neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jaz sem tak žalostna... očitno mi mleka zmanjkuje pipika sploh ni hotla sesat, oziroma je, ampak ni očitno nič priteklo Jaz budalo pa še nimam nobenega umetnega mleka doma Je boga revica spila čaj v šusu (drugače ga nikoli ne pije) in zaspala tak sem žalostna in jezna in vse skupaj da vam sploh ne morem povedat.. Si poskusila počivati? Malce več piti? Čaj za dojenje? Imaš mogoče M? Kadar jo imam jaz, Staš že nekaj dni prej protestira pri dojenju, potegne, odneha, potegne, odneha... Ko rdeči hudič izgine, je vse ok. Jaz običajno čez dan spijem dobr epol litre tekočine, nič več. Takrat se pa potrudim, da malo več. IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mah, to mogoč ja. fleki okol ust pa ne. veš, kaka je. upam, da se čez noč lepo umiri. bogica je, čerpav ni videt, da bi jo srbelo. so kr flekci nastal, sam tam, k je mela okol ust. Mojcek Natka ima tudi flekce, pa ji nikakor ne izginejo že 14 dni jih ima. In to tam kjer je prišla hrana v stik s kožo. Pet dni sem jo mazala z bepanten plusom pa ni nič bolje. Danes sem jo pa kar z otroškim mlekom za po kopanju Seba med in se mi zdi da je bolje. Ima pa prav suho in rdečo kožo, ni pa videti da bi jo srbelo Poskusi še s hladilnim mazilom, nam vedno (trkam) pomaga. Todi: jutri daj Almeri, k se bova videli v sredo. Za Populis ne vem, če bo še vedno bolna, se verjetno ne bo prišla potapljat v sredo. Pa hvala. Lex: evo en objem, drugega dobiš pa v sredo . Te čisto štekam. Pri Sari sem tudi jaz komaj čakala, da grem delat; pri Ani sem pa hodila honorarno delat 1x tedensko, pa mi je bilo cool - počutila sem se ŽIVO. Nič, sicer se bojim it spat, ker ne vem, če vas bom še našla na sedmem delu, ampak jutri zjutraj pride kolegica na kavo tak da vas zapuščam, nočka,
|