|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 21:52:36   
dzanika
a še kateri danes šteka internet?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:54:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
12.1.2009 21:54:20   
TODI
Skrbi me samo za količino mleka, ne tolk za prehajanje snovi v mleko, sedaj se tako ali tako mora navaditi na vseuser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 21:54:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 554
12.1.2009 22:05:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zimska je še vedno sama, mož še kar bluzi okoli in ga ni in ni domov. user posted image

Vedno, ko napišem da ga še ni - zaškrta ključ v ključavnici. No, da vidimo če tudi tokrat deluje. Objavljen post in tri, štiri... ta-ram!

Tudi pri meni se to skoraj vedno zgodi. Ali pa, ko se uležem v posteljo.

mojcek: matr maš kosmate noge user posted image

Evo, spet ne morem do konca, se je naš Trnuljček prebudil iz doolgeega sna

Neposredna povezava do sporočila: 555
12.1.2009 22:06:19   
netki
pestra bo noč....

tilen ima pol nosek in pol mu pride smrkelj v grlo in težko požira...pol pa grgra in ne more spat

žiga ima suh kašelj

mojga pa tud neki matra
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 556
12.1.2009 22:07:11   
frutka_
Pa kaj ste noreeee!!!! Nimam cajta brat za nazaj!!!!user posted image Kaj pri user posted image so to čakulone???
Pa eno tehnično vprašanje glede nege naših bebic. Kako pri hudiču ji mčistite popije?! Moja mala kokica ima ima neko umazanijo noter pa je ne spravim ven z vodo in palčko.

Neposredna povezava do sporočila: 557
12.1.2009 22:09:01   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Pa kaj ste noreeee!!!! Nimam cajta brat za nazaj!!!!user posted image Kaj pri user posted image so to čakulone???
Pa eno tehnično vprašanje glede nege naših bebic. Kako pri hudiču ji mčistite popije?! Moja mala kokica ima ima neko umazanijo noter pa je ne spravim ven z vodo in palčko.

jaz mu s palčko...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 558
12.1.2009 22:09:24   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

pestra bo noč....

tilen ima pol nosek in pol mu pride smrkelj v grlo in težko požira...pol pa grgra in ne more spat

žiga ima suh kašelj

mojga pa tud neki matra
user posted image user posted image user posted image

bogi. Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:10:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
12.1.2009 22:10:04   
dzanika
nič, jaz grem počasi spančkat... Mi internet šteka tko da vse ful počasi dela... Se tipkamo jutri. Nočko

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.1.2009 22:10:35   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

jaz mu s palčko...

Pa ne gre ven. Popiča ima takega vdolbenega in ne štrlečega. Pa ji ne upam preveč noter pehat s palčko..

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:13:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
12.1.2009 22:14:35   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

rovar_ka enka bo čist ok, samo malo bolj dolgo bo pila. Razširi raje ne, ker jaz sem enkrat probala pa se mi je zdalo, da sem čist malo pa se je davo tak je teklo pol user posted image

hvala, sem si že vse pripravla, ne bom nič širla ne.

IZVIRNO SPOROČILO: flower
Lahko noč.. grem jagode obirat.. se mi lušta.. danes mam tak sadni dan..

LOLuser posted image user posted image user posted image te pa lahko če je sadni danuser posted image user posted image user posted image

hvala vsem, ki še boste kaj napisale za naprej, da ne bom za vsakim postom pisala hvala
user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:14:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 566
12.1.2009 22:16:08   
frutka_
Lahko noč kere ste šle spat....zzzzzzzz....

Rovarka vdela sem, da sprašuješ za mleko. Pa mislim da ti je HD že napisala o M. Tudi jaz sem imela podobno izkušnjo prvič. Ko sem dobila M je bilo boljše. Dojenje je odklanjal samo ob prvi M pol več nikoli. Po mojem je ali M. Možno še je, da si uporabila kakšen drug deo. Da ji "drugače" dišiš.
Napiši kako se je izteklo.
Se bomo kaj dobile štajerske kofetarce?

Neposredna povezava do sporočila: 567
12.1.2009 22:16:19   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ojoj..ne bom več citirala..marsikateri mamici se okus mleka med menstruacijo spremeni...in otrokom ni všeč in štrajkajo...tako je bilo pri moji ta mesec..zdej sem pa na tametilu,pa veselo pumpamo, pa noče zize pa jo pristavljam v polsnu pa cele ceremonije..pa me grize...

to misliš da se nasploh spremeni al samo za čas menstruacije? me prav zanima kak bo zdaj, ko se bo zbudila..

ne, samo za časa menstruacije....ko se bo zbudila ji prvo ponudi zizo...priporočam da ko jo slišiš da se prebuja, greš pripravit flašo, prideš nazaj, jo daš na obe zizi in čez še flašo če bo potrebno...če ne bo potrebno flašo v hladilnik in počaka do naslednjega obroka....

super predlog, vidiš, še dobro da si povedala, jaz bi menda pripravljeno potem stran zlila in šla na novo pripravljat za naslednji obrokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
12.1.2009 22:16:49   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

a še kateri danes šteka internet?

meni. maš ti tud preko siola?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 569
12.1.2009 22:17:28   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

BTW, Rovar_ka, a si opazla, da si dobla novo zvezdico!!! user posted image user posted image

ne , nisem, pa res!!! iiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
12.1.2009 22:18:40   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

čakulone, je Tinky razložila, da so čveke, po primorsko... kdo bi vedel?

jaz jima s palčko čistim, po kopanju je najboljše, ko je še malo mokro.

dans ti pa user posted image  ležijo user posted image user posted image

Hehehe...prej sem pisala post in poleg gledala zadnje scene filma I am Sam. Zdaj pa pišem in gledam poleg Bear Gryllsa na Discovery-ju kako žre kačo. Pol pa malo zabluzim...user posted image
Kako je tvojemu krtku malemu danes? Nisem spremljala zadnje dneve nič RR pa nisem na tekočem.

Neposredna povezava do sporočila: 571
12.1.2009 22:19:35   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

tian za zobek user posted image user posted image

lan za plazenje user posted image user posted image

luka za spanje ponoči user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image

sem ravn prej razlagala tinky, eni znajo to, drugi drugo. naš recimo ne zna spat.
sem ponosna nanj, logično, ampak ne za ceno, da se bi ve počutle slabo? user posted image ker nočem izpast, kot da se duvam tle s svojim otročkom.

skratka, otrok se ne primerja, ampak samo pohvali svoje. vse ob svojem času. user posted image

umpa s tem se pa čisto strinjam. Vsak otrok je nekje dober, nekje pa rahlo peša, zato je toliko lepše ko se lahko pohališ da je tvoj otrok dosegel to in to. vsi bodo sedeli, vsi se bodo plazili prej kot slej. nekateri bodo dobili prej zajčka za hodit kot pa polžka za plazit, nekateri bodo z veseljem jedli, nekateri manj. verjemite toliko nas je tukaj gor in vsaka se pohvali s svojim otrokom. recimo midve z blacky imava sine enako stare - moj niti v sanjah ne zna biti ponoči brez plenice, medtem ko je njen že to dal čezuser posted image , zato pa recimo moj stoji na smučkah, njen pa še bo. na koncu boste videle se ne pozna več razlike. jaz gledam Aleksov letnik sedaj ko smo imeli srečanje z novorojenci pri županu je bila ena punčka tako mala, ker se je rodila šele septembra, moj pa je takrat že hodil, sedaj sta pa eenako velika, enako motorična, pa ne vem če ona ni še veliko bolj gobčna user posted image . vsi bodo obvladali vseuser posted image user posted image user posted image user posted image  in Luka bravo za plazenje res si pravi as med asiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek denver teste je to kar sestra izvja ko prideta v posvetovalnico (pri 9 mesecih bodo dobili rozine za pobirat - kak gre men ta rozina na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) - za fotke je treba res vsak link posebej skopirat. in še nekej če ne bi vedla, da imasta take težave s hranjenjem bi si mislila halooooooooooo - punca je super duper na fotkah - VSAKA ČAST TI!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rovarka ni ti treba imet termovske in ti ti treba vsakokrat prevret vode. lej vodo si prekuhaš in potem samo segreješ v mikrovalovni (ali pa v džezvi) na željeno temperaturo, daš not mleko in je. če pa vode ne prekuhavaš pol ji pa kar iz pipe natočiš na primerno temperaturo, daš not mleko in je (to drugo varjanto sem jaz delala Viti ko sva imeli vmes krizo - pa je bila stara cca 4 mesece) in med user posted image  nastaja manj mleka in je drugačnega okusa. ne preostane ti nič drugage kot da jo pristavljaš skoz (midve sva se podojili, potem je pa dobila še flašo na vrh) in sva spravili mleko nazaj, HD se je te dni isto matrala

frutka čez noč ji pripopaj na popek košček gaze, vate, "tampona" iz gazice namočenega z vodo, da se tisti v popku razmehča in potem s palčko samo ven obrišeš (to sem jaz morala narediti, ko sem šla na operacijo žolča in so mi naredili luknjo v popek) 

tako zdaj grem pa knjigo brat - smo danes bili v knjižnici in sem si po 1000000000 letih vzela nekaj zase. Sem pa čist neke zamorjene volje danes. moj pride iz šihta čisto zamorjen in slabe volje pol se pa nekako to prenese name. Mogoče se vam bo zdelo čudno ampak KOMAJ ČAKAM DA GREM NA ŠIHT. 5.2. bo 2 leti kar sem doma in na jestra mi gre že vse, še posebej sedaj pozimi ko smo večina v hiši. Najraje bi nekam ušla da se nakričim in spihamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Alina ne zna kaj drugega kot lezit po stolih in tulit, Aleks se je danes 5x polulal v hlače, Vita pa vsakih 15 minut bruha pa tuli, pa.......................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Sporočilo je popravil lex -- 12.1.2009 22:20:50 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 572
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 22:19:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
12.1.2009 22:21:19   
rovar_ka

Po mojem je ali M. Možno še je, da si uporabila kakšen drug deo. Da ji "drugače" dišiš.
Napiši kako se je izteklo.
Se bomo kaj dobile štajerske kofetarce?JAAAuser posted image user posted image user posted image

ne uporabljam čisto nič drugačnega, po moje je res ta hudičeva user posted image mater, sem upala da je še vsaj pol leta ne bo, je blo tak fajn brez pa še same probleme delauser posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 574
12.1.2009 22:27:01   
rovar_ka
še nekaj, pol pa neham gnjavit s temuser posted image

če bom recimo pripravljeno flašo dala v hladilnik, jo potem tud kr v mikroveli pogrejem? ko je že mleko not?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?