Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:29:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva se naučila delati poč poč Ja lepo, bravo! si me spomnila, moja Taja je danes se spomnila, da bi se spet probala rikverc premikat, in jaz likam, ona pa ene meter od mene vstran se igra, pa brunda zraven...jee niti ne gledam...naenkrat pogledam proti kavču, koca dol potegnjenaona pa izpod kavča ven kuka... kak je bla posrečena. ..me je čist presenetla,,,kr je bolj med lenimi , bi samo sedela... Bom dala slikico gor...kje sem jo zagledala... kolko vas že plazi, verjetno dost, ha... naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.1.2009 12:31:28 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:30:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala padla s zakonske postelje. Kako je to mogoče nimam pojama, ke ne pleza, ali pač???? Sem jo posadila na sredino k vzglavju in šla po njene cote, ko naenkrat naredi bum in jok. Alja je ležala na hrbtu ob postelji. Na tleh se malo porita in to je to, kako ji je uspelo pripuzat v slabi minuti do roba, pa nimam pojma.K sreči je vse OK Rabim nasvet: Alji se vse kar ni miksanega v nulo oz, če je pretlačeno, mora biti na pol juha, da poje normalno in ne bruha. Ko ji dam piškot, ga z veseljem liže in grize, enako kruh a se ji po kaki minuti vse obrne in bruha Tudi če ji dam micen košček kruha, ki se stopi v ustih, zbruha. Tako, da ne vem ali naj vztrajam s ponujanjem oz. kdaj , ker se bojim , da se mi ne zaduši oz. še tisto kar poje prej ne izbruha?????? Jaz bi ji še naprej miksala in dajala hrano tako, da ne bo bruhala. Da si ne bo sluznice nadražila. Sej bo to minilo, pa probaj spet čez en teden ali dva. Pa če ne bo boljše spet počakaj en teden. Jaz sem zadnjič brala v eni reviji od ene mamice, ki je pisala o enakih težavah. Pa ji je P rekla, da naj kar poskuša in probava in potem je prišlo ravno do tega kot je barbaw napisala, tako da je rekla, da sedaj pri drugem otroku tega ne bo delala in mu bo miksala, dokler bo pač treba in vmes kdaj pa kdaj poskusila če je že kaj bolje.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:31:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem počas malo zrihtat, nafutrat in jo dat spat. Se bom še sama vlegla in upam, da se zbudim brez vročine. Fino počivaj pa da se potem brez vročine vrneš na RR
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:32:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro, dober dan! Vas samo na hitro pozdravim, ker moram spakirat za Manco, da jo peljem v varstvo, potem pa grem kot bi rekla Naty: na zmenek z zobarjem (pa ne vem ali naj pripopam ali ). Samo upam, da ne bom prišla domov Se tipkamo kasneje dobro opravi pri zobarju mene to še čaka, tako da ti nič ne zavidam, jst sem bolj narave pri šintarju. sej jaz sem tudi bolj zajec kar se tiče zobarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:33:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kolko vas že plazi, verjetno dost, ha... naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:33:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro, dober dan! Vas samo na hitro pozdravim, ker moram spakirat za Manco, da jo peljem v varstvo, potem pa grem kot bi rekla Naty: na zmenek z zobarjem (pa ne vem ali naj pripopam ali ). Samo upam, da ne bom prišla domov Se tipkamo kasneje dobro opravi. Pa nič jokat, saj nisi dedc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:34:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva nazaj .Smo v vrtcu razčistili.Načeloma žoga ni problem,če ne razgrajajo preveč,rajši pa vidijo,da kaj drugega prinese.Drugače so se igrali z žogo,Nejc je bil pa užaljen,ker jo je bilo treba pospraviti,ker so šli potem ven. No,samo da je sedaj vse ok.Sta bili obe ful prijazni .Sem pa danes Nejca oblekla po Špelin@mu nasvetu,da ga ne bodo mogle več sleči. Sva šla s Tilnom še v trgovino,ker popoldne ne bo nič s Hoferjem,ker ima sestanek,pa tudi v vrtec na predavanje ne morem.Pa drugič. Je pa poštar ravno prinesel za Tilna brisačko in majčko od DM babybonusa samo da ste rešili nesporazum. Upam, da bo Nejc sedaj spet rad imel vzgojiteljici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:35:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 stiskanje a vaši se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnile Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajo Ja, naša se ful rada stiska, ampak takrat ko pač njej paše. Najrajše po dela zraven a aaaaaaa a aaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:36:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog... sam da si še do časa prišla!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:36:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Emilija in Tara vse naj naj za 8 mesecev!!!!! Tudi od naju z Manco!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:37:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je danes spala 7 ur v kosu od 22:00 do 05:00 spila flašo in še zdaj spi . Gašper pa kuha, tako da morda skočimo do P. sumim, da se je nalezel v soboto pri sestrični, ker sta bila tam dva bolna otroka . Pa močno upam, da se ni Estrellin Andraž pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:37:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h Nejc pridno pančaj!!! je pridno pojedel flaško mlekca ob 23.30, no sicer je imel še ob 1.30 mal polurne očke kot sova, drgač je pa spal do 7.30 priden Nejček!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:39:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! je že kuhana! Spali smo tko tko,ob 2. je imel budnico,pa ne zaspati nazaj .Ma,saj bo sedaj zaspal v avtu,ko bova Nejca peljala.Nejc malo kašlja,drugih znakov zaenkrat ni.Upam,da se čimprej porihta.Ga že z materino dušico mažem Danes ima pa moj nečak kardiologa na pediatrični in mu pošiljam ,da bo dobro opravil. Popoldne gremo pa tudi mi malo v Hofer.Tako praznega hladilnika,kot je sedaj, pa že dolgo ni bilo,če sploh kdaj za tvojega nečaka!!! Budnica ob 2h praviš? Oh kako mi je to dobro znano Pa da ne boste čisto Hoferja izropali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:40:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No zdej sem povedala, kar sem mislila, verjetno sem kej vmes spustila, ampak bo že preživela, ve pa prav tako Zdej grem pa zelenjavo dat kuhat za Manco, da bo mela kosilo ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:42:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, sem se zdele spomnila kaj sem pozabila: Estrella: upam, da je z Aljo vse vredu in da se je ob padcu samo ustrašila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:48:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da se spet mal javim po dolgem času . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. za enajsti del. Za vse, ki hujšate za izgubljene kg. Kar tako naprej. Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen brez? Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dni . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertik Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim. Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilo Oj oj . Mene včasih tudi le potepanje gor drži. Če sva z Galom sama cele dneve doma sem pa tudi jaz še bolj utrujena. A ne no, je kr muka bit cel dan doma. Pa še Gaja je pol tečna, je zgleda po men pa se rada potepa ja, zato komaj čakam, da bova kosilo pojedla in šla od hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:48:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem se zdele spomnila kaj sem pozabila: Estrella: upam, da je z Aljo vse vredu in da se je ob padcu samo ustrašila Se vidi, da nisem vsega brala. za Aljo in zate, da te vročina neha šlatat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:48:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem v trgovino. Pa ne zapravljaj preveč . Jaz že komaj čakam četrtek, ko bo denar nakazan. Prvič od kar je Leclerc v Mb sem razočarana. Zapravila sem celih 12 eurov, ker so imeli na pol prazno trgovino. Včeraj je bila inventrura in nimajo na policah skoraj nič. Mi smo vedno nafilali in šteli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:48:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ravnokar sem brala tu na forumu o copatkih. In pišejo punce, da odsvetujejo trde copatke, kot so Ciciban in podobni. Pravijo, da bi copatki mogli imet mehki usnjeni podplat, ali pa da so bosi oz. v zokenčkih z bremzicami. Take copatke mi zdej mamo pa so res dobri, ker mal pribremzajo, baje je pa bolš, da so taki, da še gležnje podpirajo. Ma kaj pa vem, to je očitno spet ena tistih stvari, kjer ma vsak svoje mnenje, pol se pa znajdi ... Moje mnenje je, da je boljše da ima otrok cicibanov copat dokler konkretno ne hodi. Se pravi do 18 ali 24 m. Potem pa že lahko daš usnjen copat, da se podplat izoblikuje, da otrok nima platfusa. Pa fajn je, da so otroci bosi kolikor se le da, vsaj doma in pa seveda poleti. Jaka poleti non-stop leta bos, doma pa samo v nogavicah, ker ni ljubitelj copat. Jih ima samo ko nima nogavic. Jaz mislim, da mora bit ta majhna nogica zaščitena dokler ni čisto stabilna, potem pa mora biti toliko fraj, da se izoblikuje po naravni poti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:49:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva se naučila delati poč poč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:49:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest kuham rižoto pa bi dala papriko notr, sej lahko že jejo ane? A veš, da ne vem, kako je uradno in po "regelcih" s tem Gregec je dobil drugi zobek Včeraj še ni bilo nič čutiti, zdajle pa je špi.č.ka zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:49:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva se naučila delati poč poč bravo Gal, samo da ne bo zdej naslednja faza: poč mami po glavi, tako kot je pri nas ko sedim zraven nje Eh ta faza se je pri nas začela že prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:50:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty a mate sončka? NIsem Naty, ampak pri nas imamo sončka Daj nam ga malo pošljiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:50:05
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa ne upam drugam kot v trgovino, ker začneta opba takoj hropst. Čakam temp. +5 in gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 12:51:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom pa sva se naučila delati poč poč Ja lepo, bravo! si me spomnila, moja Taja je danes se spomnila, da bi se spet probala rikverc premikat, in jaz likam, ona pa ene meter od mene vstran se igra, pa brunda zraven...jee niti ne gledam...naenkrat pogledam proti kavču, koca dol potegnjenaona pa izpod kavča ven kuka... kak je bla posrečena. ..me je čist presenetla,,,kr je bolj med lenimi , bi samo sedela... Bom dala slikico gor...kje sem jo zagledala... kolko vas že plazi, verjetno dost, ha... naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je Eh naš še ne sedi, se ne plazi...Se samo kotali sem ter tja in obrača na vse strani.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?