|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 12:19:33   
ilatic
sto sranje. Morm se psihično pripravit pa bo. Ko sem zanosila mi sploh ni bilo hudega ker je bila ta prava motivacija, zdaj si jo moram spet poiskat, polega tega da vem da je za zdravje bolje, za denar je bolje...

evo ti .. rešitev se ponuja na dlani

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za rešitev!!!

user posted image user posted image user posted image 4??? user posted image ne hvala

K meni tudi patronažna še ni prišla, čeprav mi je že mesec nazaj rekla da pride. Jaz tudi razmišljam, da jo sploh ne bi sppustila not, če pride.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 12:20:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 252
12.1.2009 12:24:52   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

blacky še to, zadnjič si rekla, da lahko kuham gris v am. samo kako to pol zgleda, da kr normalno doziram mleko in vodo in zavrem? 

najbrž je mislila Grisolino.

Ne, ne, ravnokar sem skuhala pšenični zdrob v vrelem AM. Tak mi je P rekla, da ga lahko komot zavrem. In je čist ok izpadlo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
12.1.2009 12:26:51   
Blacky30
Auroraa, kaj pa se lahko zgodi, če zavrem? Jaz bi ji zdaj to dala. Zdaj pa ne upam čist.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.1.2009 12:28:10   
tims
Dober dan,

Da ne bo katera mislila, da sva šele zdej se dvignile. Pokonci sva od približno desetih, pa sva pojedli GH (korenček), pa ga je za spremembo kar nekaj pojedla, sem jo tud že podojila, zdej pa jo moram it počas uspavat. Ima že čas za počitek in kar nekaj gode v ležalniku, na tleh pa tudi ni nič zanimivega zanjo user posted image . Je pa danes spet spala do šestih pa potem po dojenju do pol devetihuser posted image .

Flower, jaz bi s kumaricami mogoče še malo počakale, ker rade napenjajo.

Pogrevanje krompirja-jaz ne bi, ker ga tudi za nas ne. Ga vedno skuham za en obrok, razen če delam krompirjev golaž, si ga moj še pogreje in poje. Drugače pa jaz nikoli ne pogrevam krompirja. Sem stara šola, kaj čemuser posted image .

Blacky, mene lahko po ritiuser posted image . Jaz bom priznala, da ne preberem vedno vse. No, kakšnih dvajset strani za nazaj že, če se mi pa več nabere, je pa potem problem, ker nikakor ne pridem na zeleno vejo, tko kot sem zadnjič napisala Neboglasnici.user posted image  In tudi ponavadi ne komentiram toliko za nazaj, ker vidim pri tekoči debati, da je tisto že čisto out, na žalost. Bom prinesla pas s sabo na kakšno skupno srečanje, da me boste lahko nalomile user posted image

Zdej je pa naša že čist na konc. Jo grem uspavat.

Neposredna povezava do sporočila: 255
12.1.2009 12:31:56   
Tinky
Ma kolko čvekate, sej ni še večer user posted image
Midva sva skoraj celotno bajto spucala, samo še po tleh pobrišem, pol pa vržem noge v luft.

Umpa, Teo je že jedel njoke, veš kako se je oblizoval.
V glavnem mali razbojnik noče več mineštre, saj bi rad jedel tisto kar jemo mi, ker ko jemo kosilo začne prav tečnarit, se mu cedijo sline in rine v krožnik. Tako, da sem se odločila, da mu bom začela dajat kar naše kosilo, njemu bom sicer manj solila in ne bom več komplicirala. Ok, glih svinjkega zrezka ne bo jedel user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.1.2009 12:32:16   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale.

ktera je to, daj zatoži jo, da jo po riti! user posted image

Ojej, jaz spadam med take. Sorry....

priznam, tudi jaz včasih ne preberem vsega

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.1.2009 12:33:21   
Tinky
Krompirja jaz ne pogrevam, niti zase, tako kot špinače ne.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 12:33:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
12.1.2009 12:34:23   
neboglasnica
Avtosedeži Maxi Cosi so v katalogu popustov Interspar in sicer za skoraj 80 €.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 12:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 261
12.1.2009 12:37:54   
dzanika
evo šla sem se do tašče stehtat. Sama ne morm verjet. Tehtnica kaže 70,5 kg!  user posted image user posted image   Sem šla eno kilco dol. Se vidi da sem se res med prazniki preveč zapacala in se počasi pucam. user posted image

GH - mi imamo tudi trenutno problem s hranjenjem. Ampak predvidevam da zato k je zbolu. Ker je prej lepo jedel...  Zdej se pa kr nekako davi... Sam mi je čudno ker če bi ga grl bolu potem verjetno tut mleka nebi mogu lepo pit pa bi joku? user posted image

umpa ko naredim krompirček, korenček in meseka vse skupaj pretlačim in mu dam... Miksam mu nič!

IZVIRNO SPOROČILO: netki

Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale.

ktera je to, daj zatoži jo, da jo po riti!

jaz priznam, da preberem čisto vse...mogoče kdaj tiste večerne čveke samo na hitro, ampak morem pa vedno čez vse, ker pol ne bi vedla kaj se sploh dogaja

jaz tudi moram biti vedno na tekočem! user posted image

GLUTEN midva še nisva uvajala. Bom počakala da se pozdravi potem pa ga bova. Da ne bo še od tega kaj fasal. user posted image

baby vac - vem da ste že pisale kje ste ga naročile... Pa sem pozabla. user posted image Mi lahko plosim še enkrat povete? Ker mi s tem ustnim aspiratorjem ne spravimo nič kaj ven. user posted image

netki zelenjavo mu jaz kuham v vodi.
In držim pesti za Tilna da nima vročine. Ker to pa je res hudo! user posted image

levinja kekse brez glutena lahko kupiš v dm-u.  Potem pa vprašaš katero hrano mu dati da bo notri gluten - ja kekse z glutenom ane. user posted image user posted image

levinja naš noče nič pit in je na AM. Tut celo poletje ko je blo ful vroče ni nič pil! Enostavno noče! Zdej sem mu pa frutek sok kupla, tist pa pije...
Naš ima še vedno samo 1 obrok GH. Sem mislila sedaj it na drugega pa mi še tega enega noče jest k je bolan...

pogrevanje krompirja - jaz ga ne pogrevam. Ne vem pa ali se sme ali ne...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.1.2009 12:39:51   
Tinky
neboglasnica, kater Maxi Cosi je v akciji?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.1.2009 12:44:01   
lidija***
Pleničke- mi imamo Hofferjeve, tako, da za miller ne vem. 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.1.2009 12:44:01   
3jeMi
Punce, svaka čast... user posted image user posted image  kje najdete čas? Mene bi moj steral nekam... čeprav bi pa tudi jaz njega vsake toliko cajta nekam zabila, da bi imela mir... že ko sem zanosila, sem vedela, da bom imela dva otročka doma... user posted image

mi smo čedalje bolj na "spidu"... zdaj so že v nevarnosti "nižje ležeče" stvari na policah... recimo video rekorder je zakon:
user posted image

pa fotrova ura je tud' dobra:
user posted image

in priprave na plavanje:
user posted image

in...
Blacky... ŠIBO za po rit pa jaz prispevam... priznam si zalužim tepežkanje, ne bom brala za nazaj... sem nekje na 190. strani prejšnjega dela... ne bo šlo... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.1.2009 12:47:57   
Netta
a je to normalno...danes tretji dan jemo cvetačo in je pojedla za en cel obrok, potem pa še pozizala obe dojkiuser posted image   sedaj se pa kotali tu po kavču...morda njen način prebavljanjauser posted image

maja
- luštne slikceuser posted image user posted image

blacky - bravo za kilo minusauser posted image user posted image

juno - joj božček mali...upam da bo boljeuser posted image ...in bravo za fitnesuser posted image ...joj sedaj mam pa še bolj slabo vest, ker jaz nč ne migamuser posted image

zimska - pomoje je ok...sicer mi je pa fajn ideja...da take kašice, ki ti ostanejo  zmrzneš kar v  posodicah za led delat in potem ko rabiš le pogreješ in kosilo je tuuser posted image

lumpa - špagete...user posted image user posted image user posted image jaz pa vsa ponosna da je pojedla vso cvetačouser posted image user posted image user posted image nimam pojma...sem 5 svetlobnih let za tabouser posted image

mojcek - meni je za sinuse fajn pomagal sinupret...upam da boste čimprej okuser posted image

netki - tudi moj je že nesel vlogo na davčno...tak da kar v njegauser posted image   uf bo dinarčkov, za na havajeuser posted image user posted image user posted image

gluten, pa jajca, testenine, mesek...madonca...se mi zdi da skoz za vami racam...in pol čez en mesec bleknem eno ven, ki sploh ni več aktualna...a so vam patronažne tudi povedale koliko naj bi otrok v enem dnevu spil poleg GH...nekje sem zasledila da 1 dcl, pa me zanima če drži!

ilatic - hja, če rabiš dobro motivacijo, potem imaš že preverjen recept...ponovno zanosiuser posted image   aha vidim da so vse prišle na isto idejouser posted image user posted image user posted image
krompirja pogretega jaz nebi dajala...

netki - vse se lahko kombinira pomoje...cvetača in korenček dobro skup pašeta...

neboglasnica - prosim, daj reči da je pizza dietna...ker drugače te bom začela ignoriratiuser posted image user posted image user posted image

iz česa so plazma keksi????

populis - kuhano je blažjega okusa in lažje sprejme in manj je reakcij...je pa tudi manj vitaminov...tak da najprej predlagam tako potem pa čez kakšen dan surovo

levinja - pomoje ko poje za približno en deci goste hrane ali več...

baby vac - na netu je spletna stran...poišči v iskalniku!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.1.2009 12:48:54   
Blacky30
3jeMi, ti se sekiraš za 10 neprebranih strani??? Kaj bi potem rekla, če ti jaz povem, da moram podrobno prebrat še:

6. del od 174 do 200
5. del od 165 do 200
cel 7. del

In nameravam vse tudi prebrati. Enkrat do konca porodniške.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.1.2009 12:49:44   
Netta
3jemi - tudi ana se je danes prvič prikotalila do polovice dnevne...pod mizo in pričela grabit po stvareh ki jih imava pod mizo na polički...ojeje, se je že začelo...umikanje...pa še plazi se neuser posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.1.2009 12:55:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

neboglasnica, kater Maxi Cosi je v akciji?

Maxi Cosi Rodi SPS

dzanika: user posted image za izgubljeno kilco in user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.1.2009 12:56:37   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

3jeMi, ti se sekiraš za 10 neprebranih strani??? Kaj bi potem rekla, če ti jaz povem, da moram podrobno prebrat še:

6. del od 174 do 200
5. del od 165 do 200
cel 7. del

Blacky30: brez veze, nadaljuj od tu. Če je kakšen podatek kje skrit, te bo tista itak pocukala za rokav. Ne se obremenjevat, tisto so itak že stare novice, ki jih bomo brale ponovno čez leto dni, na 25. delu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.1.2009 12:56:44   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

6. del od 174 do 200
5. del od 165 do 200
cel 7. del

julijke ti bomo napisale priporočile za podaljšanje porodniške... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.1.2009 13:00:23   
ilatic
Ne bom pogrevala, sem že novo pripravila in je tudi popacal. Danes pa klofate spet k da je večer! Spolh nimam časa skuhat, tko da zdaj se malo umirite, da k pridem nazaj ne bom imela romanov spet za brat!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 13:02:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 13:03:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
12.1.2009 13:04:13   
rovar_ka

hvala nanka!

blacky ZS

eno vprašanje, tko mimgrede... glede na to, da me FUUULLLL čvekamo, kako lahko majo majčice 11 temo. a se da še bolj čvekat? user posted image user posted image user posted image

umpa, majčice čvekajo tak da si skoz citirajo in odgovarjajo, potem pa pridejo kilometerski posti ven, če si pšredstavljaš.. si lahko v 3 dneh na 200-tkiuser posted image Se mi zdi blesavo da kao na silo nekaj delajo, da čimprej pridejo na novo temo. Tak so vsaj delale nekaj časa (za zdaj ne vem), sem slučajno enkrat vidla, pa še pogovarjajo se o tem, da morjo čimprej čimveč naklofatuser posted image

recimo nekak tak http://www.ringaraja.net/forum/m_3551594/mpage_178/key_/tm.htm
, samo ko sem jaz takrat gledala je blo v enem postu ziher enih 15 okvirčkovuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?