tims
|
Ne morem verjet. Ura je enajst, jest pa ŽE na RR in že vse prebrala za nazaj . Tamal skopana, nahranjena, spi... Upam, da bo vsaj tok časa spala, da tole napišem do konca. Lex, en velik . Se strinjam s tabo glede razvoja otrok. Naš Tim in moja nečakinja sta samo dva meseca razlike. Tim se je rodil za dobro kilo in pol težji in devet cm večji od nje, zdaj pa ga je ona že kar orng prerasla. Tia je začela pri devetih hodit, Tim pri trinajstih, Ko je Tim že obvladal vse barve, je Tia vedla za zeleno in rdečo, Tim ful rad šteje (skoraj vse kar vidi, pretvori v štetje in številke ) in ne mara barvanja, medtem ko Tia riše kot da bi bila stara vsaj sedem let.... Vsak ima svoje in vsi bojo že vse obvladal, ko bo prišel njihov čas. Me pa nekaj zanima: a si probala s tamalima si zobke umivat tko, da si jih onedva sama? Pri našmu je palilo. Pol sem pa kao samo pregledala če kje ni ok, pa sem na hitrco potem "uredila" zadevo do konca. Pa dovolila sem mu, da si je ščetko sam izbral in na začetku (kar dolg časa) sem mu zobke umivala samo z vodo. Ilatic, tudi tebi pošiljam en . Prav nič ti ne zavidam tega položaja v katerem si zdaj. Mislim pa, da s kaznimi daleč ne boš prišla,oz. vsaj s takimi ne, kot si jih omenila, ker jo zgleda nič kaj dosti ne gane. Kaznuj jo s čim takšnim, da jo bo res zabolelo. Samo ugotoviti moraš, da je to res tisto pravo. In ko boš ugotovila kaj to je, ji lahko najprej samo zagroziš.Ker računalnik ji zgleda nič kaj dosti ne pomeni. Govorim pa iz lastnih izkušenj kot pubertetnica. Me je mama lahko kaznovala kokr je hotla, mi prepovedovala stvari, tud tepena sem bila kdaj, ko pa je ugotovila, da živim za rokomet, me je imela pa v šahu . In se strinjam s tem, da na prvem mestu si mama. Neboglasnica, jaz vodo prekuhavam. Ziher je ziher . HD, jaz sem tudi čistila na začetku zobke s krpico. Aja pa čestitke za - cm . Rovarka, jaz sicer nima hudiča rdečega, vem pa kdaj bi jo mogla dobit in je tamala tudi takrat bolj nervozna in čutim, da nimam toliko mleka, pa bradavice me takrat nenormalno bolijo in se potem tudi ne odpre tako lepo kot bi se mogl. A katera od vas sama dela doma fiziološko? Jest s grem pa kokice pečt. So mi ful zadišale
|