Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:16:40
|
|
|
|
beyba
|
dobro jutro ... kolk vas je fletno poslušat naše bodoče mamice ko jamrate Da ne bo pomote nobeni nič ne privoščim slabega...sam ste tko luštne....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:23:19
|
|
|
|
jazzz27
|
Hej beyba...kao je mala Ela? Kar se pa tiče jamranja...se vprašam kaj še bo ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:27:01
|
|
|
|
beyba
|
mala ela nagaja-ponoči ne spi potem me ob sedmih vrže iz postelje, potem pa ob devetih mrkna še za dve uri jamranje-svetujem telovadbo za nosečke, da boste okrepile hrbtne mišice-in kaj šele bo...nič vse bo dobro, težave bodo minile, ve boste pa uživale 100 na uro
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:34:14
|
|
|
|
jazzz27
|
beyba..jaz sem imela že od nekdaj probleme z bolečim križom, tako da me sploh ne čudi, da me boli. Bom pa poizkusila kako vajo, sedaj ko sem že mal k sebi prišla... A nagaja praviš...koliko časa pa ne spi ponoči in kaj delate, ko ne spi? Se nosite?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:35:52
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce a samo meni tale sendvič na desni strani izgleda fenomenalno...paradajzki solatka sirček bombetka...njami.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:40:29
|
|
|
|
beyba
|
joka...pol se morava pa crkljati, pa na postelji sedim, jo crkljam ona zaspi jo dam dol spet jok...včasih se pa zbudi, pa se reži, pa igrala bi se kot sredi dneva...tko da... nekako tko zgleda da do pol noči še kar spi potem od pol noči do petih se zbujamo na 15,35,max 45 minut...potem pa ob pol šestih zaspi do ene sedmih.... senvič ...mi ne zgleda nič kaj mnjanmi ma preveč notri....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:47:24
|
|
|
|
beyba
|
evo ravno zdele slike spet iz fotoaparata vleečem...vas bom spet mal razvajala...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:49:32
|
|
|
|
beyba
|
dans pa nobene čveke tuki gor....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:50:19
|
|
|
|
beyba
|
kaj pa misija peti del?....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:57:53
|
|
|
|
oktavija
|
Ej sej sem jaz tukaj! Ja ja jamramo ka stare babice , se strinjam bomo morale začet redno telovadit pa bo!! Beyba dej še nam pokaži kako novo slikco Ele... Jazzz... a se bomo vpisale na kako telovadbo za nosečke.... Ja tale sendvič je fenomenalen...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 10:58:52
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz delam na tem 8misija peti del) ..... ...veš meni izgleda njami, če dam stran šunko in seveda samo mal paradajzka not, mal solate, mal sira, omakico za hambi in potem v pečico z njim, da ga zavijem v folijo in se sir stopi in omakica prepoji...njami...punce to je tako dobro!!!! ko sem bila še v sredji smo skoz k šiptarju na vegeterjanske hambije hodile!!! Njami!!!!! seveda ga pojem še toplega....jojj... Beyba imate pa kar burno, pa saj to bo samo obdobje potem pa bo že bolje....vsaj ponavadi je tako. A s taščo sta že ql?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:00:16
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija... Jaz bi se, da bi šle skupinsko, pa smo vse tako oddaljene....da bom kar doma potelovadila......
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:08:10
|
|
|
|
beyba
|
tkole ena simpatična pa naša žabica po kiopanju takole smo ga žingal za novo leto-baby šampanc takole se kar naprej na noge postavljanmo in visimo na ograji ter gledamo tv
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:10:55
|
|
|
|
ledenka
|
helo, borkice kako smo, razen bolečega križa itd? živa, počaki, da se ti medenica začne širit, potem je šele "fajn" telovadbo pa lahko tudi jaz ZELO priporočim, čim ne grem več kot en teden, sem čisto zakrnela - kljub temu, da grem praktično vsak dan še na sprehod hodim pa dvakrat na teden, če mi le uspe. beyba, komi čakam sliiiiikceeeee
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:11:13
|
|
|
|
beyba
|
navdušenje ko ni treba več spat čez komot ga ni-na kavču pred tvjem s prigrizkom... takole izgleda ko jeva skupaj takole pa ko sama aja pa BTW tega krožnika ni več med živimi...pa še kake stvari
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:18:51
|
|
|
|
beyba
|
kaj boste mele danes za kosilo?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:19:34
|
|
|
|
beyba
|
ja sonček33 že broji sitno a kako se že reče kaml kmal....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:23:45
|
|
|
|
beyba
|
mala je prava mamičina navihanka...mal jo že žlehtnoba daje... ve da ne pustim da me v jošk grize, potem gre pa do bradavice, se reži ko pohan pišek, pa čist na drobno nežno začne gristi pa gleda kaka bo moja reakcija... Ali pa pod stopnicami imam prkiran sesalec, pa ve da ne sme, pa gre počasi tja, pa jst rečem Ela -NE s takim resnim tonom , pa se obrne za 30 stopinj, pa kar začne mencat , pa z rokico po tleh praskat, pa smeti okrog sebe iskat, ene pol minute, pa se obrne in proba še enkrat, Pa spet rečem Ela -NE ..pa ponoviva vajo.... joj kolk so že nabriti takile...točno vejo kaj je ne pa tko fino probavajo in potem je težko ostat resen...smejat se pa ne smeš, da ve da resno misliš in da vzgoja deluje....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:25:46
|
|
|
|
beyba
|
ja če nebi bla jst celo noč pokonci, pa že od sedmih...bi mela vrjetno tudi šele zdele zajtrk, tko sem pa lačna že za kosilo, ker je bil zajtrk ob pol osmih...sem mela zelenjjavno pašteto pa kisle kumarice... za kosilo pa kar nimam ideje...po eni strani se mi tko ne da kuhat.... sam sem lačna ka mam teto na obisku pa lije iz mene, potem sem pa prva dva dni tko lačna....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:34:15
|
|
|
|
gigi1
|
Oj srčice Sam, da se pofočkam, da ne bo spet pikica plavih talala Kako ste? Jaz čakam na UZ jutri in upam, da ne bo cist, da dobim terapijo za naprej. Tale s-fact me še naprej zdeluje. Potim se pa kot kakšen 200kilski moški, na 40 stopinj po gajbi pira Jazzzy enkrat pred leti sem vprašala frizerja kakšna bi bila, če bi se na blond poštrihala, pa je rekel da sam za na njivo ptiče odganjat Beyba Ela je pa res taaaak cuker, da srčno upam, da bom kaj podobnega pridelala Sonček85 probaj čimveč tekočine pit. Kar pomaga. Pocajti se lubica. Sonček33 kaj dogaja? Smo pregurali 2v1 čez polno luno? Vsem ostalim en lep pozdravček
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:34:52
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi...a mi lahko poveš kje se ta bolečina nahaja, ko začne bolet. mene full sramne kosti bolijo dol pr češplji..občasno. Beyba...tvoj otrok je tako posrečen in lušen...zadnja slikica ko kaže svoja dva zobka....kot zajček. verjamem pa da sedaj že vse pogruntala kako lahko mami ujezi . res je čedna punčara. aja...a so že kakšne novičke o sončku, ker se nič ne javi? Erin...a bomo še Tilna videle? Oktavija..jaz pa sem sedaj pojedla zajtrk (maslo in med), prej sem pa mal kuhanih jabolk iz kompota... Punce a res ni dober med v nosečnosti Živa..kje si?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:37:26
|
|
|
|
beyba
|
gigi držim pestke da boš čimveč' 'jajčk' pridelala Vsekakor boste mel tut vi najlepšega dojenčka na svetu, mi ga mamo tut, pa erin ma najlepšega na svetu, pa sonček bo mela najlepšega na svetu pa jazzi, pa ledenka, pa živa, pa oktavia, pa........
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 12.1.2009 11:41:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Žižika...za ptiče strašit....no pa nisi tako slabo izgledala...si bla čist kratka....kot bi fanta postrigla na škarje . Jutri pa UZ...komaj čakam na rezultate...mah kakšne ciste....nič jih ne bo! Na pivo sem pa že skoraj čist pozabila... kaj vse je treba nardit za dobro stimulacijo.... Moramo še Se* in miško povabit, da ti dajo še kakšno drugo stimulacijo....kje pa sta bajdvej? Ne vem katera je spraševala kaj bomo kuhale...juhico od včeraj...solatko...pa mogoče še kaj....ne vem še...hladilnik je empiti đezi kriv
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?