špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. BRAVO, barbaw in hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet Kako se dobro sliši To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi. Zmazala sem en krof, eno polnozrnato štruco, coca-colo, puding z jabolčnim kompotom, zdaj se bom spravila pa še na čokoladice Ferrero Küsschen . Kar tako naprej Kaj bi pa za kosilo? Hmmm verjetno bo piščanjčja rižota z zelenjavo ali pa zrezki v omaki s testeninami. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Rabim ta fovšljivega smajlija IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da se spet mal javim po dolgem času . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. za enajsti del. Za vse, ki hujšate za izgubljene kg. Kar tako naprej. Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen brez? Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dni . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertik Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim. Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilo Potepuhinja
|