tims
|
Dober dan, Da ne bo katera mislila, da sva šele zdej se dvignile. Pokonci sva od približno desetih, pa sva pojedli GH (korenček), pa ga je za spremembo kar nekaj pojedla, sem jo tud že podojila, zdej pa jo moram it počas uspavat. Ima že čas za počitek in kar nekaj gode v ležalniku, na tleh pa tudi ni nič zanimivega zanjo . Je pa danes spet spala do šestih pa potem po dojenju do pol devetih . Flower, jaz bi s kumaricami mogoče še malo počakale, ker rade napenjajo. Pogrevanje krompirja-jaz ne bi, ker ga tudi za nas ne. Ga vedno skuham za en obrok, razen če delam krompirjev golaž, si ga moj še pogreje in poje. Drugače pa jaz nikoli ne pogrevam krompirja. Sem stara šola, kaj čem . Blacky, mene lahko po riti . Jaz bom priznala, da ne preberem vedno vse. No, kakšnih dvajset strani za nazaj že, če se mi pa več nabere, je pa potem problem, ker nikakor ne pridem na zeleno vejo, tko kot sem zadnjič napisala Neboglasnici. In tudi ponavadi ne komentiram toliko za nazaj, ker vidim pri tekoči debati, da je tisto že čisto out, na žalost. Bom prinesla pas s sabo na kakšno skupno srečanje, da me boste lahko nalomile Zdej je pa naša že čist na konc. Jo grem uspavat.
|