Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jazzzi a si ti vidla, da je nama en tickerček zginil? Tisti iz lafemmebonita..... Pa tok je bil lep Jaz sem pa včeraj uspešno zamenjala G in zdej sem za bežigradom... Pregled pa imam 27.1. Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala živček pa super da si zamenjala G. tko da upam da ti bo ta bolj in tud kej več povedu pa kakšno slikco dal
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu hvala živček pa super da si zamenjala G. tko da upam da ti bo ta bolj in tud kej več povedu pa kakšno slikco dala Zdej sem po priporočilu pri dr. Žigonovi v ZD Bežigrad... Je že po telefonu MNOGO bolj topla in prijetna
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:36:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Pikicao. in Aqua me pa itak ne marata več... Sem ju izsledila, pa me čist ignorirata... kaj se pa gres ti... sam casa nisva mele.. aqua je zasedena full jz mam pa tud se en novi projekt na faxu tko da poleg dela se fax... tko d to je razlog ne pa ti buca lariluuu cestitke spet boste zbal sem ful vesela zate
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe sam iz brloga vas je treba zbezat Kako si danes? Jaz sem imela en tak projekt zdej u službi... Sem mogla priročnik za zaposlene delat
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:52:01
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehe sam iz brloga vas je treba zbezat Kako si danes? Jaz sem imela en tak projekt zdej u službi... Sem mogla priročnik za zaposlene delat no lepo, pridna jz sm super ..sej me redkokdaj prime d nism .. takrat se pa z aquo slism pa me pol ona zbeza iz lupine in postanem spet super
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:52:58
|
|
|
|
sonček33
|
Larilu bravo bravo bravo.... kakšna novička..jupi, pa še šiht ja pa sej to je lalvni dobitek. Živa - da tebe kdo ne bi imel rad, a se hecaš??? niti pod razno se to ne bi moglo zgodit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:54:56
|
|
|
|
pikicao.
|
soncek33 kako si mi jz komi cakam d mi posljes slikicooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:59:54
|
|
|
|
sonček33
|
pikica.o ojla- jaz sem fajn, glih iz pregleda, mali je še tolk živahn, da ne bo še kaj kmalu, vsaj tako zgleda... kako si pa ti? ne mi prosim žive jezit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:02:14
|
|
|
|
ledenka
|
larilu čestitaaaaam! ti želim prijetnih 8 mesecev
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:06:46
|
|
|
|
sonček85
|
to mi delaj ,evo nova služba in bebica.Res iskrene čestitikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee živa:bravo da si zamenjala G
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala sonči33 da si se zame potegnila Pupe ne mi zamerit, ampak mene ta šefla še iz bolniške nadleguje Morm telemarketingirat GROZAAAAA
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce!! živček ja kaj ti pa zdej spet teži?pa a ti si že dala to poskusno dobo čez?drgač pa vem ja kolk je grozen telemarketing
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne poskusno imam do konca februarja. Ampak nevem kako bo do takrat... GROZNO po moje
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa če bi vmes kje drugje iskala?oziroma prošnje še kam drugam pošiljala?a pa šefla zdej ve da si nosečka al ne še?a se ti že kej opazi al še uspešno prikrivaš
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:27:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jazzzi a si ti vidla, da je nama en tickerček zginil? Tisti iz lafemmebonita..... Pa tok je bil lep Jaz sem pa včeraj uspešno zamenjala G in zdej sem za bežigradom... Pregled pa imam 27.1. Komaj čakam Ja sem opazila, da ga ni...ah bo že. važen da otrok pride na svet, če ni tickerčka se še najmanj sekiram . Super da si zamenjala ginekologinjo.... no pregled imaš pa ravno na sončkov rok in na moj RD!!!! Jaz imam pa jutri pregled..bomo videli kako in kaj je na stvari. Upam, da ne bom šla not spet samo poslušat. Ciljam na UZ, da spet vidim našega fanta. Držite pesti. sonček33...še si tu....praviš da je živahen? Kaj to pomeni, da ne bo še kmal iz garsonjere zlezu? Živa..a spet odhajaš? Tale tvoja je pa res od . no le pridi kaj nazaj.... Punce a bo katera odprla novo borbo? Sonček?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:37:14
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - zgleda, da je mulcu fajn bit na tesnem:) prostora res nima več, ampak njemu to malo mar...kamor pade pade, mene pa kr pot obliva:)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:42:39
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček, to je pa čist normalno, da te obliva...saj mene bo tud. boš vidla kako bo vse ekspres...v 15 minutah. Daj mi povej kaj si se z okulistom zmenila?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 13.1.2009 10:43:40 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a vaju kej zgaga matra? sonček madona sej ti boš pa vsak cajt šla v rim jazzi pa kmal za tabo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:47:19
|
|
|
|
sonček33
|
ja sej res jazzzika...včeraj sem bila v Lj in pravi, da ni panike, naj kar naravno rodim, naj mižim in to je to. da nimajo nvade, da bi bilo zaradi tega treba CR delat. je rekla edino, če bi bilo res na koncu preveč vsega, naj pa z vakuumom potegnejo dete na svet. Tko da sem bila prov vesela.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:49:36
|
|
|
|
gigi1
|
Oj pupike LARILU ČESTIIIIIITAAAAM Pri meni vse OK. Dobila municijo za naprej. Zdej pa jajca jest in pivo pit Nimam časa brat. Sem pa vidla, da je Sonček še 2v1 Pupike lep dan
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:52:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Ah kakšen vakuum, boš videla kako bo super. Jaz ti res želim lep porod. Se pa res tako sunkovito bliža tisti tvoj dan, da sem že jaz mal napeta larilu...mene je zgaga mogoče 4x matrala, bolj mi je bilo slabo in kamenček sem nosila namesto želodčka. Kar se pa tiče rima...mam še kar fore...jih je še kar nekaj pred mano
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:53:37
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj pupike LARILU ČESTIIIIIITAAAAM Pri meni vse OK. Dobila municijo za naprej. Zdej pa jajca jest in pivo pit Nimam časa brat. Sem pa vidla, da je Sonček še 2v1 Pupike lep dan Kaj so ugotovili, si brez cist ane? Super za municijo...sedaj pa pridno rito špikat...za koliko dni si dobila?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala gigi no ti le pridno pupi mi bomo pa držale pesti. sonček a maš visoko dioptrijo?k če maš ful visoko potem te dajo na CR,drugače pa upam da ti ne bodo z vakumom delal in da bo mali hitr vzuni
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 10:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi nikoli ne veš kdaj bo d dan mene je pri prvem prehitel skoraj za 6 tednov tko da ..... ampak upam da bo počakal in da se mu ne mudi nikamor
< Sporočilo je popravil larilu -- 13.1.2009 10:56:14 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?