Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 8:50:14
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:00:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kero mlečno kašico si dala hipp - baby first milk pap - probiotic...taka roza škatla je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:01:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to lahk počaka saj si zdej itak sama ...mislim depiliranje pa saj se ne depilira za moža........... ...za koga pa ...hecam se ...zdaj....za poštarja ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:01:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro Hvala za čestitke, včeraj je bil naporen dan, sm stregla 100 na uro no dons bo že bolj mirno gregi ima škrlatinko jaz sem pa tooooolk utrujena, da to ni res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:02:40
|
|
|
|
leda
|
Saraya, če M zobki matrajo, lahko probaš najprej lokalno omilit bolečino (Calgel oz. kaj drugega, kar ima not lokalni anestetik). Drugače pa ji daj zvečer svečko proti bolečini. Saj ne, da bi se to skoz dajalo, tu pa tam kdaj, ko je res hudo. seveda se strinjam, da otrok ne pustiš trpeti bolečin, je pa treba bit tudi previden. punčka od naših kolegov je od pol leta dalje vsaj trikrat na mesec dobivala zobe; so mel vse možne gele. k sreči pa so se calpolov in svečk le parkrat poslužili, ker je prvi zobek prišel na plano po prvem rojstnem dnevu...je bla pač očitno bolj občutljive sorte, pogosto sitna proti večeru; aja, pa seveda vsi simptomi prihajajočega zoba so bli tu; saj če jih naštudiraš na netu, ni vrag, da jih vsaj pol opaziš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:03:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujeta LOVRO NIK................. ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:04:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
...zdaj....za poštarja .. Za poštarko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:04:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Ni je pa dobil zaradi vročine ampak ker je bil ful tečkast... ......pa je pomagalo veš...je boljše blo njemu...se je naspal, meni pa tudi ... ...saj to je dobil samo, ker je bil res tečkast...zdaj spet mir do nadaljnega....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:05:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Naša pediatrinja vsem po vrsti pri 1. cepljenju napiše recept za calpol. ja, tak je bilo pri nas v LJ. Pa še nekaj mi je hecno - ta naša P je zasebnica s koncesijo in ima veliko zdravil kar v omari (in hladilniku). Tak da mi kar da in ne piše Rp. moj je tud zasebnik s koncesijo, pa napiše recept
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:09:45
|
|
|
|
gold fish
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:11:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sm stregla 100 na uro gregi ima škrlatinko ...pa kak...včera bi mogli drugi tebe strečt... za Gregija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:19:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sm stregla 100 na uro gregi ima škrlatinko ...pa kak...včera bi mogli drugi tebe strečt... za Gregija ja ... so še ta stara šola.... mladi strežemo ta stare
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:20:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK gregi ima škrlatinko za Gregija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:31:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...zdaj....za poštarja .. Za poštarko... ................menda ja ne..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:34:23
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Bubi, hvala. LOVRO NIK................. Čestitke! Račkapk , Gregi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:40:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kateri kovterček nej kupim Lari? S čim naj bo polnjen?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 9:50:47
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Tudi pri nas se dobi Calpol ob prvem cepljenju in mi je tudi P svetovala, da naj ji dam zvečer po cepljenju, ali pa celo dva, tri dni, če bi bilo hudo. Tudi ob izraščanju zobkov, čeprav se bolj poslužujem calgela. Ful dolgo se ji že vidita dva zobka čez dlesen, ki nočeta ven in ji masiram štirikrat, petkrat na dan. Upam, da ji pomaga. Saraya čestitke za izpit. Bubi pridna je bubika pri spanju. Mašinca tri ure skupaj v kosu. Naša spi tam tri do štiri ure dnevno, pol ure gor, dol. Precej je odvisno, če greva ven, takrat je spanca več, ker v vozičku rada spi. Zdajle tudi spančka že pol urce, zato grem hitro nekaj pripraviti za kosilo. Danes bo malo pod nulo, zato bova šle ven, ker jutri je menda nek dež, ali sneg napovedan. Upam, da ne. RačkaPk naj se Gregi čimprej pozdravi. Tu v naši okolici razhaja škrlatinka, zato ne bom naše nikamor vozila v nobene trgovine, ali pa nekam ful med ljudi kaj preveč. Moram pa danes spet po razkužilo. Po cepivu rota virus, ko se otroček previja bi se naj roke mamice oz. očka, ki ga previja tudi razkužile en čas po tem. Bubi kako je kaj s tem?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 10:18:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kateri kovterček nej kupim Lari? S čim naj bo polnjen? čist odvisno.............ali ji je vroče, ali jo rado zebe.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 11:29:32
|
|
|
|
petra1978
|
Rabim pomoč oz. ideje kaj naredit Gal je že znal zelo lepo spat ponoči, tako da sma se že tudi samo 2x dojila. Zdaj ga pa že celi teden tako sračka, da se meni že blede. Danes ponoči sma jedla 7x, včeraj "samo" 5x. Jaz sem že kot pravi zombi. Pa ne bi rekla, da se samo pocarta na zizi, ne on prav je. A je možno, da mleko ni dovolj hranljivo? Al se zbuja zaradi zobkov? Sem že razmišljala, da bi mu zvečer dala kak dodatek, pa ne bi rada, ker imam dovolj svojega mleka. Sem mu probala tudi dat dudo, ko se zbudi, pa noče, pljune ven in joka. Kaj naj še naredim?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 11:36:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Rabim pomoč oz. ideje kaj naredit Gal je že znal zelo lepo spat ponoči, tako da sma se že tudi samo 2x dojila. Zdaj ga pa že celi teden tako sračka, da se meni že blede. Danes ponoči sma jedla 7x, včeraj "samo" 5x. Jaz sem že kot pravi zombi. Pa ne bi rekla, da se samo pocarta na zizi, ne on prav je. A je možno, da mleko ni dovolj hranljivo? Al se zbuja zaradi zobkov? Sem že razmišljala, da bi mu zvečer dala kak dodatek, pa ne bi rada, ker imam dovolj svojega mleka. Sem mu probala tudi dat dudo, ko se zbudi, pa noče, pljune ven in joka. Kaj naj še naredim? naša ga tudi sračka zadnje dni. a mi smo na flašo, zato je malo lažje, saj jemo do 2x, se pa zbuja zelo pogosto.vsako jutro se zbudi ob 5.45, potem je pa ob 8 že tečna da je joj, spat pa ne. ne vem, jo moram zvečer dajati kasneje spati?? sedaj hodi med 20-21 uro???? no, sej ti nisem glih kej pomagala, a?? ne vem petra1978, kaj naj bi naredila. mogoče imaš pa premalo mleka in je lačen?? aja, sj si napisala, da imaš mleka dovolj........... mogoče bi pa zvečer probala z dodatkom. saj če pri tebi dobi dovolj, ne bo jedel.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.1.2009 11:38:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 12:15:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moram pa danes spet po razkužilo. Po cepivu rota virus, ko se otroček previja bi se naj roke mamice oz. očka, ki ga previja tudi razkužile en čas po tem. Bubi kako je kaj s tem? jaz mam razkužilo vedno doma...ga imamo kar v kopalnici, po umivanju si še našpricamo roke...sploh daj v teh zimskih - kužnih mesecih...Imamo pa Spitaderm
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.1.2009 12:17:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 12:17:14
|
|
|
|
gold fish
|
..naš tud čist drugače - slabše spi kot je že..sicer danes je do 4.30, ampak se nonstop nekaj premetava
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 12:22:44
|
|
|
|
pf
|
Goldi saj mi ga tudi uporabljamo, ampak ne ravno zdaj za vsako umivanje rok. Nam ga bo pa zmanjkalo in ga moram nabaviti danes in neko večjo embalažo, ker ta je bila tak mala. Mogoče dva dcl. Kosilo je že mimo, posoda se pere v pomivalcu, zdaj pa grem malo likat, ker Lani spi, potem pa greva malo ven danes, čeprav je mrzlo ko satan. Ve greste danes kaj ven? Medve že včeraj nisva bili in se mi že kar , jaz rabim luft. Ji bom dala termofor taki mali v voziček, da ji bo bolj toplo. Sva ga dobile za darilo in sedaj, ko je tak mrzlo ga moram malo uporabiti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.1.2009 12:24:55
|
|
|
|
pf
|
Mi imamo nek Bode sterillium in ni dva dcl, ampak samo en dcl, zato nam ga pa zmanjka tak hitro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?