špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj naj storim? Vzgojiteljica v vrtcu je zgleda zaradi pelerine vzela Nejca na piko .Ob ponedeljkih imajo,da prinesejo s sabo svojo igračo.Nejc je vzel s sabo eno mehko žogo in je sedaj popoldne povedal,da se ni smel žogati,da je moral žogo pospraviti. Prej je bil vedno navdušen nad vzgojiteljicami,danes pa pravi,da nista v redu. pravi,da bi se bilo fino pogovorit z ravnateljico,ker mu že to ni všeč,ker bodo ostali šli naslednje leto v šolo,Nejc bo pa dobil novo skupino. Aja,pa danes se je spet polil s čajem in je bilo vse narobe,da kako pije,pa če ima flašo doma.Doma čisto lepo pije iz kozarca.Če se pa polije,se ga pa preobleče,pa jim je to odveč.Potem pa vzgojiteljica reče Nejcu,da bom jaz imela polno za oprati. Pa da je preveč oblečen...Zmeraj mu oblečem dve tanki majčki,ker ko gredo ven,ga ne bodo bolj oblekle,pa še okna skoz odpirajo,Nejc je pa bolj zmrznjen.No,danes ko sem ga prišla iskat,je imel samo eno majčko in je že ves hripav A sedaj zaradi napake,ki jo je vzgojiteljica sama storila, mora trpeti otrok Po mojem je res najbolje, da se najprej direkt z vzgojiteljico pogovoriš. Ti si slišala Nejčevo plat zgodbe glede žoge, ne? Veš, moja mala pika je stara 3,5 let (rojena junija 2005) in včasih kaj tako pove, da me kar na rit sune, potem pa prespim in vprašam vzgojiteljico, za kaj se je šlo in šele potem pretehtam zadeve Glede polivanja je pa normalno, da se otroci polijejo, tudi naša se kdaj, ampak zaradi tega je še ni nihče kregal. Pa je vzgojiteljica to tebi rekla ali malemu? Glede pranja in flaše, mislim Koliko je pa Nejc oblečen v vrtcu? Moja mala ima običajno spodnjo majčko brez rokavov, bombažen puli, žabice in hlače od trenirke, no, še sp. hlačke Vsi otroci so notri toliko oblečeni. Za ven ima pa za čez še termoflis jopico, bundo, šal, kapo in rokavice. Op.p. : sem šla hitro popravit starost, madonca, sem napisala, da je mala rojena maja... Od majčkov se mi že rola
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.1.2009 18:05:30 >
|