Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:34:34
|
|
|
|
buccka
|
Živjo! Bravo za 11-ko. Mi smo spet mal prehlajeni, pa cele noči ne spimo, tko da sem kot mesečnik. Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugam . Sem tko žalostna. Sedaj jo moj fila z mlekcem, potem pa ajat, ker bo kmal budnica. Nočka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:35:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A sam mičkeno jjjjjaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:36:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Živjo! Bravo za 11-ko. Mi smo spet mal prehlajeni, pa cele noči ne spimo, tko da sem kot mesečnik. Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugam . Sem tko žalostna. Sedaj jo moj fila z mlekcem, potem pa ajat, ker bo kmal budnica. Nočka Nič ne bodi žalostna. Tebe gleda cele dneve in mogoče pogreša druge. Ne smeš si jemat k srcu, ker to ne pomeni, da te nima rada. Ti si njena mamica in te ima najraje na svetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:41:06
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj ste prestavile uro za maraton? Zgleda, da bom začela spet knjige brat in gledat filme na laptopu, ker moj nekaj dela na rač. na TV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:53:28
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz berem ful dobro knjigo in se sploh ne morem ločiti od nje, Preživela z volkovi, res dobra knjiga . Zdajle jo grem naprej brat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:56:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz berem ful dobro knjigo in se sploh ne morem ločiti od nje, Preživela z volkovi, res dobra knjiga . Zdajle jo grem naprej brat. Bom še videla kaj bom brala. Bo treba do knjižnice prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 20:59:49
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz sem se spet malo aktivirala in začela brati knjige. Prej mi čas ni dopuščal, zdaj pa se stvari počasi urejajo in si vzamem čas za branje in še za kaj drugega. Nič grem brat in spat. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:00:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem se spet malo aktivirala in začela brati knjige. Prej mi čas ni dopuščal, zdaj pa se stvari počasi urejajo in si vzamem čas za branje in še za kaj drugega. Nič grem brat in spat. Lahko noč. Jaz sem prej visela na RR ko je bil čas, zdaj pa se bom bolj sebi posvetila, ker so RR šteti zadnji dnevi kot zgleda. Lahko nočko.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 12.1.2009 21:01:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:08:24
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:10:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spat Se pravi, da ste menjale RR za TV, knjigo ali moža. Dobro, da vem, da ne bom jaz tu brezveze na straži. Sicer delam še drugi stvari zraven, ampak fajn je vedet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:13:57
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:14:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Živjo! Bravo za 11-ko. Mi smo spet mal prehlajeni, pa cele noči ne spimo, tko da sem kot mesečnik. Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugam . Sem tko žalostna. Sedaj jo moj fila z mlekcem, potem pa ajat, ker bo kmal budnica. Nočka probaj it za cel dan nekam, pa da te ne vidi....pa boš videla potem, kako se bo metala po tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:15:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, da se malo oglasim po dolgem času Hvala vsem za včerajšnje čestitke in tudi Žanu želim za 8 m, da bi bil čimbolj priden in zdrav Hvala Estrelli in Andražu za včerajšnjo fajn družbo ..drugič bo treba priti malo prej, da ne bo ura preganjala SS, sorči, če si nisem vzela časa za klepet v soboto, ampak saj si videla tisti dve moji sitnobci, je bilo neizvedljivo. Bove nadoknadile pri Naty. Kasso, ni panike za soboto, sej razumem, da sta bili tvoji princeski utrujeni, saj sem bila še sama, ko sem prišla domov kot izžeta cunja. Mraz dela svoje, ni kaj. Pa upam, da se res vidimo pri Naty drugi teden in kakšno rečemo itak se vidimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:15:40
|
|
|
|
katy82
|
Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:16:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala. Sem že obupala. Kar brez skoraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:17:17
|
|
|
|
katy82
|
Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:18:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala. Sem že obupala. Kar brez skoraj. Ma ja ne. Se že zbirajo čveke. Boš kaj posebnega kupovala jutri v Leclercu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:20:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:21:01
|
|
|
|
katy82
|
Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:23:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:23:34
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici O hvala Hijenca za pohvalo a veš da sem res bolj sproščena in nisem več tolk utrujena k se ponoči budimo spet na 2-3 ure in je to čist neki druzga kot pa na pol ure vstajat pa še bedet zraven 2 ure Sem te že večkrat hotla vprašat pa mi je kr mal bed,dej povej kako Videk reagira ko pride oči domov,a ga pozna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:24:42
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vreme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:27:42
|
|
|
|
katy82
|
Punce vidm da se mente za čvek,nama verjetn ne bo znesl k imava namen it drug teden v sredo v LJ k meni v službo in malo po trgovinah,mogoče mi bo kupu kej za oblečt,se je prej neki hvalu 2x pa nimam namena gor hodt k mi je tud mal daleč,škoda.Se bomo pa drugič kje dobile,jst bi se kr zmenla v Janinem koncu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:28:20
|
|
|
|
katy82
|
Hej babnce kje pa ste zdej!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:28:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici O hvala Hijenca za pohvalo a veš da sem res bolj sproščena in nisem več tolk utrujena k se ponoči budimo spet na 2-3 ure in je to čist neki druzga kot pa na pol ure vstajat pa še bedet zraven 2 ure Sem te že večkrat hotla vprašat pa mi je kr mal bed,dej povej kako Videk reagira ko pride oči domov,a ga pozna? Videk je celi nori, ko pride ati domov. Mama nič ne velja več, ker pri atiju se carta, pa v ogledalo se gledata, pa igrata se, pa čeprav je ura že 23, pa potuho ima pri atiju. Recimo v ponedeljek pa ga cel dan išče in gleda okrog, kje je ati. Sma se pa z mojim sedaj zmenila, da pride en dan med tednom tudi domov.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?