Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:09:51
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ugotavljam, da je naš Aleksander proti večini vaših malčkov pravi ponočnjak ... spat namreč hodi med 22h in 23h, medtem ko vaši ponavadi že dremuckajo naša zaspi med 21 in 22. tudi bolj pri poznih. vstaja med 8 in 8.30 isto naša....zdej sicer bolj med 20.30 in 21 uh naš pa med 20. in 21.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:14:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz sem tak žalostna... očitno mi mleka zmanjkuje pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklo Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka doma Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspala tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat.. naj gre mož v kako dežurno lekarno po mleko. sem ga že poslala ja hvala vsem za nasvete, zlate ste prekuhaj si vodo, v eno flaško nameri mleko v drugo vodo, pa pusti na pultu...ponoč pa sam hop cup flašo z vodo za 20sek v mikrovalovko, prrelij čez prah,, na poti do spalnice premešaj in ponudi hvala tudi tebi HD super recept kolk pa je ta zadeva kaj gosta? ker cucelj mislim da je enkica na flaški, ki je tak ni nikol uporabljala, čaj je lepo spila ven.. po moje bi ji glede na to da sem dojila bil problem iz večje luknje pit (predvidevam da pri joškah teče na tanko ) Al kaj mislite ve? Ji probam malo z iglo razširit luknjo na cuclju?
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:16:35
|
|
|
|
dzanika
|
rovarka kar poskusi ji dati enkico. Če pa ne bo mogla pit pa razširi luknjico. Mi drugače uporabljamo cucelj 2. Sam za AD 2 bomo pa verjetno uporabljali tisti cucelj od aventa z različnimi pretoki...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:17:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:18:22
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška torej...dol je šlo..ritka 3cm in trebuh 3cm, plus v vsakem stegnu po 1,5cm...pol so pa še malenkosti...vse skupaj je naneslo 13cm! 1 teden, 7obiskov 270eur fantastično! Sam tut fantastična cena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:19:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:21:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:23:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška torej...dol je šlo..ritka 3cm in trebuh 3cm, plus v vsakem stegnu po 1,5cm...pol so pa še malenkosti...vse skupaj je naneslo 13cm! 1 teden, 7obiskov 270eur super, super!! zdaj se ti ziher na hlačah pozna?! kak je to fajn, ane? grem zdej še eno rundo v kp...12 obiskov, 1 mesec.... najbolj se pa na celulitu poznna....vidno manj super hruška
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:25:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz sem tak žalostna... očitno mi mleka zmanjkuje pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklo Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka doma Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspala tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat.. naj gre mož v kako dežurno lekarno po mleko. sem ga že poslala ja hvala vsem za nasvete, zlate ste prekuhaj si vodo, v eno flaško nameri mleko v drugo vodo, pa pusti na pultu...ponoč pa sam hop cup flašo z vodo za 20sek v mikrovalovko, prrelij čez prah,, na poti do spalnice premešaj in ponudi hvala tudi tebi HD super recept kolk pa je ta zadeva kaj gosta? ker cucelj mislim da je enkica na flaški, ki je tak ni nikol uporabljala, čaj je lepo spila ven.. po moje bi ji glede na to da sem dojila bil problem iz večje luknje pit (predvidevam da pri joškah teče na tanko ) Al kaj mislite ve? Ji probam malo z iglo razširit luknjo na cuclju? nič širit..navadni novalac ali aptamil čist vredu teče skoz 1...kere cuclje pa maš?....naj se malo matra, da ne bo uživala, ker pol ji joška ne bo več zanimiva...pa čimveč pristavljaj..če ji pa okus tvojga mleka ne bo všeč pa obvezno pumpaj!!! avent cuclelj, en pretok, čist normalen. Zakaj pa ji recimo okus mojega mleka ne bi bil všeč?
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:26:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:27:09
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz sem tak žalostna... očitno mi mleka zmanjkuje pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklo Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka doma Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspala tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat.. naj gre mož v kako dežurno lekarno po mleko. sem ga že poslala ja hvala vsem za nasvete, zlate ste prekuhaj si vodo, v eno flaško nameri mleko v drugo vodo, pa pusti na pultu...ponoč pa sam hop cup flašo z vodo za 20sek v mikrovalovko, prrelij čez prah,, na poti do spalnice premešaj in ponudi hvala tudi tebi HD super recept kolk pa je ta zadeva kaj gosta? ker cucelj mislim da je enkica na flaški, ki je tak ni nikol uporabljala, čaj je lepo spila ven.. po moje bi ji glede na to da sem dojila bil problem iz večje luknje pit (predvidevam da pri joškah teče na tanko ) Al kaj mislite ve? Ji probam malo z iglo razširit luknjo na cuclju? nič širit..navadni novalac ali aptamil čist vredu teče skoz 1...kere cuclje pa maš?....naj se malo matra, da ne bo uživala, ker pol ji joška ne bo več zanimiva...pa čimveč pristavljaj..če ji pa okus tvojga mleka ne bo všeč pa obvezno pumpaj!!! avent cuclelj, en pretok, čist normalen. Zakaj pa ji recimo okus mojega mleka ne bi bil všeč? nekaterim ni bil všeč ker so imele
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:34:21
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz sem tak žalostna... očitno mi mleka zmanjkuje pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklo Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka doma Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspala tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat.. naj gre mož v kako dežurno lekarno po mleko. sem ga že poslala ja hvala vsem za nasvete, zlate ste prekuhaj si vodo, v eno flaško nameri mleko v drugo vodo, pa pusti na pultu...ponoč pa sam hop cup flašo z vodo za 20sek v mikrovalovko, prrelij čez prah,, na poti do spalnice premešaj in ponudi hvala tudi tebi HD super recept kolk pa je ta zadeva kaj gosta? ker cucelj mislim da je enkica na flaški, ki je tak ni nikol uporabljala, čaj je lepo spila ven.. po moje bi ji glede na to da sem dojila bil problem iz večje luknje pit (predvidevam da pri joškah teče na tanko ) Al kaj mislite ve? Ji probam malo z iglo razširit luknjo na cuclju? nič širit..navadni novalac ali aptamil čist vredu teče skoz 1...kere cuclje pa maš?....naj se malo matra, da ne bo uživala, ker pol ji joška ne bo več zanimiva...pa čimveč pristavljaj..če ji pa okus tvojga mleka ne bo všeč pa obvezno pumpaj!!! avent cuclelj, en pretok, čist normalen. Zakaj pa ji recimo okus mojega mleka ne bi bil všeč? nekaterim ni bil všeč ker so imele kot sem jo recimo imela jaz ampak danes je več nimam, čez dan je lepo jedla, normalno (sicer obe joški), a zvečer pa nikak! se je skoz umikala pa drla.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:35:07
|
|
|
|
rovar_ka
|
evo, to je recimo post v stilu majčic
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:38:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ojoj..ne bom več citirala..marsikateri mamici se okus mleka med menstruacijo spremeni...in otrokom ni všeč in štrajkajo...tako je bilo pri moji ta mesec..zdej sem pa na tametilu,pa veselo pumpamo, pa noče zize pa jo pristavljam v polsnu pa cele ceremonije..pa me grize... to misliš da se nasploh spremeni al samo za čas menstruacije? me prav zanima kak bo zdaj, ko se bo zbudila..
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:42:11
|
|
|
|
TODI
|
Hruška debeluška mam eno vpr zate: Jaz imam tudi " pršparan" denar za hypoxi, pa zaradi dojenja kar prestavljam uvodni sestanek. A si kaj vprašala, če vpliva kaj na dojenje?? Neboglasnica: mi še ni uspelo priti do pošte, obljubim da ti pošljem, razen če misli populis k tebi na kavo, pa ti prek nje pošljem.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
TODI
|
Almera: jutri ne pozabi , komaj čakam
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:48:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 21:50:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 21:52:21
|
|
|
|
TODI
|
Ne ker sem brez avta , bo dal not montirat plin, pa ga pride jutri iskat in ga nebom imela do petka.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?