|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
13.1.2009 9:26:41   
Anonimen
Jazzzi a si ti vidla, da je nama en tickerček zginil? Tisti iz lafemmebonita..... user posted image user posted image   Pa tok je bil lep user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj uspešno zamenjala G in zdej sem za bežigradom... Pregled pa imam 27.1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4926
13.1.2009 9:31:01   
Anonimen
hvala živčekuser posted image pa super da si zamenjala G. tko da upam da ti bo ta bolj in tud kej več povedu pa kakšno slikco daluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4927
13.1.2009 9:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

hvala živčekuser posted image pa super da si zamenjala G. tko da upam da ti bo ta bolj in tud kej več povedu pa kakšno slikco dalauser posted image

Zdej sem po priporočilu pri dr. Žigonovi v ZD Bežigrad...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je že po telefonu MNOGO bolj topla in prijetna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4928
13.1.2009 9:36:39   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Pikicao. in Aqua me pa itak ne marata več... Sem ju izsledila, pa me čist ignorirata... user posted image user posted image

kaj se pa gres ti... sam casa nisva mele.. aqua je zasedena full jz mam pa tud se en novi projekt na faxu tko da poleg dela se fax... tko d to je razlog ne pa ti bucauser posted image  

lariluuu cestitkeuser posted image user posted image user posted image  spet boste zbaluser posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zateuser posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
13.1.2009 9:49:20   
Anonimen
hehehe

sam iz brloga vas je treba zbezat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si danes? Jaz sem imela en tak projekt zdej u službi... Sem mogla priročnik za zaposlene delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4930
13.1.2009 9:52:01   
pikicao.

hehehe

sam iz brloga vas je treba zbezat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si danes? Jaz sem imela en tak projekt zdej u službi... Sem mogla priročnik za zaposlene delat user posted image user posted image user posted image

no lepo, pridnauser posted image
jz sm superuser posted image user posted image ..sej me redkokdaj prime d nism user posted image user posted image .. takrat se pa z aquo slism pa me pol ona zbeza iz lupine in postanem spet super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
13.1.2009 9:52:58   
sonček33
Larilu bravo bravo bravo.... kakšna novička..jupi, pa še šiht ja pa sej to je lalvni dobitek.user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa - da tebe kdo ne bi imel rad, a se hecaš??? niti pod razno se to ne bi moglo zgodit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
13.1.2009 9:54:56   
pikicao.
soncek33 kako si miuser posted image
jz komi cakam d mi posljes slikicooouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
13.1.2009 9:59:54   
sonček33
pikica.o ojla- jaz sem fajn, glih iz pregleda, mali je še tolk živahn, da ne bo še kaj kmalu, vsaj tako zgleda...
kako si pa ti? ne mi prosim žive jezituser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
13.1.2009 10:02:14   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitaaaaam! ti želim prijetnih 8 mesecev user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
13.1.2009 10:06:46   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi delaj ,evo nova služba in bebica.Res iskrene čestitikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa:bravo da si zamenjala Guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
13.1.2009 10:11:52   
Anonimen
hvala sonči33 da si se zame potegnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe ne mi zamerit, ampak mene ta šefla še iz bolniške nadleguje user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm telemarketingirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GROZAAAAA

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
13.1.2009 10:19:55   
Anonimen
hvala punce!!user posted image
živček ja kaj ti pa zdej spet teži?pa a ti si že dala to poskusno dobo čez?drgač pa vem ja kolk je grozen telemarketing

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4938
13.1.2009 10:20:55   
Anonimen
ne poskusno imam do konca februarja. Ampak nevem kako bo do takrat... GROZNO po moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4939
13.1.2009 10:25:17   
Anonimen
kaj pa če bi vmes kje drugje iskala?oziroma prošnje še kam drugam pošiljala?a pa šefla zdej ve da si nosečka al ne še?a se ti že kej opazi al še uspešno prikrivašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4940
13.1.2009 10:27:40   
jazzz27

Jazzzi a si ti vidla, da je nama en tickerček zginil? Tisti iz lafemmebonita..... user posted image user posted image   Pa tok je bil lep user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj uspešno zamenjala G in zdej sem za bežigradom... Pregled pa imam 27.1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Ja sem opazila, da ga ni...ah bo že. važen da otrok pride na svet, če ni tickerčka se še najmanj sekiramuser posted image .

Super da si zamenjala ginekologinjo.... no pregled imaš pa ravno na sončkov rok in na moj RD!!!!

Jaz imam pa jutri pregled..bomo videli kako in kaj je na stvari. Upam, da ne bom šla not spet samo poslušat. Ciljam na UZ, da spet vidim našega fanta. Držite pesti.

sonček33...še si tu....praviš da je živahen? Kaj to pomeni, da ne bo še kmal iz garsonjere zlezu?

Živa..a spet odhajaš? Tale tvoja je pa res od user posted image . no le pridi kaj nazaj....

Punce a bo katera odprla novo borbo? Sonček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
13.1.2009 10:37:14   
sonček33
jazzz - zgleda, da je mulcu fajn bit na tesnem:) prostora res nima več, ampak njemu to malo mar...kamor pade pade, mene pa kr pot obliva:)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
13.1.2009 10:42:39   
jazzz27
sonček, to je pa čist normalno, da te obliva...saj mene bo tud. boš vidla kako bo vse ekspres...v 15 minutah. Daj mi povej kaj si se z okulistom zmenila?

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 13.1.2009 10:43:40 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
13.1.2009 10:46:22   
Anonimen
a vaju kej zgaga matra?
sonček madona sej ti boš pa vsak cajt šla v rimuser posted image jazzi pa kmal za tabouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4944
13.1.2009 10:47:19   
sonček33
ja sej res jazzzika...včeraj sem bila v Lj in pravi, da ni panike, naj kar naravno rodim, naj mižim in to je to. da nimajo nvade, da bi bilo zaradi tega treba CR delat. je rekla edino, če bi bilo res na koncu preveč vsega, naj pa z vakuumom potegnejo dete na svet. Tko da sem bila prov vesela.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
13.1.2009 10:49:36   
gigi1
Oj pupike

LARILU ČESTIIIIIITAAAAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pri meni vse OK. Dobila municijo za naprej. Zdej pa jajca jest in pivo pit user posted image  user posted image  user posted image

Nimam časa brat. Sem pa vidla, da je Sonček še 2v1 user posted image  user posted image  user posted image

Pupike lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
13.1.2009 10:52:04   
jazzz27
Ah kakšen vakuum, boš videla kako bo super. Jaz ti res želim lep porod. Se pa res tako sunkovito bliža tisti tvoj dan, da sem že jaz mal napetauser posted image user posted image

larilu...mene je zgaga mogoče 4x matrala, bolj mi je bilo slabo in kamenček sem nosila namesto želodčka. Kar se pa tiče rima...mam še kar fore...jih je še kar nekaj pred manouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
13.1.2009 10:53:37   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike

LARILU ČESTIIIIIITAAAAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pri meni vse OK. Dobila municijo za naprej. Zdej pa jajca jest in pivo pit user posted image  user posted image  user posted image

Nimam časa brat. Sem pa vidla, da je Sonček še 2v1 user posted image  user posted image  user posted image

Pupike lep dan user posted image

Kaj so ugotovili, si brez cist ane? Super za municijo...sedaj pa pridno rito špikat...za koliko dni si dobila?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
13.1.2009 10:54:41   
Anonimen
hvala gigiuser posted image no ti le pridno pupi mi bomo pa držale pesti.
sonček a maš visoko dioptrijo?k če maš ful visoko potem te dajo na CR,drugače pa upam da ti ne bodo z vakumom delal in da bo mali hitr vzuni

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4949
13.1.2009 10:54:47   
Anonimen
jazzi nikoli ne veš kdaj bo d danuser posted image mene je pri prvem prehitel skoraj za 6 tednov tko da .....user posted image ampak upam da bo počakal in da se mu ne mudi nikamor

< Sporočilo je popravil larilu -- 13.1.2009 10:56:14 >

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?