Lara Croft
|
Lara kako neposrečen izlet si imela? Kaj se vama je pripetilo? Tk... Lari spi... kuhnjo sem pospravla... še jedilnico bom potem.... Ma sej se mi ni nič zgodilo... samo, ki sem navajena, da mi gre vse, kot po maslu... Sem se po kar nekaj mesecih odpravila k eni moji frendici... ne grem glih ne vem kako rada tja, ker ima dva mala otroka in je ful zjanja... ajuto, kaj me čaka.... , jst imam pa tko rada mir in tišino... pa tudi zorganizirana ni glih in meni gre to na živce... No... se vozim... na nekem odseku pa zaprta cesta in obvoz... ok, si rečem, grem po obvozu... joooj, sem se eno uro vozila po nekih vasicah, pojma nisem imela, kje sem.... ok, na koncu vseeno pridem... Sej, če bi se mi spomnila povedat, da je ta cesta zaprta, bi šla že iz Sežane po drugi poti, ma je pozabla... se zgodi... Na armaturni plošči se mi pojavi napis, da je premalo olja... (to mi sploh ne gre v glavo.... niti tri leta star avto in servisiran) Pridem tja, ona še ni bla pripravljena, sem tam še eno uro čakala, preden sva se končno odpravili na sprehod... prideva dol pa Lara v jok, ker je blo že dve uri in pol od kar je jedla... ji dam malo vode, na eni klopci sem jo potem podojila... Jaz imam tudi dojenčico pa če rečem, da bom ob dveh napravljena, potem bom ob dveh napravljena. Preden greva domov, Lari še plenico menjam, jo podojim in dam flaško..... grem lulat... Laro pustim v lupinici in jo prosim, naj gleda, da se tamala dva ne bosta vrgla nanjo....je že prej fantku skoraj ratalo prst ji zatlačit v oko...pridem nazaj, Lara popraskana po ličku..... EH.... Potem se odpraviva... Ne narediva 100 m ona pa v jok... ma sem mislila, da je še lačna, se ustavim pred neko trgovino, ji dam... malo je spila, greva naprej... Vozim, ona pa spet v jok in kar naenkrat začne streljat, prdet.... se je posrala..... in ker ni navajena bit pokakana niti 20 sekund, jo je motlo,.... Na tisti cesti se pa jst v temi nisem upala ustavit, da bi ji plenico menjala... sem si rekla, da bom na cestninski postaji zrihtala.... to se je potem ful vleklo, ker je bil spredaj en kamion in smo vozili 30 na uro... Ma tko bolečega joka še nisem slišala....tudi bruhnla je.... ma prow prosila me je.... no, pol je v solzah zaspala... Pol doma je tko zagrljeno čebljala.... No tko.... zdej bom pa končno ta pir tle odprla....