nana35
|
limma,tudi jaz nisem zasledila klepetkine zgodbice prvič,pa sem res dosledna,zate pa sigurno vem,da si tudi,tako da nimam pojma kaj je to bilo . stanči,seveda poznamo Pohorsko kavarno,kako da ne,mi smo imeli za krst tortico od tam in je biola specialna,res dobra. katarinas,lepa Lara,lepe slikice... ursulina,tudi slike Lenarta so lepe,sem jih prej pozabila omeniti,ker ni bilo več časa in nisem mogla prebrat vsega. vaney,priden Anže,lepo za prve zaresne korake. ursalara,lepo si sestavila te dve misli...vidim,da veliko razmišljaš...Upam,da je doma stanje boljše in da se spet razumete,kakor prej. majra,upam,da Katja čimprej premaga tale virus.Pa super,da niste dobili rota virusa..mene je tega kar groza,ko se spomnim,kaj se je dogajalo z Gašperjem od male pikice... mala pikica,saj se nič ne pritožujem,dedi in babica pa tudi ne,kadar Klemen jezi oba.Ampak dedi pa samo govori,da je Klemen res priden.Bo že res,ker danes je bil samo njegov od pol osmih zjutraj do 15.15 popoldan. Ja tudi mi smo imeli akvarij in v njem vsake toliko časa porodnišnico.Smo imeli gupijev in molijev na tone (no to ravno ne,ampak res veliko). Ne vem kako se reče pri ribah,pa mislim,da se reče da se ribe drstijo,ne kotijo... kotijo malo večje živali. sani,lenuh si postala,prav zares...nič se ti ne da... klepetka,če ste tako dolgo čakali na porod...zakaj niste ribe malo stisnili za boke... ,bi tamali prej ugledali luč sveta... anita,naj se tvoja Lea čimprej pozdravi!! Zdaj pa grem,ker res grem likat,mi včeraj ni uspelo,nekatere iz RR-ja že vedo zakaj... Lahko noč.