Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač???? Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji. Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Jaz bi ji še naprej miksala in dajala hrano tako, da ne bo bruhala. Da si ne bo sluznice nadražila. Sej bo to minilo, pa probaj spet čez en teden ali dva. Pa če ne bo boljše spet počakaj en teden. Jaz sem zadnjič brala v eni reviji od ene mamice, ki je pisala o enakih težavah. Pa ji je P rekla, da naj kar poskuša in probava in potem je prišlo ravno do tega kot je barbaw napisala, tako da je rekla, da sedaj pri drugem otroku tega ne bo delala in mu bo miksala, dokler bo pač treba in vmes kdaj pa kdaj poskusila če je že kaj bolje.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|