Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 14:19:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba hvhjbbj--.kbjj,blvbghresxcgh im ,mnuunh h m k k jjhhgb evo prevod...ela je rekla da mora mami nehat čvekat, ker ,ma rit za previt Fajn obvlada ona te povedi, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 14:22:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kako ste? Jaz čakam na UZ jutri in upam, da ne bo cist, da dobim terapijo za naprej. Tale s-fact me še naprej zdeluje. Potim se pa kot kakšen 200kilski moški, na 40 stopinj po gajbi pira Hm - kar sem prebrala in je naredilo vtis za v moje možgane je - moški (uh .. meni neeekj manjkaaaaa) in pivo (jaaaaa, man še cel sixpack stran dan... bo prišel čas zanj, bo... ko bom ''kravca'' ). Pa UZ - držim pestke prinčipesa!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 14:47:14
|
|
|
|
oktavija
|
Beyba prej si spraševala kaj bomo danes kuhale.... Zdaj sem že prišla do kosila in ti lahko povem da bomo imeli pečenega meseka (verjetno piščančje) in gobovo omako (gobe, čebula, česen, voda, malo moke, malo mleka in velika žlica kisle smetane), zraven pa še kako solatko (verjetno kr mešano iz teglca)... Evo pa bo koslilo kuhano en dva tri... Kaj boš pa ti kuhala, si se že odločila?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 15:08:43
|
|
|
|
beyba
|
medve sva že pojedla.... bučkine polpete in solata... Ela pa zelenjavno polento
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 15:10:23
|
|
|
|
jazzz27
|
Uh ste pridne..odmaknem,polikam celo kopico cunj...dobesedno...in ve samo štiri poste...dajte no...a smo se tako učile? Oktavija...bere se dobro...samo jaz bi moko ven črtala....zadnjič sem jaz gobovo omakico zagostila s pol kuhanega pretlačenega krompirja...krasno.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 15:12:50
|
|
|
|
jazzz27
|
mmm...kako izgleda zelenjavna polenta....? Jaz pa moram mojega poprosit, če bi mi prinesel enega ali dva paradižnika, eno manjšo solatko ( najbolje endivjo) in kos sira, pa bombetko...ta superiorni sendvič.....s topljenim sirom.....mmmmmmmmmm...sem se prej čist vnela za tak sendvič in ga hočem imet za večerjo.....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 15:15:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Hoj Se*..kako pa pri vas napredujete? Danes ima Špelka Reškota....upam, da javi kako ji je šlo, kaj sta se zmenila,....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 17:59:51
|
|
|
|
beyba
|
kaj zdej nobenih novic od špelke?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 18:35:52
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba kaj zdej nobenih novic od špelke? kaj od Špelkice...še od nobene druge... Jaz sem sedaj zmazala svoje zmagovalne hambije...njamsi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 19:06:47
|
|
|
|
beyba
|
recept!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 19:25:05
|
|
|
|
sonček85
|
evo da se vam še malo javim za večer . Počutje je malo bolje in vidm da ste že veselo na 197 strani ,jutri pa seveda borba V. SE ČUJEMO KAJ JUTRI IN BODITE KAR SE DA PRIDNE ,VESELE ,IN VELIKO nosečke pa božajte bušije
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 19:29:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba a kaj uvajate GH že? JA.. Zaenkrat še sprobavamo okuse, cel obrok bo pa začel nadomeščat s 6 meseci in uvajat drugi GH obrok. Pa pri vas? Že veselo jeste ane*? Naš ima pa krče po jabučku pa fleke..mislim da je alergičen nanj Proti krčom so ene kapljice, sem jih dobila v lekarni... Jih je več vrst..različno tudi od lekarne do lekarne. sekica - kako se počutiš? Te dragi crklja? Si navalila na kislo? Trebušček že kaj napet? Slabosti? Okus spremenjen?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 20:07:19
|
|
|
|
beyba
|
Ja ma en obrok že samostojen...ponavadi kosilo...malico ma pa sadje, pa joško.... Tut ela ne mara jabolka...najprej sem mislila da sploh ne mara sadžja nakar sem ugotovila da ni sadje tisto ampak samo jabolko...jst sem ji pa že od samega začetka delala mešano na osnovi jabolka...potem sem pa sam hruško -poje full, samo kivi...poje fulll, banano full, jabolko da enkrat v usta, pri drugi žlici se ji začne dvigovat, potem pa ni hotla več ust odpret....kuhana jabolka pa je. Ne mara pa aptimelove kašice s kosmiči za po 4 mesecu...proba potem pa noče več ust odpret.... Drugače pa ji jas kopujem bio sadje...majo v lidlu največjo ponudbo bio sadja-hruške, jabolka, banane, kivi,...pa potem bio zelenjavo korenje ,krompir,.... Polento pa to pa kupujem na eni ekološki kmetiji....Tko da če se le da ji poizkušam čimmanj giftno dajat.... pa še polenta je full dobra-bio mleta na mlinske kamne...jo ma full rada Lepo da spite, mal sem ti fouš pa ne ker ti nebi privoščila, ampak zato, ker bi sebi tut.... Ravno zdej se mi s kavča smeji ko pohan pišek vsakič ko se k njej obrnem in rečem da mora SPAT
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 22:52:09
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, lepe slikce mala Ela je res cuker! a jutri pa je nova borba na vrsti?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 8:09:54
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro, zdaj nam pa res še čisto malo manjka do nove borbe ne bi blo slabo,da bi novi del začele s kakšno novo nosečko,a ne?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 8:10:05
|
|
|
|
beyba
|
kaj zdej nobenih novic od špelke?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 8:22:59
|
|
|
|
sonček33
|
Pupe, špelka je ok. Dobro je opravila pri atu rešu. Več bo povedala sama, obljublja, da se nam kmalu javi. Me moramo samo stiskat pesti.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 8:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro to je prva novička druga pa je da v četrtek začnem delat
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 8:58:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro! Bravo za Špelko ... punca saj veš da držimo pesti zate!! Nevem katera je napisala, da bi bilo fino odpret temo s kako novo nosečko....saj so vse borke pobegnile in smo ostale samo še nosečke. Razen naše murkice!!! Aqua in pikicaO so na ne pričakujem februarja, ostale pa se ne javijjo. Naše nosečke: Oktavija, spps, Se*, Ajsi, sonček33, sonček85, beyba mami, Erin mami, Živa,trin, .... stara garda je zanosila.... Le kje so naše prinčipeske borkice????
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:00:22
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu...a to je tvoje?????? ČESTITKE LUBICA MOJA!!!!!!! No pa sem se pritoževala....kolk sem jaz srečna....bravo!!! Čestitke obema!! Seveda tudi čestitke za službo!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jp to je moje jazzi sm vesela k slika
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:09:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Verjamem, saj sem jaz tud...fullll. A si že povedala svojemu?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ja včeri glih k me je klicu sm delala test in k sm se oglasila sm vidla dve črtici in k je domov prišel pa vid in od takrat mu gre sam nasmeh tko da mislim da se je še ponoč smeju k je tok vesel
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 9:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
LARILUUUUUUUUU ČESTITAAAAAAAM Ampak borkice se pa res ne oglašajo več Moram rečt, da jih kar malo pogrešam.... Mi je žal, da so nas zapustile... Ampak po eni strani jih pa razumem ... Pikicao. in Aqua me pa itak ne marata več... Sem ju izsledila, pa me čist ignorirata... SPLOH NE MOREM VRJET LARILU BRAVOOOOOOO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?