|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
13.1.2009 21:38:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene pa že celo večer tak šraufa in zvija,ker sem dobila user posted image .user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
13.1.2009 21:39:32   
ključek
Tila7, bi mogoče želela, da dam podatke na seznamček?? sporoči.

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
13.1.2009 21:40:22   
Marsy
Aja, pa jaz še vedno ne znam slikce dat pod moj nick user posted image
Mislim, da mi je Saraya napisala, da naj grem v MOJ ALBUM in da je nekje spodaj opcija za spremembo avatarja (če je to sploh prava beseda...)

Ampak jaz tega nekako ne najdem. user posted image
Enkrat mi bo že uspelo.

MTY: super seznamček. A ti je dolgčas user posted image . Iz kje si ti?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
13.1.2009 21:42:02   
Lara Croft
Lara kako neposrečen izlet si imela? Kaj se vama je pripetilo?

Tk... Lari spi... kuhnjo sem pospravla... še jedilnico bom potem....

Ma sej se mi ni nič zgodilo... samo, ki sem navajena, da mi gre vse, kot po maslu... user posted image

Sem se po kar nekaj mesecih odpravila k eni moji frendici... ne grem glih ne vem kako rada tja, ker ima dva mala otroka in je ful zjanja... ajuto, kaj me čaka.... user posted image user posted image , jst imam pa tko rada mir in tišino... pa tudi zorganizirana ni glih in meni gre to na živce...

No... se vozim... na nekem odseku pa zaprta cesta in obvoz... ok, si rečem, grem po obvozu... joooj, sem se eno uro vozila po nekih vasicah, pojma nisem imela, kje sem.... ok, na koncu vseeno pridem... Sej, če bi se mi spomnila povedat, da je ta cesta zaprta, bi šla že iz Sežane po drugi poti, ma je pozabla... se zgodi...

Na armaturni plošči se mi pojavi napis, da je premalo olja... (to mi sploh ne gre v glavo.... niti tri leta star avto in servisiran)

Pridem tja, ona še ni bla pripravljena, sem tam še eno uro čakala, preden sva se končno odpravili na sprehod... prideva dol pa Lara v jok, ker je blo že dve uri in pol od kar je jedla... ji dam malo vode, na eni klopci sem jo potem podojila... Jaz imam tudi dojenčico pa če rečem, da bom ob dveh napravljena, potem bom ob dveh napravljena.

Preden greva domov, Lari še plenico menjam, jo podojim in dam flaško..... grem lulat... Laro pustim v lupinici in jo prosim, naj gleda, da se tamala dva ne bosta vrgla nanjo....je že prej fantku skoraj ratalo prst ji zatlačit v oko...pridem nazaj, Lara popraskana po ličku..... EH....

Potem se odpraviva... Ne narediva 100 m ona pa v jok... ma sem mislila, da je še lačna, se ustavim pred neko trgovino, ji dam... malo je spila, greva naprej... Vozim, ona pa spet v jok in kar naenkrat začne streljat, prdet.... se je posrala..... in ker ni navajena bit pokakana niti 20 sekund, jo je motlo,.... Na tisti cesti se pa jst v temi nisem upala ustavit, da bi ji plenico menjala... sem si rekla, da bom na cestninski postaji zrihtala.... to se je potem ful vleklo, ker je bil spredaj en kamion in smo vozili 30 na uro...
Ma tko bolečega joka še nisem slišala....tudi bruhnla je....  ma prow prosila me je.... no, pol je v solzah zaspala...
Pol doma je tko zagrljeno čebljala....

No tko.... zdej bom pa končno ta pir tle odprla....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
13.1.2009 21:42:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

naša pa bo jutri prvič probala par žličk kašice,bom ji odprla brokoli in krompirček.Ne morem se včakat,ker ko jemo,nas tako gleda,da je joj.
Sicer nisem nek pristaš teh kašic in pripravljene hrane,pa vseeno za prvič,no bomo videli......

neja tud tok gleda, kadar jeva, da mene tudi mika, da bi ji začela dajati hrano...........user posted image

Ja Lovro isto. Danes je prvič sedel z nami pri mizi-do zdaj je bil na ležalniku na klopi. Novi stolček pride tako, da ima mizico ravno par mm nad našo mizo. Se je cel čas oglašal, smejal in cvilil, ko smo jedli (to je bil tisti vmesni čas, ko je bil dobre volje)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
13.1.2009 21:43:09   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

user posted image user posted image user posted image user posted image ..............brez skrbi, da ne.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............imam še premalo časa.............jaz ustvarjam, ko neja spi.

drugače sem pa iz zasavja, če kaj poznaš naše konce.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
13.1.2009 21:45:45   
meta21

Aja, pa jaz še vedno ne znam slikce dat pod moj nick user posted image
Mislim, da mi je Saraya napisala, da naj grem v MOJ ALBUM in da je nekje spodaj opcija za spremembo avatarja (če je to sploh prava beseda...)

Ampak jaz tega nekako ne najdem. user posted image
Enkrat mi bo že uspelo.

Moja rr-MOJ PROFIL (ne album) pa boš našlauser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
13.1.2009 21:46:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
13.1.2009 21:47:24   
Marsy
Sem šla mal brskat, sem našla. Ampak moram zdej slikco totalno zmanjšat, tega se mi pa zdele ne da.
Sem pa neki napisala kot podpis, pa me zanima, če se bo izpisalo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
13.1.2009 21:48:20   
Marsy
Ni se. Kako naštimam, da se mi spodaj pod črto vedno izpiše določeno besedilo?

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
13.1.2009 21:50:42   
Lara Croft

že kaj razmišljate o pustu??boste user posted image  kaj oblekle??

Oh, jst sem tko anti pust.... pri nas ne bo pusta, dokler ne bo sama izrazla želje....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
13.1.2009 21:51:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

Vse drugo še nekak razumem ampak, da sta jo otroka popraskala medtem, ko si bla na WC-ju. Halo!!! Te razumem, da ne hodiš rada tja.

V tem času bi že k meni prišla-čeprav danes mogoče boljš da nisiuser posted image . Drugič se pa v našo smer odpravi, prav?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
13.1.2009 21:51:42   
arabela*
meta21,probaj mu dat leže v ležalniku,pri naši full pomaga,skoraj nič ne zbljuva ven.
Če pa ga aptamil zapira,pa kaj druga probaj,jaz sem pri M takoj vedela da ji mleko ne paše,ker je bljuvala,pa kozlala noonstop po Aprtamilu ar,čeprav pa ni polivalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
13.1.2009 21:52:23   
meta21

Ni se. Kako naštimam, da se mi spodaj pod črto vedno izpiše določeno besedilo?

Glih tam, v moj profil. Si shranla na koncu?

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
13.1.2009 21:53:51   
ključek
nč babnce, grem spat. glede na to, da ima neja sedaj uro naštimano na 5.45, rabim spanec. če pa ne bom mogla zaspati, pa itak nazaj uletim.

nočko.......................user posted image

aja, pa jutr mal mislite name okrog 10 ure, pride gospa tašča................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
13.1.2009 21:56:03   
meta21
Ena moja kolegica, letošnja junujkauser posted image , me sprašuje katera od vas je enkrat nalepla slikce od otroške sobe. Bla je taka pisana pa menda je mela medvedke po stenah nalepljene. Jest se pohištva sicer spomnim ampak ne vem katera je bla. Me to you, ti mogočeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
13.1.2009 21:57:35   
Marsy
hm...
Evo jo.
Ampak zakaj zraven moški znakec?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
13.1.2009 21:59:08   
meta21

hm...
Evo jo.
Ampak zakaj zraven moški znakec?

ku-kuuser posted image

Si mogoče narobe kliknila spol v MOJ PROFIL?

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
13.1.2009 22:01:22   
arabela*
lara,ti pa maš pestro.

Jaz pa full  nerada hodim po obiskih z user posted image .Ma ni šans,edino k tašči gremo ob nedeljah,pa včasih k mojim,pa nikamor več.Pri Aneji je bilo čist drugače,ko je bila pridna ko ribica,sem z njo povsod lahko šla.
Pa ponavadi se ravno takrat,ko se kam odpravimo kaj zatakne,pa tega pakiranja rukzaka,pa lupinica not in ven,ma groza,pa mrzel avto.Ni šans.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
13.1.2009 22:02:43   
arabela*
misli,da je bla sobica od Mty,al se motimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
13.1.2009 22:05:49   
lana17
ojla!

Meta user posted image , lovro ti mora dat vedit, da ga imaš, moj Jon ponoč svira, tvoj pa čez dan.user posted image

Jaz sem pa dans tolk lačna, sem žepol hladilnika spraznila. Pa bi šeeeeeeeeeeeeee...

A ima mogoče katera kakšno merkatorjevo nalepko odveč?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
13.1.2009 22:19:21   
arabela*
grem spatuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
13.1.2009 22:24:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

ojla!

Meta user posted image , lovro ti mora dat vedit, da ga imaš, moj Jon ponoč svira, tvoj pa čez dan.user posted image

user posted image , najbrž res.

Saraya, men se tud zdi, da je bla MTY, ker mam v spominu Lana Neja na steni napisano.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
13.1.2009 22:25:49   
meta21

grem spatuser posted image

Nočko!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
13.1.2009 22:27:39   
gloria

jaz sem si pa takšno veliko šalčko kakava s smetano zdle privoščila, da bom ziher kakšno kilo gor dobila..........user posted image user posted image user posted image

aja, pa še s čokolado (sladki greh) sem vse prelila...........user posted image

emmmmmmmmmm ful dober za slišatuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?