|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 8:19:10   
metuljcek321
Morning, everyone!

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 8:22:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
13.1.2009 8:25:07   
ilatic
Hvala vsem za nasvete o moji pubertetnici. Saj sem tudi jaz bila v puberteti in naredila kakšno (veliko) neumost. Vem samo to da moram vztrajat in potem bo že kako. Najljubše mi je to dalahko vsaj tukaj pojamram!

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Nejca brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj grem pa pospravljat!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.1.2009 8:25:10   
pigama
populis: glede varstva bo pri nas spet lavfal babi servis. Če bom našla službo, seveda! Oba starejša dva je pazila tašča. Ji nikoli ni bilo težko. Moj dela od 7 do 17 minimalno vsak dan, jaz sem velikokrat delala po 12 ur skupaj. Velikokrat sem ob 12 poklicala domov, da delam do 18. Nikoli ni bilo težav!! HVALA OMA!!!user posted image  
Pio je pazila 5 let, nič vrtec in ji nič ne manjka. Gašper pa bo tudi do septembra doma, ne vem ali bo šel potem v vrtec ali samo na cicibanove urice. Se še nisva odločila z atijem.
Če so stari starši  zdravi in pri močeh, sploh pa še če imajo željo paziti vnučke, ja zakaj pa ne. Pa še otroci so veliko bolj pridni pri njih!user posted image Moje mnenje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.1.2009 8:25:15   
neboglasnica
Pigama: slaba izgovorjava NE sme biti povod za slabšo oceno. Sicer pa, a nimaš ti prvošolke? Kakšne ocene? Matr, bi nekatere šolnice zbrcala do stropa, prisotne seveda izvzete.

Populis: sporoči kakšni bodo izvidi. Gled evarstva pa sama menim takole: načeloma so otroci od staršev in še to le na posodo user posted image . Ampak, da jih pa počuvajo za dva, tri mesece, medtem ko čakaš na prosto mesto v vrtcu, se mi pa ne zdi nič narobe. Pod pogojem seveda, da se strinjajo, da so čili in zdravi, v dobri kondiciji (psihični in fizični). Šoping med vikendi: ja, ali bo hodil samo eden ali pa boste šli vsi. Tako je to pri nas, ker nimamo varstva. Počasi se navadiš. Sicer je pa slovenski nacionalni šport nakupovanje, saj veš. Saj bi ti jaz popravila z rdečo, pa ne znam.user posted image

Tims: materina dušica - menda ne bo nič hudega, če si namazala na tanko.

Metuljčica321: ok, to je zajtrk za tiste, ki hujšajo, kaj pa za nas, ki ne, pa bi morale.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.1.2009 8:25:50   
neboglasnica
ilatic: bravo za sineka user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.1.2009 8:26:53   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Varstvo; nekater boste svoje malčke dale v varstvo svojim oz partnerjevim staršem. Se vam ne zdi da je to prevelika obremenitev za njih? Otroka imajo na skrbi 9 - 10 ur / na dan, njmanj 5 dni v tednu, pa še kak vikend pa de ko gresta oči in mami po nakupih. Ne bi rada bila pametna preveč, me samo zanima vaš komentar.

moja mama je mlada, aktivna, polna življenja, polna energije in je sama izrazila željo, da bo varuška, dokler Teo ne bo šel v vrtec. Še preden se je mali gospod rodil, je pustila službo, zato da se bo lahko posvetila meni oz. nam in otroku.
In Teo ne bo v varstvu 9-10 ur, ampak do 6 ur dnevno.
Pa še moj fotr bo doma, tako da bosta skupaj skrbela za malega razbojnika.

Itak pa, po končani porodniški ne bom šla v službo, tako da ne vem, kdaj bo nastopila "z delom" user posted image

Ko sem zanosila, se ji je izpolnila ena velika želja user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 707
13.1.2009 8:30:41   
pigama
neboglasnica ja moja je prvošolka. Za ocene sem mislila: osvojeno, delno osvojeno,... Za tega fantka mi je pa mamica potožila na govorilnih. Pa saj je obnovil knjigo, kar so rekli le R ga muči.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.1.2009 8:41:39   
metuljcek321
Hej!

Anja je spala kot polhek - imela je 2 prebliska z vpitjem nekaj sekund sredi noci, pa je zaspala nazaj. Zdajle je ze zmazala mleko in se igra v stajci s svojimi malimi zivotinjami.

Mami je bila aktivna: dala pect rzen kruh, pobrala zehto, pospravila po stanovanju in posesala, zdaj sem pa tule. The early bird catches the wormuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vsem za zobke, obrate, premike, dobro opravljene preglede!

user posted image user posted image user posted image user posted image za male bolnike!

dzanika vs. rovarka - sori, jaz vcasih kar zamenjam imena ... tako prideuser posted image  user posted image  user posted image  populis bi rekla: vpliv EMSO-ta in ementalarja.

osa3 - what happened????

dzanika, nesi pokazat malcka, da zapisejo, kaj dogaja.

mirjam, glede nicka metuljcek: berem, berem in berem julijske cveke celo nosecnost in se kar nekako ne opogumim, da bi se prikljucila, malce vrazevernosti in to ... potem se enkrat le odlocim (ravno na Valentinovo, btwuser posted image ) in se prijavim. Razmisljam, kateri nick naj si izberem ... si recem: "Ena zivalca bom." Prva misel je bila "muca" "macka" or sth like that. Vendar sem si premislila zaradni raznoraznih asociacij na to besedo (saj je spomnite hd-jine muce, ki je godla ali kako ze, preden je sla spatuser posted image ). No, druga misel pa je bila metulj oz. metuljcek. Stevilke pa kar tako zraven. Btw: pravis, da ti je ful vsec ime MIrjam - kako to, da vajini deklici nista dala tega imena? (Ana je sucer meni ful fajn, pa se Anja izhaja iz tega imenauser posted image ). Pa se en PS v povezavi z Anjinimi oblacilci - da ne boste misnle, da samo dobivam stvari od frendic, moram povedat, da ji tudi sama rada kaj kupim. Tolk, da ne bo nejasnostiuser posted image  user posted image  user posted image

Blacky, ja, tudi ta opcija s predogledom je dobra, da se zazihras. Ves, tale moj ctrl+a ter ctrl+c je pa tko hiter, da kar ostajam pri tej razlicici in je ne menjam (saj ves, stara navada, zelezna srajca) - samo to dvoje stisnem - 2 klika in je to to ... prepared for the We're sorry signuser posted image  Glede strani, k jih moras se prebrat: se ze veselim, k bos komentirala za ful nazaj, bo tko kot en deja vu, pa malo bomo ostale obnovile, kaj smo cebljale leta 2008user posted image  user posted image  user posted image

My Name is Sam je pa zelo fajn film, ja. Meni je Sean Penn itak VEDNO tako prepricljiv v svojih vlogah, da je joj. Ne mores verjet, da je bil nekoc porocen z Madonno - nora kombinacija! Midva sva pa vceraj zvecer gledala film The In-Laws (Druzinske vezi) na DVD-ju ... Michael Douglas, Candice Bergen (ex Murphy Brown) ... zabavno - precej v stilu Meet My/Her Parents.

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.1.2009 8:44:02   
metuljcek321
Ce me kdo rabi, me najde na str. 23!user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 710
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 8:48:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 711
13.1.2009 8:50:10   
Netta
jutro,

mi smo že iz posvetovalnice...dobili pikico in spili rotavirus...pokazali vse kar znamo...voda in kri ok...mere pa so:

67cm in 7000 kg  (za seznam pri 5,5meseca)

zdaj vas grem pa brat...

Neposredna povezava do sporočila: 712
13.1.2009 8:54:39   
netki
jutroooooooo

pupe....jst mam dons še manj kil ampak ker se tehtamo samo ob ponedeljkih bom počakala do naslenjega

noč je bla bombastična....tilen se je zbudil samo ob 5-ih...in pol do 8-ih spal....žiga nič kašljal in je šel v vrtec.user posted image user posted image

auroraa.....kaj pa če bo jutri sneg...ma jst še tuhtam al čem it al ne...ne vem

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 8:56:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 714
13.1.2009 8:56:13   
lili3
Dobro jutro,

mi smo se fajn naspali, edini alarm je bil mal čudn, glasen Aljažev jok. Mi ni bilo nič jasno, sem mislila da je še sredi noči, pa vidim da je 7.30.

Pojedel je samo 90ml, ostalo dobi kasneje. Zgleda da on ne bo tip za zajtrk, ker jaz sem pa zjutraj ful lačna ko se zbudim.

Metuljček, ti si bila pa res že pridna, mene pa danes čaka likalnik, upam da mi bo uspelo vsaj nekaj zlikat.

Tarik, user posted image user posted image  za obrat.

Inigo, mene pa zanima katere kekse si dala Brinu, glede na to da sta na dieti brez KM in jajc.

Pigama, srečanja še ni bilo. Jaz sem trenutno brez avta, ampak verjetno ga bom do konca tedna imela, pa se lahko kaj zmenimo.

Neposredna povezava do sporočila: 715
13.1.2009 9:01:54   
ilatic
Moj dragi je šel v trgovino in kupil za tarika MEDOLINO!!!!! user posted image Zdaj me pa znaima, ker vem da med odsvetjejo do 1 leta kaj naj naredim. Na škatli piše, da se ga lahko daje od 6 meseca dalje. Nič mi ni jasno. Prebrala pa sem da je 13% meda. Kaj je katera že dala svojemu ta medolino?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:03:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
13.1.2009 9:04:17   
pigama
tinky user posted image  za tvojo mami. To bo razcartala malegauser posted image

metuljček si že tu? Si mi naredila lušte s kruhom. Bom jaz tudi danes spekla, ampak črnega s semeni, njami!!

lili ti kar povej kdaj ti usteza. Če ne grem pa sama v prvo slaščičarno, ki jo vidim in vse pojem. Hec, hec Res bi bilo lepo kofetkat!

Lumpa še spi?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.1.2009 9:05:01   
maja24
Dobro jutro,kako ste kaj?

Sploh vas ne dohajam večuser posted image ,pa to je noro,a ve veste kolk mam jest za prebrat,zihr ene 15 straniuser posted image .

No v nedeljo je moja soseda rodila punčko in lejga zlomka,punčki je dala ime Elauser posted image .Fajn neuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.1.2009 9:06:15   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

rovarka, tebe bomo pa za rokav cukali, ko bomo rabli pravniške nasvete user posted image

u, ta je še tud daleč, da vam bi lahko svetovalauser posted image Sem delala pri eni super odvetnici, pa sem šolo malo zanemarla, smotka jazuser posted image

če pa bo kdaj katera rabla odškodnino v primeru kakšnega karambola (bognedaj) pa se priporočamouser posted image Bomo zrihtali din dinuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 720
13.1.2009 9:06:39   
pigama
ilatic Keksolino in Medolino bom začela dajati Maji po dopolnjenem 6. mesecu.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.1.2009 9:08:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Aja, po dolgem času vam moram povedat in pohvalit mojega korenjaka, da je od 13. decembra brez pleničke ponoči in se v tem času ni niti enkrat polulal v posteljo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kak sem ponosna nanj!

bravo Nejc! To pa vam je res tak lepo in hitro uspelo. Se spomniš v kakem strahu si bla? Res superuser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.1.2009 9:10:25   
pigama
mirjam user posted image  za uspešno opravljen pregled in cepljenje. A sta imeli drugo ali tretje cepljenje? Medve greva danes šele na drugo.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.1.2009 9:11:12   
ilatic
ilatic Keksolino in Medolino bom začela dajati Maji po dopolnjenem 6. mesecu.

Ja saj naš že ima 6. mesecev. A pol naj mu ga kar dam? pa zakaj pol pravijo da ne meda do 1.leta, dajejo ga pa v te izdelke. noro

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.1.2009 9:11:36   
Tinky
Lahko, da je blo že predebatirano, zato se opravičujem, če se vprašanje ponavlja.
Piščančje meso, ga spečete na olivnem olju al skuhate v vodi?
Jaz bi ga popekla, zmešala z zelenjavo in namesto soli dala otroški sirček in vse skupaj zmiksala. Kaj pravite?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?