Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:12:23
|
|
|
|
lunica12
|
No nic novega se o acitak..tk da se kr cakamo..no mogoce pa ze ma svojega soncka v rokah,nikoli ne ves.. Js sem pa bla na obisku pri mojih no zdj sem pa domov prisla...Sem se najedla palacink
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:14:34
|
|
|
|
lunica12
|
Strukelcek cestitke
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:17:24
|
|
|
|
Ploha
|
čestitke!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:17:24
|
|
|
|
mimi30
|
Ulla tvoj trebušček res ne zgleda tako velik. Sem s prve pomislila, da imam jaz večjega , sam sem se zmerla in mam 107cm obsega. Te je pa sam v trebušček velik, drgač si pa šlankarca.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:19:29
|
|
|
|
Ploha
|
evo punce zdej pa še moj trebuh, obseg je pa 115 cm
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:23:04
|
|
|
|
lunica12
|
Ploha tudi ti zgledas fajn,pa trebuscek tudi ne zgleda nekaj pretirano velik..moj obseg je pa 107cm....
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
štrukeljček čestitke tako lepo počasi kapljamo v p ne vem če bo januar zadost dolg uršika kar se odprtosti tiče, se gre za odprtost materničnega vratu nima veze s tem, da bi bila bolj široka lulika da bi blo treba pred seksom posipat da bi grablo dragi bi sicer lohk otipal s prsti, sam vprašanje če ve kaj tipat in kaj pomeni otipano mimi sice hvala, sam nism glih šlank se kr pozna...75 kil na metr 60 uuu ploha, tud lep buši bi mogle še en seznam narest - slike trebuščkov tko, cepljene smo uspešno dali čez, ni videt kake reakcije, tko da jutri gre pupa v vrtec....je bil pa hec, k sta dohterca pa sestra tam modrovali kak bomo zdej to speljali, kdo bo Ulo držal in kak močno itd....in to je trajalooooo tamala pa vidno nervozna, valjda otrok čuti da se neki pripravlja pol sm mela pa zadost in sem zagrabla tamalo, jo primla, nastavlo rito, rekla ma nč ne bomo mečkali in komplicirali kar se mora se mora....sta ble čist paf ji je stisnila inekcijo, jst sem ji neki govorila tacajt, ma še zargistrirala ni dobr, pa je blo konc kaj češ komplicirat...je rekla pol dohterca da sma carice obedve no, sam da je za nami....
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:49:30
|
|
|
|
kiara24
|
Moj lubi se je vrnil , bebica je počakala. ne vem kako vam rat prlimat fotoko, meni je ni uspelo dopoldan sem se mučila pa ni bilo nič. Ne vem bom jutri še enkrat poizkusila kje je fora. No sedaj gremo pa , če bo kaj pomagalo. Samo jutri mi ni všeč datum smo 13tega . No ja tudi to mora bit. Če se danes nič več ne oglsim pa vam želim mirno nočko. mogoče pa nočka ponese katero v Rim!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:50:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Hehe, Štrukelček se je tudi javila Postala je mamica že včeraj. Fantku je ime Taj, težak je 4040in velik 55 cm - pravi dec Vse vas lepo pozdravlja, tistim, ki ste že rodile čestita, ostalim nam pa želi lahek porod Čestitke Štrukelček!!!!!!!!!! Štruklček čestitke Veliko lepih trenutkov in velik cartkanja.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:51:24
|
|
|
|
lunica12
|
No ulla super za cepljenje...Si potem nasla ono knjizico? Ulla nekaj mi povej.Sam a ni tesko strample novorojencku oblect gor?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:53:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
ulla, ploha, kok ste šlank Jast pa tak debeluh postala Mater 30 kg spet Ma bo že. Ampak sem si za tolažbo kupila ene hhude kavbojske škornje v bati. So koštal 110 €, zdakj pa so bili 30€, to je ZASTOJN Jast sem pa itak nora na škornje take in drgačne. No in zdaj mam še ene . Je pa res, da jih niti nataknit ne morem, ker sem tako zatečena. Mapk pridejo boljši časi Kje je niia? Acitak dihamo s tabo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:53:51
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: jst grem na slikomat, pol pa dam tam brskaj in v svojih datotekah pač najdem slikco ki bi jo rada naložila, pa spodaj izpolnem mail pa nick pa ime slike pol dam pa naloži in mal počakaš in se ti odpre stran z url naslovi in pol prvega daš copy pa kle na temo daš paste in bo objavleno,...simpl k pasulj, probaj če gre, če ne pa povej kje se ti zatakne,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:54:44
|
|
|
|
kiara24
|
če mi pa noče prenest slikce, vrjamem da je simpel, samo meni je sploh noče skopirat!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam a ni tesko strample novorojencku oblect gor? ne vem k jih še nism Ula je poletna, tko da ni rabla, do zime je pa že tolk zrastal, da ni blo panike sam oblečt jih bo treba po moje ne bo tak hudo.... ne knijižice nism našla, mam nalepke pa napisano na ktero stran morm nalepit, štemplj mi bo pa dala naslednjič ko bomo kej tam hodli
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:55:21
|
|
|
|
uršika***
|
uršika kar se odprtosti tiče, se gre za odprtost materničnega vratu nima veze s tem, da bi bila bolj široka lulika da bi blo treba pred seksom posipat da bi grablo dragi bi sicer lohk otipal s prsti, sam vprašanje če ve kaj tipat in kaj pomeni otipano Aha, me je že skrbelo, da bo preširoka za njegovga pimpeka (sej ne no, sam res nisem vedla kje se to gleda. A šiša pa ostane isto velka kot je zdaj?) Ja fajn za cepljenje!!! Potem je bila Ula kar korajžna in ni nič pojokala? Ploha lep buši je tvoj, pa na istem mestu maš strijo kot jaz, samo da imam jaz 3, ti pa samo 1 Ka ste vse neke šlankice al kaj?? Brez riti, brez špeha .
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:56:45
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- hvala bom probala. Imaš kjut trebušček.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 20:58:43
|
|
|
|
lunica12
|
Zvezdica brez skrbi,kmalujih bos lahko kamot gor obula.. Ursika ti me pa dane sv smeh spravljas..Ja sam res to a ostane isto velika?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:00:32
|
|
|
|
khurde
|
se bom še jaz slikala en dan, če me kaj ne prehiti. ker imam pa res velik trebuh, vsaj meni se tako zdi, pa vsak mi to reče, pa čeprav je obseg 102 ali 103 cm na 168 cm višine... pomoje samo še niso videli velikega trebuha, pa so vsi pametni. jaz mislim, da je niia že v P, ker se je prej vedno redno javljala. mogoče je pa njo odnesla luna, poleg štrukelčka, očitno. sem se najedla solate in zdaj sem srečna. rabim še sok, škrat mi skače po trebuhu, kar je sprememba v zadnjih dveh urah, ker prej mi je trebuh non-stop otrdeval, kar mi nikoli ni. je pa zanimivo, en trenutek mehko, drug trdo kot kamen. no, zdej je spet trdo in ne skače več. pa take čudne oblike.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:01:16
|
|
|
|
Ploha
|
uršika: sm mal pregnana, sm pokazala ta lepšo stran trebuha, tudi na drugi strani imam strije, tako ko ti 3, tako da sva na istem,... ulla: super za nekompliciranje, to mi je super duper všeč
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A šiša pa ostane isto velka kot je zdaj?) načeloma bi naj sam če pa medenične kosti ne grejo glih prov in čist nazaj skp, pa lohk to vpliva na ohlapnost pa nč dedcom govort ne, nč ni pojokala, oz. mal je tak užaljen fris nardila, skor je že zajokala, pa smo jo zamotli pa še to bolj zato, k smo jo držali, ne tolk zarad pikice
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:03:28
|
|
|
|
Ploha
|
ja ulla ti si pa faca, nč dedcom povedat, ja sj to je res, če ne veš ne boli,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:04:04
|
|
|
|
mavrica24
|
Pozdravljene vse, ki še čakate in tiste, ki že imate svoja deteca pri sebi. Sporočam, da smo 29.12. 2008 dobili Markota, 3600 težkega in 52 cm dolgega korenjaka. Oba sva že doma in vse je ok. Tudi drugim želim veliko sreče in čim manj zapletov pri "potovanju v Rim" pozdrav, novopečena mamica
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja ulla ti si pa faca, nč dedcom povedat, ja sj to je res, če ne veš ne boli,... ja najboljš je rečt ej dragi, poporodu mi medenica mogoč ne bo šla skp, posledično bom mela večjo rit in lulo boma pa z rižem posipala, da boma kej čutla pomoje ga kap utrofi pa sej ni tko hudo...sam lohk je pa razlika
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 21:06:48
|
|
|
|
lunica12
|
Mavrica24 cestitke in obilo lepih trenutkov z sincekom vam zelim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.