|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 13:55:03   
ilatic
Evo midva sva tudi bila zunaj. Sonček tko lepo sije!! Bilo je čudovito!

Zdaj pa kosilo do konca pripravit!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 13:55:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
13.1.2009 13:57:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

matr - kako naj mam ta malo po jedi pol ure pokonci pri miru???? mission impossible!!!!!!!!!!

Jaz jo zdaj po novem ne dam vec v igralni center ali na puzzle kot sem to pocela preden se je obracala ... zdaj jo po hranjenju vedno dam v lezalnik, zapnem in je to to. Maha naokoli in se igra z visecimi igrackami, pa se hrana poleze. Si to ze probala? Se sicer se dviguje, da bi se bolj gor sedela, a hrana ne gre ven, kar je glavno!

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Metuljcek, Umpalumpauser posted image user posted image  si tole mislila:
user posted image  

TOCNO TOuser posted image  user posted image  user posted image  A ni odbita, no? Glede moje slo/ang in kombiniranja - ja, tudi v real life-u to prepletam, a ne tko intenzivno kot tukaj. Sicer pa - kot pravis, odvisno, s kom govorim. In da, metuljcek JE sramezljiv deep down! Really!

levinja, thanks a lot za link do kombinacij GH. Uf, jih je malo morje! Odlicno! Ma, mi smo sele na jabolku in banani, ampak, k bomo pa zastartali, bo pa seznam kar letel mimouser posted image

rozina, ja, tudi nasi Anji jo je P ponudila, pa jo je gledala, rokico je prestavila blize, a je ni prijela. P je razlozila, da je to povsem OK -pri 6-ih mesecih naj bi ji le sledili s pogledom, prijeli pa jo kasneje (pri 9-ih, predvidevam, ker je takrat spet "misija rozina"). Tisti julijcki, k so jo ze prijeli - vauuser posted image  In celo zabrisali stran - to pa je karakter! Gajstni rakciuser posted image  user posted image  user posted image

mirjam, moje novicke, ki vam jih lepim tule so od tu in tam ... hja, tista o nenavadni zenski je pa meni cist out! WTF? A potem imas dve luknji tam dol? (se opravicujem za izraz, ampak me res zanima??????)

Auroraa, user posted image  za Zarjo brez plenicke!

populis, Inigo, user posted image  za izvide!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 903
13.1.2009 14:00:33   
karamela6
rebeca, NAJLEPŠA HVALA za živčke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.1.2009 14:05:26   
metuljcek321
Blacky, kaksna fajn torta .... sem prav mogla cekirat, a je to za pojest al kje se vozi bageruser posted image  Bos ti naredila? Mnjam, mnjam oz. yummy, yummyuser posted image

populis, pravis, da ti ne lezi tipkovnica laptopa ... jaz sem se jo pa tko navadila, da mi sploh ni treba gledat tipk, ko tipkam ... no, skor ... majcken poskilim tu in tam, da vsega ne zabluzimuser posted image  Sem se ful strenirala, k kar veliko pisem/tipkam .... tako za solo kot za faks (pri doktoratu je blo fuuuuuul "pretapanja" tipk, ja - 350 strani, remember?). Se zverziras. Pa skusam tud cim vec shortcutov uporabljat, da mi gre hitreje. Evo, glih prej, k sem za Blacky pisala o tem, kako se zazihram, da me net ne more presenetit s svojim "We're sorry bla bla bla" ... sem opazila, da v bistvu stisnem tipko ctrl z mezinckom L roke, potem pa samo s sredincem udarim na a in nato s kazalcem na c (medtem tisti ctrl drzim, seveda) in mi gre manj kot sekunda, da to naredim .... cisti avtomatizem, res!

Uf, ZABLUZILA DO AMENA! SORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRI, ne bom vec ........... grem ta maucku dat jest ............................

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 905
13.1.2009 14:06:01   
metuljcek321
Karamela, baby, where R U??????????? Prideta ju3?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 906
13.1.2009 14:12:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

rebeca, NAJLEPŠA HVALA za živčke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karamela, če jih rabiš sporoči, jaz jih imam še 5 doma user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 14:16:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 908
13.1.2009 14:37:28   
Blacky30
Glu3 - mislim, da zdaj pri Auroriinem Maticu niso bili potrebni ab, jih je pa dobil že takrat, ko smo ene šele prihajale z julijčki iz P, on pa je bil star kak mesec menda. Sta bila takrat tudi v P par dni, da jih je prejemal. Upam, da me spomin ne vara. Auroraa, kje si??????

Flower, kolaple????user posted image

Metuljcek, torto bom Nejcu naročila. Te ne bom sama delala. Se vam zdi veliko za 25 kosov torte 40€? Od te cene je 37€ za torto in 4€ za bager, ki je igrača.

Pa hudiča sem jezna, da se je pojavila še ena Blacky*.user posted image user posted image user posted image  Kaj ni mogla drugega nicka najt al kaj? Pa jo skoz vidim med zadnjih 5 na strani, pa se vsakič razjezim.user posted image  Jaz sem unikat.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.1.2009 14:46:11   
maja24
Pa hudiča sem jezna, da se je pojavila še ena Blacky*.user posted image user posted image user posted image  Kaj ni mogla drugega nicka najt al kaj? Pa jo skoz vidim med zadnjih 5 na strani, pa se vsakič razjezim.user posted image  Jaz sem unikat.user posted image

Očitno nisi,sm ti pa že pisala o njejuser posted image user posted image

Jest sm tut pizd.la učeri  ko sm zvedla da je soseda dala punčki ime Elauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.1.2009 14:51:26   
Blacky30
Ravno razmišljam o oddaji naročila konec tedna, pa sem se spomnila tudi na vas. Če katera želi imeti karkoli od Oriflame-a, si poglejte katalog na spodnjem linku in mi na zs lahko oddate naročilo. Robo vam pošljem po pošti.

Upam, da ne bo Volga priletela sem, ko je RR policaj.user posted image user posted image user posted image

Evo:

katalog

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.1.2009 14:52:33   
Blacky30
Maja24, se spomnim, ko si mi že pisala o njej. Samo takrat sem bila prepričana, da gre za eno blacky., ki je bil dokaj neaktivna. Ta pa mi dela konkretno konkurenco.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.1.2009 14:53:06   
maja24

Ravno razmišljam o oddaji naročila konec tedna, pa sem se spomnila tudi na vas. Če katera želi imeti karkoli od Oriflame-a, si poglejte katalog na spodnjem linku in mi na zs lahko oddate naročilo. Robo vam pošljem po pošti.

Upam, da ne bo Volga priletela sem, ko je RR policaj.user posted image user posted image user posted image

Evo:

katalog

user posted image

Ni njen teratorijuser posted image user posted image ,tok da jo vrjetn ne bouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.1.2009 14:54:16   
maja24

Maja24, se spomnim, ko si mi že pisala o njej. Samo takrat sem bila prepričana, da gre za eno blacky., ki je bil dokaj neaktivna. Ta pa mi dela konkretno konkurenco.user posted image user posted image

Ona je februarčicauser posted image user posted image user posted image  in je kr dost aktivna,nč bat te ne zamenjamouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.1.2009 15:09:47   
Inigo

mi2 pa danes ne greva nč ven, ker men tolk z nosu še teče, da komi folgam smrkat. bo že preživela.

a se še od katere otročki tolk radi igrajo skrivalnice? moja vriska, k jo pokrijem s pleničko, da se pol odkrije in rečem kuku. ko norc!

jaaaaaaaaaa! to smo mi ugotovili že ko smo bli na morju - septembra. in zdj kadar je slabe volje ga sam dol pokrijem in se že reži. to mu je najljubša igrica. pa da mu piham, to ma tut rad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
13.1.2009 15:12:47   
lili3

mi2 pa danes ne greva nč ven, ker men tolk z nosu še teče, da komi folgam smrkat. bo že preživela.

a se še od katere otročki tolk radi igrajo skrivalnice? moja vriska, k jo pokrijem s pleničko, da se pol odkrije in rečem kuku. ko norc!

Ja, Aljažu se tud ful dopade, če se mu skrivaš, se smeji na ves glas.

Tako kot ti je Metuljček napisala, daj jo v ležalnik. Jaz ga tudi dam v ležalnik, če se slučajno ne hraniva med spanjem, pol pa itak spi naprej.user posted image user posted image  Ima pa tam dvignjeno vzglavje.

Midva sva tudi bila zunaj, za pol ure. Je pa kr mrzlo. Zdaj pa grem delat bučke in cvetačo. Upam da bo jedel.

Neposredna povezava do sporočila: 916
13.1.2009 15:19:47   
rovar_ka

Rovarka,
O tvojem lulanju pa sem se spomnila na to: saj ni čuda, če si že takrat pozabla, da nimaš pleničke not, pa si se polulala v hlače, da še te danes drži, ko pozabiš dat vložek not, pa ti priteče v hlače.user posted image user posted image user posted image  Sorry, hec, hec....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 917
13.1.2009 15:20:27   
Netta
mojcek - tudi naša ima točno 7kg...kako sta usklajeni z Živouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

a mi kera pove kaj je to PASTINJAK. Zelenjava, samo nimam pojma kakšna. A sem 100 let za leseno žlico?

PASTINAK (without "j"):

http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=12764

ko smo že ravno pri čudni zelenjavi...a je katera že dala otroku koromač???

Almera, kolk casa sta bila vceraj z Borom na sprehodu? Me mika, da bi sla ven s ta malo, ampak je minus 9!!!! A ostale boste sle kaj na spancir?

smo pravkar prišli iz sprehoda...bili zunaj 2,5 ure...je nad nulo, toplo in nič ne piha...idealen zimski dan, če bi le bili še pločniki malo lepše očiščeni...ne morem verjeti da imate nekje -9user posted image

blacky - ja maš prav...hihi, potem ima enega premalouser posted image user posted image user posted image hmmmm skozi kateropa pol lula, al ima tudi dva mehurja???

populis - user posted image da bo bolje

auroraa - po podplatih...zakaj pa tam?

lili - aha, še ena 7kilašica...sedaj lahko ustanovimo že svoj klubuser posted image user posted image user posted image user posted image

varstvo - nimamuser posted image   jasli, če pa ne dobim službe, pa mama servisuser posted image

denver test - sem tudi sama pričakovala, da bodo kaj preverjali, pa ni bilo nič...se mi zdi da tale naša pediatrnija ne komplicira preveč s tem user posted image

metuljček - ti si zadnjič gledala ono kuharsko oddajo po TV ane? a se spomniš kakšen je bil recept za omako oz. nadev...vem da so notri lešniki in pinjole...ostalo se pa ne spomnim...pozabila napisatiuser posted image

tolko pišete da kar zanemarjam mojo ano, da vas uspem sploh prebat...no se ji grem sedaj odkupitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 918
13.1.2009 15:24:53   
neboglasnica
Evo, dve uri zunaj, sem kot prerojen zmrznjen snežak. Staš je celo uro kasneje jedel, ni nič protestiral v vozičku. Jasno, jaz tudi ne bi: zadekana, sita, previta, na toplem, nekdo me ves čas gunca...

_rebeca_: za Just me lahko kontaktiraš na ZS

blacky30:
torta je videti slastna in če je njemu všeč, jo seveda kupiš/narediš. Cena ni visoka.

Lex:
samo otroci, še starše anj nahranim ali kaj. Seveda je spet odvisno od starosti staršev, pardon, otrok.

Flower: kolaple????? Prevod prosim.

Spet ne vem kaj sem še hotela. Groza tale spomin.

Lili3:
hvala.

Almera: vidva pa sta - plavanje, sprehod... Pridna. Oba.

Nič, sprehod me je zlakotnil. Se pišemo kasneje.

In pa, jutri se vidimo!!! Tims, prideš? Da ti prinesem knjigo.

Zimska,
kje si????

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 919
13.1.2009 15:33:37   
Inigo
populis - maš mejl! sj vem... sm smotana. ma je malo trajalo kr nism nek strašen tehnološki učenjak user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
13.1.2009 15:41:30   
neboglasnica
Tims: v današnji reklami za Tuš imaš otroške čelade za smučanje

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 16:10:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 922
13.1.2009 16:10:35   
pigama
lex: na rojstni dan povabi samo otroke, boš že z njimi imela dovolj dela, moje mnenje.
Naša gospodična praznuje 21. januarja 7. r.d. Ker se mi letos res ne da vse to organizirat, pa animirat, blabla,.. jo bova z atijem presenetila in jo s prijatelji peljala v planet tuš v oslarijo. Konc problema! Cenovno je pa vse isti šmorn, sam bajte mi mi treba za mulci pucat!user posted image

Zdaj grem pa Majo zbudit in zrihtat. Greva na cepljenje. Spet bo jok. Od kar je bila v bolnici ima panični strah pred tujci, ful je boga!!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.1.2009 16:12:29   
pigama
mojcek Tvoja Živa ima pa res pravo ime! Ne bi mogla boljš izbrat!!user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 16:18:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?