špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ [Ti si slišala Nejčevo plat zgodbe glede žoge, ne? Veš, moja mala pika je stara 3,5 let (rojena junija 2005) in včasih kaj tako pove, da me kar na rit sune, potem pa prespim in vprašam vzgojiteljico, za kaj se je šlo in šele potem pretehtam zadeve Za žogo mi je sedaj jasno,kako je,sta mi Hijenca in Anitka razložili.Povedal je,da je moral žogo pospravit in posledično je bil užaljen zaradi tega Glede polivanja je pa normalno, da se otroci polijejo, tudi naša se kdaj, ampak zaradi tega je še ni nihče kregal. Pa je vzgojiteljica to tebi rekla ali malemu? Glede pranja in flaše, mislim Nejcu je rekla,da bo mami imela spet za oprati oblačila,za flašo je pa mene vprašala Jezus, saj menda vsaka vzgojiteljica ve, da se toliko stari otroci še vedno dostikrat polijejo in to nima zveze s kakršnokoli flašo!!! Ta se mi zdi res malo nizka, sploh če je bilo izrečeno v slabšalnem tonu Koliko je pa Nejc oblečen v vrtcu? Moja mala ima običajno spodnjo majčko brez rokavov, bombažen puli, žabice in hlače od trenirke, no, še sp. hlačke Vsi otroci so notri toliko oblečeni. Za ven ima pa za čez še termoflis jopico, bundo, šal, kapo in rokavice. Oblečen je v dve tanki majčki z dolgimi rokavi,sp.hlačke,žabice in sp.del trenirke.Bom sedaj tako prakticirala kot ti. Raje mu daj spodnjo majico, mu ne bodo mogle zgornje sleči, ker v spodnji majici pa res ne more biti Op.p. : sem šla hitro popravit starost, madonca, sem napisala, da je mala rojena maja... Od majčkov se mi že rola Tvoja je rojena na isti dan,kot sem jaz imela rok pri Nejcu,a je Nejc malo podaljšal bivanje A res? Koliko sta potem najina narazen?
|