|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
12.1.2009 20:34:34   
buccka
Živjo!
Bravo za 11-ko.
Mi smo spet mal prehlajeni, pa cele noči ne spimo, tko da sem kot mesečnik.
Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugamuser posted image user posted image . Sem tko žalostna.

Sedaj jo moj fila z mlekcem, potem pa ajat, ker bo kmal budnica.

Nočka

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.1.2009 20:35:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A sam mičkeno user posted image user posted image

jjjjjaaaa user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.1.2009 20:36:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Živjo!
Bravo za 11-ko.
Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugamuser posted image user posted image . Sem tko žalostna.

Nočka

Nič ne bodi žalostna. Tebe gleda cele dneve in mogoče pogreša druge. Ne smeš si jemat k srcu, ker to ne pomeni, da te nima rada. Ti si njena mamica in te ima najraje na svetu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.1.2009 20:41:06   
barbaw
Kaj ste prestavile uro za maraton? user posted image  Zgleda, da bom začela spet knjige brat in gledat filme na laptopu, ker moj nekaj dela na rač. na TV.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.1.2009 20:53:28   
aurora28
Jaz berem ful dobro knjigo in se sploh ne morem ločiti od nje, Preživela z volkovi, res dobra knjiga user posted image . Zdajle jo grem naprej brat. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.1.2009 20:56:54   
barbaw

Jaz berem ful dobro knjigo in se sploh ne morem ločiti od nje, Preživela z volkovi, res dobra knjiga user posted image . Zdajle jo grem naprej brat. 

Bom še videla kaj bom brala. Bo treba do knjižnice prej.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.1.2009 20:59:49   
aurora28
Jaz sem se spet malo aktivirala in začela brati knjige. Prej mi čas ni dopuščal, zdaj pa se stvari počasi urejajo in si vzamem čas za branje in še za kaj drugega.

Nič grem brat in spat. Lahko noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.1.2009 21:00:55   
barbaw

Jaz sem se spet malo aktivirala in začela brati knjige. Prej mi čas ni dopuščal, zdaj pa se stvari počasi urejajo in si vzamem čas za branje in še za kaj drugega.

Nič grem brat in spat. Lahko noč. user posted image

Jaz sem prej visela na RR ko je bil čas, zdaj pa se bom bolj sebi posvetila, ker so RR šteti zadnji dnevi kot zgleda. user posted image

Lahko nočko.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 12.1.2009 21:01:16 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 133
12.1.2009 21:08:24   
Estrella*
barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.1.2009 21:10:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spatuser posted image

Se pravi, da ste menjale RR za TV, knjigo ali moža. Dobro, da vem, da ne bom jaz tu brezveze na straži. Sicer delam še drugi stvari zraven, ampak fajn je vedet.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 135
12.1.2009 21:13:57   
hijenca
Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe.

Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.1.2009 21:14:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Živjo!
Bravo za 11-ko.

Nočka

probaj it za cel dan nekam, pa da te ne vidi....pa boš videla potem, kako se bo metala po tebiuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.1.2009 21:15:18   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ojla,
da se malo oglasim po dolgem časuuser posted image
Hvala vsem za včerajšnje čestitke in tudi Žanu želim za 8 m, da bi bil čimbolj priden in zdravuser posted image

Hvala Estrelli in Andražu za včerajšnjo fajn družbo user posted image ..drugič bo treba priti malo prej, da ne bo ura preganjalauser posted image

SS, sorči, če si nisem vzela časa za klepet v soboto, ampak saj si videla tisti dve moji sitnobci, je bilo neizvedljivo. Bove nadoknadile pri Naty.

Kasso, ni panike za soboto, sej razumem, da sta bili tvoji princeski utrujeni, saj sem bila še sama, ko sem prišla domov kot izžeta cunja. Mraz dela svoje, ni kaj.

Pa upam, da se res vidimo pri Naty drugi teden in kakšno rečemo user posted image

user posted image user posted image user posted image
itak se vidimouser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.1.2009 21:15:40   
katy82
Čer

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 139
12.1.2009 21:16:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe.

Sem že obupala. Kar brez skoraj.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 140
12.1.2009 21:17:17   
katy82
Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 141
12.1.2009 21:18:47   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem že obupala. Kar brez skoraj.

Ma ja ne. Se že zbirajo čveke.

Boš kaj posebnega kupovala jutri v Leclercu?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 142
12.1.2009 21:20:59   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspalauser posted image user posted image user posted image

Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.1.2009 21:21:01   
katy82
Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se  je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemuuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.1.2009 21:23:16   
hijenca

Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se  je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemuuser posted image

A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.1.2009 21:23:34   
katy82

Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici user posted image user posted image user posted image

O hvala Hijenca za pohvalo a veš da sem res bolj sproščena in nisem več tolk utrujena k se ponoči budimo spet na 2-3 ure in je to čist neki druzga kot pa na pol ure vstajat pa še bedet zraven 2 ureuser posted image

Sem te že večkrat hotla vprašat pa mi je kr mal bed,dej povej kako Videk reagira ko pride oči domov,a ga pozna?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 146
12.1.2009 21:24:42   
katy82

A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec user posted image user posted image

Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.1.2009 21:27:42   
katy82
Punce vidm da se mente za čvek,nama verjetn ne bo znesl k  imava namen it drug teden v sredo v LJ k meni v službo in malo po trgovinah,mogoče mi bo user posted image kupu kej za oblečt,se je prej neki hvaluuser posted image 2x pa nimam namena gor hodt k mi je tud mal daleč,škoda.Se bomo pa drugič kje dobile,jst bi se kr zmenla v Janinem koncuuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 148
12.1.2009 21:28:20   
katy82
Hej babnce kje pa ste zdej!!!!!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.1.2009 21:28:27   
hijenca

O hvala Hijenca za pohvalo a veš da sem res bolj sproščena in nisem več tolk utrujena k se ponoči budimo spet na 2-3 ure in je to čist neki druzga kot pa na pol ure vstajat pa še bedet zraven 2 ureuser posted image

Sem te že večkrat hotla vprašat pa mi je kr mal bed,dej povej kako Videk reagira ko pride oči domov,a ga pozna?

Videk je celi nori, ko pride ati domov. Mama nič ne velja več, ker pri atiju se carta, pa v ogledalo se gledata, pa igrata se, pa čeprav je ura že 23, pa potuho ima pri atiju. user posted image user posted image Recimo v ponedeljek pa ga cel dan išče in gleda okrog, kje je ati. Sma se pa z mojim sedaj zmenila, da pride en dan med tednom tudi domov.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?