katarinas
|
Dan! Mi smo tudi prehlajeni, pa smo imeli cel vikend obiske, sem bla čist gotova zvečer , Lara tudi smrka in ima čist zabasan nosek, ko ga pucamo se pa tako dere da je groza in otepa okoli sebe in dobi nazarensko veliko moč in vse cevke pomeče stran Sunny sem tudi nate mislila v nedeljo, potem sem pa prebrala kako ste vsi bogi in nisem hotla še jaz gnjavit...najrajši bi pa jaz prišla k vam počivat, bi blo boljše No Lara je v vrtcu, jutri bom nesla nekaj da bodo še v vrtcu praznovali roj. dan, je vzgojiteljica rekla da samo sadje...no saj kaj pa hočeš takim malim, sladkarij itak ne smeš...sem edino kupila še baby piškotke. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega! pa veš, da sem jaz tud zase to že ugotovila ?!. Velikokrat se je že zgodilo, da sem kaj vprašala, pa so moja vprašanja več ali manj na ignor. Al pa npr. "moj" članek, ki sem ga dala gor, si bila ena izmed redkih, če že ne edina, ki si ga prebrala. Sicer pa kakor kdo želi, kajne Se ne obremnjujem s tem. Če bi vsaka komentirala čisto vse kar je bilo tukaj napisanega, potem se ne bi odmaknile od računalnika Saj sem tudi jaz velikokrat prezrta, pa se ne sekiram, saj ne pišem samo zato, da potem berem samo kaj ste mi nazaj napisale. Če pa hočem kakšen poseben odgovor pa itak poudarim in vedno se najde odgovor, kajne Škoda da ste ene potem užaljene, res ni treba biti...je pa tako, da imamo čedalje manj časa, sploh tiste ki smo v službi in potem samo na hitro preletimo, vsaj jaz... Sicer pa se strinjam s tem, kar je napisala klepetka...tisto z rdečim Triš mi smo dobili Lino koledar zelo hitro in že zdavnaj, mogoče bi malo poklicala in ga boš potem sigurno dobila....? Alfabeta sem bila pri vas v petek, sva po tem z mojim vzela tisto "stvar" kot smo se pogovarjale in je naš kuhar tako vrhunsko naredil, smo si cel vikend oblizovali prste, zdaj pa po tazadnjih še danes hodi
< Sporočilo je popravil katarinas -- 12.1.2009 12:10:50 >
|