khurde
|
prot gripi se jaz ne bom cepila, bližnji tudi verjetno ne, se mi zdi, da se nikoli ne cepijo. glede obiskov, sva se pa z mojim zmenila, da nama dajo starši vsaj par dni miru, da sva sama zase, nato pa imajo distanco še nekaj časa, da se navadimo en druzga. to sva se zmenila, ker je moja mami bolj vsiljive sorte in obsedena z malimi bitjeci (pomoje se bo ona RES začela tresti, ko bo videla otroka), živiva pa v isti hiši kot njegovi in bova rekla, da lahko pridejo na obisk, pogledat otročka, ko pridemo domov, samo potem naj nas pa malo na miru pustijo, da se malo spoznamo in vidimo, kako bi sami zalaufali. isto velja za moje sestre in tisto eno teto po njegovi strani, s katero si je moj res blizu. glede prijateljev je pa tako, da jih imava skupaj ene pet takih, ki so res tisti pravi prijatelji in ki bojo verjetno prišli pogledat, potem pa se bojo malo umaknili. ostalih "prijateljev", kolegov, znancev ipd., pa ne misliva niti obveščati, bojo že izvedeli od drugih. za v P bova pa verjetno rekla, da naj pridejo res samo najožja familija (najini starši, moje sestre, stara mama), mogoče kak res dober prijatelj, za katerega vem, da bi ga bila vesela videti in da naj nikar ne hodijo vsak dan - to je pa rezervirano za nas. ja, bušiji so pa res luštni!
|