|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
11.1.2009 15:41:26   
Sunny Morning
lusa kakšen fenomenalen bicikel ste kupili Daši. user posted image

TRIŠ vidim, da ste uživali. Da ne obležiš user posted image user posted image user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.1.2009 16:01:41   
karmyka
Dannuser posted image user posted image

Se vam malo oglasim da me ne pozabiteuser posted image nekaj slik se mi je spet nabralo da vam pokažem moje bejbikeuser posted image
Nič novega razen tega da zadnja dva dni nekaj obe bruhata pa čist rumen tekoči kakec imata ne vem kaj bi to bilo mogoče kakšna viroza ima pa Tea tudi rahlo vročino mleko sem jiam tudi menjala aptamil 3 za aptamil junor mogoče če bi bilo od tega ne vem že večuser posted image user posted image
Pa še mere LEA 8800g, 78cm, 47cm, TEA 8800g, 78cm, 47cm

Vsem slavljenčkom za nazaj in za naprej vse naj naj naj se vam uresniči vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še konkretno poročilouser posted image
user posted image
pogovorni kotičekuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
soseda pri sosedi na obiskuuser posted image user posted image
user posted image
user posted image
Tea
user posted image
Pri nas imamo tudi pozimi muhe Teauser posted image
user posted image
To je pa naša kuharca ki že boljše kuha kot mamiuser posted image
user posted image
V vsakem kotu skupaj
user posted image
user posted image
Lea
user posted image
Tea
user posted image
Lea
user posted image
user posted image
Tea
user posted image
Lea
user posted image
nerazdružljiviuser posted image
user posted image
user posted image
Tea s kapico
user posted image
Lea s kapico
user posted image
user posted image
Lea
user posted image a
Tea
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.1.2009 16:23:41   
urssyy
samo,da se javim, da sva doma. hvala vsem za lepe želje user posted image , kaj več napišem zvečer ko Vivi zaspančka .

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.1.2009 16:42:16   
mala pikica
urssyy sem pravkar hotela sporočiti, kar si mi napisala. Oprosti, ker nisem prej sporočila, kako je z vama, nisem imela svojega telefona in sem šele danes videla sporočilo. Pomemno je, da sta z Vivi doma user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.1.2009 17:56:42   
koala
 urrssy samo da sta doma, sem te dni veliiiiiko mislila na vaju. Upam da so zdaj težave z zdravjem mimo..

triš hvala za nasvet, previjam ga pogosteje kot sem ga kot novorojenčka, bom pa še to ribje mazilo sprobala če po praški pasti nebo bolje.

Lusa čudovite slikice, tricikel pa je res fuuul lep.

karmyka tvoji princeski sta pa tako sladki da je joj. Kam so pa puzli zginli? Ste se jih naveličali?user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.1.2009 17:57:23   
TRIŠ
urssyy super da sta domauser posted image user posted image user posted image sedaj pa se le pocrkljajta pri atijuuser posted image

karmyka kako lepe slikice,jaz bi imela kar dvojčkeuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.1.2009 18:18:18   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
karmyka kako lepe slikice,jaz bi imela kar dvojčkeuser posted image

Triš pol pa še hitro ene dvojčke naročituser posted image user posted image user posted image  Energije ti itak ne majka.

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.1.2009 18:25:50   
nana35
muzika,pošlji mi sliko,pa ti jo pomanjšam za avatar.

triš,krasne slikice,pa vidim da ste uživali,ja slika pa je res ooogrooomnaaa user posted image . Pa pozdravi se!!

Lenart vse najboljše za 1.rojstni dan.

koala,jaz sem mazala ritko s praško pasto pa z mazilom iz lekarne za ritko,tisto ki jo tam mešajo,saj veš,se zdaj ne spomnim kako se mu že reče...In vsakič ko sem mu umila ritko seveda z vodo,sem mu posušila z fenom do suhega.In ko sem ga kopala mu nisem dajala nič pene in nobenega mila ,vse sem mu umila samo z vodo.Še vsakič,ko ga previjem posušim s fenom.Verjemi,se obrestuje,ker ritka ni vneta niti po Hiconcilu,pa je prvič bila. Pa non stop sem ga previjala za skoraj vsaki prdec user posted image .

karmyka,tvoji pupi pa imata čisto enake mere...pa pravi lepotički sta.

urssyy,samo da sta doma in da je vse boljše.

Jakob,vse najboljše!!
user posted image

Anže,vse naj...naj...

user posted image
Sunny m.,kmalu se pozdravite!!
user posted image

lusa,takole kolo mi dobimo na posojo za Klemna,samo da je rdeče barve,je to kot mali čoper ne?Slike so krasne in seveda super za kolo.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 11.1.2009 18:27:59 >

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.1.2009 18:43:52   
limma
Dober večer,

spar točke, koala, tebi sem jih obljubila, ampak kot sem preletela, jih imaš dovolj. Jih lahko pošljem Anchiki?

Lusa, super fotke, super torteuser posted image , predvidevam, da si jih sama pekla user posted image in suuuper kolo. Kje ste ga pa kupili? user posted image je čisto navdušen; ugotavlja, da je najbrž znamka Schwin in da bi ga danes kupil Neži.. user posted image je namreč navdušen kolesar. Lahko mi pošlješ tudi ZS.

karmyka, super fotki tvojih lepotičk user posted image

sunny, upam, da bosta kmalu bolje user posted image in da boste tudi danes lepo spali.

TRIŠ, user posted image , da ne obležiš.

urssyy, user posted image samo, da sta doma.

Za vse ostale bolančke in rdeče ritke pa še ena veliiika user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.1.2009 18:45:18   
limma
In seveda še

Lenart in Jakob, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.1.2009 19:13:46   
mml
Lenart, Anže in Jakob vse najboljše ob vaši prvi svečki (upam, da ste jo super pihnili)

user posted image
user posted image
user posted image

lusa, triš, karmyka super fotke user posted image

lusa zadnje čase ni tak hud problem s česanjem, se vsako jutro pogovarjava s kodrčki in je dosti manj hudo user posted image

sunny upam, da boste kmalu vsi zdravi

urssyy super, da sta doma

Jaz se še kar borim z Maticevo prebavo...sploh ne vem, kaj je, vsake toliko čisto tekoče kaka, tako da je pokakan do srede hrbta...sploh ne vem zakaj in od česa...sem že mislila, da je kriv jaboljčni sok, ampak včeraj in danes pije čaj, pa je danes spet enkrat čisto tekoče kakal...me že pošteno skrbi, da ni v ozadju res kakšna alergija, si moram začeti prav pisati kaj je jedel, mogoče bom našla kakšen vzorec.

Sicer smo šli pa danes "smučat", Manca se je malo vozila in hodila s smučmi, Matic je pa hitro zaprotestiral, ker je bilo -10°C...tako da sta jo z očijem popihala v avto, midve sva pa še malo vztrjali in na koncu je punča že malo pogruntala, da ni bistvo smučanja v metanju po tleh, ampak v tem, da se lepo pelješ user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.1.2009 19:21:37   
vaney
živjo.

Samo toliko, da povem, jaz sem obležala, sem bila že pri dežurnem zdravniku in me je za 1 teden poslal v posteljo. Anžeta je celo popoldne imela tašča, ker jaz še sebe nisem sposobna do wc-ja spravit. Upam samo, da se ne bo še on nalezel....toliko za danes, nimam energije za sedet, grem počivat.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.1.2009 19:36:55   
koala
nana tudi jz prakticiram sušenje rite z fenom,  umivam pa ga itak samo z vodo. Na lekarniško mazilo pa je alergičen, sumim vanilin.

vaney pozdravi se hitro.

limma ja pošlji Anchiki točke.

Nisem vedela

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.1.2009 19:45:33   
katee
Joj punce, koliko vas je bolanih?! Vsem bolančkom pošiljam en kup user posted image . Čim hitreje se pozdravite.

Sem pa slišala, da razsaja rotavirus, tako da pazite sebe in svoje sončke!!!

Žan Luka je danes omagal že pred 19h. Od 17.30 dalje sem ga morala  dobro animirat, da mi ni zaspal, ob 18.20 je pa rekel, da ima dovolj in sva se šla kopat. Danes smo bili s sankami na sprehodu, ampak mami smotana je pozabila fotoaparat, da bi ga poslikala.

Sem si hotela danes kupiti čevlje za v sneg, pa me je oče vmes klical, da je našel moje stare čevlje (stare so več kot 10 let, ampak sem jih imela obute mogoče 5×). Sem šla potem z njimi v sneg in niso nič premočile, pa še zelo topli so. Še dobro, da jih nisem kupila!

Kakšna tragedija se je zgodila na Starem vrhu? Pa včeraj na smučanju v Avstriji?! Groza, katastrofa! Vsi, ki smučate, bodite res zelo previdni!!! Mene je hvala bogu smučanje že pred leti minilo.

No, zdaj grem pa še malo pred TV. Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.1.2009 20:02:50   
dašabina
DRAGE SOBORKE, JUTRI GREMO V NOVE BOJE!user posted image
Tako, stvari pripravljene, mali spi, punce v bani, mož na kavču - kako tipično za naš nedeljski večer!user posted image
U glavnem, če vas bom bolj brala, boste vedele zakaj....
Krasne vse nove slikice!user posted image
Bolančki, pozdravite se!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 11.1.2009 20:03:11 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.1.2009 20:41:23   
lutiropan
Lenart, Anže in Jakob vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dašabina
  dober začetek dela jutri.user posted image Se kej slišiva...

Jaz sem nafilana z lekadoli c, vročine nimam več, sem se ponoči prekuhala, danes kar počivala, upam, da bom zvozila tudi med tednom.....

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 11.1.2009 20:44:55 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.1.2009 21:43:07   
nana35
vaney,pozdravi se...user posted image

Lenart,tebi sem pozabila prilepiti slikico za 1.rojstni dan..oprosti.

user posted image

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.1.2009 22:18:42   
muzika

Hvala vsem za čestitke. Naše praznovanje pa je bilo bolj tako. Jakob ni čisto zdrav in je bilo za njegovo razpoloženje veliko preveč lljudi. Ampak nismo mogli vedeti. Kako srečen je bil ubožček, ko sva bila sama v spalnici!user posted image
Lusa, kakšno lepo oblekico je Luša kupila svoji sestrici. Res je zlata. Prave cukrčke imaš doma.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.1.2009 22:33:43   
mala pikica
lusa čudovite slikice in čudovite torte user posted image user posted image user posted image  Pa verjetno nisi vseh sama pekla, kaj?

nana sem vesela, da si opazila avatar. Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega! Bo pa ta teden vse veliko lažje user posted image  Si se že odločla za službo? Sem videla, da ne greš v staro. Kako dolgo pa si še doma?

muzika kako je v službi? Se nacartata ob jutrih z Jakobom? Midva z Gašperjem si ponavadi privoščiva vsaj pol ure. Si ga prinesem v spalnico in potem se stiskava, pa igrava križ-kraž, pa malo zadremuckava,... Je prav fajn, kajne? Pa z zamudo, ampak iz srca:

user posted image

user posted image

Toliko za danes. Jutri pa spet delat, je vikend takooo hitro minil user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 11.1.2009 22:34:12 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.1.2009 23:23:50   
klepetka
Čer,

no pa da se še jaz oglasim.user posted image Berem vas redno, oglašam bolj neredno zadnje čase.

JAKOB, LENART IN ANŽE, VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN VAM ŽELIM

user posted image
ursyy, super da sta z Vivi domauser posted image .Ostanita zdravi

vsi bolančki,- en kup vas je - resnično vam želim, da čimprej ozdravite. Pošiljam vam dobre želje in pa veliko user posted image

Sicer pa tud mene nekaj matra; namreč boli me grlo in to tako zelo, da komaj požiram. Posledično sem bila danes  hočeš nočeš na prisilni dieti, ekr komaj slino spravim po grlu, kaj šele kaj drugega.Tak oda ne vem kaj bo to. Je pa tole stanje spet zelo blagodejno za moje kileuser posted image

Pa  Domen ima spet smrkelj.user posted image Tale naš otrok ima 10 mesecev na leto smrkeljuser posted image . Alergije naj bi bile izlključene, tako da mi ni nič jasno. mml, kaj meniš, ali bi bilo smisleno mu dodajati kakšne vitamine?

Pa vsi trije nekaj pokašljujejo, tako da ni ni da niuser posted image . BO tud to prešlouser posted image

mml, pa veš da se tud mi vsake tolk ubadamo  z istimi težavami  kot vi z Maticevim kakanjemuser posted image ?!  .Samo kar je pri nas v tistem času prisotno tud nemirno spanje ponoči oz. vsake tolk kar orng jok, ko kar vidim kako jo napenja. Pa takrat precej prdi in to zelo smrdeče. Traja par dni pa mineuser posted image .Meni ni čisto nič jasno, ker se to dogaja tud takrat, ko ne je nič novega. Kaj misliš, da če bi bila pri nas alergija na nekaj, ali bi bilo potem možno samo nočno napenjanje vsake tolk po par noči skupaj?
Drugače je pa vmes dobra stara  Lanauser posted image

Pa  user posted image  za smučarske podvigeuser posted image

mala pikica, tud jaz sem opazila nov avatar in je krasen.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega!

pa veš, da sem jaz tud zase to že ugotovilauser posted image ?!. Velikokrat se je že  zgodilo, da sem kaj vprašala, pa so moja vprašanja več ali manj na ignor. Al  pa  npr. "moj" članek,  ki sem ga dala gor, si bila ena izmed redkih, če že ne edina, ki si ga prebrala.

Sicer pa kakor kdo želi, kajneuser posted image Se ne obremnjujem  s tem. 

lusa, super slikeuser posted image . Torte pa tud .user posted image Daša se že kaj spušča, glede na to da sta z  Lano bolj kot ne pri nepremičninah?Naša gre iz dneva v dan bolje. Sicer samostojno ne naredi še čist nobenga koraka, ob opori gre pa prav spretnouser posted image

dašabina, pošto danes vrgla v nabiralnikuser posted image

koala, kako je lep Aleks  v avatarjuuser posted image

katte , Žan Luka je pa prav posebej srčkan na slikiuser posted image

Lunca, o ti boga Pinauser posted image . Upam da bo čimprej ozdravela.

Ljubljančanke, v sredo, če bo seveda moje grlo kaj bolje, grem v Ljubljano. Če ima katera voljo in čas, se lahko dobimo na kavici. Če pa ne, pa tud ne bo konec svetauser posted image .
nana, suepr za službouser posted image

vse slike so krasneuser posted image user posted image

limma, upam da se vam čimprej zrihta varstvouser posted image

naj bo dovolj za zdaj.. .. pa imam še en kup za komentirat, mapak se mi ne dauser posted image
lahko noč vam želim
in pa prijeten nov teden

< Sporočilo je popravil klepetka -- 11.1.2009 23:38:42 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
12.1.2009 5:59:47   
TRIŠ
mml upam da je Matic bolje.Drugače pa baje razsaja viroza ko driskajo,mislum da jo je imel tudi Žan,danes zjutraj pa je kakal že normalnouser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za Manco in prvo osvajanje smučanja.Ti škratki hitro osvojijo metodeuser posted image

Katee glede nesreč pa sem jaz včeraj jokala.Ubogi staršiuser posted image user posted image user posted image

Vaney pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Lutiropan upam da je bolezen odšla mimo tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikica in klepetka jaz preberem in odgovarjam sproti potem pa nekaj pride vmes in moram zapustit računalnik,ostali posti pa so neprebrani.Ni namerno ampak res je postalo sedaj vse pestro tako, da vama povem DA VAJU IMAM RADAuser posted image in ne bodita žalostniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
12.1.2009 8:01:52   
Alfabeta
Jutro!

Joj, kaj jaz berem.

Iz svojega stališča povem..... klepetka in mala pikica ali pa mala pikica in klepetka user posted image  Jaz preberem, skoraj vse, recimo kakih 98%user posted image , ampak odgovarjam pa bolj na vprašanja. Če kdo potrebuje kako pomoč, saj vmes tudi kako na hitro oblajam, ampak to je ponavadi zadnji napisan post. Jaz ima namreč kronično pomanjkanje časa. Včeraj zvečer sem se pripravila da sem naredila kpl korekuro nohtov in mi vzame 1,5 ure. Potem se mi pa ni več ljubilo na net, dopoldan pa samo takole kot sedaj, vmes skočim, da pogledam če je kaj nujnega.
Ampak vseeno vam povem, da če človek brez nečesa ne more, torej v tem primeru brez svojih virtualnih prijatljic, to tudi nekaj pomeni, a ne?

Za vse vas in trenutno še posebej za vaju
user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.1.2009 8:02:33 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
12.1.2009 8:06:48   
klepetka
 no, samo  da dodam, da se ne sekiram čist nič.SEm samo pripisala, kar sem že nekaj časa nazaj opažala.user posted image Ampak vseeno hvala, Alfabeta in Trišuser posted image .
Sicer pa tudi jaz ne preberem vsega zmeraj. Sploh zdaj, ko imam bolj malo

Pa ni bilo zdaj tukaj mišljeno za "oblajat", ampak za odgovore oz. vprašanja. Sicer pa je čisto razumljivo, da je čisto možno, da  ne vemo/ste vsega, saj tud jaz ne odgovarjam če pač ne vem odgovorauser posted image

no, pri na spa spet sneži. user posted image Mene pa grlo še vedno fejst boli. NE vem če ne biišla kar hk zdravniku, ekr me že ušesa trga danes.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.1.2009 8:11:09 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
12.1.2009 8:09:53   
Lunca1
Mala pikica in Klepetka, če vaju spregledamo to definitivno ni namenoma. user posted image user posted image  Jaz zdaj vse bolj površno berem in še najbolj pošiljam čestitke za prvo svečko. Enostavno ni časa.

No pri nas sem tamalima dvema začela dajat Bronchomunal za povečanje odpornosti. Luka je pa izgleda dobil reakcijo in drisko, in to tako, da mu naredi čist rdečo ritko. Je prav močno jokal med previjanjem, revček. No Pina je pa včeraj dobila še vnetje oči, ji ven teče gnojček, pa čist ima okrog rdeče. user posted image user posted image user posted image

Bolančki pozdravite se!!!

Monia, Aljaž in Lan vse naj naj za prvo svečko.

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
12.1.2009 8:17:54   
klepetka
pozabila

MONIA, ALJAŽ IN LAN VSE NAJ NAJ VAM ŽELIVA Z LANO

user posted image

Lunca, upam da se čimprej pozdravite.Jaz sem tud že razmišljala, da bi domnu kakšen dodatek dala. A ta bronhomual so vitamini al kaj ?!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ampak vseeno vam povem, da če človek brez nečesa ne more, torej v tem primeru brez svojih virtualnih prijatljic, to tudi nekaj pomeni, a ne?

Res je. Se strinjam user posted image

Sem pa prej brala v novicah o tragediji čez vikend. Ja groza, nouser posted image .Res žalostnouser posted image

Drugače se pa kar pozna, da vas je večina že po službah,  ker je manj načvekanega.

pa še mal za hec; pa vidim da res preberete moje poste, ko veste  kaj  sem napisalauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.1.2009 8:22:27 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?