lex
|
ok na brzino vas pozdravim pa šibava ven to da ste (smo) obsedene s čvekanjem je itak znano, samo nisem si mislila, da je tak hudo. mislim, da bom morala dan dopusta vzet da vas preberem blacky samo zate - to sem prebrala - Aleksu je že 2007 prinesel božiček smuči, in pol smo med prazniki malo hodili na smučkah, ker je bil tud v dolini sneg, tolk da je dobil filing v noge. zadnjič ko smo bili prvič sma ga vozila med nogami, s tem da mora pazit, da ima roke skoz na kolenih zaradi pravilne drže. poglej jaz sem delala voditeljskega za 1 stopnjo (naredila sicer nisem, a to je že druga zgodba ) pa bi ga znala nauči a otroci so tako narejeni, da veliko bolj druge poslušajo kot starše. če imaš možnost ga daj v tečaj. pri nas je 1 teden 1 uro, dala sva pa 40€ in fant se je v 1 tednu naučil smučat. pa na tečaju vozijo vlakec, rekvizite imajo,.... ko greste pa sami pa delajte na snegu kar ima otrok rad in nič ga ne silita (kot pri vsaki stvari). lahko tudi hodi samo z 1 smučko, da dobi filing v noge (to so naši delali prvi dan na tečaju), pa malo s pancarji, pa po položnem bregecu navzdol. Ne rabita palic!!!!!!! Roke naj ima na kolenih, ker palice jih samo ovirajo. midva sva jih kupila, ker jih je mel na seznamu, uporabljal jih je pa ati za vlečnico od avta do smučišča (tudoi to je del igre na snegu)............ hd bravo za mleko lumpa čestitke za pesmico - himno - svaka čast ti levinja tale slika je naravnost CARSKA spodbuda za hujšanje - maščobe se začnejo topit po 3 tednih diete - tako da ne obupat - jaz se bom jutri pri tašči zvagala, sem danes pozabla, zdaj je pa že kos kruha in kava v meni in ne bi bilo realno metuljčica imaš wonderfull puzzle (a je prav napisano jao meni, ko še pisat ne znam več ) Nino vse najboljše za roj. dan naš pesek tud neki štrajka pa ga ima Alina tako rada, še posebej sedaj ko je začela ponavjat besede za njim več cajta pa nima drugač bomo brez kosila vas še pol preberem za nazaj - vas berem že od zjutraj, ma ste res ene čvekek čvekaste