|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
13.1.2009 23:23:10   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa sej smo še tle-moraš mal osveži kliknit vmes
Saj to kar počnem, ma bi blo dobro do pojstle prit, ker se Lena zadnje čase spet ene dvakrat zbudi. Pol je pa ona vsa fit in nasmejana, jaz je pa še vidim ne.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.1.2009 23:23:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ma zgleda, da ste prej vse k drugim temam ušle pa ni blo nobene tle videt.user posted image

jaz nisem kam šla...tu vztrajam......   

zgleda bom morala še v tretjo pse gor nalepit .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...zdaj pa upam, da bo dovolj, da pobegnemuser posted image

Ti boš kmal Močilnikovo mogla na pomoč priklicatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
13.1.2009 23:24:37   
Lara Croft
Naši Lari so pa take velike uhe ratale... pa tudi štrlijo ji... prej se mi zdi, da ji niso... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
13.1.2009 23:25:32   
meta21
No zdej, ko je Goldi šla, se mi je pa izpisalo, da je prisotna. Svašta! Najboljš, da tud jest pobegnem v Mižuleuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
13.1.2009 23:26:05   
morango
user posted image , jaz se pa teh psov spomnim, ko smo še čakale na pikce, pa so nam proti koncu dnevi čedalje hitreje šli. In si ti rekla, da grejo tud ti psi čedalje hitreje. Nekaj tacga no, kolkor se še lahko spomnim.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
13.1.2009 23:27:23   
gloria
...sam lahko noč sem vam pršla rečtuser posted image ...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
13.1.2009 23:27:57   
morango
Naša ima pa obrvi mal nesimetrične in pol tako ljubko navihana zgleda.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
13.1.2009 23:28:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naši Lari so pa take velike uhe ratale... pa tudi štrlijo ji... prej se mi zdi, da ji niso... 

Ne sekiraj se-zdaj so itak še tolk neproporcionalni. Meni pa se zdi, da je Lovro dobil še večjo glavo... Ko ga primerjam s katerim izmed vaših... Najbrž je mojo pamet pobasaluser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
13.1.2009 23:30:57   
meta21

Naša ima pa obrvi mal nesimetrične in pol tako ljubko navihana zgleda.

Men je pa tolk grozno, ko si roko čist pred nos prinese in jo gleda pol pa včasih tak poškili, da mu moram roko kar stran od obraza potegnit.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
13.1.2009 23:44:17   
meta21
V želji da bo jutrišnji dan tak

user posted image

vam voščim lahko noč!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
14.1.2009 6:41:33   
pf
Jutro. Danes pa ne morem spat več, Lana pa tak lepo še spi. Sem se premetavala od pol šestih, zdaj pa sem raje vstala.
Bubi saj sem kupila tudi te slinčke za enkratno uporabo  in to ravno za zdaj, ko sokce probava. Dam ji ga navrh, ampak to je nek papir in pride vse preko. Moram res PVC slinček kupiti.
Meta mogoče bi pa mogla AM zamenjati. No ne vem, nimam ravno s tem izkušenj, ker se dojiva, ampak za probati je. Sva imeli aptamil za dodatek prvih deset dni, ko sva prišle iz P in ji ni bil všeč, pa tudi polivala je in bila zaprta, sedaj imam pa doma novalac in parkrat, ko sem imela malo manj mleka teden dni skupaj sem ji dala večerni obrok kot dodatek novalac in je bistveno boljši okus. Pa tudi Hipp hvalijo ful. Glede GH ti pa ne znam veliko svetovati, ker se polno dojiva, dajem ji samo malo sokca, da se navadi žlice in pa malo okusov. Midve še ne bova začeli, ker me je strah, da bi bilo potem manj mlekca  in mi je škoda.  Probaj kako milupino ali hipovo kašico za mešanje z vodo, če ima težave s prebavo in s tem nadomesti obrok postopoma. Glede tega user posted image dretja pa ne vem, če je to ravno s hrano povezano. Vsak dan jih par napiše da se tak jočejo naši malčki. Vem, da je MTY, Petra to napisala že tudi, naša je tudi kričala nekaj par dni nazaj. Pa kar naenkrat iz nule. Kaj bi to bilo in zakaj tak jok pa nimam pojma.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
14.1.2009 6:43:05   
pf
Meta Lovro je pa tak luškan smejko. user posted image  user posted image  user posted image
Gold fish pa mora biti prekuhano? Ravno te dni sem brala pri avgustovkah o prekuhavanju sadja. Baje bi naj bilo skuhano nad paro.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
14.1.2009 8:42:58   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

imela je pa neja skoz manjše probleme z prebavo, kakala je zeleno, kar naprej bruhala.......in potem sem se odločila, da bom menjala, in smo šli na hipp pre.

pa zdaj več ne daješ hipp pre?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
14.1.2009 8:43:04   
*bubi*

že kaj razmišljate o pustu??boste user posted image  kaj oblekle??

user posted image user posted image user posted image  bubi nosi ideje iz vrtca. Se otroci že ful pogovarjajo o tem. Za njegovo masko se bova še pogajala, ker on bi bil ....man - spiderman, batman.... user posted image

pa ga vprašam, če bomo bubiko kaj našemili in mi reče, da bi lahko bila gosenica user posted image  Jaz predlagam metuljčka, čebelico.... bubi pa se dokončno odloči, da bo sestrca pikapolonica user posted image

dobijo se fajn zadeve za dojenčke, samo ogrinjalo in kapica s tipalkami. Da ga nič ne oblačiš in "mučiš", pa lušno zgleda user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
14.1.2009 8:43:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

A ima mogoče katera kakšno merkatorjevo nalepko odveč?

mogoče bi se našlo.... samo ne vem, katere so prave. Jaz ful malo v M nakupujem.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
14.1.2009 8:50:02   
pf
Dobro jutro Bubi. A si že kje zasledila kako oblačilce tako za navrh obleči za user posted image ? Za pusta mislim. Jaz bi tudi imela nekaj za navrh obleči, da je ne bom matrala, pa tudi mazati po ličkih je ne mislim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
14.1.2009 8:50:32   
*bubi*

aja, pa jutr mal mislite name okrog 10 ure, pride gospa tašča................user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ti si kar likalnik in kup cot pripravi, pa naj bo koristna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
14.1.2009 8:50:34   
*bubi*

..naš ma tud finte...se začne vmes dret...mu porinem dudo v usta, jo malo cucla..jo vzamem spet poturim flaško, pa tak večkrat ponovima.....včasih še pol z žlico nadaljujema, da vsaj nekaj spravima tega user posted image  mleka v želodček.....
Joj, to bi lahko tud jaz napisala. Včasih med napol spanjem tako lepo je, ko je budna, sta pa dve varianti. Al jo začne noro zanimat zavesa nad njo, s katero mora še mal poklepetat, želja po hrani pač takoj mine, al pa začne jokat, kričat in jo mirim z dudo pol pa z joško. 

mislim, da je to normalno oz. vsaj pogosto.... bubika se tudi dere zraven flaše, ker pri prvih požirkih ne teče dovolj. Se mi zdi, da je boljše, če jo hranim po urniku, ne pa takrat, ko je že čisto sestradana. Ponoči pa tak lepo poje, res brez problema.

In pol jo je ati navadil, da hodi z njo med hranjenjem user posted image  Jaz tega nisem zmožna user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
14.1.2009 8:53:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

V želji da bo jutrišnji dan tak

user posted image

vam voščim lahko noč!user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.1.2009 8:55:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3819
14.1.2009 8:57:27   
leda
islite, da bojo kašice kaj omilile polivanje?

večina polivanja se neha z gostejšo hrano, mi je pa peditrinja rekla (ker ela tudi poliva), da majo vso pravico to delat do tretjega letauser posted image

no, ampak to so res ekstremi.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
14.1.2009 8:58:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Bubi saj sem kupila tudi te slinčke za enkratno uporabo  in to ravno za zdaj, ko sokce probava. Dam ji ga navrh, ampak to je nek papir in pride vse preko. Moram res PVC slinček kupiti.

katere pa si kupila? Meni se zdi, da sem pri bubiju imela DMove in so bili nepremočljivi. Ga je pa bilo treba nekak okol obrnit in žepek naredit. Sem že malo pozabila, sta bili dve user posted image  vmes user posted image user posted image user posted image

Ja, moji možgani so tudi ementaler med user posted image , zdaj se malo popravlja. Me zaradi tega v službi nimajo radi, ker si preveč vse zapomnim user posted image user posted image user posted image  Hecam se, ampak okol pa me težko prinesejo, pa ta mladina kar poskuša user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
14.1.2009 9:00:36   
leda
že kaj razmišljate o pustu??boste kaj oblekle??

pri nas kar mormo zarad tavelke in moram rečt, da mi je všeč, da naju prisile v stvari, za katere že leta nisva mela volje. se je pa že odločla, kaj bomo. in ugante, kero kniggo smo ravnokar prebrali user posted image

ona bo pika, očka bo kapitan nogavica, ela gospod ficko, jaz pa iz neznanega razloga pikapolonica. čeprav, kar naša triinpoletnica misli danes ni ravno v kamen vklesano.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
14.1.2009 9:01:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro Bubi. A si že kje zasledila kako oblačilce tako za navrh obleči za user posted image ? Za pusta mislim. Jaz bi tudi imela nekaj za navrh obleči, da je ne bom matrala, pa tudi mazati po ličkih je ne mislim.

počakaj, da se začne v raznih intersparih, M,.... Saj bodo prospekti. Je ful poceni zadeva, ampak je treba takoj nabavit, ko oglašujejo, ker zadnji teden nič več ne dobiš user posted image

Joj, kak sva z bubijem lani iskala.... en vikend prej je bilo vse izropano. Ker sem morala še na številko gledat. No, na koncu si je ful lep kostum izbral - slončka user posted image . Eno leto prej je bil miška. Ampak to je bubiki še vse preveliko, pa oblačit je treba.

po ličkih pa jaz tudi ne mislim mazat, niti bubija ne.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.1.2009 9:03:12 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
14.1.2009 9:02:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

čeprav, kar naša triinpoletnica misli danes ni ravno v kamen vklesano.

user posted image user posted image user posted image  kak mi je to znano user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.1.2009 9:06:37   
leda
drugače sem pa iz zasavja, če kaj poznaš naše konce.

jih jaz, čeprav ni blo men namenjenouser posted image

moj praded je bil knap v trbovljah in daljne sorodstvo še vedno zavzema pol dola pri hrastniku, za vzorček jih je pa tut v trbovljah in hrastniku...tko da vsak prvi november smo družinsko romali mimo dimnika svečke prižigat v vaše kraje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?