|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
13.1.2009 12:29:25   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom pa sva se naučila delati poč počuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja lepo, bravo! user posted image

si me spomnila, moja Taja je danes se spomnila, da bi se spet probala rikverc premikat, in jaz likam, ona pa ene meter od mene vstran se igra, pa brunda zraven...jee niti ne gledam...naenkrat pogledam proti kavču, koca dol potegnjenaona pa izpod kavča ven kuka...user posted image  user posted image  user posted image kak je bla posrečena.user posted image  user posted image  user posted image ..me je čist presenetla,,,kr je bolj med lenimi , bi samo sedela... Bom dala slikico gor...kje sem jo zagledala...

kolko vas že plazi, verjetno dost, ha...user posted image  naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.1.2009 12:31:28 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.1.2009 12:30:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes je mala padla  s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač????user posted image user posted image user posted image Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji.
Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK

Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruhauser posted image Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha??????

Jaz bi ji še naprej miksala in dajala hrano tako, da ne bo bruhala. Da si ne bo sluznice nadražila. Sej bo to minilo, pa probaj spet čez en teden ali dva. Pa če ne bo boljše spet počakaj en teden.

Jaz sem zadnjič brala v eni reviji od ene mamice, ki je pisala o enakih težavah. Pa ji je P rekla, da naj kar poskuša in probava in potem je prišlo ravno do tega kot je barbaw napisala, tako da je rekla, da sedaj pri drugem otroku tega ne bo delala in mu bo miksala, dokler bo pač treba in vmes kdaj pa kdaj poskusila če je že kaj bolje.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.1.2009 12:31:52   
Soncnica Sandra ***

Jaz grem počas malo zrihtat, nafutrat in jo dat spat. Se bom še sama vlegla in upam, da se zbudim brez vročine.

Fino počivaj pa da se potem brez vročine vrneš na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.1.2009 12:32:29   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro, dober dan!

Vas samo na hitro pozdravim, ker moram spakirat za Manco, da jo peljem v varstvo, potem pa grem kot bi rekla Naty: na zmenek z zobarjem (pa ne vem ali naj pripopam user posted image  ali user posted image ).
Samo upam, da ne bom prišla domov user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kasneje

dobro opravi pri zobarju

mene to še čaka, tako da ti nič ne zavidam, jst sem bolj user posted image  narave pri šintarju.

sej jaz sem tudi bolj zajec kar se tiče zobarja user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.1.2009 12:33:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

kolko vas že plazi, verjetno dost, ha...user posted image  naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je user posted image

Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.1.2009 12:33:53   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro, dober dan!

Vas samo na hitro pozdravim, ker moram spakirat za Manco, da jo peljem v varstvo, potem pa grem kot bi rekla Naty: na zmenek z zobarjem (pa ne vem ali naj pripopam user posted image  ali user posted image ).
Samo upam, da ne bom prišla domov user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kasneje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravi. Pa nič jokat, saj nisi dedcuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.1.2009 12:34:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva nazajuser posted image
.Smo v vrtcu razčistili.Načeloma žoga ni problem,če ne razgrajajo preveč,rajši pa vidijo,da kaj drugega prinese.Drugače so se igrali z žogo,Nejc je bil pa užaljen,ker jo je bilo treba pospraviti,ker so šli potem ven.
No,samo da je sedaj vse ok.Sta bili obe  ful prijazniuser posted image .Sem pa danes Nejca oblekla po Špelin@mu nasvetu,da ga ne bodo mogle več sleči.
Sva šla s Tilnom še v trgovino,ker popoldne ne bo nič s Hoferjem,ker ima user posted image  sestanek,pa tudi v vrtec na predavanje ne morem.Pa drugič.
Je pa poštar ravno prinesel za Tilna brisačko in majčko od DM babybonusauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da ste rešili nesporazum.
Upam, da bo Nejc sedaj spet rad imel vzgojiteljici

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.1.2009 12:35:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

stiskanje
a vaši user posted image se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnileuser posted image Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajouser posted image

Ja, naša se ful rada stiska, ampak takrat ko pač njej paše. Najrajše po dela zraven a aaaaaaa a aaaaaaaaa user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.1.2009 12:36:24   
Soncnica Sandra ***

punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog...user posted image

sam da si še do časa prišla!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.1.2009 12:36:59   
Soncnica Sandra ***

Emilija in Tara vse naj naj
za  8 mesecev!!!!!

user posted image

Tudi od naju z Manco!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.1.2009 12:37:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Varja je danes spala 7 ur v kosu user posted image od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi user posted image . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otrokauser posted image .
Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.1.2009 12:37:52   
Soncnica Sandra ***

Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h

Nejc pridno pančaj!!!

je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30 user posted image

user posted image user posted image user posted image  priden Nejček!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.1.2009 12:39:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image  je že kuhana!
Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazajuser posted image .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem
Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam user posted image user posted image user posted image ,da bo dobro opravil.
Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj

user posted image user posted image user posted image  za tvojega nečaka!!!
Budnica ob 2h praviš? Oh kako mi je to dobro znano user posted image

Pa da ne boste čisto Hoferja izropali user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.1.2009 12:40:45   
Soncnica Sandra ***
No zdej sem povedala, kar sem mislila, verjetno sem kej vmes spustila, ampak bo že preživela, ve pa prav tako user posted image

Zdej grem pa zelenjavo dat kuhat za Manco, da bo mela kosilo ko se zbudi

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.1.2009 12:42:27   
Soncnica Sandra ***
Evo, sem se zdele spomnila kaj sem pozabila:
Estrella: upam, da je z Aljo vse vredu in da se je ob padcu samo ustrašila user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 415
13.1.2009 12:48:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Da se spet mal javim po dolgem časuuser posted image . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. user posted image user posted image user posted image  za enajsti del.

Za vse, ki hujšate user posted image user posted image  za izgubljene kg. Kar tako naprej.

Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen user posted image  brez?

Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dniuser posted image . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertikuser posted image  

Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim.

Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilouser posted image

Oj ojuser posted image user posted image . Mene včasih tudi le potepanje gor drži. Če sva z Galom sama cele dneve doma sem pa tudi jaz še bolj utrujena.

A ne no, je kr muka bit cel dan doma. Pa še Gaja je pol tečna, je zgleda po men pa se rada potepauser posted image

user posted image user posted image user posted image ja, zato komaj čakam, da bova kosilo pojedla in šla od hiše.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.1.2009 12:48:54   
barbaw

Evo, sem se zdele spomnila kaj sem pozabila:
Estrella: upam, da je z Aljo vse vredu in da se je ob padcu samo ustrašila user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da nisem vsega brala. user posted image user posted image user posted image  za Aljo in zate, da te vročina neha šlatat

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 417
13.1.2009 12:48:56   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz grem v trgovino.

Pa ne zapravljaj prevečuser posted image user posted image user posted image . Jaz že komaj čakam četrtek, ko bo denar nakazan.

Prvič od kar je Leclerc v Mb sem razočarana. Zapravila sem celih 12 eurov, ker so imeli na pol prazno trgovino. user posted image Včeraj je bila inventrura in nimajo na policah skoraj nič. user posted image  Mi smo vedno nafilali in šteli.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.1.2009 12:48:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

ravnokar sem brala tu na forumu o copatkih. In pišejo punce, da odsvetujejo trde copatke, kot so Ciciban in podobni. Pravijo, da bi copatki mogli imet mehki usnjeni podplat, ali pa da so bosi oz. v zokenčkih z bremzicami.

Take copatke mi zdej mamo pa so res dobri, ker mal pribremzajo, baje je pa bolš, da so taki, da še gležnje podpirajo. Ma kaj pa vem, to je očitno spet ena tistih stvari, kjer ma vsak svoje mnenje, pol se pa znajdi user posted image ...

Moje mnenje je, da je boljše da ima otrok cicibanov copat dokler konkretno ne hodi. Se pravi do 18 ali 24 m. Potem pa že lahko daš usnjen copat, da se podplat izoblikuje, da otrok nima platfusa. Pa fajn je, da so otroci bosi kolikor se le da, vsaj doma in pa seveda poleti. Jaka poleti non-stop leta bos, doma pa samo v nogavicah, ker ni ljubitelj copat. Jih ima samo ko nima nogavic. Jaz mislim, da mora bit ta majhna nogica zaščitena dokler ni čisto stabilna, potem pa mora biti toliko fraj, da se izoblikuje po naravni poti.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.1.2009 12:49:02   
barbaw

Midva z Galom pa sva se naučila delati poč počuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.1.2009 12:49:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jest kuham rižoto pa bi dala papriko notr, sej lahko že jejo ane?

A veš, da ne vem, kako je uradno in po "regelcih" s tem user posted image

Gregec je dobil drugi zobek user posted image  Včeraj še ni bilo nič čutiti, zdajle pa je špi.č.ka zunaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.1.2009 12:49:43   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Gal, samo da ne bo zdej naslednja faza: poč mami po glavi, tako kot je pri nas  ko sedim zraven nje user posted image

Eh ta faza se je pri nas začela že prejuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 422
13.1.2009 12:50:04   
Anitka

Naty a mate sončka?

NIsem Naty, ampak pri nas imamo sončka user posted image

Daj nam ga malo pošljiiiiii

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 423
13.1.2009 12:50:05   
barbaw
Jaz pa ne upam drugam kot v trgovino, ker začneta opba takoj hropst. user posted image  Čakam temp. +5 in gor. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.1.2009 12:51:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ja lepo, bravo! user posted image

si me spomnila, moja Taja je danes se spomnila, da bi se spet probala rikverc premikat, in jaz likam, ona pa ene meter od mene vstran se igra, pa brunda zraven...jee niti ne gledam...naenkrat pogledam proti kavču, koca dol potegnjenaona pa izpod kavča ven kuka...user posted image  user posted image  user posted image kak je bla posrečena.user posted image  user posted image  user posted image ..me je čist presenetla,,,kr je bolj med lenimi , bi samo sedela... Bom dala slikico gor...kje sem jo zagledala...

Eh naš še ne sedi, se ne plazi...Se samo kotali sem ter tja in obrača na vse strani.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?