|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
13.1.2009 15:03:47   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eror...Pa toliko sem napisala.
V glavnem grem skoraj vsak dan ven,da bacili pocrkajo še celo hišo prezračim ta čas.Pridemo nazaj in kar z vozičkov grem v hišo,vse zaprem ,da se segreje,mi pa spimo ta čas.Seveda pridem noter pravi čas,da že ni lakote.
To ustvarjam ko sem sama.
Če je pa slabo vreme,potem pa žalostno gledamo skozi oknouser posted image
Ko smo bili pri tavečjem še v bloku sem ga vedno ob vsakem vremenu postavila na balkon in je spal 3 ure,jaz pa sem vse naredila.Zdaj pa nimam balkonauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.1.2009 15:17:03   
afnica mala
Mi smo od pediatra- jupii imamo 5.570kg, dolgi pa 60cm. Ne vem od česa se miška redi, mogoče ji zrak odgovarjauser posted image . To pomeni 600g v 35dneh. Ni ne vem kaj, pa še danes je imela debelejši body oblečen, ko so jo tehtali, sem mislila istega dat kot prejšnji mesec, pa ga je polula mal prejuser posted image . Naslednji teden imamo kontrolo teže.
Zdaj spi v lupinici, je zaspala, pa sem jo samo mal odpela,zdaj naj pa pančka.

Bodite lepo,

corti- za jutri velja, samo, če bo pa fulll snega, bom pa še videla.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.1.2009 15:28:21   
corti
PikicaStonoga...mam vprašanje...se nam lahko pridruži še Coccinella.. je bla tud na našem forumu in ma oktobrko?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.1.2009 15:32:38   
PikicaStonoga
joj corti sprašuješ neumnosti ...vsak se lahko pridruži sej veš jaz zmeri rečem the more the merrier ...drugače pa ne vem, kje če se nam lahko pridružiuser posted image ...pri telovadbi, na forumu, v ponedeljek na kofetku po sliknaju kolkovuser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.1.2009 15:38:55   
corti
pri telovadbi....:)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.1.2009 15:40:45   
PikicaStonoga
;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.1.2009 15:48:41   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eror...Pa toliko sem napisala.

Se je tudi meni isti naredilo. No pa začnimo še enkrat.

maja_sunny, mislim, da se nimaš kaj za sekirat. t.i. ekstenzijski vzorec, je lahko zelo minimalen in tudi P nič ne ukrepa, sploh če je z dojenčkom vse vredu. Pri nas so se pojavile težave pri dojenju, se je začela kregati na dojki. Šele takrat sem sploh opazila. No, pa smo začeli intenzivno izvajati handling in se je v roku 10 dni stanje občutno izboljšalo. Niti ni rečeno, da če se odriva in izteguje, da gre za e.v.. Lahko le protestira ali se hoče nositi pokonci.

Dream, nam so že v MŠ rekli, da jih do 6. m sploh ne moreš razvaditi, pa se mi zdi, da je naša že prava mala razvajenka, pa še 3m nima user posted image
Sicer pa tudi naša nima nobenega ritma. Ga menja iz dneva v dan! Edino kar je konstantno je, da zvečer zaspi ned 20:30 in 21h. Že dva meseca. Vse ostalo pa kakor ji paše. Ponoči je tudi že nekajkrat spla do 6h brez prebujanja, pa se je pol spet začela 2x zbujati, zdej smo pa spet prišli na 1x. Čez dan pa spi od 15min, pa tudi do 2h.

Sean, ne vem, zakaj so ti priporočili dodajanje, saj tvoj user posted image  napreduje več kot zadovoljivo. Strokovnjaki za dojenje zagotavljajo, da je minimum, kolikor mora dojenček pridobiti na teži 110-115g na teden oz. nekje 450g na mesec. Pa še to se računa od najnižje teže, ki je običajno še nižja od porodne. Tvoj pa je v treh mesecih pridobil 2900g oz. več kot 950g na mesec! To velja za prve tri mesece, od 3.-6.meseca pa je minimum 80g na teden!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.1.2009 15:57:35   
corti
Ja no vpršat je teba...taka sem da za vse raj prašam ...pa čeprav naumnostuser posted image user posted image  

Drugače pa mandek čestitam za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

Afnica mala...joj kakšen sneg...jst ga mam že kar dosti...a ga napoveduje?? Kok komi čakam pomladuser posted image  in vidi kg gredo goruser posted image user posted image ..saj bo...tud ti boš kmalu telovadila z nami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.1.2009 16:05:16   
maja_sunny
Mislim, dopoldne sem ga atiju pohvalila kk je priden, prej sva pa imela pravi cirkus.

Od 12-ih sva jedla in kr ni bil zaspan. Sem ga dala na igralo in je kr neki protestiral. Potem ga je duda malo potolažila in sem ga spakirala v voziček in na balkon za 1 uro. No vsaj spal je.

Ob 3 je bil spet halooooo, kk bi on jedel. Je jokal kot bi ga iz kože dajali. Sva nosek sčistla in sem ga držala malo pokonci. Se ravno naštimava (vodoravni položaj) in začne jokat. Se stopnjuje in kr noče nehat. Mu dam flaško on pa nič. Pojedla sva celih 50 ml in še to z multo joka. Zdej pa spi.

Ej to ne štekam. Neki ni vredu, al so dlesni al ga pa res ravno zdej tokl šraufa.

Aja, danes sem po pošti dobila Oliovit D3. Bom jutri dala prvo kapljico. Ali bi bilo dobro počakati kak dan in nič ne dajat potem pa Oliovit?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.1.2009 16:21:45   
Mandek
Mi smo ravno danes dobili Oleovit D3 in sm ji že dala. za razliko od prejšnjih poskusov Plivit D3 je to superca!

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.1.2009 16:25:09   
Pšemek
Tut mi smo najprej imeli Plivit D3. Do 2 kapljici je še prenesla, pri treh, kolikor nam je pripisala P pa so se začeli neznosni krči, jok skozi cel dan, skratka grozno. Po božiču pa smo začeli z Oleovit D3 in od takrat o krčih ne duha ne sluha.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.1.2009 16:51:39   
afnica mala
corti- ja, sneg. Smo se s cocinello srečali v posvetovalnici. Gaja je en tak velik cortek.

Pikicastonoga- kako je s tem? al moraš čist od začetka hodit al kako? Po trenutnem ritmu ima hrano glih ob 10h- a se da tam kje pojesti? Bi mal prej prišli, pa bi pojedla. Bomo videli v torek kolk se bo zredila in se mogoče naslednji teden pridruživa.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.1.2009 17:01:02   
PikicaStonoga
TAKOLE MI JE NAPISALA uRŠA ZA TEKLOVADBO:

S sabo imejte odejico oz. brisačo za otroka, ki jo položite na telovadno blazino. Armafleks ni nujen, lahko pa ga vseeno imate s sabo. Vsaka mamica dobi v dvorani svojo blazino. Dojenčke oblecite v udobna oblačila, tako da se nam bodo lahko pridružili pri vadbi.

S sabo imejte tudi negazirano pijačo za vas.

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.1.2009 17:20:14   
corti
Ja Gaja je res cortek...pa take čist skodrane laske ma user posted image  
Upam da ne bo snega....

user posted image
Evo to pa sta Gaja in Hanna

Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.1.2009 17:33:01   
*talcy*
oOJ OJ

SE KOMAJ ZDAJ JAVLJAM ....madona ste se razpisale ej user posted image user posted image user posted image

joj danes je bilo tako lepooooo vreme pa takooo toplo da je joj .... nism mogla verjet zunaj smo bili brez bunde ... user posted image  sve s sosedo k ima mičkeno staro 4mesece  šle na en doooolg sprehodek najina škrata pa sta ves čas spala user posted image

janja  za seznamček ob rojstvu 3750g in 52cm pa obseg glavice 35 cm zdaj pri treh mesecih pa 6650g 63cm veliki in 40 cm obseg  g- napredujemo ni kaj user posted image user posted image user posted image  

danes smo se cepili in je bil ful priden res ..... pa sem vprašala če lahko grem ven pa je rekla da komot ..... vročine za enkrat ni ..... mi je pa rekla naj bo čez dan čim več na trebuhu naj dam potleh dekico  in naj mu pri trtici držim dol z rokico ker se ful zvija v loku (glavico tišči ful nazaj).... drugač smo pa ok user posted image user posted image user posted image
aja pa ni nam treba več pit mleka proti zaprtju lahko novalac navaden ki je bistveno cenejšiuser posted image user posted image user posted image

dream ..hvala za opis ... ravno tako je bilo kot si opisala user posted image

razvada o pa še kako se razvadijo ... ne poslušajte pravljic ... da nit ne omenjam najinga škrata ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.1.2009 17:53:57   
afnica mala

kolk je danes fajn dan, ko vem, da se je Neli zredila. Zdajle se je pogovarjala z mano, pa očijem, potem pa je ful dedija gledala in se mu smejala.
Neli zelo rada gleda v ogenj. Popoldan skoraj vsak dan user posted image zakuri kamin in se vsedeva na stol in opazujrva ogenj. Sva opazila, da če je tv prižgan ga hoče gledat, zato zdaj nimava več, ko je ona budna.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.1.2009 19:04:04   
Anonimen
Se vam spet oglašam. Ste toliko napisale da sem vas komaj prebrala, ker čez dan vas zaradi obiskov nisem mogla sproti brat.  Mojemu fantiču je ime Amadej in je bil težek 3410g, velik 52 cm, obseg glave pa je imel 34 cm.  V prvi posvetovalnici sva bila 3.12. in je imel že 4910 g in je bil velik 59 cm. Naslednjo posvetovalnico in cepljenje pa imava 28.1. Ob naslendji priložnosti, ko bom imela več časa se vam spet javim in povem kaj več.

Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.1.2009 19:28:29   
PikicaStonoga
čaw!

lovely hvala za napotke,kako priti do tebe, se bova potrudle, da se ne zgubiva ;)

laknerš, če bi vseenor ada vzela s sabo armafleks, mam dva! samo glede na napisnao, ga jaz ne bom nosila s sabo, zakaj bi imela dodatno prtljago!

afnica mala - v primeru, da nas bo vsaj 5 hodilo redno, bo telovadba potekala vsak četrtek, to pomeni, da lahko pridešm kadar ti paše in pač plačaš samo tisti obisk. en obisk stane 10€, 4 obiski pa 30€, to se oblj splača, samo to potem pomeni, da moraš hodit redno. Je pa tudi res, da če bi vse plačevače sproti, potem bi sčasoma nehale hodit zaradi lenobeuser posted image

jaz pa ne razumem kaj je s temi kapljicami Oleovit D3 ali Plivit D3? Kaj so to za ene kapljice?user posted image  Nam je zdravnica dalaAD3 in to dajemo 7 kapljiv vsak večer ...

pa še eno vprašanje ...tiste ki imate že od prej otroke ...ali ste cuclje in flaške glede na to, da se sterilizirajo in kakšni uporabljajo samo kak mesec prišparale za naslednjega user posted image  al ste vseeno vrgle stran in kupile novo? Ker črpalko npr. pa nastavke ziher vse špaate, pa me zanima, kako je pa s cuclji, flaškami, dudami ...7

Lep večer, jaz pa grem likat, vmes dojit, pa spet likat ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.1.2009 19:40:12   
Anonimen
Pikicastonoga, nisem šparala cuclje od prve razen tistih ki so bili nerabljeni. Ker pa je med mojima razlike le dobrih 13 mesecev sem od prve prihranila flašo če jo bom kaj potrebovala. Je pa ta flaša zelo malo rabljena zato sem jo šparala.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.1.2009 19:51:18   
laknerš
pikicastonoga jest sm vse šparala za drugega pol sem jih pa letos vse stran pometala. so se mi zdeli ful grdi. še zdaj večkrat zamenjam cucelj ker rata kar tak bel in mi je ful grd. pa sem ga probala prekuhat pa na sterilizator pa v kisu pa je isti šit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.1.2009 20:27:06   
corti
No evo Hanna leži v posteljci in upam da bo kmalu zaspala. Drugače bo pela Vallina metoda.

Moram pa vam povedat, da prejle ko smo se kopali se je Hanna prvič tko naglas smejala, joj kolk je bla ljubka
:sm_smileylove:

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.1.2009 20:58:42   
mbd0411
Mi smo pa danes končno naredili odtis nogic in rokic za "Dojenčkov album".Ko sem mu s čopičem mazala stopalo se je tako glesno smejal in brcal.Ubožček ga je žgečkalouser posted image Ful lepo je ratal tudi odtis v slano testo,ki se potem posuši prebarva in obesi.user posted image user posted image
Jutri dobim slikce iz Tuš foto,potem pa si moram še čas uzet in jih v album dat.Sem bila pri prvem bolj pridna.user posted image
Naš se tudi tako glasno smeji,ko ga kopamo.Kake 14 dni nazaj je začel.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.1.2009 21:00:05   
sean
Pšmek - vem kako je z  pridobvianjem na tezi, vendar je moja situcaija nekoliko zakomplicirana... zivim v sarajevu treuntno z mozem, smo pa če ne u slo rojeni pa tudi zivia tam., sam poslovno sva tle oz moj moz dela tle prek neke firme...pa bova tle se eno leto.,, tko, hodim tle pediatru in pravi da je čist dovolj dobiva otrok in naj nikakor ne dodajem. sva bila učjr na pregledu... zdravnica u slo,. v Novi Gorici,-Grgić Maritna pa pravi da mora 800g dobivat tam okoli do 3meseca, ker sm pa jaz rekla da je pridobil 690 je rekla naj mu probam dat dodatek zvečjr predn gre spat... in zdaj to prakticiram priblizno 14 dni.... kot sm ze povedala pa poje okol 70ml do 110max.. tako, zdaj pa nevem, al naj mu se dodajem al kako... se bojim da bi se navadu cuclja in da ne bi hotu več se dojit, ze tako protestira kadr se treba dojit.. sede se sploh noče, moram skoraj zmeri leze dojit..no tako...ja pa mislm da se mogel od tistega dodatka kaj preveč zredil... tko..pa tudi dosti poliva po obroku.. po drugi strani pa sem neakako miran ko mu dam dodatek zvečjr ,ker vem da ni lačen zaspal... tko da nevem do kdaj zdej prakticirat flasko... sem prov v dileimi... dojila pa bi čim dlje kolk se le da.... zanima me se kako veste nekatere kolko je pojedel otrok ( tiste ki dojite), ko zvagate otroka pred i po dojenju... kako to izračunate??? ker sem nekje zasledila to ko so pravle  kolko spije na eni dojki kolko na drugi..
a tvoj-a se hoče dojit naprej ? tudi če mu das se dodatek??jaz se tako bojim da se ne bi hotel dojiti več
.... no zdaj pa sem cel roman napisala...
hvala za odg. v naprej
papa

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.1.2009 21:42:01   
Mandek
Ojla!

A mi lahko, prosim, ena pove, kdaj so ure za pregled kolkov pri 3.mesecih v Celju? Vem, da je samo ena ura ob sredah, ampak ne vem točno kdaj...plis,plis,plis

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu sean)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.1.2009 21:47:31   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

VAL od  mamice  LUČKA1

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?