Blacky30
|
Morgen! Malo prebiram. Sem se odločila, da vsaj od danes naprej vse natanko preberem, ostalo za nazaj pa, ko mi bo čas dopuščal. Tinky, ti si službo pustila, da ne greš nazaj ali si bila že prej brez? Metuljcek, se mi je porodilo eno vprašanje, ko te tak berem napol slo, napol ang. A v živo tudi tak govoriš? Pol ang zraven al samo čisto slo? Ker jaz bi včasih tud kar zinla nekaj v ang, ker se te besede prej spomnim kot slo, pa moram prav poštudirat, kdo stoji zraven mene, če bi me sploh zastopil. Ker moja oma al pa tašča bi me gledali kot marsovca. Ne morem verjet, da si bila tako sramežljiva, da se nisi upala oglasit pri nas. Čisto odkrito: ti ne bi pripisala sramežljivosti. Sem pa vesela, da si končno prišla. Glede branja pa me ne zezaj, kaj ti misliš, da bom za 2 leti nazaj brala??? Aja, hudiča pa res smo že 2009, jaz pa za 2008 nimam prebrano. Upssss.... Hvala za nov predlog filma, rovarka tudi tebi za včeraj, sem si oba zapisala. Flower, moja omica je stara 80 let in mi je Nejca čuvala 1 leto in pol, pa tudi Tejo mi bo 2 m, če ne bom dobila vrtca takoj. Je agilna in ji ni nič težko. Hvala ti, omica, si res najdragocenejši dar v mojem življenju. Ravno naslednji teden pride spet k nam na enotedenske počitnice!!!! Juhuuuuu!!!! Netki, super za kg!!! Maja24, 15 strani!?!??!?!!? Kaj naj rečem: Kaj te naj jaz rečem????? Rovarka, ne govori o pleničkah, res me je bilo strah. Samo jaz sem vedno tak, pri vsakem odvajanju sem jaz bolj prestrašena, potem pa me falot mali preseneti in sploh ne komplicira in vse gre gladko. Valjda mama komplikator. In pri dudi, flaški, magičnem lončku, plenički, vedno je bilo enako, jaz strah, on pa brez težav prenehal z vsem. O tvojem lulanju pa sem se spomnila na to: saj ni čuda, če si že takrat pozabla, da nimaš pleničke not, pa si se polulala v hlače, da še te danes drži, ko pozabiš dat vložek not, pa ti priteče v hlače. Sorry, hec, hec.... Pa čestitke za 4. ! Ilatic, bravo Tariku za obrat!!!!!!!!!!!!!!! Metuljcek, Umpalumpa si tole mislila: Lumpika, evo ideja za nov avatar! Glede priprave AM pa imam jaz malo drugačen postopek: vodo prekuham v loncu, kjer jo imam potem čez dan, nalijem v flaško, poknem v mikrovalovko na 20 sek, da se pogreje, dam noter mleko in voila! Ker v termovki mi nikol tak dolgo ravno prav topla ne ostane. V službo nazaj, meni tud poteče 18.6. in bom verjetno takoj začela delat, če bodo potem slučajno imele kolektivnega, se jim bom potem pridružila, sicer pa bom kar takoj začela koristit dopust, bom še vidla, kake plane majo. Glu3, kolkor se spomnim, je bil Matic od Auroree prvi revček z ab, pa to že v prvem ali drugem mesecu starosti. Pa tudi zaradi uroinfekta. Nič se ne sekiraj, samo da so ugotovili in da mu bodo pomagali. Pa tudi, če se mu nikjer navzven nič ne pozna. In bravo za Nino, to pa je tudi čudež, bi lahko rekla dandanes. Metuljcek, hvala za obilen zajtrk. Tak se dela, bejba! Mater, poleg tvojih zajtrkov sem že konkretno shujšala. 3jeMi, ta boljša zgodbica, podkrepljena s slikicami!!!! Še take delajte!!!!!!!!!!! Fajn plavajta!!!! Rebeca, kremo iz materine dušice dobiš pri Justu, prodaja na predstavitvah. Ti lahko zrihtam in pošljem, če nobenega ne poznaš. Je pa fajn, da otroka namažeš po hrbtu in prsnem košu, ko je prehlajen, pomaga pri lažjem dihanju, izkašljevanju, pomirjanju kašlja. Ker ima Nejc dermatitis, sem to vedno uporabljala tako kot sem rekla, na plenički namazano, še zdaj mu njegovo ajiko namažem, ker si jo drži v roki celo noč blizu obraza, tak da vdihava, pa mokro brisačo dam na radiator in po njej namažem, da je v celi sobi fajn vonj in se lažje diha. Al pa sem kar po pižami po prsnem košu namazala. Fajn stvar! V službo pa se vrneš na tisti dan, ko bodo Nejcu odstranili mandlje. Takrat bom pa jaz že konkretno v gužvi, smo v službi namreč takrat sredi vpisa, najhujše obdobje leta. A svoj računovodski servis imaš????? Vauuuuu!!!!! Bi mi lahko papirje vodila za firmo. Saj res, potem se lahko nate obrnem z vprašanji???? A ni zdaj nek termin za izračun letne bilance?? Do kdaj? Mora računovodkinja kaj na DURS oddat ali javit? Al kak je z našo dohodnino? Jeeeej, zdaj pa se me ne boš rešla. Rozina - ja, sem bila tudi presenečena, da ji je zdaj P to dala za prijet, pri Nejcu so to delali pri 9m, kot pravi lex. Ji je dala med noge, ona pa se zažene k njej, po poti do tja pa opazi svoje nogice in hop na nogo, rozino pa ko šljivi. Tims, pri Nejcu pa je bila težava v tem, da niti enkrat ni imel suhe plenice zjutraj. In sem se potem morala odločit, da kljub temu poskusiva. In hb je šlo. Flower, vidva gresta jutri v P? Al sem se zmotila? Piška se je zbudila, letim.
|