Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:10:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce imate otročka v celoletni olajšavi, al boste olajšavo uvveljavljale zdej, kaj je boljš, al je isti šmorn, sam da enkrat državo kreditiraš? Iz kakšnih razlogov se ima lahko otroka v olajšavi... jaz to nič ne zastopim.. haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:10:38
|
|
|
|
lana17
|
Pr nam je še tko mrzlo, kaže -6. Se kr ne upam ven, ima v petek cepljenje, pa še tu in tam zakašlja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:12:48
|
|
|
|
leda
|
Jaz sem pa slišala, da s paličnim ni v redu, ker naredi preveč mehurjev in otroka napenja... jaz sem ga pri zoji uporabljala dokler ni bla sposobna najprej pretlačeno in nato nakoščkano hrano pojest...je pa res, da zdele videm, da zoje itak ni nikol napenjalo. ker ela je čist druga pesem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:13:03
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mty- zakaj pa ne združiš obeh seznamov? Jaz sem pa mislila, da bi kr v prvotnega podatke pisala... ma MTY rada ustvarja.. Prvi seznam in seznam veselo rastemo a ni boljše tko?? no sej zaradi mene lahko tudi združimo, če je vam tko bolj všeč. meni je tko bolj pregledno. tak bi imela manj dela...super je tak...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:13:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
. ma ta folk je cist zmesan, no..... ... jaooooooooooooooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:14:59
|
|
|
|
ključek
|
Virtualna.................. .................te zastopm, čist................pr nas sem pa jaz kriva, da ne pozna tašče in tasta, ker sta bila pač smao enkrat na obisku.nimata časa za kaj pogostejše prihode. in me kr skrbi kako bo ta teden, ko prideta na 2. obisk. neja ju seveda ne pozna, je pa sedaj že dovolj velika da pozna obraze in glasove ljudi. in me prav zanima, kako bo................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:16:04
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ni boljše tko?? no sej zaradi mene lahko tudi združimo, če je vam tko bolj všeč. meni je tko bolj pregledno. Veš kAJ lahko narediš.... v tega veselo rastemo vtakni notri še leva, libro in devico.... in pol unega prvega ne rabiš več kopirat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:16:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zadnje dni mi je začelo primanjkovati mleka, Meni je patronažbna rekla, naj začnem uvajat gosto hrano.... ma jaz sem rajši začela AM dodajat..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:16:49
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...in me prav zanima, kako bo................ Najprej ju bo zacudeno gledala, nakar se bo zacela jokat...tako kot najina
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:17:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce imate otročka v celoletni olajšavi, al boste olajšavo uvveljavljale zdej, kaj je boljš, al je isti šmorn, sam da enkrat državo kreditiraš? jaz sem kar lepo dopis na CSD poslala, da želim, da mi že takoj oba otroka upoštevajo. Tako da zdaj država kreditira mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:17:25
|
|
|
|
leda
|
Do Ljubljane pridem.... presečna točka očitno pridte, pa če vam ni za po kafičih, se lahko tut pri nas dobimo. mava z elo vsaj do 16.00 hiško čist zase.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:18:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...in me prav zanima, kako bo................ Najprej ju bo zacudeno gledala, nakar se bo zacela jokat...tako kot najina sej se mi kr zdi...............sam potem tisti očitki, ki bodo leteli name................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:18:06
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ni boljše tko?? no sej zaradi mene lahko tudi združimo, če je vam tko bolj všeč. meni je tko bolj pregledno. Veš kAJ lahko narediš.... v tega veselo rastemo vtakni notri še leva, libro in devico.... in pol unega prvega ne rabiš več kopirat... Sem hotla napisat, da sem jaz tud tk mislila...ampak, ker ju urejaš ti, nared tk kot se teb zdi OK
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:19:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Virtualna Veš kaj sem te hotela vprašat.... kako se ti pogovarjaš z ? Slovensko? Kaj pa ati? Pa tašča? (so oni Nemci?) Če ni že preveč vprašanj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:20:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a ni boljše tko?? no sej zaradi mene lahko tudi združimo, če je vam tko bolj všeč. meni je tko bolj pregledno. Veš kAJ lahko narediš.... v tega veselo rastemo vtakni notri še leva, libro in devico.... in pol unega prvega ne rabiš več kopirat... Sem hotla napisat, da sem jaz tud tk mislila...ampak, ker ju urejaš ti, nared tk kot se teb zdi OK ne ne. kr povejte vaše predloge, nočem biti jaz nekaj pametna pa vse po svoje delati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:21:04
|
|
|
|
ključek
|
grem. se je neja zbudila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:22:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Punce imate otročka v celoletni olajšavi, al boste olajšavo uvveljavljale zdej, kaj je boljš, al je isti šmorn, sam da enkrat državo kreditiraš? Iz kakšnih razlogov se ima lahko otroka v olajšavi... jaz to nič ne zastopim.. haha otroci oz. vzdrževani družinski člani so davčna olajšava. Davčna ti jih ne prizna avtomatsko, moraš sama uveljavljat. Do konca januarja se lahko uvaljavlja za 2008 (mi pač za 4 mesece, avgustovčki pa za 5 mesecev). Drugače pa se običajno sproti že pri plači (porodniški) upošteva in je zato neto izplačilo malo višje. V bistvu je vseeno, kateri od staršev uveljavlja (lahko tudi kombinirano, vsak 6 mesecev), važno je, da vse otroke prijavi isti starš (ker so višje olajšave).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:23:33
|
|
|
|
leda
|
evo, točno to. Pa res je fajn, ko ograjico daš vstran in otrok lepo sam gor spleza. Na koncu daš tisto desko za noge vstran, sedalo spustiš nižje in je čisto obični stol. še jaz dodam svoje strinjanje. zoja ma trip trapa in to od moža. smo ga na zeleno prepleskal in skriva leta bolš od mene...no, sej ma rosnih 32...mož ga je še na faksu uporabljal za sedet pred računalnikom, potem pa smo pospravil klet, da smo našli držalo in ga ma zoja že tri leta. meni osebno plastika ful ni všeč in tudi to, da sedimo za isto mizo se mi zdi pomembno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:24:19
|
|
|
|
arabela*
|
midve pa greva h kosilu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:24:35
|
|
|
|
lana17
|
Virtualna , sem pa jaz tud pri Jonu opazla, da tistih, ki ne vidi dalj časa ponavadi sprejme z jokom, sploh če rinejo vanj. Rabi nekaj časa, da se jih navadi. Očitno si dobro zapomnijo obraze in jih novi begajo. Lara, dohodnino se ti zmanjša, zdaj pa al ti otročka upoštevajo vsak mesec, al pa sam pri končnem obračunu dohodnine, zdaj pa ne vem al je to isti šmorn al ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:26:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne ne. kr povejte vaše predloge, nočem biti jaz nekaj pametna pa vse po svoje delati. fajn je, MTY, ful si pridna Tak da bi bil že čas, da tudi jaz posredujem podatke: R: 49 cm, 2.950 g - 1. mesec (51,5 cm, 4.025 g) - 2. mesec (55 cm, 4955 g) - 3. mesec (58,5 cm, 5720 g) - 4,5 mesecev (SP-22.1.09)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:29:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tila7 Zadnje dni mi je začelo primanjkovati mleka, sedaj pa ne vem ali lahko kaj storim da bi imela zopet več mleka...ali naj začnem dodajati flaško...ali kar uvajati GH. Se opravičujem,ker kar vdiram v vaše klepete, sem vas že nekakjrat brala in vedno kaj fajnega izvedela, zato sem se za nasvet obrnila na vas septemberke . lp in hvala Ni panike, ti se nam kar pridruži Moje mnenje, čeprav sama ne dojim več: probaj najprej izvest ukrepe za povečanje mleka. Več pit, več počivat, kak čaj.... GH se uvaja počasi, ne moreš kar takoj zamenjat obrokov. Tako da če ti ne boš imela dovolj mleka, boš morala tudi flaško dodajat. Pa srečno!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:30:38
|
|
|
|
ključek
|
še nekaj me NUJNO zanima,ker grem potem v šoping.......kakšno vodo to kupujete za hrano ??? dobim to v DM-ju???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:33:32
|
|
|
|
arabela*
|
me to you 1.mesec-3.890g,54,5 cm 2.mesec-4.785g,56 cm 3.mesec-5.620g,60 cm 4.mesec- SP 19.1
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.1.2009 12:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še nekaj me NUJNO zanima,ker grem potem v šoping.......kakšno vodo to kupujete za hrano ??? dobim to v DM-ju??? jaz,mislim da jo imajo. Jaz imam od Humane ali pa od Hippa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?