|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
12.1.2009 20:12:23   
lunica12
No nic novega se o acitak..tk da se kr cakamo..no mogoce pa ze ma svojega soncka v rokah,nikoli ne ves..

Js sem pa bla na obisku pri mojih no zdj sem pa domov prisla...Sem se najedla palacink

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
12.1.2009 20:14:34   
lunica12
Strukelcek cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
12.1.2009 20:17:24   
Ploha
čestitke!user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
12.1.2009 20:17:24   
mimi30
Ulla tvoj trebušček res ne zgleda tako velik. Sem s prve pomislila, da imam jaz večjega user posted image , sam sem se zmerla in mam 107cm obsega. Te je pa sam v trebušček velik, drgač si pa šlankarca.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
12.1.2009 20:19:29   
Ploha
evo punce zdej pa še moj trebuh, obseg je pa 115 cm

user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.1.2009 20:23:04   
lunica12
Ploha tudi ti zgledas fajn,pa trebuscek tudi ne zgleda nekaj pretirano velik..moj obseg je pa 107cm....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.1.2009 20:41:04   
Anonimen
štrukeljček čestitkeuser posted image user posted image

tako lepo počasi kapljamo v puser posted image ne vem če bo januar zadost dolguser posted image

uršika kar se odprtosti tiče, se gre za odprtost materničnega vratuuser posted image nima veze s tem, da bi bila bolj široka lulikauser posted image da bi blo treba pred seksom  posipat da bi grablouser posted image dragi bi sicer lohk otipal s prsti, sam vprašanje če ve kaj tipat in kaj pomeni otipanouser posted image

mimi sice hvala, sam nism glih šlankuser posted image se kr pozna...75 kil na metr 60user posted image

uuu ploha, tud lep bušiuser posted image bi mogle še en seznam narest - slike trebuščkovuser posted image user posted image

tko, cepljene smo uspešno dali čez, ni videt kake reakcije, tko da jutri gre pupa v vrtec....je bil pa hec, k sta dohterca pa sestra tam modrovali kak bomo zdej to speljali, kdo bo Ulo držal in kak močno itd....in to je trajalooooouser posted image tamala pa vidno nervozna, valjda otrok čuti da se neki pripravljauser posted image pol sm mela pa zadost in sem zagrabla tamalo, jo primla, nastavlo rito, rekla ma nč ne bomo mečkali in kompliciraliuser posted image kar se mora se mora....sta ble čist pafuser posted image ji je stisnila inekcijo, jst sem ji neki govorila tacajt, ma še zargistrirala ni dobr, pa je blo koncuser posted image kaj češ komplicirat...je rekla pol dohterca da sma carice obedveuser posted image

no, sam da je za nami....

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.1.2009 20:49:30   
kiara24
Moj lubi se je vrniluser posted image , bebica je počakala.

ne vem kako vam rat prlimat fotoko, meni je ni uspelo dopoldan sem se mučila pa ni bilo nič. Ne vem bom jutri še enkrat poizkusila kje je fora.

No sedaj gremo pa user posted image , če bo kaj pomagalo. Samo jutri mi ni všeč datum smo 13tegauser posted image . No ja tudi to mora bit.

Če se danes nič več ne oglsim pa vam želim mirno nočko.

mogoče pa nočka ponese katero v Rim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.1.2009 20:50:01   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Hehe, Štrukelček se je tudi javilauser posted image user posted image user posted image
Postala je mamica že včeraj. Fantku je ime Taj, težak je 4040in velik 55 cm - pravi decuser posted image
Vse vas lepo pozdravlja, tistim, ki ste že rodile čestita, ostalim nam pa želi lahek poroduser posted image user posted image user posted image

Čestitke Štrukelček!!!!!!!!!!

Štruklček čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko lepih trenutkov in velik cartkanja.

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.1.2009 20:51:24   
lunica12
No ulla super za cepljenje...Si potem nasla ono knjizico?user posted image Ulla nekaj mi povej.Sam a ni tesko strample novorojencku oblect gor?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.1.2009 20:51:44   
Anonimen
kiara SLIKOMAT  user posted image   simpl k pasuljuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.1.2009 20:53:28   
Zvezdica
ulla, ploha, kok ste šlank user posted image Jast pa tak debeluh postalauser posted image

Mater 30 kg spetuser posted image Ma bo že.
Ampak sem si za tolažbo kupila ene hhude kavbojske škornje v bati. So koštal 110 €, zdakj pa so bili 30€, to je ZASTOJN user posted image user posted image user posted image user posted image

Jast sem pa itak nora na škornje take in drgačne. No in zdaj mam še eneuser posted image user posted image user posted image . Je pa res, da jih niti nataknit ne morem, ker sem tako zatečena. Mapk pridejo boljši časi user posted image

Kje je niia?

Acitak dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.1.2009 20:53:51   
Ploha
kiara: jst grem na slikomat, pol pa dam tam brskaj in v svojih datotekah pač najdem slikco ki bi jo rada naložila, pa spodaj izpolnem mail pa nick pa ime slike pol dam pa naloži in mal počakaš in se ti odpre stran z url naslovi in pol prvega daš copy pa kle na temo daš paste in bo objavleno,...simpl k pasulj, probaj če gre, če ne pa povej kje se ti zatakne,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
12.1.2009 20:54:44   
kiara24
če mi pa noče prenest slikce, vrjamem da je simpel, samo meni je sploh noče skopirat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
12.1.2009 20:55:00   
Anonimen
Sam a ni tesko strample novorojencku oblect gor?

ne vem k jih še nismuser posted image Ula je poletna, tko da ni rabla, do zime je pa že tolk zrastal, da ni blo panikeuser posted image sam oblečt jih bo trebauser posted image po moje ne bo tak hudo....

ne knijižice nism našla, mam nalepke pa napisano na ktero stran morm nalepit, štemplj mi bo pa dala naslednjič ko bomo kej tam hodliuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
12.1.2009 20:55:21   
uršika***
uršika kar se odprtosti tiče, se gre za odprtost materničnega vratu nima veze s tem, da bi bila bolj široka lulika da bi blo treba pred seksom posipat da bi grablo dragi bi sicer lohk otipal s prsti, sam vprašanje če ve kaj tipat in kaj pomeni otipano

Aha, me je že skrbelo, da bo preširoka za njegovga pimpekauser posted image user posted image user posted image user posted image (sej ne no, sam res nisem vedla kje se to gleda. A šiša pa ostane isto velka kot je zdaj?)

Ja fajn za cepljenje!!! Potem je bila Ula kar korajžna in ni nič pojokala?

Ploha lep buši je tvoj, pa na istem mestu maš strijo kot jaz, samo da imam jaz 3, ti pa samo 1user posted image
Ka ste vse neke šlankice al kaj?? Brez riti, brez špehauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
12.1.2009 20:56:45   
kiara24
Ploha- hvala bom probala.
Imaš kjut trebušček.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
12.1.2009 20:58:43   
lunica12
Zvezdica brez skrbi,kmalujih bos lahko kamot gor obula..user posted image

Ursika user posted image user posted image ti me pa dane sv smeh spravljas..Ja sam res to a ostane isto velika?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.1.2009 21:00:32   
khurde
se bom še jaz slikala en dan, če me kaj ne prehiti. ker imam pa res velik trebuh, vsaj meni se tako zdi, pa vsak mi to reče, pa čeprav je obseg 102 ali 103 cm na 168 cm višine... pomoje samo še niso videli velikega trebuha, pa so vsi pametni. user posted image

jaz mislim, da je niia že v P, ker se je prej vedno redno javljala. mogoče je pa njo odnesla luna, poleg štrukelčka, očitno.

sem se najedla solate in zdaj sem srečna. rabim še sok, škrat mi skače po trebuhu, kar je sprememba v zadnjih dveh urah, ker prej mi je trebuh non-stop otrdeval, kar mi nikoli ni. je pa zanimivo, en trenutek mehko, drug trdo kot kamen. no, zdej je spet trdo in ne skače več. pa take čudne oblike.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.1.2009 21:01:16   
Ploha
uršika: sm mal pregnana, sm pokazala ta lepšo stran trebuha, tudi na drugi strani imam strije, tako ko ti 3, tako da sva na istem,...

ulla: super za nekompliciranje, to mi je super duper všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.1.2009 21:01:26   
Anonimen
A šiša pa ostane isto velka kot je zdaj?)

načeloma bi najuser posted image sam če pa medenične kosti ne grejo glih prov in čist nazaj skp, pa lohk to vpliva na ohlapnostuser posted image pa nč dedcom govortuser posted image

ne, nč ni pojokala, oz. mal je tak užaljen fris nardila, skor je že zajokala, pa smo jo zamotliuser posted image pa še to bolj zato, k smo jo držali, ne tolk zarad pikiceuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.1.2009 21:03:28   
Ploha
ja ulla ti si pa faca, nč dedcom povedat, ja sj to je res, če ne veš ne boli,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.1.2009 21:04:04   
mavrica24
Pozdravljene vse, ki še čakate in tiste, ki že imate svoja deteca pri sebi. Sporočam, da smo 29.12. 2008 dobili Markota, 3600 težkega in 52 cm dolgega korenjaka. Oba sva že doma in vse je ok.

Tudi drugim želim veliko sreče in čim manj zapletov pri "potovanju v Rim" user posted image  pozdrav, novopečena mamica

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.1.2009 21:05:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja ulla ti si pa faca, nč dedcom povedat, ja sj to je res, če ne veš ne boli,...

user posted image ja najboljš je rečt ej dragi, poporodu mi medenica mogoč ne bo šla skp, posledično bom mela večjo rit in lulouser posted image user posted image boma pa z rižem posipala, da boma kej čutlauser posted image user posted image user posted image

pomoje ga kap utrofiuser posted image

pa sej ni tko hudo...sam lohk je pa razlikauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.1.2009 21:06:48   
lunica12
Mavrica24 cestitke in obilo lepih trenutkov z sincekom vam zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.