|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 12:21:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 12:26:29   
Blacky30
Morgen!

Malo prebiram. Sem se odločila, da vsaj od danes naprej vse natanko preberem, ostalo za nazaj pa, ko mi bo čas dopuščal.

Tinky, ti si službo pustila, da ne greš nazaj ali si bila že prej brez?

Metuljcek, se mi je porodilo eno vprašanje, ko te tak berem napol slo, napol ang.user posted image  A v živo tudi tak govoriš? Pol ang zraven al samo čisto slo? Ker jaz bi včasih tud kar zinla nekaj v ang, ker se te besede prej spomnim kot slo, pa moram prav poštudirat, kdo stoji zraven mene, če bi me sploh zastopil.user posted image  Ker moja oma al pa tašča bi me gledali kot marsovca.user posted image

Ne morem verjet, da si bila tako sramežljiva, da se nisi upala oglasit pri nas. Čisto odkrito: ti ne bi pripisala sramežljivosti.user posted image  Sem pa vesela, da si končno prišla.user posted image

Glede branja pa me ne zezaj, kaj ti misliš, da bom za 2 leti nazaj brala??? Aja, hudiča pa res smo že 2009, jaz pa za 2008 nimam prebrano. Upssss....user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za nov predlog filma, rovarka tudi tebi za včeraj, sem si oba zapisala.user posted image

Flower, moja omica je stara 80 let in mi je Nejca čuvala 1 leto in pol, pa tudi Tejo mi bo 2 m, če ne bom dobila vrtca takoj. Je agilna in ji ni nič težko. Hvala ti, omica, si res najdragocenejši dar v mojem življenju.user posted image  Ravno naslednji teden pride spet k nam na enotedenske počitnice!!!! Juhuuuuu!!!!user posted image user posted image user posted image

Netki, super za kg!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja24, 15 strani!?!??!?!!? Kaj naj rečem:  user posted image user posted image user posted image  Kaj te naj jaz rečem?????user posted image

Rovarka, ne govori o pleničkah, res me je bilo strah. Samo jaz sem vedno tak, pri vsakem odvajanju sem jaz bolj prestrašena, potem pa me falot mali preseneti in sploh ne komplicira in vse gre gladko. Valjda mama komplikator. In pri dudi, flaški, magičnem lončku, plenički, vedno je bilo enako, jaz strah, on pa brez težav prenehal z vsem.user posted image

O tvojem lulanju pa sem se spomnila na to: saj ni čuda, če si že takrat pozabla, da nimaš pleničke not, pa si se polulala v hlače, da še te danes drži, ko pozabiš dat vložek not, pa ti priteče v hlače.user posted image user posted image user posted image  Sorry, hec, hec....user posted image

Pa čestitke za 4. user posted image !user posted image
Ilatic, bravo Tariku za obrat!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, Umpalumpauser posted image user posted image  si tole mislila:
user posted image

Lumpika, evo ideja za nov avatar!user posted image user posted image user posted image

Glede priprave AM pa imam jaz malo drugačen postopek: vodo prekuham v loncu, kjer jo imam potem čez dan, nalijem v flaško, poknem v mikrovalovko na 20 sek, da se pogreje, dam noter mleko in voila! Ker v termovki mi nikol tak dolgo ravno prav topla ne ostane.user posted image

V službo nazaj, meni tud poteče 18.6. in bom verjetno takoj začela delat, če bodo potem slučajno imele kolektivnega, se jim bom potem pridružila, sicer pa bom kar takoj začela koristit dopust, bom še vidla, kake plane majo.

Glu3, kolkor se spomnim, je bil Matic od Auroree prvi revček z ab, pa to že v prvem ali drugem mesecu starosti. Pa tudi zaradi uroinfekta. Nič se ne sekiraj, samo da so ugotovili in da mu bodo pomagali. Pa tudi, če se mu nikjer navzven nič ne pozna.user posted image  In bravo za Nino, to pa je tudi čudež, bi lahko rekla dandanes.user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, hvala za obilen zajtrk. Tak se dela, bejba!user posted image user posted image user posted image Mater, poleg tvojih zajtrkov sem že konkretno shujšala.user posted image user posted image

3jeMi, ta boljša zgodbica, podkrepljena s slikicami!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Še take delajte!!!!!!!!!!! Fajn plavajta!!!!

Rebeca, kremo iz materine dušice dobiš pri Justu, prodaja na predstavitvah. Ti lahko zrihtam in pošljem, če nobenega ne poznaš. Je pa fajn, da otroka namažeš po hrbtu in prsnem košu, ko je prehlajen, pomaga pri lažjem dihanju, izkašljevanju, pomirjanju kašlja. Ker ima Nejc dermatitis, sem to vedno uporabljala tako kot sem rekla, na plenički namazano, še zdaj mu njegovo ajiko namažem, ker si jo drži v roki celo noč blizu obraza, tak da vdihava, pa mokro brisačo dam na radiator in po njej namažem, da je v celi sobi fajn vonj in se lažje diha. Al pa sem kar po pižami po prsnem košu namazala. Fajn stvar!
V službo pa se vrneš na tisti  dan, ko bodo Nejcu odstranili mandlje.user posted image  Takrat bom pa jaz že konkretno v gužvi, smo v službi namreč takrat sredi vpisa, najhujše obdobje leta.
A svoj računovodski servis imaš????? Vauuuuu!!!!! Bi mi lahko papirje vodila za firmo. Saj res, potem se lahko nate obrnem z vprašanji???? A ni zdaj nek termin za izračun letne bilance?? Do kdaj? Mora računovodkinja kaj na DURS oddat ali javit? Al kak je z našo dohodnino? Jeeeej, zdaj pa se me ne boš rešla.user posted image user posted image user posted image

Rozina - ja, sem bila tudi presenečena, da ji je zdaj P to dala za prijet, pri Nejcu so to delali pri 9m, kot pravi lex. Ji je dala med noge, ona pa se zažene k njej, po poti do tja pa opazi svoje nogice in hop na nogo, rozino pa ko šljivi.user posted image user posted image

Tims, pri Nejcu pa je bila težava v tem, da niti enkrat ni imel suhe plenice zjutraj. In sem se potem morala odločit, da kljub temu poskusiva. In hb je šlo. user posted image

Flower, vidva gresta jutri v P? Al sem se zmotila?user posted image

Piška se je zbudila, letim.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.1.2009 12:28:14   
Blacky30
Levinja, danes dobi korenček in krompir iz kurje juhice.user posted image  Če nimam ideje za zelenjavo, dobi v tem času tudi sadno kašico, ker imava zaenkrat še samo en obrok in uvajava, tak da počasi pa bom to razparcelirala.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 12:48:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
13.1.2009 12:50:15   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

levinja Zakaj jih moraš porabit? Rok poteče? Jaz pa na jajcih nisem še nikoli roka gledla. user posted image

Jaz tud ne. user posted image  Jih pa sicer kupujemo pri kmetih, domače, po 60 kom naenkrat, tam pa nam nihče roka ne pove.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 880
13.1.2009 12:55:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

metuljček - pa kje ti stakneš take zgodbe...dve vagini...hihi to mora bit mož navdušenuser posted image

Si sigurna, da je navdušen???? Ker le ima enega premalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.1.2009 13:03:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A sem jaz edina, ki nisem poleg RR prijavljena tud na FB??

jaz glih komaj sfolgam tu, pol bom samo živčna še tam. user posted image

Nč bat, tudi jaz ribarim samo tule.

No, mali se je zbudil točno po 20 minutah, ko sem s ejaz komaj od RR-ja odlepila, tako da sem ga vzela k sebi. Nekaj časa me je še gledal, se mi nasmihal, božal, nato pa obupal, si dal dudo v usta in zaspal. Zdaj pa spi, namesto da bi midva šla ven na sonce. Sicer se mi pa ne ljubi preveč, če sem poštena.

Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:03:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:06:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 884
13.1.2009 13:10:07   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

lili
kaj tebi so tudi rekli, da se moraš preventivno izgobat tudi beljaku, konzervansom, koščičastemu sadju, oreščkov.. zaradi alergije na KM.

Ja, sem dobila cel seznam česa vse ne smem jesti, tudi sveže paprike in paradižnika, v glavnem zelo veliko stvari se naj ne bi jedlo. Zaenkrat se še držim in se še nekaj časa tudi mislim.

Mojcek in levinja, jaz mu gostim moje mleko, naredim pa tako kašico in pol to umešam v mleko. Ker ko sem dajala samo riževe kosmiče notri v mleko, nam ni nič pomagalo. Pa tudi sedaj še poliva, ampak dosti manj, pa GH tudi kdaj nazaj pride. Ja mojcek, sej to je meni bilo čudno, da mu niso nič dali, ker se vnetje požiralnika še ni pozdravilo in da ga ne bo zdaj spet bolelo in bo še bolj zavračal hrano. Upajmo, da imajo prav.

Zdaj ga pa moram it previt.

saj zato. če bo slabše ali nič bolje po 1 tednu, vztrajaj na novem pregledu in zdravilih.
jaz sem ravno od svoje P - mala ima točnih 7kg user posted image
merila je ni, ker je tulila, 2 cepljenje imam 28. januarja - na najino obletnico, ki pa trenutno ne vem katera je user posted image
rekla je, da je bolje, da je na controlocu vsaj 3 mesece, toliko časa ponavadi tudi so, da pa sluznica rabi ene 3 tedne, da se obnovi.
in da sta ranital in controloc čist druga zdravila, drugo delovanje in če ranital ni ok, je treba met tega, predvsem zaradi požiralnika.

sem vprašala v bolnici za stranske učinke - jih skoraj ni, pri redkih pride do driske, ampak res redko.

dobili smo 2 mazili za kožo obrazka - ampak ne vem kaj, ker jih morajo narediti v lekarni. bom pol vprašala, ko grem iskat.
eno 2x na dan, ko zaspi - zato, da si ne bo v usta nosila, in 1 pasto, s katero jo namažem pred GH za zaščito, dokler se koža ne pozdravi.

hrope pa včasih zaradi sluzi, ki ji hodi nazaj, k poliva.

Sem se prej pogovarjala s to zdravnico glede včerajšnjih izvidov, ker smo dali kri, pa je rekla, da v Celju še ne dajejo Controloca, da pa ve, da ga v LJ dajo. Pa da probamo zdaj brez tega.

Neposredna povezava do sporočila: 885
13.1.2009 13:12:30   
lidija***
Lex- tudi pri nas je navada, da so povabljeni samo otroci, razen, če to ni bolj družinska zadeva. Glede fantka, ki te skrbi pa mislim, da če ga že povabiš se zmeni z starši, da jih lahko pokličeš, če bo kaj narobe. Vsi poznamo svoje otroke, naši so, pa čeprav so user posted image . Škoda pa je, da vam bi en fantek pokvaril zabavo( to se je pri nas že zgodilo) in ga povabi le, če si Alex res zelo želi njegove družbe- the best friends!
Kosilca- pečen krompir in piška- najboljše je v pečici z olivnim oljem ali pa v alu foliji- v pečici. V folijo lahko daš tudi zelenjavo, malo zaliješ in super dobro. Jaz tako pripravljam ribe.
Ličenje starejših pup- jaz to kar malo spodbujam. Ne za šolo, ampak tako za doma. Naši dve se večkrat mažeta. Pa sta še čisto smrkavi. Na začetku sta bili bolj podobni klovnom, sedaj pa jima že super uspevauser posted image . Ličenje je umetnost. Mogoče svoji punci kupi barvni set senčil s katerim bo lahko eksperimentirala in kakšno knjigo zraven. Potem bo videla, da nisi namazan, če imaš samo črno obrobo okoli oči.
Mogoče pa se bo naučila, pa še tebe lepo namazala. Jaz sem bila zadnjič v kombinaciji roza- zelenouser posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.1.2009 13:16:49   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Pa kaj ste noreeee!!!! Nimam cajta brat za nazaj!!!!user posted image Kaj pri user posted image so to čakulone???
Pa eno tehnično vprašanje glede nege naših bebic. Kako pri hudiču ji mčistite popije?! Moja mala kokica ima ima neko umazanijo noter pa je ne spravim ven z vodo in palčko.

jaz mu s palčko...

Pa ne gre ven. Popiča ima takega vdolbenega in ne štrlečega. Pa ji ne upam preveč noter pehat s palčko..

naš ma tut takšnega vdolbenega pa pač spucam kukr gre...

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a še kateri danes šteka internet?

meni. maš ti tud preko siola?

ne, ljubljanski kabel pa je včeraj zvečer ful neki štekal. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

mimgrede, ni že čas za kako novo nosečko?

ps. ne hvala

se strinjam ja.

ps. ne hvala   user posted image user posted image

populis našega malega bodo mal izmenično pazle tašča in moja mami, ki gre ravno poleti v penzijo... Nismo nič planirali z vrtcem ker niti ne vem kdaj bom jaz dobila službo ker dokler je ne dobim bo tko al tko pri meni... Tko da bo verjetno do kakšnega 3. leta doma, potem pa v vrtec...  So se pa obe same ponudile da ga pazijo in že komaj čakajo. user posted image

ilatic user posted image   za obrat!

netki user posted image   za lepo prespano noč.

ilatic medolino še nisem dala malčku. Je pa jedel plazma kekse v katerih tut piše da je med... Ni blo nič narobe.

maja24 čestitke za še eno Elo. user posted image

tinky jaz sem mu meso do sedaj skuhala skupaj z zelenjavo...

inigo bravo za negativne izvide! user posted image

joj, berem vas že od 10h pa sem obupala zdej na 33 strani.  Čist ste nore... Vas bom kasneje brala dalje...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.1.2009 13:19:09   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

levinja, dam malo vode in par žličk npr. riževih kosmičev, da dobiš takšno bolj gosto zmes in pol to umešam v mleko. Pride podobno kot podmet za kakšne omake. Samo jaz zdaj dajem proseno moko namesto riževih kosmičev, ker so ga ful zaprli.

počas berem user posted image  a se to zgosti mleko al v želodčku?

To ti pa težko odgovorim user posted image , na flaši se pozna da ni čisto mleko, ampak ni tak, da če nekaj časa stoji, da bi bilo bolj gosto. Se mi zdi da kasneje še lažje ven teče. Dam pa 150ml mleka in 40 ml te kašice. Ti bom poslala na ZS, kako se dela to z AM. Mi je ena tu iz foruma poslala.

Neposredna povezava do sporočila: 888
13.1.2009 13:26:32   
Blacky30
Lex, jaz ne bi staršev vabila zraven.user posted image  jaz pa, ko Nejca vprašam, koga bo povabil na rd, reče vsakič samo: Mojo omico!user posted image user posted image  Na prijatelje iz vrtca se ne spomni, ker še ni bil nihče pri njem na obisku.

Vam je všeč??? Nejc si jo je izbral za rd torto.

http://pika-torta.si/images/rsgallery/original/IMG_4038__Medium_.jpg

Metuljcek, ni šans, da grem s Tejo ven na taki mraz.user posted image  Ja, pa 5 min do službe so pobožne želje, jaz imam 15 km. Si ena redkih s tako protekcijo.user posted image

Rebeca, nimaš kaj slabe vesti met. Misliš, da bi ti bla otročka hvaležna, da jih pelješ zmrzovat.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 13.1.2009 13:27:38 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:30:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:35:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:38:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
13.1.2009 13:40:42   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A sem jaz edina, ki nisem poleg RR prijavljena tud na FB??

jaz glih komaj sfolgam tu, pol bom samo živčna še tam. user posted image

Nč bat, tudi jaz ribarim samo tule.

No, mali se je zbudil točno po 20 minutah, ko sem s ejaz komaj od RR-ja odlepila, tako da sem ga vzela k sebi. Nekaj časa me je še gledal, se mi nasmihal, božal, nato pa obupal, si dal dudo v usta in zaspal. Zdaj pa spi, namesto da bi midva šla ven na sonce. Sicer se mi pa ne ljubi preveč, če sem poštena.

Tudi jaz sem samo na RR in isto še tega ne sfolgam sproti

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.1.2009 13:42:35   
glugluglu
Blacky30,se spomnim, da je auroraa govorila o teh bakterijah v urinu in vse žive preiskave, ki so jih dali čez, samo nisem vedela ali je imel AB, ali ne, sem si rekla, da moram iti tja nazaj brat pa mi še ni uspelo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:44:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:47:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 897
13.1.2009 13:48:48   
metuljcek321
Hej!

Sva bili zunaj kljub mrazu - bilo je suuuuperca. Eno uro smo se setali - Anja, dedi & jaz.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:50:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 899
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:52:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?