7:01:23   
OliveOyl
Jutro ,ha danes sem pa jaz ta prva. user posted image

Blueeyes kakšen lep knedelček si bila user posted image

pa drugačej ,vreme?
pri nas pada sneg oz.zdaj ledeni dež tako,da so ceste zelo nevarne.tamali je šel že v vrtec,ga je soseda vzela sabo,Laura pa še spi.

a še katero vsa koža srbi,od nog,rok ma vse vse...jaz bom znorela,se praskam kot Krambergerjeva opica.sem nekaj brala,da imaš lahko povišane jetrne teste in je kao nevarno.ti sprožijo prej porod.pa sem enkrat že imela nekaj z jetri narobe,ene deset let nazaj,zdaj me je kar strah ratalo.bom še počakala,drugače bom šla pa k os.zdravniku da mi kri vzame,sam lih zdaj ko gripa razsaja in so čakalnice nabito polne.user posted image  

v materinsko šolo ne bom nič hodila,2x sem, zdaj jih pa že jaz lahko kaj novega naučim.user posted image user posted image
Ja nič...

lep dan še naprej

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
14.1.2009 7:39:32   
Obelix
Dobro jutro,

mi smo budni že od 5.30. Točna sta za znort. Vsak dan manj spita user posted image . Zaspita v momentu ob ene 20h in se vsa dobre volje in razpoložena zbudita ob 5.30. Čez dan pa spita maksimalno uro in pol. Ne bom spraševala, če je to normalno, ampak midva oba tako rada spiva, da ne bova dolgo zdržala tega otroškega tempa.

Na morje bomo po vsej verjetnosti šli kar septembra. Če bo situacija ok bomo šli najbrž v kakšen apartma v Zaton pri Zadru. Tam je super za male otroke, pa septembra so cene normalne in temperature zmerne.

Jaz sploh ne vem, kaj naj naredim z otroškimi sobami. Itak se igrata skozi v dnevni sobi, kjer je tudi vsa igračkasta navlaka, tako da ne vidim smisla v sobicah. Ne vem. Uredili jih bomo čez kakšne tri ali štiri leta - saj zdaj so že vse prevarvane in polne nalepk in igrač, ampak nikoli nista notri. Bomo videli. Meni se ful dopade ta pohištveni progam Mali princ, ampak za dve kar konkretno veliki otroški sobi je to tudi velik finančni zalogaj.

OliveOyl si dobila Backa Jona??

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
14.1.2009 7:50:09   
Anonimen
dobro jutro

jaz sem pa danes doma ker ima moj miškolin logopeda, tako da se spet malo zjutraj javljamuser posted image

včeraj popoldne in celo noč me je v spodnjem delu trebuha bolelo, pa sploh ne vem zakaj, bom pol popoldne poklicala svojo DR. in jo vprašala ker me je ful skrbelo, me je kar zvijalo od bolečin, zdaj je malo bolje! a mislete da so bile te bolečine zaradi zaprtja, ker grem ful težko kakatuser posted image

pri nas pa medeuser posted image user posted image user posted image user posted image

koža: mene tud cela koža srbi sam zvečer ko se namažem s kremo, me neha srbet in me pol ene dva dni nič ne srbi, če se naslednji dan pozabim namazat!

aja, sobice so superuser posted image user posted image user posted image , sem vam kar fouš, ker imajo vaši otroci svojo sobico,user posted image user posted image user posted image user posted image no ja kaj čmo, tako pač jeuser posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
14.1.2009 8:14:16   
Dudica1
no dobro jutro,sem se mal spočila od včerajšnjih nakupovuser posted image ,no ja še vsen sm čist zmešana ker sm vidla tok lepih svari(sej grem drug tedn spet k mam pregled)user posted image user posted image user posted image .
No pri nas tud ful sneži so že čist bele cesteuser posted image ,mi pa notri prehlajeni in malo bolni tako da je mali doma,pa bo že boljeuser posted image .Baje razsaje nek virus k so obolela dihala in jih ful pošiljajo na infekcijskouser posted image user posted image upam da sm ga dost hitr iz vrtca vzela...
Za materinsko še ne vem,na morje sigurno gremo samo še nevemo kam...Počutim se pa ful dobr,koža me nč ne srbi tko da bo kr za zdržat še teh 3 mesceuser posted image

Kako pa kaj pri vas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
14.1.2009 8:23:50   
OliveOyl
Obelix- mi ga bo brat dol posnel,ga je že menda sam ga moram it še iskat.ma jaz sem res leva za take stvari,sem najdla sam ene igrice-tisto njihovo stran.
bo danes spet lušno zvečer.user posted image user posted image

Dudica1 a kar v bolnico jih pošiljajo?sem bila že 2x na inf.kl. pa ne bi šla nikoli več.ta prvič so bili tako" prijazni "z mano,da sem bla čist fertik,pa še noseča.
jaz bom šla jutri v Hofer po inhalator,ga bo šel on iskat.pa je fajn zadeva,sploh za bronhitise al pa kašelj.še prej sem ga iz službe domov nosila,k sta imela bronhitis,mi ni bilo treba nč hoditi na inhalacije v ZD.res pomaga,pa še drag ni.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?