|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 13.1.2009 5:12:42
|
|
|
|
snorlax
|
Pikec, glede prebolevanja bolezni in imunosti, so tudi mene tako tolažili. Da pač mora skoz dat vse te viroze itd... in da za vsako, ko zboli, postane malo bolj odporen. Jaz ne vem, če to drži. Vem samo to, da je po vsakem AB manj odporen. Mogoče bi Darja rekla katero na to temo, bo vsaj znala strokovno utemeljit. Je pa res, da je moj mali vsako leto bolj odporen. Če se spomnim, kako je bilo prvo leto v vrtcu, me kar strese. Sploh prve mesece je bil v vrtcu cca 5-9 dni na mesec. Skuštrana, ti si res ena fajn deklica, ne vem, zakaj ti mama tolk teži. Saj imam jaz podobne probleme, samo ni tako hudo. Pri nas je pa mama mnenja, da jaz (in otroci) čisto premalo okoli dohtarjev hodimo, pa da bi vsake toliko morali it vsi na vse preiskave, pa enih miljavžent zdravil pojest na dan, ker imam jaz ziher visok pritisk in holesterol (kot ona, ker je to dedno), pa če mali kihne ali zakašlja ima najmanj pet vrst alergij, astmo in bronhitis, mogoče še pljučnico, dedec ma itak kaj hujšega, ker kar naprej kašlja, tavečji pa je itak slabokrven (čeprav ima super kri), ker nič ne je. No, take imamo. Pa itak vse najboljše ve, ker je mama in ker je bila medicinska sestra. Če je tamali bolan, kliče 100x na dan, če se ne oglašam, piše mesiče ali kliče na vse možne telefone... Skratka... Jančika, sporoči, če bo kaj novega. Držimo pesti za vas! Smrček, lepo, da si se javila in da te vsaj na slikici vidimo. Pa vse najboljše seveda! Ostanite zdrave in lep dan!
|