metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 matr - kako naj mam ta malo po jedi pol ure pokonci pri miru???? mission impossible!!!!!!!!!! Jaz jo zdaj po novem ne dam vec v igralni center ali na puzzle kot sem to pocela preden se je obracala ... zdaj jo po hranjenju vedno dam v lezalnik, zapnem in je to to. Maha naokoli in se igra z visecimi igrackami, pa se hrana poleze. Si to ze probala? Se sicer se dviguje, da bi se bolj gor sedela, a hrana ne gre ven, kar je glavno! IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Metuljcek, Umpalumpa si tole mislila: TOCNO TO A ni odbita, no? Glede moje slo/ang in kombiniranja - ja, tudi v real life-u to prepletam, a ne tko intenzivno kot tukaj. Sicer pa - kot pravis, odvisno, s kom govorim. In da, metuljcek JE sramezljiv deep down! Really! levinja, thanks a lot za link do kombinacij GH. Uf, jih je malo morje! Odlicno! Ma, mi smo sele na jabolku in banani, ampak, k bomo pa zastartali, bo pa seznam kar letel mimo rozina, ja, tudi nasi Anji jo je P ponudila, pa jo je gledala, rokico je prestavila blize, a je ni prijela. P je razlozila, da je to povsem OK -pri 6-ih mesecih naj bi ji le sledili s pogledom, prijeli pa jo kasneje (pri 9-ih, predvidevam, ker je takrat spet "misija rozina"). Tisti julijcki, k so jo ze prijeli - vau In celo zabrisali stran - to pa je karakter! Gajstni rakci mirjam, moje novicke, ki vam jih lepim tule so od tu in tam ... hja, tista o nenavadni zenski je pa meni cist out! WTF? A potem imas dve luknji tam dol? (se opravicujem za izraz, ampak me res zanima??????) Auroraa, za Zarjo brez plenicke! populis, Inigo, za izvide!