|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
13.1.2009 12:09:22   
mišk
Mici7: Jst bom začela vse papirje urejat takoj, ko dobim tisto potrdilo od ginekologa. Ne vem, če ga bom dobila že na naslednjem pregledu, ali še kasneje. Mislim, da kasneje... Sem že malo pozabila.user posted image

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.1.2009 12:11:17   
Pat74
Mišk brez zamere, jest pišem samo iz svojih izkušenj - ker jih nisem nikoli rabila, čeprav sem jih kupila.

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.1.2009 12:15:14   
Mici7
mišk: Tud jest mam v planu urejat to čimprej, da ni pol zadnje tedne tistega tekanja sem in tja.
Po papirje bom šla pa verjetno kar na CSD, da slučajno česa ne pozabim sprintat. Ali so potrebni samo ti papirji, ki so na koncu vsakega seznama?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.1.2009 12:16:44   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Mišk brez zamere, jest pišem samo iz svojih izkušenj - ker jih nisem nikoli rabila, čeprav sem jih kupila.

Eh, kake zamere že?user posted image  Sej moj primer itak ni kej preveč logičen in pogost.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.1.2009 12:20:25   
Pat74
Jest bi rekla takole, da je morda včasih boljše, da prav vsega niti ne kupimo, ker v bistvu same potem vidimo, če bomo stvar sploh rabile - tega nasveta bi se morala tudi sama držat, sploh, ko gre za kakšne dojenčkaste oblekceuser posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.1.2009 12:55:44   
nmag
Lep pozdrav vsem,evo mene iz pregleda vse je ok,srček bije,mala miga,edino kar je rekel,nič dvigovanja,več počitka in brez naporov,ker nosim nizko in moja maternica je kar malo boga,ampak glavno je,da je vse ok,tudi jaz mislim,da bom rodila tam okol 9.4.ko bo luna,upam da zdržim vsaj do takrat.Naslednji pregled,UZ,pa imam 13.2.
Stvari imam dovolj,nekaj za punčko mi bo še dala prijateljica,torej moram kupit samo kozmetiko.Grem pa jaz čez kak teden tudi v ikeo in tista lučka mi je ful všeč,zato si jo bom sigurno kupila.
Lep dan še naprej,grem kuhat,moj mali je že lačen.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.1.2009 12:56:20   
urnebes
april 09 zakaj se rabi mandljevo olje? Meni splooh ni jasno zakaj se rabijo sploh ta baby olja...pa že imam enega otroka. Sploh s temi olji nisem vedela kaj delat z dojenčkom, tako da jih imam še vedno...zdaj so verjetno že malo stara :)

Ok, a za tiste ki stavite kakšnega spola bo res ne veste kaj bo? Jaz zavedno nočem vedeti: ker sem imela amniocintezo bi seveda RES lahko izvedela kaj imam, pa nisem hotela, in mi na izvid tudi niso napisali. Sem bila prav srečna ko sem izvid videla...ker seveda me firbec matra, ampak vseeno raje počakam...

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.1.2009 13:12:46   
ella.
Ni kaj, opažam, da bo treba počasi kar v nabavo user posted image
Rea, hvala za odgovor, si me razsvetlila in pomirila ;)

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.1.2009 13:31:31   
Cveta28
Njaprej user posted image user posted image user posted image vsem za odlično opravljene preglede! Naši mali nadebudneži kar pridno rastejo, a ne.
Naš koderček se je zadnje čase kar lepo umiril, drugače pa že dlje časa opažam, da ga vedno čutim ob približno enakih urah. Ni kaj, koderček ve, da je mami mahnjena na planiranje user posted image

Se popolnoma strinjam s Pat74, da nam vsega pa res ni potrebno kupiti, ke rpotem se zgodi lahko dvoje: ali sploh ne uporabljamo ali pa povzroči še dodaten psihološki pritisk. Če bom slučajno kaj potrebovala, mi bo že moj koder šel kupit.

Jaz dobim potrdilo na naslednjem pregledu, se pravi februarja in potem bom kar takoj pričela z urejanjem. Za večino stvari sem se pri CSD pozanimala vnaprej tako, da upam na čim manj letanja med LJ in KR.

Mici7 predlagam, da pokličeš na svoj CSD in kar po telefonu vprašaš kaj potrebuješ in kaj dobiš pri njih. Materinsko šolo sem pričela z januarjem in nekaj predavanj bom obiskovala v februarju. Naj te ne skrbi, tudi v februarju je še dovolj časa, samo malce manj okretna boš zaradi vedno večjega bušija user posted image

Mandljevo olje naj bi se najprej uporabljalo za mazanje proti strijam, potem za temenca in kasneje še za mazanje naših malčkov po kopanju.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.1.2009 13:33:01   
Pat74
No, je že Cveta28 odgovorila, pa mi ni trebauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.1.2009 13:45:36   
Cveta28
Sej pravim, meni se danes čveka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.1.2009 13:59:25   
pikaro
Da se še jaz oglasim po dolgem času.
sem bila kar pridna po prihodu iz bolnišnice in sem počivala. postala lena in se mi ne da niti do računalnika.

Mi smo nabavili kar nekaj cotk nevtralnih barv (bodiji,nogavičke,dva kompleta in pajac)št. 56 in 62,kaj več pa nimam pojma,ker ne vem kolko česa potrebujem user posted image  Na žalost ne bom nič dobila,ker so vse kolegice in znanke user posted image . Sploh ne vem koliko naj česa kupim.
da o vozičku ne govorimo... sanja se mi ne katerega (zanimiv mi je Peg perego skate)-ima katera kakšno mnenje?

Drugače pa bomo danes ali pa jutri pričeli z pleskanjem sobice za user posted image . Jupiuser posted image user posted image , vsaj nekaj. Izbrala sem rumeno in zeleno,zdaj moramo še samo nekako skombinirat.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.1.2009 14:03:23   
pikaro
No, pa še to. se vidi,da sem veliko počivala, ker sem na +10kg. ?? Na zadnjem pregledu decembra sem imela 55,6kg, zdaj pa že 60. Groza pri moji višini,mi pravijo da sem slončekuser posted image . Le kaj bo rekla G. kolegici je komplicirala, pa je v 32t na +15.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.1.2009 14:13:16   
urnebes
aja, glede kil...saj sem že omenila...je rekel moj gine da če mislim tako nadaljevat da me bo v bolnico strpal (+12 kg, kar se pri moji višini niti ne pozna...vse mi je šlo v joške in bušija, čeprav rita ne zaostaja...).

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.1.2009 14:17:10   
Cveta28
pikaro glede na tolikšen poskok s kg te bo G verjetno poslala na test za sladkorno. Eden od znakov je tudi prehitro pridobivanje teže nosečke. Če ti pa ne bo nič rekla, pa kar samoa prosi za pregled. 

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.1.2009 14:19:40   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nastavki za dojenje so za moje pojme nepotreben nakup, sploh, če nimate vdrtih bradavic!

mene so resili prvic.. nimam vdrtih, pa mala vseeno ni znala zgrabit bradavice. Uno nagravzno plastiko od chiccota pa je vlekla kot zmesanauser posted image  Brez njih ne bi dojila. Ampak jih tokrat ne bom kupovla v naprej. Bom vidla, kako bo slo  v porodnisnici in ce bi karkoli kazalo na user posted image , bo sel moj ponje.

Blazina za dojenje  - sploh ni nujna, je pa priprocna. Jaz je prvic nisem imela, zato si jo bom zdaj provoscila. Tud ne bi v naprej kupovala, ce se zgodi, da ne mores dojit.

Babyvac - NUJEN za moje pojme. Slej kot prej ima otrok prehlad in takrat je zlata vreden. Zame ena pomembnejsih zadev. Ampak ja, lahko uporabljas druge aspratorje.. Z naso smo imeli vsakic mesarko klanje ob pucanju nosa in je bilo fantasticno, da se sem samo pod nos dala nastavek in je ven potegnlo ne pa da bi se se ukvarjala, a moram jaz povlect, kok,... Zdaj pa ze nekaj casa ve, da ji zadeva pomaga in si celo sama spuca pri 22m user posted image  Un za na usta vlect - imela narhinel oz se vedno imam, ce gremo kam. Ob prehladu lahko se mamica fase kaksno obolenje, ker se ni samo enkrat zgodilo, da sem smrku dobila v usta user posted image  

Aja, da kometiram un moj seznam - to sem si jaz zase sestavila, kaj se mi zdi kul. Res pa vsaka zase user posted image  najboljs ve, ce kaj bo, ne bo, bi, ne bi uporabljala.. Tako je isto s kapljicami za krce... morda brez veze kupovat v naprej, ampak ko ti otrok enkrat azcne dret se kot zival... ufff... mene je takrat skoraj kap. Zato bom jaz raje imela na zalogi...

Urejanje papirjev - lahko uredite najprej 60 dni pred pdp. Sploh tistim na bolniski se splaca cim prej oddat, da so notri se polne place user posted image  Lahko gres na CSD in ti tam dajo vse potrebne papirje. Ocetje to urejajo po rojstvu, si pa prej seveda lahko pripravijo dokumentacijo (fora je  v tem, da rabis potrdilo o zivorojenem otroku user posted image )..

Mandljevo olje naj bi se uporabljalo za mazanje pregibov pri dojencku. Jaz sem ga parkrat, ne pa fuuul. Sem raje dala kaksno kapljico olja v vodo za kopanje. Z oljem pa ne smes mazat celega otroka!!! Naj bi zapiralo pore in kozo se bolj izsusevalo al neki tazga, ce se prav spomnim. Novorojencki imajo dostkrat suho kozo na rokicah, stopalih in zato je kao najboljs kar hladilno mazilo za ritko - tisto navadno lekanisko. ne uno belo s cinkom user posted image

pikaro - kolicina potrebnih bodijev se bo zelo razlikovala.. lahk prides skoz s 4 ali pa jih rabis 10 ali se vec, ce otrok poliva... tko da ene 4 bi ze priprocala, pa ce zmanjka das gor pac unega vecjega 62.. itak lahko spoti dokupis pol.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.1.2009 14:25:57   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

aja, glede kil...saj sem že omenila...je rekel moj gine da če mislim tako nadaljevat da me bo v bolnico strpal (+12 kg, kar se pri moji višini niti ne pozna...vse mi je šlo v joške in bušija, čeprav rita ne zaostaja...).

pol bodo mene strpal kar v kakseno shujsevalno komuno user posted image user posted image user posted image   in kaj bo v bolnici boljs? ce pojes vso uno hrano, ki jo dobis, si na istem...  pa se obiski ti nosijo.. user posted image  jaz sploh ne stopim vec na tehtnico, ker je cifra ze ornk cez 10 user posted image  prevec zrem, kwa cm. Smotana sem, tega se zavedam. Ampak sem pa tud med velikimi, tko da se ne pozna tooook. Jaz cutim, sploh pa bo lustno po porodu gledat uno žolco na trebuhu user posted image user posted image  Jaz sem se v prejsnji in tej nosecnosti redila po nekje 3kg na mesec... samo cez praznike sem sla gor 2,5kg. Groza.. resno racunam za ornk vozickanje, da bo slo hitreje dol. Na zadnjem pregledu sem sama omenila G (ona ni nic rekla), da sem sla gor ze 10kg, pa je komentirala, da naj gledam, da ne bom sla se 10.. pa sem si mislila, da 10 me ni strah, mene je strah, da bom sla vec kot 10 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.1.2009 14:41:47   
pikaro
jaz sem se v roku enega meseca zredila za 5kg. to je problem. pa bom vidla kaj bo rekla G v ponedeljek,ko imam pregled.

bodijev imam zaenkrat zadost (št.56-5, 62-5). Če bo res treba bomo potem dokupli.Za druga pa ne vem. Sicer naju največji nakupi še čakajo-postelca,previjalna,... aja voziček,...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.1.2009 15:19:24   
Cveta28
Ali se samo meni zdi ali nas je resnično ujel sindrom gnezdenja user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.1.2009 15:46:03   
sonček85
ella.:jaz hodim lulat na vsako  uro user posted image user posted image
vsem ,ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.1.2009 15:49:14   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                               user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          13.01           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02           user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01        user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                                user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

14.01
BrinaBa
15.01
NenaLena
duda1
anca
16.01
zupancdam
vud
17.01
* Junona* 3D

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.1.2009 15:49:47   
sonček85
13.01
janja*
L&L

klavdyk
oktoberka

kje ste javite se nam z rezultaiti ,kako je bilo na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.1.2009 15:51:13   
Pat74
Ej punce, predlagam, da po porodu odpremo temo Hujšamo skupajuser posted image . Jest tud vem, da sem kot hruška debeluška in da me po porodu čaka še trda bitka s kg. Tudi jest rada jem, kaj čmo.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.1.2009 15:55:37   
ella.

A lohk nehate s kilami, ker ratam najprej slabe volje, pol pa hudičevo lačna?!? user posted image user posted image user posted image Jutri imam pregled pri G, pa si ne upam danes na vago stopit...ziher bo tudi mene poslala v kako shujševalnico :))

Sonček dragi, pa si le pokukal sem, danes si pa bolj zaspane, a ne? user posted image No, super, še ena ki lula in lula in lula...in poje nekaj...in spet lula in lula user posted image user posted image welcome to the club!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.1.2009 16:23:24   
rea27
pa ne spet o kilah no...user posted image user posted image user posted image ...
Meni sicer moja teta ni rekla nič, po moje iz same vljudnosti al kaj jst vem ...sem ravno tako
dobila med prazniki 2 kili gor!!!!! In to je hudič, ko se že sam sebi zdiš, da si kot kaka žoga
ali pa en neokreten slonček...mi gre prav na živce! Pa koliko celulita sem dobila!!!! Pa sej bom še
do kakega Glumičiča morala..to je pa res za crknt! Moja mami ga ima tudi ful in je to baje malček dedno..hudič pa te blazinice...

drgač, kako kej počutje drage sotrpinke :) :)
zadnje dni me razganja..kaj pa vem kaj mi je...
pa da vam mal pojamram..se nismo user posted image že celo večnost!!! Od MF naprej!!
Pa tudi, če preštejem v celotni nosečnosti do sedaj smo vse skupaj le ene 10x..
hmm..moj srči se že neki pritožuje..hihih..meni pa res ne diši...

toliko, da mal odjaham iz te "kg" teme...hitr naj še katera kaj pojamra :)

rea27

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?