Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 23:42:59
|
|
|
|
Blacky30
|
Aja, po dolgem času vam moram povedat in pohvalit mojega korenjaka, da je od 13. decembra brez pleničke ponoči in se v tem času ni niti enkrat polulal v posteljo. Kak sem ponosna nanj! Lepo vstane sredi noči in reče: Mami, lulat! Pa gre na kahlo, ki sem mu jo nastavila poleg postelje, da ne rabi na wc hodit. Sicer pa kahle več ne uporabljamo, zdaj pa prav pride. Prve noči je lulal 2x ponoči, zdaj pa vedno samo proti jutru, med 4. in 6. uro. Priden, ne? Lex, kak pa sta vidva zrihtala z Aleksom glede tega? Je šlo? Sem vidla, da se ti je danes polulal v hlače, to misliš čez dan?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 23:44:59
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: lex IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: lex kaj pa če bo v sredo snežilo? a se dobimo ali ne? V sredo se dobite? To bi znalo biti zanimivo. v lj frutka pa bo lex tja vskočla Joj, tja se mi pa res ne ljubi vozit. Sem mislila da se dobite kje bližje MB. je bil že MB tud izpostavljen pa se nekako ni zagrablo. zgleda da vas MB ni bilo gor takrat. Škoda! Nisem videla. Pa drugič. Kje pa je flower? Jagode je šla obirat, ker ima sadni dan.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 23:47:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Vrtičkarice, imam eno vprašanje za vas: ali ste že imele primer, da ste dobile novega otročka v jasli sredi poletja, v mesecu juliju ali avgustu? Ali v tem času sploh ne sprejmejo novih? Jaz moram Tejo vpisat v vrtec in sicer s 1.7., ker moram v službo, pa upam, da bom dobila mesto že takrat in ne šele s 1.9.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 23:59:50
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Vrtičkarice, imam eno vprašanje za vas: ali ste že imele primer, da ste dobile novega otročka v jasli sredi poletja, v mesecu juliju ali avgustu? Ali v tem času sploh ne sprejmejo novih? Jaz moram Tejo vpisat v vrtec in sicer s 1.7., ker moram v službo, pa upam, da bom dobila mesto že takrat in ne šele s 1.9. Smo imeli ja pa ni bilo panike. Je pa problem v tem, ker so skupine združene in otroke to zmede. Zdaj pa še jaz. Good night!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 23:59:57
|
|
|
|
tims
|
Lex, prav nasmejala si me, ko sem si predstavljala Alino pri umivanju zob. Sej bo ona tud to prerasla, boš vidla . Blacky, za Nejca. Kok je zdaj star? Naš Tim je imel pa 25.12. 2 leti odkar je brez pleničk ponoči. Je bil star malo manj kot tri pa pol. Pa sem to vzela zlo tko na izi. Sem mu pa tud naštimala kahlco zraven pojstlce, pa mislim da je šel samo ene dvakrat tja lulat, pol pa ves čas na wc. No, v teh dveh letih odkar je brez, se je do sedaj ponoči polulal 4x. Je potem ful jokal, ko je videl kaj se mu je zgodilo. Božček .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:01:54
|
|
|
|
tims
|
Aja, Blacky, men so pri nas rekl v vrtcu, da ni šans, da bi otroka prej sprejel kot pred 1.9., čeprav tam piše, da izjemoma tudi to naredijo. Ne vem pa, kdaj je ta izjemoma , tko da sploh ne vem, kam bomo dal našo Nino za dva mesca. A katera že uporablja materino dušico pri ?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:06:43
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Aja, Blacky, men so pri nas rekl v vrtcu, da ni šans, da bi otroka prej sprejel kot pred 1.9., čeprav tam piše, da izjemoma tudi to naredijo. Ne vem pa, kdaj je ta izjemoma , tko da sploh ne vem, kam bomo dal našo Nino za dva mesca. A katera že uporablja materino dušico pri ? Otroke vpišejo, če imajo prosta mesta. Če mesta ni jih ne morejo vzeti niti s 1.9.. Tako da tiste, ki nameravate vpista otroške v vrtec boste to morale storiti spomladi. Jaz bom med njimi. Tiste, k iimate v vrtcu 2 otroka je za drugega brezplačno.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:07:31
|
|
|
|
frutka_
|
Iz materine dušice jaz kuham čaj za nas. Tudi za tamalo.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:14:21
|
|
|
|
tims
|
Frutka, jaz sem našo vpisala že 1.9. lansko leto. Sem kar pohitela, ker je baje taka kriza s prostimi mesti. Me pa zanima za kremo materine dušice. Sem našo dons namazala po prsih po kopanju, ampak glih tolk, da sem dala mal na prst. Upam, da ne bo kej narobe .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:21:14
|
|
|
|
tims
|
Nč, grem še Prjatle pogledat pol pa v pojstlo. In tudi to noč vam želim čim več spanja.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:26:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex a veste da je sedaj bolje ko sem se napihala tu gor - ja res je obsedena sem z rr in vami - hvala da znate poslušat kaj bi jaz brez vas - verjetno bi bila že meter pod rušo Lex, hvala bogu da si se spihala tule ... kje drugje se pa boš, če ne med soborkami, ki razumejo te stvari? Pravzaprav moram končno na glas priznati, kako občudujem vse vas, ki imate že več otrok. Dostikrat razmišljam, da ste face kako vam vse znese - ok, zdaj ko imam prvega mulčka, mi še gre; si pa ne predstavljam kako bo, ko bo Aleksander že letal naokoli in bova nova bebica prišla na svet. Po mojem bom takrat mamo nafehtala, da mi pomaga, tudi pri sestrinih dvojčkih je bila krasna pomoč. Res, kapo dol IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, kakšna tv je Hallmark? Kaj vrtijo?? Ponavadi imajo kake luštne fantazijske filme (npr. Arabske noči oz. 1000 + 1 noč, malce spremenjena Sneguljčica) ali pa krimi varianta; mislim da sem vsaj dve taki seriji že videla, pa Judging Amy ... samo nimajo vse podnaslovljeno, jaz pa dostikrat gledam TV čisto na potihem in je pol kriza spremljat.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:26:40
|
|
|
|
lili3
|
neboglasnica: danes sem dala nalepke na pošto rovarka: upam, da se ti mleko kmalu povrne, držim pesti. Vsem, ki hujšate za izgubljene kg in cm. Mi smo bili danes na pregledu na pediatrični, so nam ukinili Ranital, ker nam ne pomaga, ampak nam niso dali nič novega. Smo rekli za Controloc, pa so rekli da naj čim prej probamo uvesti vsaj 2 obroka GH na dan in da bi se refluks popravil z GH. Če pa bo slabše s hranjenjem pa naj pridemo takoj nazaj in bomo potem spet nekaj ukrenili. Zjutraj ko se je zbudil, sva se 1h matrala, da je pojedel 130ml, no pol čez dan pa je jedel kr lepo. Je pa jedel danes kompot iz jabk, hrušk in suhih sliv, popoldan pa bučke. Jutri pa probamo cvetačo. Upam, da nam bo ratalo s tem hranjenjem. Mojcek, vi ste v redu? Btw lepe slikice, jaz sem se tudi ob tiste kosmate noge spotaknila. Umpa lumpa, Luka je pa res car, sem se ful nasmejala. Blacky Nejcu, za spanje brez plenice in brez polulane postelje.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:28:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Kremo iz materine dušice jaz namažem po robčku ali plenički in jo dam v kot posteljice pri glavi, da ne segne do nje, lahko pa vdihava. Po prsih ne upam mazat, za tole od Justa mi je rekla, da je mogoče malo preveč agresivna. Vrtec - našo gremo zdaj v januarju prijavit, so nam tak priporočali. Je pa rekla, da otrok lahko vstopi v vrtec z 11m, kar pomeni pri nas 17.6., ne vem pa, kako bo glede na poletje. Jaz pa moram v službo. Jaooo, spet bom morala štuklat z varstvom med babi in omico. Tims, Nejc bo 27.1. star 4 leta. Smo malo bolj med poznimi, ja, samo ga nisem hotla silit. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:28:48
|
|
|
|
lex
|
blacky ponoči ma še vedno plenico - se je vedno tak polulal, da sem ga spreoblačila kot nora, bomo še malo počakali. glede vrtca - kao po novem zakonu morajo otroke sprejeti z 11 meseci v vsakem primeru, če je prostor. kak je pa realnost pa ne vem, me že dolgo cajta ni blo na šiht tims ja saj včasih ne vem a naj se jokam al smejim - najtežje od vsega je vztrajat pa če je še tako smešno. midva se morava včasih prav orng potrudit da ne izbruhnema v smeh zdaj pa res grem dijo do jutri morning
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:31:59
|
|
|
|
lex
|
majuska najtežje je pri prvem, pol manj kompliciraš z vsem blacky po novem zakonu otroke sprejemajo v vrtec z 11 meseci, včasih so jih z 12. pa Teja bo zastonj v vrtcu, pa še Nejc pade za 1 cenovni razred, tako da e super, meni se poznajo 3 razredi
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 0:44:32
|
|
|
|
Majuska
|
hvala za tolažbo, lex no zdaj grem pa res spat ...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 2:46:36
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ a karamele pa nič več ni? no, če kaj bereš - si dobila živčke? nisem mogoče bodo jutri ... oz. danes
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:37:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
Halooo, dobro jutro! Za tiste, ki hujšate, samo voda, ostalim pripada kavica s smetano. Umpa Lumpa: prvič te v razvojni zaslišijo kot na Cii, vzemi si čas. Nato naredi bežen pregled, tehtanje, mere..malo vaj in pa pa HD: Levinja t.: ZS Lex: mene poleti ne bo, ker grem delat 11.06.09 Lili3: hvala Blacky30: bravo za Nejca in zelo neradi sprejemajo na poletjwe otroke v vrtec. Bi moral biti hudo prazen vrtec, da bi jo vzeli. Urediti si boš morala vartsvo - morebiti bi kar Lex podelala vaš konec??
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:38:30
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro. Sedaj poskušam vse brati, ampak obup. Spet imam en roman za prebrat! Novica včerjašnega dneva: TARIK JE NAREDIL SBOJ PRVI OBRAT!! Iz trebuška na hrbet. Joj kako sem bila vesela. Skakala sem, plesala vriskala, da bi videle Tarikov pogled. Kaj je s tabo ženska??? nič mu ni bilo jasno! dzanika sem vesela da Jan nima več vročine in vsaj veš kaj mu je. Pa si bila pri P, da ti je potrdila? aha zdaj vidim da nisi šla. Je pa fino da pokličeš P in ji poveš, da ima v kartoteki zabeleženo. aah vidim, da ti je že mojcek to predlagala. Zdaj grem Tarika zrihtat pa pol berem naprej, Sem šele na 20. strani pa moram pohitet preden se zbudite in spet načvekate 10 strani.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:45:13
|
|
|
|
pigama
|
Dobro jutro! Kavica za vse ! Čaj za bolančke ! Čez vikend smo se smučali, ve pa tulk naklofale, da sem vas komaj našla!!! Skor sem zemljevid rabla, ja pa slovar tud - čakulone ! Včeraj sva bili z Majo v razvojni v Celju. Tja greš UMpa? Bila je zdravnica, mislim da se piše Planinšek. Prijazna, nič vsiljiva. Je pa Maja popolnoma ZDRAVA. Ne potrebuje nobene fizioterapije!!!! Samo občasne kotrole bodo! Je moj rekel, da to je že on prej vedel blacky za Nejca So face ti naši mulčki. Naš je že dolgo suh. Ostale oprostite, ne bom komentirala, sem med tistimi ki jih Blacky s šibo grozi!!! Imam opravičilo: Pia, Gašper, Maja + = 4 otroc UmpaLumpa a ste se zmenile že za srečanje v CE? Sem 100 let za vami pa nič ne vem. Ne bi bilo čudno, če bi rekle, da je mimo ! Nič, Maja hoče it spat! Se beremo....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:47:21
|
|
|
|
pigama
|
ilatic: bravo Tarik
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:49:46
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro joj, joj, joj ne vem, kdaj bom imela čas prebrat vse za nazaj, ste res prave čakulone Berem, da se pogovarjate o vrtcih, jaz ga ne bom dala do 3. leta, ker imam to srečo, da je moja mama doma, pa še prišparali bomo, če ga bo imela mama. Včeraj se je začel italijanski big brother in sem šla spat ob 1 tako da sem komaaaaaa. Težek dan je pred mano
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 7:52:45
|
|
|
|
Tinky
|
Tarik, bravo za obrat!!!!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 8:12:16
|
|
|
|
pigama
|
Še en izgovor zakaj vam ne folgam slediti: Včeraj sem bila v šoli na govorilnih. Učiteljica je rekla, da je Pia bp. Sem zrasla do stropa. Pridna, ubogljiva, posluša,... ne vem če mi je za pravega otroka govorila, doma je kontra ! Sedaj ful berejo ( beremo starši) knjige za bralno značko. V šolo jih potem obnavljajo pred celim razredom. Naša je o.k., njen sošolec pa je bil slabše ocenjen, ker ne izgovori črke R. To se mi ne zdi pošteno. Mislim, kake majo. Saj bo slej ko prej tudi on to osvojil, a mora biti zato prikrajšan ? Eh, pustmo to. Še en izgovor zakaj vam ne morem slediti: Danes imava z Majo posvetovalnico in cepljenje ( ob 17 h). Kako uro nama dajo, joj. Bo tečna, ker takrat ona spi. Sem radovedna kako težka in velika bo. Ker včeraj jo je tako zmerila, kao da se je 3 cm skrčila .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 8:14:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?