lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa tian za zobek lan za plazenje luka za spanje ponoči sem ravn prej razlagala tinky, eni znajo to, drugi drugo. naš recimo ne zna spat. sem ponosna nanj, logično, ampak ne za ceno, da se bi ve počutle slabo? ker nočem izpast, kot da se duvam tle s svojim otročkom. skratka, otrok se ne primerja, ampak samo pohvali svoje. vse ob svojem času. umpa s tem se pa čisto strinjam. Vsak otrok je nekje dober, nekje pa rahlo peša, zato je toliko lepše ko se lahko pohališ da je tvoj otrok dosegel to in to. vsi bodo sedeli, vsi se bodo plazili prej kot slej. nekateri bodo dobili prej zajčka za hodit kot pa polžka za plazit, nekateri bodo z veseljem jedli, nekateri manj. verjemite toliko nas je tukaj gor in vsaka se pohvali s svojim otrokom. recimo midve z blacky imava sine enako stare - moj niti v sanjah ne zna biti ponoči brez plenice, medtem ko je njen že to dal čez , zato pa recimo moj stoji na smučkah, njen pa še bo. na koncu boste videle se ne pozna več razlike. jaz gledam Aleksov letnik sedaj ko smo imeli srečanje z novorojenci pri županu je bila ena punčka tako mala, ker se je rodila šele septembra, moj pa je takrat že hodil, sedaj sta pa eenako velika, enako motorična, pa ne vem če ona ni še veliko bolj gobčna . vsi bodo obvladali vse in Luka bravo za plazenje res si pravi as med asi mojcek denver teste je to kar sestra izvja ko prideta v posvetovalnico (pri 9 mesecih bodo dobili rozine za pobirat - kak gre men ta rozina na živce ) - za fotke je treba res vsak link posebej skopirat. in še nekej če ne bi vedla, da imasta take težave s hranjenjem bi si mislila halooooooooooo - punca je super duper na fotkah - VSAKA ČAST TI! Rovarka ni ti treba imet termovske in ti ti treba vsakokrat prevret vode. lej vodo si prekuhaš in potem samo segreješ v mikrovalovni (ali pa v džezvi) na željeno temperaturo, daš not mleko in je. če pa vode ne prekuhavaš pol ji pa kar iz pipe natočiš na primerno temperaturo, daš not mleko in je (to drugo varjanto sem jaz delala Viti ko sva imeli vmes krizo - pa je bila stara cca 4 mesece) in med nastaja manj mleka in je drugačnega okusa. ne preostane ti nič drugage kot da jo pristavljaš skoz (midve sva se podojili, potem je pa dobila še flašo na vrh) in sva spravili mleko nazaj, HD se je te dni isto matrala frutka čez noč ji pripopaj na popek košček gaze, vate, "tampona" iz gazice namočenega z vodo, da se tisti v popku razmehča in potem s palčko samo ven obrišeš (to sem jaz morala narediti, ko sem šla na operacijo žolča in so mi naredili luknjo v popek) tako zdaj grem pa knjigo brat - smo danes bili v knjižnici in sem si po 1000000000 letih vzela nekaj zase. Sem pa čist neke zamorjene volje danes. moj pride iz šihta čisto zamorjen in slabe volje pol se pa nekako to prenese name. Mogoče se vam bo zdelo čudno ampak KOMAJ ČAKAM DA GREM NA ŠIHT. 5.2. bo 2 leti kar sem doma in na jestra mi gre že vse, še posebej sedaj pozimi ko smo večina v hiši. Najraje bi nekam ušla da se nakričim in spiham Alina ne zna kaj drugega kot lezit po stolih in tulit, Aleks se je danes 5x polulal v hlače, Vita pa vsakih 15 minut bruha pa tuli, pa....................... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil lex -- 12.1.2009 22:20:50 >