Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:36:45
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya midve pa greva h kosilu Dober tek!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:38:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še nekaj me NUJNO zanima,ker grem potem v šoping.......kakšno vodo to kupujete za hrano ??? dobim to v DM-ju??? jaz,mislim da jo imajo. Jaz imam od Humane ali pa od Hippa Ti dve sta po 1,5 litra. Saraya, veš slučajno ceno? Pa Milupa ima tudi svojo (1 liter). Dobi se tudi v Baby Centru. Z pa sva se pogovarjali o eni iz avstrijskega DMa, ki je v 0,5-litrskih plastenkah.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:40:48
|
|
|
|
arabela*
|
V müllerju je 1 eur,v Šparu pa je cena 1.50 eur
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:54:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
otroci oz. vzdrževani družinski člani so davčna olajšava. Davčna ti jih ne prizna avtomatsko, moraš sama uveljavljat. Eh, bomo počakali, ko bo treba za dohodnino spet pisat... nam se ne da... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:55:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
da sedimo za isto mizo se mi zdi pomembno. Mi nimamo tle težav.... redko kdaj, da jemo skupaj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:59:33
|
|
|
|
leda
|
Mi nimamo tle težav.... redko kdaj, da jemo skupaj.... ( pol pa itak ni dileme. še en mali laptop ji kupi, pa bo spitting image staršev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:20:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
pol pa itak ni dileme. še en mali laptop ji kupi, pa bo spitting image staršev Sem ji danes spet par žličk brokolija dala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:21:04
|
|
|
|
ključek
|
Lara, samo zate................ tako se baje razmnožujejo računalniški freaki...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:23:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še nekaj me NUJNO zanima,ker grem potem v šoping.......kakšno vodo to kupujete za hrano ??? dobim to v DM-ju??? jaz,mislim da jo imajo. Jaz imam od Humane ali pa od Hippa Ti dve sta po 1,5 litra. Saraya, veš slučajno ceno? Pa Milupa ima tudi svojo (1 liter). Dobi se tudi v Baby Centru. Z pa sva se pogovarjali o eni iz avstrijskega DMa, ki je v 0,5-litrskih plastenkah. hvala vama za odgovore. verjetno je 0,5l bolj praktična. koliko časa je pa litrska lahko odprta???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you koliko časa je pa litrska lahko odprta??? 3 dni,samo jo moraš imet v hladilniku
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:29:20
|
|
|
|
pf
|
Lara če želiš, da jo imaš v davčni olajšavi za leto 2008 "moraš" oddati obrazec do 31.1.2008. Virtualna pozdravljena. Tašče so pač tašče, sicer pa kaj lahko pametnega ful pričakuješ od njih. Moja je že bolj taka kot da bi iz vesolja priletela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:33:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara če želiš, da jo imaš v davčni olajšavi za leto 2008 "moraš" oddati obrazec do 31.1.2008. to je tisti obrazec, ki ga dobiš v službi, ne?? komu se bolj splača uveljavljati ?? tistemu, ki ima večjo plačo verjetno, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:35:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, samo zate................ tako se baje razmnožujejo računalniški freaki................... Pr dveh takih, kot sva midva, res ne bo problema.... hahaha Joj, babe, kako fino kosilo sem si skuhala.... široke rezance... domača klobasa, pršut in ocvirki + pomidori za omako..... njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:47:26
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Virtualna Veš kaj sem te hotela vprašat.... kako se ti pogovarjaš z ? Slovensko? Kaj pa ati? Pa tašča? (so oni Nemci?) Če ni že preveč vprašanj.... Ja, v slovenscini se z njo pogovarjam, ceprav sem bila ze "kregana" da ji slovenscina v zivljenju ne bo prav dosti pomagala....in da naj zacnem tudi malo sprehat z njo ... v glavnem..."dva jezika" sta prisotna pri nas doma...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:48:16
|
|
|
|
pf
|
Lara dober tek. MTY jaz sem dala Lano nase, čeprav načeloma je tak, da tisti ko ima večjo plačo je bolje, če ima v dohodnini. Jaz sem se odločila, da bo pri meni, čeprav ima moj s.p. Svoje stroške si bo že nekak sam zbil dol. Malo sem žleht, a ne. Jaz sem si sprintala obrazec iz neta, mislim da se mu reče vloga za prijavo vzdrževanega člana, nisem pa čisto ziher. Sem ravnokar spakirala v kuverto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 13:51:50
|
|
|
|
pf
|
MTY reče se mu vloga za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane in mi tega ne dobimo v službi. To moraš sama urediti, to nima zveze s službo. Ali se motim? Ve katera? Jaz sem to sama uredila. Glej da bo za leto 2008.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:02:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
kregana" da ji slovenscina v zivljenju ne bo prav dosti pomagala.... No, no.... jst mislim, da je vsako znanje tujega jezika dobrodošlo... MIdva sva gruntala, da bi jaz z Laro govorila italijansko, on pa angleško.... ma zdej ni nič od tega.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:03:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY reče se mu vloga za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane in mi tega ne dobimo v službi. To moraš sama urediti, to nima zveze s službo. Ali se motim? Ve katera? Jaz sem to sama uredila. Glej da bo za leto 2008. možek je iz službe prinesel list, kjer piše-obvestilo o uveljaljanu olajšave za vzdrževane družinske člane pri izračunu akontacije dohodnine od dohodka iz delovnega razmerja. če pa mam kej pameti v glavi, jz mislm, da to pomeni, da ti potem vsak mesec pri plači obračunajo za , ne morš pa potem uveljavljati še pri napovedi dohodnine. pomoč, prosim...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:04:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara dober tek. Hvala.... je že vse pospravljeno,.... hrana v želodčku, krožniki v pomivalnem stroju.... Kavico že pijem zdej.. pa smetano sem si stepla... Hihi... kok se meni godi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:46:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ni boljše tko?? no sej zaradi mene lahko tudi združimo, če je vam tko bolj všeč. meni je tko bolj pregledno. Veš kAJ lahko narediš.... v tega veselo rastemo vtakni notri še leva, libro in devico.... in pol unega prvega ne rabiš več kopirat... jaz sem s seznamom zadovoljna, če pa že pa je dovolj tak kot je lara napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:49:35
|
|
|
|
gloria
|
dons mam 34. let (beri 24 let na 10 let podlage) pa še kakšen obisk (beri nenajavlen) se zna pojavit tko da delam 300 na uro in upam, da ne bom pregorela (beri dobila vročino od Gregija) IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račkapk - zdravo..... ..sem te včeraj klicala, pa se nisi javila NORO NORO NORO - fiši sori nisem mogla, enostavno NOR HOUSE v eni roki Marijo z drugo sem pripravljala kosilo (so bili moji starši na kosilu) Gregi bolan,.... sm se prijavila pa je bil alarm sm se takoj odjavila Gregi doma,..... dons pa spet nor house ...prideta tašča pa tast sej ne da bi se hvalila dons mam 34. let (beri 24 let na 10 let podlage) pa še kakšen obisk (beri nenajavlen) se zna pojavit tko da delam 300 na uro in upam, da ne bom pregorela (beri dobila vročino od Gregija) pozdravček vse naj,naj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:50:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ampak ni ga čez palični mešanik oz. tisto posodico z nožkom, ki je pri večini zraven. Recimo za meso zdrobit, da ni čisto zmleto. Jaz sem pa slišala, da s paličnim ni v redu, ker naredi preveč mehurjev in otroka napenja... ..nam so tudi to rekli v MŠ ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:50:35
|
|
|
|
arabela*
|
držte pesti,grem na izpit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:51:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tila7 Pozdravljene, ker imam doma malo štirimesečno štručko (04.09.), sem se odločila da se z vprašanjem obrnem kar na vas, ki imate doma enako stare . Zadnje dni mi je začelo primanjkovati mleka, sedaj pa ne vem ali lahko kaj storim da bi imela zopet več mleka...ali naj začnem dodajati flaško...ali kar uvajati GH. Se opravičujem,ker kar vdiram v vaše klepete, sem vas že nekakjrat brala in vedno kaj fajnega izvedela, zato sem se za nasvet obrnila na vas septemberke . lp in hvala dobrodošla.... ...glede mleka....probaj čimveč pit, pa žgance si kuhaj, pa nič stresa..... ...glede dodajanja ali GH.... naš je med prvimi po starosti ...- v nedeljo bo 5 mesecev pa boma komaj zdaj konec tedna začela s frutekom jabolčnim..., pa ene 4x sma jedla mlečno kašico...drugače sma pa na adaptiranem... Začet moraš postopno, najprej par žličk, pol čez čas če ni reakcije lahko to nadomesti en obrok....malo se že pozna pri mleku....ampak traja en čas ta prehod.. ...adaptirano je pa spet tak.....kak najti tisto, ki bo tvojemu odgovarjalo..imaš aptamil, hipp, novalac, beba, ..... ...zdaj sem ful nabluzila, pa upam da tudi kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 14:51:20
|
|
|
|
pf
|
MTY ne vem potem pa možno, da tudi v službi dajejo te obrazce. Jaz sem v glavnem zdaj Lano prijavila kot pri moji plači vzdrževanega družinskega člana. Kak pa je to še drugače, pa nimam pojma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?