Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:28:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem papir nesla v kontejner.... smeti sem pa pozabla.... ma zdej se mi pa neče spet ven.... burja pihaaaaaaa... brrrrr... Grem cunje pobrat.... pol bom pa morda mamma mia gledala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:29:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem, zobkov še ni videt, čeprav se ful slini in tišči prstke ob dlesen, prebavo ima zdaj tud ok... Kakšna ideja? Imam pa še eno vprašanje-od četrtka, ko ga je aptamil AR tako zelo zaprl, mu dajeva 3 obroke navadnega in 3 AR plus še malo čaja-kolikor ga pač uspeva pretentat, da ga spije. Prebavo ima zdaj ok ampak je ta aptamil AR en tak smrdljiv poc, da meni kar želodec obrne, če ga samo povoham, ko sem ga pa probala pa itak. Poleg tega nikol ne vem kero dudo mu naj dam, ker se včasih, če je malo bolj topla voda, ful zgosti. Zdaj bi pa najrajš šla nazaj na navaden aptamil in mu rajši začela vmes dajat kakšen obrok riževe kašice. Kaj pravte? Itak bo treba počas na GH. Mislite, da bojo kašice kaj omilile polivanje? Najbrž tud njemu ni fajn, da je skoz vse kislo v ustih... In a je važno kater obrok mu zamenjam? Mal sem se razpisala... ..glede prebave.. jaz sem našemu če ni kakal kak dan naredila obrok namesto na vodi na čaju....se je takoj pokakal... ..kašica sigurno omili polivanje...je bolj gosta...jaz našemu dam nekje okrog 15 ure to kašico....je pa to nilo čisto slučajno ako in sem zdaj pač pri tej uri/obroku ostala...sem danes probala mu dat spet samo mleko, pa se je drl... Je pa fajn, če se od začetka dajejo zadeve v dopoldanskih urah, da se v primeru morebitnih problemov......stanje do večera malo umiri.... ...mojemu po moje to mleko tud že gre na , ker res ful smrdi...kašica pa tako fajn diši, pa okus ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:30:43
|
|
|
|
gloria
|
...joj komi se vsedem za računalnik pa se mali zbudi..pa še do zdej sem imela obiske ... ...se mogoče javim kasneje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:30:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish a se ne sme po cepljenju sadje jest ali kaj? Tega nisem vedela. na dan cepljenja naj ne bi jedel sadja in pil sadnih sokov zaradi morebitnih reakcij.... ...pa po moje je boljše še kaki dan potem počakat...jaz bom mogoče konec tedna al pa med vikendom probala mu dat jabolčni frutek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:33:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa bo jutri prvič probala par žličk kašice,bom ji odprla brokoli in krompirček.Ne morem se včakat,ker ko jemo,nas tako gleda,da je joj. Sicer nisem nek pristaš teh kašic in pripravljene hrane,pa vseeno za prvič,no bomo videli...... ...kar mešanico 2 ji boš dala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:36:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tila7 Gold fish vidim da ste vi že veliko hudega doživeli, se opravičujem če te nadlegujem z neprijetnimi vprašanji in hval za odgovor. nič ne nadleguješ....če ne bi htela tak ne bi tega napisala ....ni pa to nič takega, da bi moralo koga bit sram al kaj podobnega.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:41:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, pa jutr mal mislite name okrog 10 ure, pride gospa tašča................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:43:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya misli,da je bla sobica od Mty,al se motim je bla ja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:44:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..glede prebave.. jaz sem našemu če ni kakal kak dan naredila obrok namesto na vodi na čaju....se je takoj pokakal... .. Pa je jedel? Lovro ma včasih take finte-parkrat je že nehal jest na sred obroka, ker se je preveč ohladilo. Sem mogla it mal pod vročo vodo držat pol je pa pojedel. Čaj mam kar na radiatorju. Sploh ne vem, kako bo kakšno sadno kašico pojedel-jo bom mogla menda segret . A se na začetku daje kuhano sadje-npr. jabolko al kar sveže?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:45:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya misli,da je bla sobica od Mty,al se motim je bla ja... Najbrž se ne spomniš kdaj je nalepla slikce, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:45:54
|
|
|
|
gold fish
|
...kaj spet mam monologe? ....naš je pa bil zdaj zvečer neki tečko, je že skoraj spal, pa spet auf, pa nekaj mrdal.....pol ga pa na bok obrnem, malo božam...mu dam njegovega medeka jakeja v roko, ga objame in na boku zaspi..... ni tak spal že sigurno 3 mesece al bo fajn spal al ga bo pa roka bolela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:49:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..glede prebave.. jaz sem našemu če ni kakal kak dan naredila obrok namesto na vodi na čaju....se je takoj pokakal... .. Pa je jedel? Lovro ma včasih take finte-parkrat je že nehal jest na sred obroka, ker se je preveč ohladilo. Sem mogla it mal pod vročo vodo držat pol je pa pojedel. Čaj mam kar na radiatorju. Sploh ne vem, kako bo kakšno sadno kašico pojedel-jo bom mogla menda segret . A se na začetku daje kuhano sadje-npr. jabolko al kar sveže? ...sem prej jaz probala...pa je blo bolj okusno ...je spil brez problema....ne smeš pa vsaki obrok mu to naredit.... ..naš ma tud finte...se začne vmes dret...mu porinem dudo v usta, jo malo cucla..jo vzamem spet poturim flaško, pa tak večkrat ponovima.....včasih še pol z žlico nadaljujema, da vsaj nekaj spravima tega mleka v želodček..... ...kašico pa malo pod toplo vodo segrej, druga po moje ne...lahko m jo pa od začetka tak med mlekom daš...kašico pa nekaj malega mleka, pol pa naslednja žlica manj, tretja in četrta pa kašica....., naslednji dan pa čisto kašico.... lahko pa tudi brez mleka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:50:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A se na začetku daje kuhano sadje-npr. jabolko al kar sveže? ne sme bit sveže.....moraš vse prekuhat, pretlačit.... sem ti poslala Paparico ...tam imaš vse not..... če ne, mi napiši mail na zs in ti jo pošljem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:53:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
nekaj spravima tega mleka v želodček..... Larino mleko je pa fino....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:55:52
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A se na začetku daje kuhano sadje-npr. jabolko al kar sveže? ne sme bit sveže.....moraš vse prekuhat, pretlačit.... sem ti poslala Paparico ...tam imaš vse not..... če ne, mi napiši mail na zs in ti jo pošljem.... Si mi poslala. Sem jo že ene 2x brala pa sproti vse pozabim. Res se mi bo zmešalo. Naredila sem 2 faksa, zdaj si pa ne zapomnim, če sem Lovrota že previla al še ne. Res, brez heca, na jok mi že gre kaj se mi je zgodilo med in po nosečnosti s pametjo. Vse pozabim, nezbrana sem (ne poslušam ljudi, brat in gledat TV nisem zmožna, ...) pa še nekaj sem mislila napisat pa sem pozabila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:55:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya misli,da je bla sobica od Mty,al se motim je bla ja... Najbrž se ne spomniš kdaj je nalepla slikce, ne? čist točno ne, mislim pa da je blo v začetku decembra, malo po tistem, ko so se selili , ma nisem ziher .... evo ti link... http://www.ringaraja.net/forum/m_3488087/mpage_25/key_/tm.htm
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.1.2009 22:56:56 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 22:56:22
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš ma tud finte...se začne vmes dret...mu porinem dudo v usta, jo malo cucla..jo vzamem spet poturim flaško, pa tak večkrat ponovima.....včasih še pol z žlico nadaljujema, da vsaj nekaj spravima tega mleka v želodček..... Joj, to bi lahko tud jaz napisala. Včasih med napol spanjem tako lepo je, ko je budna, sta pa dve varianti. Al jo začne noro zanimat zavesa nad njo, s katero mora še mal poklepetat, želja po hrani pač takoj mine, al pa začne jokat, kričat in jo mirim z dudo pol pa z joško.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 22:57:49
|
|
|
|
meta21
|
Ribica, zlata si! Sem šla prej gledat že 1. del pa sem obupala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 23:00:11
|
|
|
|
gold fish
|
...pri meni je pa problem to, da ga moram ponoči čim hitreje utišat, da mi ne zbudi velikega pikeca, ki gre drugo jutro v šolo..... ..včasih prikolovrati recimo ob 4 zjutraj iz svoje sobe pogledat zakaj se njegov bratec joče, pa bi mu rad pomagal .. ..enkrat vem, da smo vsi trije sedeli v dnevni in sočustvovali pri miritvi malega pikeca ,mi je blo tak hecno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 23:01:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ribica, zlata si! Sem šla prej gledat že 1. del pa sem obupala. mi je sodelavec enkrat rekel, pa kolko rama te ti maš, da si vse to zapomniš .. ...ma saj sem jaz tud ful pozabljiva postala.......samo jaz se kar na anastezijo zgovarjam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 23:02:28
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vse pozabim, nezbrana sem (ne poslušam ljudi, brat in gledat TV nisem zmožna, ...) Pa to mi je tud znano ... Začnem stavek, pa na sredi ne vem več, kaj sem hotla povedat. Noro, res. Pa luči puščam povsod prižgane, pa zadnjič sem hlebčke v pečici pozabila. TV sem pa kar nehala gledat, ker ne zdržim pri enem programu, ampak kar naprej premikam in me pol nič več ne zanima. Tako da sem spet pri branju ... Kadar imam čas, pol pa spet pozabim, kaj sem prej prebrala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 23:05:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ribica, zlata si! Sem šla prej gledat že 1. del pa sem obupala. mi je sodelavec enkrat rekel, pa kolko rama te ti maš, da si vse to zapomniš .. ...ma saj sem jaz tud ful pozabljiva postala.......samo jaz se kar na anastezijo zgovarjam Jest še sredstva proti bolečinam nisem dobila v P
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 23:07:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vse pozabim, nezbrana sem (ne poslušam ljudi, brat in gledat TV nisem zmožna, ...) Pa to mi je tud znano ... Začnem stavek, pa na sredi ne vem več, kaj sem hotla povedat. Noro, res. Pa luči puščam povsod prižgane, pa zadnjič sem hlebčke v pečici pozabila. TV sem pa kar nehala gledat, ker ne zdržim pri enem programu, ampak kar naprej premikam in me pol nič več ne zanima. Tako da sem spet pri branju ... Kadar imam čas, pol pa spet pozabim, kaj sem prej prebrala. jaz sploh ne vem kdaj sem nazadnje tv gledala ..mislim tak zares... ne samo 5 min, pa spet akcija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 13.1.2009 23:07:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest še sredstva proti bolečinam nisem dobila v P pol bo pa zato
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 23:10:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vse pozabim, nezbrana sem (ne poslušam ljudi, brat in gledat TV nisem zmožna, ...) Pa to mi je tud znano ... Začnem stavek, pa na sredi ne vem več, kaj sem hotla povedat. Noro, res. Pa luči puščam povsod prižgane, pa zadnjič sem hlebčke v pečici pozabila. TV sem pa kar nehala gledat, ker ne zdržim pri enem programu, ampak kar naprej premikam in me pol nič več ne zanima. Tako da sem spet pri branju ... Kadar imam čas, pol pa spet pozabim, kaj sem prej prebrala. Ja, morango, midve bi ble kar dobra družba. Bi se lahk vsak dan iste stvari pogovarjale...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?