neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljček321: sem včeraj pisala kako je z dopustum pred počitnicami. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. Ampak meni je pa ravnateljica rekla, da ga v solstvu NE SMEM koristiti na dneve pouka - se pravi, moram priti v solo od 19. dpo 25. 6., potem do 30. 6. pa koristim dopust --- tako je z vsemi noseckami pri nas. 10 dni mi ga je propadlo, ker sem bila lani non-stop na bolniski, ostane mi ga 19 dni, konec junija ga bom porabila ene par dni, vse ostalo se mi pomnozi s 4,4 in toliko manj ur imam potem za doprinasat. Nekaj v tem stilu, spomladi grem po najnovejse info. Me pa res zanima, zakaj ni to po vseh solah enako urejeno? Tale dopust, pa doprinasanje in podobne scene. Naj ruknejo en pravilnik ven in je to to. Ali je to prevec zapleteno? Na nekaterih solah ocitno se prevec uzivajo in so fuuuul frej, pa bi bil revolt ob enotnih pravilih Uf, ta tema me pogreje, res Izjemoma ministrstvo odobri, če je tik pred koncem šol. leta. Drugače je naša šola ena redkih, ki se držimo pravil kot pijanec plota. Vse po reglcih, malo morje minus ur. Ko sem prišla iz vrtca delat v šolo, sem s 01.09. štartala z - 84 ur. Nič mi ni bilo jasno. Ma, bova jutri o tem, velja? Ven bova šla, ko vstaneva. Prav ste prebrale, vstaneva. Tale mami tu se je odločila, da grem delat družbo sinu, upam, da bo doolgooo spal in da bom zaspala. Malce me daje pilates, malo neprespanost..drugače imam pa knjige iz Potujoče. Pa še malo sem žalostna, ker sem se pičla s kolegom. Ma ja, bo že bolje. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Populis: super, da izvidi ne kažejo nič hujšega. Da pa Laro utrudiš, jo pa kar zunaj na tla spusti, pa naj sama špancira, gospodična. Levinja t. : ni panike, ko boš poslala, boš. Lex: jutri srečanje v LJ BO in to od 10.30 dalje. Pridem samo zaradi tebe, da te spoznam še v živo. Si kaj važna? Ker drugače se mi ne ljubi zlagat vozička ven, noter... Zdaj pa se res pospravljam v posteljo....
|