|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
12.1.2009 12:19:48   
petra88
ja moj je bil takoj za akcijo, tud 3x na dan lahko, če bi mu ratalo prit med šihtom domov. Škoda da nimava nobenih stopnic, da bi lahko še laufala gor in dol zraven user posted image user posted image user posted image
ma švedska grenčica.. nevem, šla sem v lekarno rekla naj mi da švedsko grenčico in mi jo je dala. Pervivo neko tako ime ima. baje mehča maternični vrat. bwo.. ja mam izcedek, malo povečan ampak še kar bele barve.
mi imamo pa tak lep sonček.. sam je tako mraz zunaj, da bolj paše na toplem v hiški.. še malo čajčka, mmmm..

< Sporočilo je popravil petra88 -- 12.1.2009 12:23:05 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.1.2009 12:35:57   
lunica12
Punce a maste kaksno fajno idejo kaj bi si lahko naredila za kosilo?Tk mi je smotano ko si morem samo za sebe nekaj delat

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.1.2009 12:41:11   
uršika***
Ocvrt sir lunica. Men se ga je včeraj zaluštal in smo ga jedli- pa čeprav je bila nedeljauser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.1.2009 12:41:46   
petra88
jaz si bom danes po dolgem času naredila polento. je res smotano če si kuhaš samo zase. čene kako pašto, zelenjavno juhico.. ?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.1.2009 12:42:47   
Anonimen
midva boma kebabuser posted image sm se že zmenla....Uli bom pa hitr eno zelenjavno juhco spacala, pa piščanca še ma od včeriuser posted image

uf, ocvrt sir je tud fajn idejauser posted image mogoče jutriuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.1.2009 12:43:53   
Anonimen
moj pa ne je polenteuser posted image ga kr zmrazi.....za naju z Ulo jo pa velikrat skuham za večerjo...pa mlek zravn...mmmmmuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.1.2009 12:46:10   
petra88
ja sej moj je tud ne je, zato najbolš da si naredim zdej ko je v službi. da mu ne bo treba trpet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.1.2009 12:49:17   
petra88
user posted image user posted image user posted image user posted image ta tema pa zmaga:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3622247/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.1.2009 12:49:55   
lunica12
Kja pa naj zraven polente se jem?Ocvrt sir bi pa jedla samo ga pa imam premalo...user posted image Uh kolko kebapov sem pa js pojedla v roku dveh tednov...groza...js pa zdrava prehranauser posted image Pa vceri pica..no samo svinjarijo jem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.1.2009 12:51:22   
lunica12
Kok sem se pa zdle nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.1.2009 12:52:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

user posted image user posted image user posted image user posted image ta tema pa zmaga:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3622247/mpage_1/key_/tm.htm

enim je res dolgcajt v lajfuuser posted image

lunica golaža si verjetno ne boš šla kuhatuser posted image tko da ne vem...kr mleko....al pa kako juhco simpl...

a sm povedla da mam 118 okol buhauser posted image še mal, pa bo več kot v višinouser posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.1.2009 12:56:26   
lunica12
Res sem se nasmejala zdle kake pisejo...user posted image user posted image user posted image Mal za razvedrilo je pasalo..Ja nic potem bom pa res kr polento jedla pa mlekeca zraven..kaj pa naj druga..Pa se zdravo  je a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.1.2009 12:59:14   
petra88
ja kaj pa ve naredite s spermo? jst jo čez teden spravljam potem čez vikend pa po tleh namažem da se bolj sveti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom kar mal mlekca zraven, mi je najboljša tako.
u, Ulla, ti pa zmagaš. jaz sem prej na ctgju razmišljala, kam mi je šlo tistih 18kg ki sem jih pridobila. večina v trebuh in nič čudnega, da mam celga strijastega. bogi bauh, prej je bil navajen na ploh, zdej mora pa tako muvanje in težo prenašat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.1.2009 13:01:58   
khurde
za kosilo nimam nobene ideje. drugač je men kul polenta + jogurt + kisla smetana. samo bom pa verjetno makarone jedla, pa zadnjič ste nekaj o radiču pisale, pa bom probala omako iz radiča naredit + parmezan. neki bo že, če ne drugače nov kuhinjski eksperiment.

sem naročila posteljnino za zibko iz linka, ki ga je uršika prilepila (zibka.com ali .si), iz ameriškega amazona ne pošljejo unga slinga v evropo, eh, pa ceneje je in bi kombinirala s kakšnimi knjigami in igračami, pa tudi igrač ne pošljejo... na co.uk al pa .de je pa še dražje kot pri nas, kar se enih igračk tiče, slinga pa nimajo, tko da odpadejo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.1.2009 13:02:19   
lunica12
Joj ulla samo mas res kar veliko obsega...Js pa nimamtako velikega trebuha..

Ja sam res kaksna sprememba je to za nasega busija da se mora tako napihnit cel..bogiuser posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.1.2009 13:04:53   
Anonimen
evo, še slikca, od včeriuser posted image ....ma sj zgleda ne tolk ogromn...no jauser posted image

user posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.1.2009 13:07:52   
petra88
u ti pa maš velikga user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.1.2009 13:11:35   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Jancci- držimo pesti zate... mogoče boš pa ti naslednja k bo šla v Rim user posted image ?!

Zgleda, da jest ne bom nslednja... user posted image Današnji pregled nič novega ne obeta. Vse zaprto, nobenih poadkov, voda ok... očitno mu tale fronta zdele ne paše al kaj? user posted image Bomo počakali na boljše vreme. Me je dohtar poslal domov sexsat, pa sem mu rekla, da to ne deluje! user posted image Se je samo smejal!! Tko da v sredo ponovimo vajo!

Potem sem šla pa lepo na en mesni burek (tolk o moji zdravi prehrani user posted image ) in na eno kavico, potem pa lepo domov. Sem skoraj primrznila. V bistvu bi mogla še enkrat v zdr.dom po eno inekcijo (B12) pa se mi niti slučajno ne da!! Mogoče bom šla ju3?!

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
jancci, a se res ne sme gledat v račko po porodu?

Ja to sem pa že večkrat slišala in prebrala, da 6 tednov po porodu odsvetujejo gledanje TV, RAČ, branje in podobne napore ker učke trpijo. Se morajo odpočit od pritiska, ki so ga bile deležne med porodom. Sicer je blo pri tebi vse tko brzinsko, da pomoje ni panike, ampak vseen rajš ne pretiravaj.user posted image Sej ne boš veliko zamudila. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.1.2009 13:14:56   
petra88
Me je dohtar poslal domov sexsat, pa sem mu rekla, da to ne deluje!

zgleda, da danes vse pošiljajo domov seksat. ja nč, bo treba jih ubogat, ni druge user posted image
a zdej ste šle vse kosilo kuhat? grem pa še jaz..

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.1.2009 13:19:54   
lunica12
Ulla sam res ne zgleda tako velik..neki takega je moj..Samo si pa kr vitkauser posted image

No jancci lepo je videt da nisem edina ki ima tako zdravo prehranouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
12.1.2009 13:22:02   
symona
Pozdravljene souser posted image , po dolgem času se vam javljam, berem vas redno vsak dan, pišem pa bolj malo, zaradi pomanjkanja časa, ker smo se selili, pa v novem stanovanju sem mesec dni čakala na priklop interneta.
A gre katera med vami na ptuj rodit, jaz imam 28. PDP? Tudi meni še moj G ni delal CTG, dela ga komaj na dan PDP. Imam pa v sredo pregled, zaenkrat še nič ne kaže, da bi šla rodit, nobenih znakov ni, če ravno komaj čakam, da se rešim. Ponoči ko grem na WC, bi rabila dvigalo, da me dvigne iz postelje.
Drugače pa sva trenutno s hčerko same, je moj na službenem v Nemčiji, tako da bebi verjetno čaka na atija, da se vrne domov.

Lp, pa se vam še kaj javim.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.1.2009 13:40:11   
lunica12
No a zdej pa nobene ni..user posted image Kam ste pa usle?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.1.2009 13:46:15   
uršika***
Khurde kolk pa pride posteljnina, pa kaj vse dobiš notr? Samo posteljnina al tudi kovterček pa obrobe?
Jaz sem ravno danes dobila jogi za zibko- ma klinc, ena šit spužva je oblečena v rjuhouser posted image
Pa kaj naj drugega- vsepovsod samo to sranje prodajajo- saj sem vam že napisala, da so pri lip poljčane rekli da je za čakat 1-2 meseca za en klinčev jogi(takrat bo moja bebica že zibko prerastlauser posted image Pa če kao vsi to kupujejo, bo že nekak.

O Ulla, lep trebušček imaš. Moj je mislim da še mal večji od tvojgauser posted image , moram rečt lubitu, naj me zdaj še kaj poslika, ker ga kmalu ne bo več.

Ja, tole o spermah je pa res user posted image . Sploh, če bereš v kontekstu z našo temo- kaj skuhati za kosilouser posted image

No, jaz grem pa jutri na pregled, pa me bo ziher poslal domov seksat- tko kot je vse vasuser posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
12.1.2009 13:46:40   
petra88
je bla fina polenta. sam sem se pa tako najedla, da bi kar malo leglna zdej. user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.1.2009 13:46:57   
kiara24
Nina166- rok imam 17 oz. 18.1,pa mi ni nič rekel, da bo delal kakšen CTG, samo v petek me je dal na amnio.

Ne sneg je nehal na Gorenjskem, še toliko bolje, ker mini nič kaj preveč všeč user posted image .

a ja da masaža tudi pomagauser posted image , zanimivo. Vsakič je kaj novega.

Drugače pa pravijo da zadnji teden pridobiva samo še na teži in v cm... tako da, meni bi bilo bolje če bi šel že venuser posted image , pa še takole ko gledam vse tele vaše slikice, se mi kar trga od teh vseh cortijevuser posted image .

Pa vsak dan bolj in bolj me zanima kaj imama pod srčkom... saj mi je vseeno samo da bo vse ok in zdravo samo vseeno, saj veset kakšne smo ženskeuser posted image - firbčneuser posted image .

Ulla80- kaj si dobra, jaz imam pa ful veliko rit, pravim da je večja kot pa trbuh, če mi rata bom še jaz nalimala svoj slikico, ne vem moj rač je ful počasen in res traja preden kaj naložim gor.

Ja tudi jaz moram nekja skuhati za kosilo samo zase pa še ne vem kaj bom, najraje bi kake testenine to bi danes samo ne vem kaj bi gor dala, bomo videli.

Obseg mojega trebuha je pa 105cm.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.