|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:16:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:18:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 14:19:13   
metuljcek321
Drage dame, globoko zajemite sapo, kajti prihaja doooooooooooooooooolg post ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 328
12.1.2009 14:19:38   
metuljcek321
Anja je zadremala v lezalniku - jo je cist zdelalo - prej sva bili v soli. Sem mogla odnest neka potrdila za napredovanje v placilne razrede, da naredi ravnateljica pretvorbo tock, ker je zdaj drugace. Sem ugotovila, da bom lahko za se tisti zadnji razred (torej iz 4. v 5.) napredovala sele leta 2011, ker mi 2010 zmanjkata 2 meseca (po novem se bo namrec v placilne napredovalo striktno samo aprila, jaz pa sem nazadnje napredovala junija 2007). Tu mac, pa mela sem 140 tock viska in bi sla tko al tko lahko direkt v zadnji razred ... ma, te vse mine, no. In zaradi krize se poracuna/dviga plac ne bo - tko kot je blo ze na Trenjih & je ze neboglasnica zadnjic opozorila. Zdaj je bil poracun lani, pa zdaj jan '09 & smo porodnice obakrat padle skoz, septembra '09 pa zaradi krize tko al tko ne bo nic - zihr!

Btw: a se porodniska s 1. 1. kaj uskladi? Ponavadi se je 1x letno (januarja), lani se je prvic tud 1. 7. .... kaj pa zdajle ... a bo potem feb. kaj visja al ne? Marija, metulja je zaneslo ... odletel je v denarne vode .... skuzi ......

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

metuljček ...

berem naprej...kakšen lepe hlačke ima anja...kje ti dobiš taka lepa oblačilca...je na vseh tako lepo oblečena??

Hvala za pohvale za oblacilca, mirjam. Imam malo morje odlicnih prijateljic z malce starejsimi otrocki, ki mi posodijo na tone oblacilc, imam se to sreco, da je ena frendica iz Francije, ena s Sicilije in potem od tam dobim reci, ki jih v nasih trgovinah ni & sem cist vaznauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa tko rada naso malo oblacim v razlicne reci - k da bi imela eno tako puncko za igratuser posted image  Jojme, kaj se bo, k bo imela malo daljse laske - z vsemi tistimi copki, kitkami, spangicami ... Vem, vem, kicasto but I like ituser posted image

neboglasnica, vloga za dopust? Da prides potem kasneje? A to je v solstvu dejansko mozno???????????

Skupinska slika - kot ste ze videle, smo mi kot family itak vedno slikani na enem in istem mestu - se na mizo v jedilnici tko fajn postavi fotkic, vklopi timer & cez 10 sekund je ze tu our family portrait. Priporocam!

Maja, nice pics!

dzanika, user posted image , da ni vec vrocine!

nino, happy b'day!

Inigo, user posted image  za Dobrno & uzivanje v vodnih norcijah! Kaksen keks bos dala zraven hruske? .... Aha, ze prebrala zdaj ... Zveni yummy, yummy, yummy!!!! To bi se jaz jedla!

levinja, hvala za info o kapicah. Drugace bi jim kar mal zatezila v trgovini, kje za vraga so taki kjut napisi ... da jih povsod videvam, samo v stacuni neuser posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A to moram pogoltnit al kako? točno tak izraz ima na obrazuuser posted image
user posted image

A ne da, dzanika? Tud men se je tko zdelo, k sem vidla fotko ... prva asociacijauser posted image

O, Juno, WB! Lepo te je spet brati tukaj! Pa dobro zrihtajte glede alergije .... naj gre stran .... scccc, sccccc, scccc, ....

mojcek, user posted image

zimska, mislim, da lahko das, saj je le zelenjava, krompirja ni. ilatic, jaz krompirja raje ne bi pogrevala!

rebeca, kako si pa startala z rumenjakom? Solo ali zraven kaksne zelenjave. Ful smesno tole, rumenjak ja, beljak ne. Baje je blo pa, ko smo bili mi majhni, pa ravno kontra - beljak ja, rumenjak neuser posted image  Pismu, kako to, da smo me zrasle v take fajn punce? Le kako nam je uspelo?

rovarka & Blacky, tudi jaz sem tiste sorte, ki NIKOLI ne izpustim posta - meni je tko fajn prebrat, kaj ste nacvekale. Prav vse po vrsti ... Je pa res, da vcasih mal zagusti - sej zato so pa moji posti kilometrski, a ne?user posted image  user posted image  user posted image

Majcice imajo 11. temo? Impossible! To je zihr KUHINJA!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Al jim pa David Copperield pomagauser posted image  user posted image  user posted image

Majuska connecting people - tko kt Nokia, Majuska pa uraduje na FB - krasno! Res je fajn long lost frende najdt!

populis, meni je rekla patronazna, da najprej naj sadje prekuhavam, potem pa grem postopoma na surovo. No, saj to je itak zaenkrat samo jabolko in hruska - ni bas neke izbire!

levinja, Anja ob 10.30 dobi sadje - danes je pojedla cetrt banane (in malo AM, da je bilo bolj tekoce), cez pa 150 ml mleka, popoldne - ob 17.00 bo jedla rizevo kasico (s 40 ali 50 ml mleka), cez pa se mlekec - cca 180 oz. kolikor ji bo ratalo spit.

Blacky, a kar zavrela si AM? Meni je rekla, da ne & jaz ga raje ne bi segrevala - tolk za prmej namrec na navodilih pise, kako naj se pripravi tale AM (vsaj na nasem Aptamilu AR je tko zares to navedeno, da je joj) in da nikakor ne sme biti prevroca voda, k ga delas bla bla bla. Zato ne bi sla potem naknadno vret - zihr je zihr. Bokvej, kaj se naredi, ce prevre, kaj se izgubi itd. Potem pa rizevo kasico naredim z mlekcem, ki ima ene 40°C ... naredim pac malo vec v flaski za pit & potem odlijem za kasico.

Teo, user posted image  za njoke!

neboglasnica, thanks za info o Maxi Cosi-ju. Imam knjizico, a mi je se ni uspelo prelistat - nic cudnega, k kar naprej tukej visim!

Tilen, user posted image  ... aha, vidim, da ni vrocine - odlicno!

3jemi, nice pics!

Ana, user posted image  za tak apetit in gibcnost!

Peticija za Blacky, count me in! (pa ne zdaj prevec citirat in dopisovat imen, da ne bomo prehitele majcic!)

lex, thanks za pohvale za puzzle. Eurospin, motiv medvedka Pooh-ja in frendov, meni se je ful dopadel - sem kupila kar 2 kompleta (zadj imamo 18 kosov ... 4 x 4, 2 sta pa spravljena, ker je ful neprakticno, ce ni kvadrat in se pol spotikas vsakic, k gres mimo). Ja, je pa wonderful (en "l," ce je beseda "full" priklopljena nekje zraven, se namrec tisti zadnji "l" izgubi) ... dobis minus 5, v redovalnici bo pa to seveda 5, k znakov ne smemo pisatuser posted image  user posted image  user posted image

flower, user posted image  za odposlan osnutek diplomeuser posted image  user posted image  user posted image Zdaj ze pocasi cakam na povzetek, da ga vrzem v anglescino & postane ABSTRACTuser posted image  Glede nastopa/zagovora: naj te ne bo nic strah, to je tvoje delo, tematiko poznas, si suverena, dobro pripravljena, podkovana v znanju o tej temi - skratka: si carica marica in to dobro ves! (Drugac te bomo pa me se mal spomnile, da je tako, a prav? That's why we're here!)

rebeca, mogoce bo pa zobek, ja!

Almera, user posted image , da si nas ujela. Tud jaz sem zdajle kar nekaj casa gor, da sem prigurala do konca.

Zdaj pa skopiram, da mi ne bi slucajno tegale zbrisal .... k pol bi se pa sla zabrisat skoz okno .... no, skoruser posted image  Pa Anja mora jest .... ampak ona se kar drnjoha ... In barv mi je zmanjkal za pobarvat vasa imena ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.1.2009 14:22:42   
Blacky30
Metuljcek, auroraa, ma zdaj sem ji dala ta gres, pa je lepo jedla, sicer ni pojedla več kot 50ml, kot vsak dan. Pa drugič več ne bom tak naredila. Očitno moja P nima pojma. Saj to bi lahko že vedela, ko mi je rekla, da se mi bo mleko naredilo pri dojenju, če ne bom pikice pristavila 12 ur.user posted image user posted image user posted image

Lumpa, dobiš zs, ko utegnem.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:25:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
12.1.2009 14:26:08   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

**Peticija za podaljšanje porodniške uporabnici Blacky30**

Dajmo mamici možnost, da v miru prebere poste iz starih tem!

Podpisniki:

1. umpalumpa
2. Populis
3. Neboglasnica
4. Tims
5. mirjam 80
6. Majuska
7. Tinky
8. dzanika
9. lidija***
10. 3jeMI
11. Mojcek
12. flower
13. _rebeca_
15. lex
16. ilatic
17. auroraa
18. inigo

Neposredna povezava do sporočila: 332
12.1.2009 14:26:36   
Inigo
populis - a ma tvoj dragi floor plan program?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:28:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 334
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:29:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:30:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:31:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 337
12.1.2009 14:35:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

populis - a ma tvoj dragi floor plan program?

ne da bi vedela, kolikor mi je znano uporablja auto cad pa 3ds max

ok. bom jst kr slikala pa ti fotko pošljem. gor dobo tut mere.

Neposredna povezava do sporočila: 338
12.1.2009 14:37:04   
TODI

( mam obljubljen laboratorij)

Pripravi se na dolgo čakanje, sem bila jaz z Loti danes dol da pop...user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 339
12.1.2009 14:40:44   
karamela6
Ma, če ste ve normalne......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da zdaj zaostajam celo za Blacky ... nikoli vas ne bom več ujela!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 14:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
12.1.2009 14:44:50   
TODI

Ne me strašit. A nisi mela nič protekcije ker dojiš?
0,

saj te nič ne vprašajo, ker čakaš ko butelj da ti vzame napotnico, če pa slučajno potrkaš, te pa napi... ko volauser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 343
12.1.2009 14:47:02   
3jeMi
metuljcek... v odločbi piše, da se porodniška uskladi januarja... torej čakamo...

tistale slikica anje... se mi zdi, da je imela več misli v glavi... a res morem?... joj, mami, ne že spet... sita sem že te žlice, ampak sej bom, mami, če ti tak hočeš...

glede hrane... jaz našga ne razumem najbolje... danes je pojedel 200 ml (sem zanalšč zmerila) korenčka, cvetače in bučke... se ne spomnim kdaj je nazadnje popil toliko mleka na obrok... mu bom dala klobaso, bo zihr celo pojedel... res ni najbolj navdušen nad mlekom...

aja, pa še eno vprašanje... meni je mami svetovala, da naj gris naredim s kozjim mlekom (menda se v Leclercu dobi dobrega). Kaj pravite?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.1.2009 14:49:03   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

mb, kdaj bomo spet kofetkale..letos še nismo user posted image

Zmenite se, račun je moj, še decemberski dolguser posted image

Hvala vsem za čestitke mojemu sončku, lepo da ste se spomnileuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vam za izgubljene kg, jaz rabim "liposukcijo"user posted image user posted image , kaj to bo naslednja runda, sem kar zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj blecky: je zadnjič nino videl te vaše puzzle forvanuser posted image user posted image , tako on reče formuli, mu ne gre iz jezika drugačeuser posted image user posted image , da je forvan full lepi in naj vprašam teto, ki je kupila. Sem mislila, da bom dol padla od smehauser posted image user posted image

Kaj lahko skuham gris z mojim mlekom, kaj lahko sploh prevre?

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Nino: 1/2 user posted image user posted image

Kaj si mislila, da ima obmesečnico?user posted image user posted image  Hvala vseenouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 345
12.1.2009 14:50:19   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

No, mi2 greva vseeno na tale mraz malo pogledat. Če vidite kje pingvina voziček okoli porivat, sem to jazuser posted image

Joj, dobra si. Jaz sem šla samo ven po pošto, pa sem skoraj zmrznila. Sem kar hitro zrihtala, da gre babi po Nejca, ko itak z busa tam dol stopi, ko gre iz službe.user posted image  Jaz mrzim zimo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
12.1.2009 14:53:08   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

joj, pa še to..koliko obrokov GH imajo vaši sončki? user posted image

Najmanj 3user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 347
12.1.2009 14:55:14   
netki
umpalumpa......pa tvoj lukec res ne kaže svojih 6 mesecev....jst bi mu dala še plus 2user posted image user posted image user posted image joj mi smo še čist dojenčkasti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.1.2009 14:58:14   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

LJUBLJANA - je katera doma blizu Črnuč, okolica Savlja, konec Dunajske ceste? rabim, da mi dvigne nekaj na Kališnikovem trgu 10 kakšen dan popoldan!

hvala, če se kateri da.

Oj, jaz sem v bližini Črnuč. Izstreli kaj želiš...

Neposredna povezava do sporočila: 349
12.1.2009 15:01:02   
Netta
flower - bravo za diplomouser posted image

metuljček - joj..škoda za napredovanje...pa tako blizu si bilauser posted image aha v evrospinu praviš imaj ote puzzle...so mi bili tudi zeloooo všeč...

lumpa - hihihi...komaj čakam da začne tud ana takole migat...user posted image

3jemi - glede kozjega mleka pa nebi vedela...tud mene zanima???

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?